Gloxi, Izuk vad ca v-ati vorbit cu torturile cu Winnie
Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 01 February 2011 - 09:31 AM
Gloxi, Izuk vad ca v-ati vorbit cu torturile cu Winnie
Postat 01 February 2011 - 09:39 AM
Vrabiuta, habar nu aveam ca e Fulger!
Postat 01 February 2011 - 10:08 AM
vrabiuta, la 31 January 2011 - 09:42 PM, a spus:
Blat negresa, crema mousse de cioco cu visine (asa a fost comanda) in rest.. ce vedeti!
ha,ha ce simpatica e masinuta!daca-i faceai ceva gene lungi era Sally,prietena lui Fulger
gloxinia, la 01 February 2011 - 07:06 AM, a spus:
Blat negressa, crema de branza dulce cu afine.
oti,e fff frumos,si daaaa,vorba Danielei,cum ai verzulit tortul???
izuk, la 01 February 2011 - 08:55 AM, a spus:
Al meu Winnie , blat amandina , care mi s-a crapat deasupra , dar oricum am folosit doar 2/3 din el (partea crapata a "halit-o " pitica ), umplut cu mousse din fructe de padura , invelit in plastelina de ciocolata.
si sectiune
Florile nu erau in program , cel putin nu asa mari , dar a trebuit acoperit cate ceva , plastelina mea de ciocolata , de data asta , nu a fost prea cooperanta.
Izuk,foarte frumos tortuletul,iar sectiunea..mmmmmmmmmmmmmm
Postat 01 February 2011 - 10:18 AM
-un ciocolatos fffffffff simplu ca si design(cererea a fost decor simplu,asa vreo doua floricele,sa nu traga la cantar);blat amandina,mousse de ciocolata,ornat cu glazura si mousse.

-un diplomat,comanda data sambata seara pentru duminica,un tort pe care l-ar fi vrut si fara decor;dar cum incercasem sa fac un crin,in lipsa de alt decor,l-am pus pe tort

-si cel de ieri,o posetuta simpla,cu crema de vanilie cu ciocolata alba a Lissei
Postat 01 February 2011 - 12:01 PM
dani_ela, la 01 February 2011 - 08:10 AM, a spus:
oti- mama ce fain a iesit ! cu ce ai reusit sa verzulesti tortul ? parca ai folosit airbrush ?!
E spray verde de la LB
Gloxi , ne-am vorbit astazi cu Winnie
Al meu Winnie , blat amandina , care mi s-a crapat deasupra , dar oricum am folosit doar 2/3 din el (partea crapata a "halit-o " pitica ), umplut cu mousse din fructe de padura , invelit in plastelina de ciocolata.
Florile nu erau in program , cel putin nu asa mari , dar a trebuit acoperit cate ceva , plastelina mea de ciocolata , de data asta , nu a fost prea cooperanta.
Sa stii ca fara flori nu ar fi arata asa bine. Florile inveselesc ciocolata plastica. Asa ca vezi tu, cateodata e bine si cand nu ies lucrurile asa cum iti doresti tu
MIMI, la 01 February 2011 - 10:18 AM, a spus:
Oau, poseta ai imbracat-o ianinte sau dupa ce ai intors tortul?

si
Postat 01 February 2011 - 12:03 PM
punticu, la 01 February 2011 - 09:39 AM, a spus:
Vrabiuta, habar nu aveam ca e Fulger!

si
Postat 01 February 2011 - 12:44 PM
Imagini atasate
Postat 01 February 2011 - 01:33 PM
Postat 01 February 2011 - 02:04 PM
Vrabiuta f fain fulgerul, copiii l-au recunoscut imediat
Gloxi wow ce frumos si vesel a iesit tortul tau cu winnie!
izuk f frumos tortul si sectiunea f apetisanta
Mimi de ale tale ce mai pot spune....superbe asa cum ne-ai invatat, iar posetuta a iesit....superrrr
Elena simpatic tortuletul, felicitari si te mai asteptam
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
Postat 01 February 2011 - 03:10 PM
Punticu eu nu stiu sa fi inventat vreun lipici
Multumesc fetelor de aprecieri

