Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#5901 Useril este offline   Crisu' 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 15 February 2011 - 02:27 AM

Amorasa, minunate torturi! Lucrezi foarte delicat! Felicitari!

#5902 Useril este offline   Crisu' 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 15 February 2011 - 02:27 AM

Doriana, tare frumusel Winnie al tau! Imi place tortul, iar culoarea este atat de dulce!

#5903 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 15 February 2011 - 06:45 AM

Ce expozitie de torturi ati pus, fetelor! Ati fost harnicute foc!

Mihaela, e foarte frumos tortul tau castel! La multi ani fiicei tale si binenteles si soacrei!
Livia, ti-a iesit bine tortul cu frisca! Si ursuletul e dragalas!
Daniela, chiar daca l-ai facut la "foc automat" tortul cu Thomas, nu se vede! E foarte reusit! Imi place atat de mult! Ei, acum vad ca esti in concediu! Odihna placuta sau spor la lucru?Ce sa-ti urez? :)
Elena e frumos tortul tau! Eu nu as mai fi colorat trandafirii, i-as fi lasat asa! :floare: Si nu te necaji pentru celalalt tort! Arata bine!
Dana, atat de frumoase sunt torturile! Au o culoare atat de frumoasa! Imi place tortul camasa, iar cel cu printesa e fff reusit! La multi ani sotului!
Anasia, ce frumoase sunt torturile cu capsunica! La multi ani finutei!
Luminis, cat de frumos poate sa fie!!!
Miny ce bine ai lucrat cu pielea de ciocolata! Iar crema de piersici e si preferata noastra!
Amoroasa, ce frumoase sunt! La primul, culoarea e atat de frumoasa! (Daniela e cu movul, eu cu albastrul! :P )
Doriana, ce frumos e Winnie al tau! Iar culoarea ....
Natasha, e superb, ce s-o mai lungesc!
Anca, la multi ani puiului tau!

#5904 Useril este offline   tango 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 131
  • Inregistrat: 28-December 09

Postat 15 February 2011 - 07:48 AM

Va multumesc mult, mult tuturor pentru urari, sa va aduca copiii vostri tot atatea bucurii cate mi-a adus pitica mea.
Ideea cu piticii am furat-o de pe net cand mi-am dat seama ca sunt depasita de situatie si nu mai timp si nici nu ma pricep sa modelez 1-2 pitici din pasta de zahar. Si oricum nu mai aveau loc. Iar copiii au fost super incantati sa-i vedeti cum defaceau piticii de acolo.
Gloxinia, ai dreptate, trebuia sa spun cu ce am umplut tortul: blat pandispan cu cacao, ganache de ciocolata neagra (ca mie imi place muuult :P ) si crema Mars a Dorei care este suuuper. (ca de altfel tot ce am incercat de la Dora :floare: )
Si pentru ca erau si copii pe acolo :) fusta printesei a fost din mousse de piersici si mascarpone cu putina ciocolata.
www.torturidelicioase.wordpress.com

#5905 Useril este offline   mihaela-hotea 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 12-February 11

Postat 15 February 2011 - 08:06 AM

Mihaela bun venit, chiar acum citeva zile ma gindeam pe unde esti , stiam ca esti plecata am crezut ca de asta nu esti pe aici :)
La multi ani!fetitei tale

Natasha sa stii ca mi-a fost dor de tine, ma bucur ca te-am gasit si pe tine aici, multumesc pt urari :floare: , ti-am admirat poseta si pantoful iar inimioara cu pupici este deosebita.

#5906 Useril este offline   tango 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 131
  • Inregistrat: 28-December 09

Postat 15 February 2011 - 08:11 AM

Ma ajutati si pe mine cu un sfat? As avea posibilitatea sa mai comand cateva "jucarii" de la Wilton din State. Cam ce credeti ca ar fi necesar? Eu nu am decat cateva culori, setul verde de floricele si un set cu pos-uri, duiuri, o spatula si cateva spray-uri colorate.
Ma gandeam sa-mi iau ceva sclipici ca nu am deloc, cateva culori (albastru mai ales ca nu am unul frumos) si ce altceva isi merita banii? Adica daca ar fi dupa mine, mi-as muta tot site-ul acasa, dar banii sunt numarati.
Ce forme ati comandat voi pentru niste margarete sau gerbera mari? Folie din aceea de imprimat pe tort se merita? Sau acel "garland maker"?
Voi ce credeti?
www.torturidelicioase.wordpress.com

