gloxinia, la 05 February 2011 - 02:40 AM, a spus:
Si-o schimbat-o sa nu mai zica Alex ca sunt eu
Fetelor felicitari de grup, ati facut niste torturi jos palaria. Toate imi plac, sper sa nu va suparati ca nu va iau pe rand, dar uitati-va cat e ceasul :
Pe maine pt nepotelul meu, un tort cu crema de afine (preferautl lui):
P1100327 1600x1200.JPG
Super tortul, felicitari!
vrabiuta, la 05 February 2011 - 01:08 PM, a spus:
gloxinia, la 05 February 2011 - 02:40 AM, a spus:
Si-o schimbat-o sa nu mai zica Alex ca sunt eu
Fetelor felicitari de grup, ati facut niste torturi jos palaria. Toate imi plac, sper sa nu va suparati ca nu va iau pe rand, dar uitati-va cat e ceasul
Super ti-a iesit ! Pe bune, zici ca-i de-adevaratelea!
Tortul meu de azi, BMW,! Sa nu indrazniti sa spuneti ca nu-i, ca uite ... si scrie !
Dau edit c-am uitat pozele!
Imi place foarte mult!
Anca_B, la 05 February 2011 - 03:35 PM, a spus:
Asa...si acum ,din colectia "Daca doriti sa revedeti!" va prezint ciocolatos cu lalele!Este un tort ganache de cioco ,cu blat de amadina ,insiropat cu apa+zahar+esenta de migdale,iar in primul strat de cioco' (cel de jos) am pus si cate o bila de Coco Rum,astfel incat fiecrae felie de tort taiata avea si o "surpriza" sau doua ,inauntru.

.Tortu a avut 2,2 kg.
Oti draga,nici de data sata nu am reusit sa decupez lalelele cum trebuia...tot din lipsa de timp,dar am incercat macar...se pune?!

Trebuie sa incerc si eu un tort cu lalele, imi place tare mult.
Livia, la 05 February 2011 - 03:36 PM, a spus:
Eu n-am fulger, dar am o caricatura de Porsche Carerra

Edit ca am uitat sa scriu ce contine, blat alb, mousse de ciocolata alba si crema caramel.
Tare reusit Porsche Carrera. Felicitari!
punticu, la 05 February 2011 - 05:17 PM, a spus:
Joi am fost foarte nervoasa! Am zis atunci ca trebuie sa-mi descarc cumva nervii (data viitoare sigur gasesc alta metoda)am zis ca fac 2 torturi care in conditii normale nu as fi avut curaj sa le fac. Ambele au crema de iaurt cu piersici, primul are blat cu iaurt de piersici, iar al doilea negresa. Primul am zis ca va fi poseta. Nu stiu Mimi cum ai reusit sa-l pui sa sta in picioare. Al meu a crapat pe mijloc (unde erau piersicile). Am vazut eu undeva ca se imbraca tortul pe bucati: laterale, fata, spate. Cum nu puteam sa-l ridic in picioare l-am inbracat culcat si apoi l-am ridicat. Am zis ca daca il imbrac in cioco plastica va tine mai bine tortul strans. Proasta alegere. S-a intarit pe tort de nu am mai reusit sa-l croiesc. Dar am reusit sa-l ridic in picioare pentru poze. Vedeti si voi ce a iesit. La al doilea Fulgerasul... nu mai zic nimic.
Fulgerul zici ca e de jucarie, super reusit!
dani_ela, la 05 February 2011 - 08:59 PM, a spus:
tortul de azi , crema de ciocolata si blat pandispan cu cacao .

Daniela tu nu obosesti?
gloxinia, la 06 February 2011 - 02:47 AM, a spus:
Tortul e demential. e de vis bebeul in frac si balansoarul e tare reusit. Pentru bebeu ai mulaj? ms
MIMI, la 06 February 2011 - 12:34 PM, a spus:
tortul de ieri-blat pandispan insiropat cu sirop de cioco cu rom si crema mousse de cioco,ornat cu frisca
RARES 1194.jpg
si daca am fost la petrecere si noi,iar pustiul meu(fotograf innascut)a tras in poza tot ce s-a putut,iaca si o sectiune
RARES 1215.jpg
Mimisor frisca ta e perfecta pe tort al meu nu inca:( ai o sectiune yammi yami!
cristinel, la 06 February 2011 - 04:04 PM, a spus:
Va multumesc, fetelor! Si pentru ca v-ati gandit la mine... va invit la o portie din tortul de ieri:
IMGP2376.JPG
La multi ani Cristinel, torturile tale sunt adevarate povesti d viata, bravo esti super talentata si foarte creativa.
Sa ai multa sanatate si fericire !
Un buchet de flori la toate.
Am totusi niste nelamuriri, am mai scris dar nu am primit raspuns pentru botezul fetitei mele as vrea sa fac eu tortul si nu stiu aproximativ pentru 40 de pers cam cate kg de tort tre sa fac?multumesc fetelor.
Va pun si torturile mele din acest weekend nu sunt perfecte au multe greseli dar sincer am necazuri cu mama mea si nuamhef ca si pana acuma, totusi m-am straduit cat am putut dar printre lacrimi si copilasii mei am facut eforturi mari sa fac si aceste torturi, asa ca astept criticile voastre. Sa spun compozitiile papua este crema de iaurt de piersici cu bucatele de piersici, e tort de 4 kg 200.
tortul pian este mousse de cioco alba si neagra a avut 3 kg iar tortul cu planorul( este munca persoanei care a comandat tortul pentru taticul lui care a fost pilot) are diplomat cu kiwi, portocale si clementine, tortul a fost de 3 kg .
Va pup dragelor si va doresc o saptamana frumoasa.