si
Postat 01 February 2011 - 03:43 PM
Elena, ti-a iesit foarte frumos tortul. Felicitari pentru cioco plastica! Eu an avut multe rateuri cu ea!
Postat 01 February 2011 - 04:42 PM
Vrabiuta tare faine chitara, si fulgerul albastru imi place!
Daniela un sincer La multi ani si aici, tortul arata tare apetisant, iar cel de botez e superb!
Gloxi soper tortul cu Bibi, nici Winnie nu-i mai prejos! E asa vesel si colorat!
Hanny cu putina perseverenta si exercitiu in curand ne vei uimi cu torturile tale, ai mana buna!
Crisu foarte faina cartea, pare mult mai mare, iar scrisul e perfect!
Cristinel tare frumoasa masina!
Punticu felicitari , e tare reusit tortul si trandafirii sunt superbi!
Izuk si Winnie tau a iesit bine, te felicit pt curajul cu plastelina de cioco, eu nici acum n-am incercat-o, dar trebuie sa-mi fac curaj!
Mimi toate sunt frumoase si ciocolatosul, crinul e superb, iar poseta asa finuta!
Postat 01 February 2011 - 04:48 PM
gloxinia, la 01 February 2011 - 03:49 PM, a spus:
punticu, la 01 February 2011 - 03:38 PM, a spus:
Dragelor sunteti super talentate, ce ma bucur ca pot face parte si eu din echipa voastra. V-am parcurs dar din lipsa de timp ca stau cu pitica care plange din cauza dinstisorilor va felicit pe toate iar in mod special vreau sa ii urez La multi ani din suflet Danielei sa fie sanatoasa si sa aibe benzi rulante si in continuare!!!! bineintels si voua va doresc acelas lucru sanatate si multe comenzi:)
Am sa va arat si eu un tort in prima executie, cam are multe greseli dar sarbatoritul a fost tare incantat, daca va zic ca nu am avut sablon, nu am stiut cum se face un tort sub forma de minge si na m-am incumetat totusi ca a fost cadou si nu comanda asa ca data aviatore stiu unde am gresit.
As vrea acuma sa va intreb niste lucruri ca sunteti profesioniste pe langa mine si aveti si experienta.
In 13 martie am bortezul la Arienne si o sa am in jur de 40 de persoane, intrebarea mea este cate kg de tort trebuie sa fac? apoi as vrea sa il fac etajat si sa il invelesc in cioco plasticam va rog din suflet sa imi dati o reteta pentru cioco plastica care aveti dar nu in gramaje ci cu masuratori cu lingura ca spre rusinea mea nu am cantar numai care cantareste de la 100 gr in sus, si nu ma pricep.
Acum alte rugaminti, am de facut pe wk un tort sub forma de pian si pe marti unul sub forma de chitara, va rog imi puteti da cumva ceva sabloane? multumesc din suflet fetelor.
Va pup si scuzati ca intru mai rar. Si acuma urla pitica mea si nu pot sta, ma iertati va rog?
Imagini atasate
Postat 01 February 2011 - 05:00 PM
gloxinia, la 01 February 2011 - 07:06 AM, a spus:
Ce fain ii ! Mi-e groaza sa incerc sa modelez figurine ! Mi se pare ca trebuie sa fie cumplit de greu ! Brrrrrrrr !
dani_ela, la 01 February 2011 - 08:10 AM, a spus:
vrabiuta- ce ma bucur ca faceti toate cate un fulgerica , abia am de unde ma inspira pt sambata . te rog zi-mi cate kg a avut ? si in ce tava ai copt blatul? sa stiu cum ma scot si eu la 2-2,5 kg.(fulgerica al tau e in travesti , asa-i ?
Fata.. nu te lua de mine ! Daca mamica l-a vrut albastru, eu... ce puteam sa-i spun
Fain ti-a iesit tortul si-mi place si plastelina de cioco ! Trebuie sa incerc si eu n-o fi foc!
Postat 01 February 2011 - 06:04 PM
Primul meu tort imbracat in pasta e lapte praf si facut fara scule...inca nu am in dotare.
si altele:
Postat 01 February 2011 - 06:28 PM
Bun venit fetelor noi: Crisu, Elena_est si Liliana
Liliana, imi place tare mult rozul acela inchis de pe primul tort, poti sa-mi spui ce colorant ai folosit?
Postat 01 February 2011 - 06:46 PM
ortansa, la 01 February 2011 - 06:28 PM, a spus:
Bun venit fetelor noi: Crisu, Elena_est si Liliana
Liliana, imi place tare mult rozul acela inchis de pe primul tort, poti sa-mi spui ce colorant ai folosit?
Ortansa, am facut rost de colorantul respectiv de la un laborator de cofetarie si nu stiu de unde il iau ei. Era praf.Multumesc de primire.

Ajutor