#5907 Useril este offline   mihaela-hotea 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 15 February 2011 - 08:14 AM

Crisu', conurile de inchetata, le-am imbracat in ciocolata alba topita , iar a doua zi dupa ce s-a intarit bine le-am pictat cu colorant auriu, volanasele le-am facut din plastelina de ciocolata alba si la randul lor le-am pictat la fel cu colorant auriu. Iar tortul pt soacra mea a fost putin mai micut, si un decor mai putin costisitor, de aceea l-am numit la repezeala, intradevar am avut putin de lucru cu impletitura , aceasta a durat aprox 30 min pana am realizat-o, dar efectul este scontat.
Punticu, multumesc si tie pentru urari.

#5908 Useril este offline   mihaela-hotea 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 15 February 2011 - 08:16 AM

Crisu', cornetele de inghetata, le-am imbracat in ciocolata alba topita , iar a doua zi dupa ce s-a intarit bine le-am pictat cu colorant auriu, volanasele le-am facut din plastelina de ciocolata alba si la randul lor le-am pictat la fel cu colorant auriu. Iar tortul pt soacra mea a fost putin mai micut, si un decor mai putin costisitor, de aceea l-am numit la repezeala, intradevar am avut putin de lucru cu impletitura , aceasta a durat aprox 30 min pana am realizat-o, dar efectul este scontat.
Punticu, multumesc si tie pentru urari.

#5909 Useril este offline   mihaela-hotea 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 15 February 2011 - 08:30 AM

Miny, foarte frumos tortul acela cutie cadou, florile si nuanta aceea de portocaliu este super faina.
Amoroasa foarte frumoase torturile tale, am o intrebare: din ce sunt facute ghirlandele acelea subtiri de pe tortul cel alb cu flori, si cum le aplici pe tort?
Doriana, super tortul cel albastru, cum ai decupat literele ?, ai decupatoare alfabet speciale?

#5910 Useril este offline   Simona25 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 27-March 10
  • LocationBucuresti

Postat 15 February 2011 - 08:31 AM

Vezi postareaAmorasa, la 14 February 2011 - 05:37 PM, a spus:

Simona energizant gasesti la Auchan. Am luat eu acum 2 zile, numai ca trebui sa te uiti bine bine pe raft, ca nu este la vedere:)) probabil ca nu ii face nimeni FIFO. Unde este mierea acolo este si energizantul. Scrie pe el energizant:)

Iti multumesc din suflet, desi stau aproape de Auchan din cauza serviciului nu ajung, dar ma voi duce. deocamdata am luat 3 borcane din Kaufland, macar sa am eu comenzi si sa le consum. :floare: :) :P

Fetelor felicitari pentru torturi, foarte frumoase si lucrate cu multa rabdare. :P :P

#5911 Useril este offline   Crisu' 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 15 February 2011 - 10:01 AM

Dragele mele, va prezint ultima creatie in materie de pantofi a casei Chanel :floare:
Imagine postata
Blat de cacao cu bavarez de cioco alba, baavrez de cioco mocca si spuma de cioco neagra cu aroma de portocale.

#5912 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 15 February 2011 - 10:22 AM

Anca_B ma bucur ca ai reusit sa rezolvi la comosie sa iti traiasca puiul .
Fetelor felecitari la toate pentru minunatele creatii!

#5913 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 15 February 2011 - 10:24 AM

Multumesc tuturor de aprecieri :floare:
Crisu' ce frumos este papucul simplu si delicat
Natasa tare frumoasa inimioara si pupici
Amoroasa foarte frumoase torturile tale,
Divina mersi au vrut sa fie magnolii dar nu au iesit chiar cum trebuia, bine ca pana la sfarsit aratau a flori :P
Doriana ce finut e tortuletul tau.
Punticu, mersi am inceput sa o folosesc mai mult deoarece "clientii" mei (adica familia si apropiatii) sunt mofturosi cu pdz si asa ciocolata o consuma mult mai bine.
Mihaela-hotea multumesc dar nuanata e roz, de vina e aparatul de fotografiat (ca nu pot sa spun ca fotograful, acela sunt eu :) )si ora la care s-a facut forografia dimineata pe la 6.

