Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
#5901
Postat 15 February 2011 - 02:27 AM
#5902
Postat 15 February 2011 - 02:27 AM
#5903
Postat 15 February 2011 - 06:45 AM
Mihaela, e foarte frumos tortul tau castel! La multi ani fiicei tale si binenteles si soacrei!
Livia, ti-a iesit bine tortul cu frisca! Si ursuletul e dragalas!
Daniela, chiar daca l-ai facut la "foc automat" tortul cu Thomas, nu se vede! E foarte reusit! Imi place atat de mult! Ei, acum vad ca esti in concediu! Odihna placuta sau spor la lucru?Ce sa-ti urez?

Elena e frumos tortul tau! Eu nu as mai fi colorat trandafirii, i-as fi lasat asa!

Dana, atat de frumoase sunt torturile! Au o culoare atat de frumoasa! Imi place tortul camasa, iar cel cu printesa e fff reusit! La multi ani sotului!
Anasia, ce frumoase sunt torturile cu capsunica! La multi ani finutei!
Luminis, cat de frumos poate sa fie!!!
Miny ce bine ai lucrat cu pielea de ciocolata! Iar crema de piersici e si preferata noastra!
Amoroasa, ce frumoase sunt! La primul, culoarea e atat de frumoasa! (Daniela e cu movul, eu cu albastrul!

Doriana, ce frumos e Winnie al tau! Iar culoarea ....
Natasha, e superb, ce s-o mai lungesc!
Anca, la multi ani puiului tau!
#5904
Postat 15 February 2011 - 07:48 AM
Ideea cu piticii am furat-o de pe net cand mi-am dat seama ca sunt depasita de situatie si nu mai timp si nici nu ma pricep sa modelez 1-2 pitici din pasta de zahar. Si oricum nu mai aveau loc. Iar copiii au fost super incantati sa-i vedeti cum defaceau piticii de acolo.
Gloxinia, ai dreptate, trebuia sa spun cu ce am umplut tortul: blat pandispan cu cacao, ganache de ciocolata neagra (ca mie imi place muuult


Si pentru ca erau si copii pe acolo

#5905
Postat 15 February 2011 - 08:06 AM

La multi ani!fetitei tale
Natasha sa stii ca mi-a fost dor de tine, ma bucur ca te-am gasit si pe tine aici, multumesc pt urari

#5906
Postat 15 February 2011 - 08:11 AM
Ma gandeam sa-mi iau ceva sclipici ca nu am deloc, cateva culori (albastru mai ales ca nu am unul frumos) si ce altceva isi merita banii? Adica daca ar fi dupa mine, mi-as muta tot site-ul acasa, dar banii sunt numarati.
Ce forme ati comandat voi pentru niste margarete sau gerbera mari? Folie din aceea de imprimat pe tort se merita? Sau acel "garland maker"?
Voi ce credeti?
#5907
Postat 15 February 2011 - 08:14 AM
Punticu, multumesc si tie pentru urari.
#5908
Postat 15 February 2011 - 08:16 AM
Punticu, multumesc si tie pentru urari.
#5909
Postat 15 February 2011 - 08:30 AM
Amoroasa foarte frumoase torturile tale, am o intrebare: din ce sunt facute ghirlandele acelea subtiri de pe tortul cel alb cu flori, si cum le aplici pe tort?
Doriana, super tortul cel albastru, cum ai decupat literele ?, ai decupatoare alfabet speciale?
#5910
Postat 15 February 2011 - 08:31 AM
Amorasa, la 14 February 2011 - 05:37 PM, a spus:
Iti multumesc din suflet, desi stau aproape de Auchan din cauza serviciului nu ajung, dar ma voi duce. deocamdata am luat 3 borcane din Kaufland, macar sa am eu comenzi si sa le consum.



Fetelor felicitari pentru torturi, foarte frumoase si lucrate cu multa rabdare.


#5911
Postat 15 February 2011 - 10:01 AM


Blat de cacao cu bavarez de cioco alba, baavrez de cioco mocca si spuma de cioco neagra cu aroma de portocale.
#5912
Postat 15 February 2011 - 10:22 AM
Fetelor felecitari la toate pentru minunatele creatii!
#5913
Postat 15 February 2011 - 10:24 AM

Crisu' ce frumos este papucul simplu si delicat
Natasa tare frumoasa inimioara si pupici
Amoroasa foarte frumoase torturile tale,
Divina mersi au vrut sa fie magnolii dar nu au iesit chiar cum trebuia, bine ca pana la sfarsit aratau a flori

Doriana ce finut e tortuletul tau.
Punticu, mersi am inceput sa o folosesc mai mult deoarece "clientii" mei (adica familia si apropiatii) sunt mofturosi cu pdz si asa ciocolata o consuma mult mai bine.
Mihaela-hotea multumesc dar nuanata e roz, de vina e aparatul de fotografiat (ca nu pot sa spun ca fotograful, acela sunt eu

#5915
Postat 15 February 2011 - 10:29 AM


felicitari pt cutie si pantof ! sunt superbe si atat de corect executate ! mie sa imi spui cum reusesti sa scrii atat de frumos !!!!! atat de perfect ! mor dupa un asa scris pe tort !
am incercat metoda cu literele din royal , puse la uscat , si nu am reusit sa le dezlpiesc fara sa le faram (si aveau vreo 3 zile de cand erau puse la uscat



#5916
Postat 15 February 2011 - 10:37 AM
#5917
Postat 15 February 2011 - 10:38 AM
Crisu, la 15 February 2011 - 02:24 AM, a spus:
Multumesc! Da, am pus colorant pudra, am scris mai sus!
punticu, la 15 February 2011 - 06:45 AM, a spus:
Multumesc!
Crisu, la 15 February 2011 - 10:01 AM, a spus:

Ce perfect araaata!!!!! Nu stiu cum reusiti sa scrieti atat de frumos!!!
#5918
Postat 15 February 2011 - 11:10 AM
Daniela, mie mi-a dat Anca o idee minunata, sa spritez literele pe folie din aceea protectoare pt coli. Nu am incercat-o inca pt ca nu am mai facut litere de atunci, dar sunt sigura ca e mai buna decat hartia de copt. Si cred ca e vorba de protetiile acelea mai ... cum sa zic... plasticoase, care fasaie mai putin si care sunt un pic mai scumpe decat cele mai des intalnite. Poate o fi si reteta de RI?... Eu am facut dupa reteta asta: 1 albus + 250g zahar pudra cernut + 1 lingura zeama de lamaie. Tu ce reteta folosesti?
#5919
Postat 15 February 2011 - 11:18 AM
Anca la multi ani baiatului!!!
#5920
Postat 15 February 2011 - 01:35 PM
mihaela-hotea, la 15 February 2011 - 08:30 AM, a spus:
Amoroasa foarte frumoase torturile tale, am o intrebare: din ce sunt facute ghirlandele acelea subtiri de pe tortul cel alb cu flori, si cum le aplici pe tort?
Doriana, super tortul cel albastru, cum ai decupat literele ?, ai decupatoare alfabet speciale?
Girlandele sunt facute cu royal. Este pe aici pe undeva un filmulet unde iti arata cum sa le faci. A fost prima data cand le-am facut si eu, data viitoare trebui sa-mi iasa mai rotunde:)) Numai prin exercitiu invatam!