#5914 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 15 February 2011 - 10:26 AM

Crisu' foarte reusit tortul ,e perfect :floare: :)

#5915 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 15 February 2011 - 10:29 AM

crisu`- multumesc mult pt cuvintele magulitoare :floare: daca te binedispun macar un pic , inseamna ca imi fac treaba asa cum trebuie :) . tortul cu mesaj ciudat s-a vrut imaginea unei cesti de capuccino cu spuma de frisca - acea suprafata plina de culori si vartejuri de spuma , iar mesajul a fost scris intocmai cum a vrut amicul stefanei - un inteles numai de ei stiut , in limbaj pur messenger .
felicitari pt cutie si pantof ! sunt superbe si atat de corect executate ! mie sa imi spui cum reusesti sa scrii atat de frumos !!!!! atat de perfect ! mor dupa un asa scris pe tort !
am incercat metoda cu literele din royal , puse la uscat , si nu am reusit sa le dezlpiesc fara sa le faram (si aveau vreo 3 zile de cand erau puse la uscat :P ) . nu v-am spus , dar particip la un concurs diva hair , care va fi lansat maine pe facebook , la pagina lor . am facut un tort , si m-am chinuit cu niste litere din royal , de numa :P si tot urate cu spume au iesit :P . am sa va pun link aici sa ma votati (castiga tortul cu cele mai multe like-uri ) dar nu stiu daca trebuie sa aveti cont pe FB .

#5916 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 15 February 2011 - 10:37 AM

Crisu , superb pantoful , l-am vazut si pe blog , felicitari.

#5917 Useril este offline   dana3262 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 15 February 2011 - 10:38 AM

Vezi postareaCrisu, la 15 February 2011 - 02:24 AM, a spus:

Dana, la multi ani sotului tau! ...E minunata culoarea! Ai pus mult colorant pudra in pasta sa o faci asa rosie?

Multumesc! Da, am pus colorant pudra, am scris mai sus!

Vezi postareapunticu, la 15 February 2011 - 06:45 AM, a spus:

Dana, atat de frumoase sunt torturile! Au o culoare atat de frumoasa! Imi place tortul camasa, iar cel cu printesa e fff reusit! La multi ani sotului!

Multumesc!

Vezi postareaCrisu, la 15 February 2011 - 10:01 AM, a spus:

...ultima creatie in materie de pantofi a casei Chanel :biggrin: ...

Ce perfect araaata!!!!! Nu stiu cum reusiti sa scrieti atat de frumos!!!
dana

#5918 Useril este offline   Crisu' 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 15 February 2011 - 11:10 AM

Miny, Marinaemy, Daniela, Izuk, Dana, multumesc pentru aprecieri.
Daniela, mie mi-a dat Anca o idee minunata, sa spritez literele pe folie din aceea protectoare pt coli. Nu am incercat-o inca pt ca nu am mai facut litere de atunci, dar sunt sigura ca e mai buna decat hartia de copt. Si cred ca e vorba de protetiile acelea mai ... cum sa zic... plasticoase, care fasaie mai putin si care sunt un pic mai scumpe decat cele mai des intalnite. Poate o fi si reteta de RI?... Eu am facut dupa reteta asta: 1 albus + 250g zahar pudra cernut + 1 lingura zeama de lamaie. Tu ce reteta folosesti?

#5919 Useril este offline   Liliana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 123
  • Inregistrat: 09-April 10
  • LocationDej

Postat 15 February 2011 - 11:18 AM

ce de torturi frumoase...super!!!
Anca la multi ani baiatului!!!

#5920 Useril este offline   Amorasa 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 16-November 10

Postat 15 February 2011 - 01:35 PM

Vezi postareamihaela-hotea, la 15 February 2011 - 08:30 AM, a spus:

Miny, foarte frumos tortul acela cutie cadou, florile si nuanta aceea de portocaliu este super faina.
Amoroasa foarte frumoase torturile tale, am o intrebare: din ce sunt facute ghirlandele acelea subtiri de pe tortul cel alb cu flori, si cum le aplici pe tort?
Doriana, super tortul cel albastru, cum ai decupat literele ?, ai decupatoare alfabet speciale?

Girlandele sunt facute cu royal. Este pe aici pe undeva un filmulet unde iti arata cum sa le faci. A fost prima data cand le-am facut si eu, data viitoare trebui sa-mi iasa mai rotunde:)) Numai prin exercitiu invatam!

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul