Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#5981 Useril este offline   bbenyci 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationarad

Postat 18 February 2011 - 07:48 PM

Wow fetelor ce torturi frumoase, felicitari!
Anca tie in mod special felicitari muulte la maratonul tau de torturi, sunt tare frumoase, finute si elegante, imi plac toate dar in mod special cred ca tortul cu coronita :hug:
Luminis si tie as vrea sa iti spun felicitari, m-ai terminat cu tortul de Valentine's day, e super iar personajele sunt jos palaria, zici ca sunt naturale nu din pasta facute.
Cristinel tu vesnic ai cate o tema la orice tort.
Crisu imi place mult tortul palarie
Sunteti multe nu va mentuionez pe rand va felicit in grup, sunteti minunate.
Acuma nu postez nimik dar am tinut sa va spun ca va urmaresc tot timpul dar nu pot tot timpul sa si scriu.
Felicitari din nou.
Bafta Simo cu tortul trenuletul vietii, si Amoresa sunt convinsa ca tortul pentru baietelul de un anisor o sa iasa foarte bine.
Daniela tu cand vi cu tortuletele din acest wk? stiu ca ai un tortulet castel cu o papusica, asa-i? abia astept sa vad ca imi place foarte mult cum lucrezi.
Eu tot nu am aflat de reteta de plastelina de cioco , nu aveti ceva reteta care nu necesita cantar digital? al meu numai de la 100gr cantareste, as vrea o reteta care are masuri cu lingura sau stiu eu, multumesc frumos din suflet.
Va pup si deja de acuma am emotii pt tortul de botez sper sa iasa frumos:) o sa va mai cer sfaturi.
Imagine postata

Arienne Sophie

Imagine postata
Nicole Anamaria

http://bbenyci.blogspot.com/

#5982 Useril este offline   Liliana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 123
  • Inregistrat: 09-April 10
  • LocationDej

Postat 18 February 2011 - 10:46 PM

eu va felicit pe toate pentru torturi...as vrea sa a intreb ceva..poate e offtopic dar sa ma iertati..vaoi cu cat faceti kg de tort ?

#5983 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 18 February 2011 - 10:55 PM

blanka- abia duminica va fi gata castelul . multumesc pt increderea pe care ai avut-o in mine , si m-ai recomandat sorinei :-*
ieri am facut un mic tortulet , pt antrenorul lotului de gimnastica de la `nadia comaneci` . este facut din diplomat .

Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 18 February 2011 - 10:56 PM

#5984 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 18 February 2011 - 11:23 PM

Fetelor felicitari pentru minunatiile ce va ies din maini.
Nu pot sa tin pasul cu voi. Sunteti multe si harnicute ca niste furnici. Am sa va dau un buchet mare de :-* tuturor.

Daniela, tortul tau e aci pe pagina asta, vreau sa iti spun ca gimnasta e superba!! Cum ai reusit sa o decupezi atat de fain? Ma tot uit sa gasesc vreun cusur si nu e niciunul :-* Felicitari!

Eu sunt rupta, tort de majorat: (negressa si fructe de padure)

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-20-12980641124883.jpg

Si un tortulet micut, cu 3 cioco (decorul l-au lasat la latitudinea mea :D asa ca am profitat sa imi folosesc ultima achizitie de la LB)

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-20-129806416704.jpg
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#5985 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 February 2011 - 11:42 PM

mersic oti - cusur are si inca cum :-* scrisu` :-*
imi place sticla ! cum ai modelat-o? si cel alb este tare frumos ! dar nu prea vad ce ai achizitionat... :D

#5986 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 February 2011 - 11:58 PM

Vezi postareadani_ela, la 18 February 2011 - 11:42 PM, a spus:

mersic oti - cusur are si inca cum :-* scrisu` :D
imi place sticla ! cum ai modelat-o? si cel alb este tare frumos ! dar nu prea vad ce ai achizitionat... :D

Macul!!! :-* :P :P
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#5987 Useril este offline   Simona25 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 27-March 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 February 2011 - 08:46 AM

Numai harnicute pe aici, foarte frumoase torturile, cel cu gimnasta este absolut superb, felicitari.

#5988 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 19 February 2011 - 10:01 AM

Natasha , tortul inimioara e asa de frumos ... iar florile , de o mare arta . Asa flori vreau sa fac si eu ... da` cred ca doar in visele mele ... =))

Tango , daca ai posibilitate sa comanzi din state , si daca mai prinzi ceva reduceri , chiar merita sa-ti iei cam tot ce ai scris tu . Succes .

Mihaela-hotea
, literele de pe tortul cu Winnie , sunt dintr-un set dinacela cu magneti , pentru frigider . Am incercat sa scot magnetii de la ele , dar a durat prea mult , apoi am decupat cu magneti cu tot , la unele litere se vede , dar na , am zis ca asa sunt literele , cu model ... =))
Fetele care au setul acela de decupatoare de la Fackelmann , nu masurati voi literele alea ? Ca am vazut la metro mai demult , cu 50 de roni , si nu stiu daca se poate scrie cu ele pe tort ? Ca astea de le am eu is destul de mari si lma , nu pot scrie decat pe lateralul tortului ...
Multumesc !

Crisu` , pantoful tau e chiar de firma ... =)) Si scrisul ... ioi , ce mi-ar place si mie sa pot face asa un scris . Am incercat o data , din royal , asa cum ziceti voi , dar tot mi sa faramitat ... da` nu ma las , o sa mai incerc . =)) Felicitari .

Amorasa , imi plac tare mult torturile tale . Sunt asa curate , impecabil lucrate , culori frumoase , Felicitari . Cel cu Musette , e ... uau !

Snej , cam rarut vii pe la noi . Frumoase torturi , ca de obicei . =))
Cum ai colorat tortul de botez , asa in degrade ? Foarte finut , imi place de numa` ...

Anca , io te admir , ca avand trei pitici pe langa tine poti face ceea ce faci tu . Io , cand am un tort de facut , sa nu fie nimeni pe langa mine , ca-s turbata rau ... =)) Ti-ai luat folie de imprimat ... Superbe , toate . Bravo !

Vrabiuta
, sa folosesti cu sanatate platoul . Si sa faci muuuuuulte torturi pe el ...

Daniela , e frumos tortul pentru domnul antrenor , io nu stiu ce nu-ti place . Gimnasta e ... parca ar pluti ... super.

Oti , io am vazut imediat noua achizitie ... =)) am tot admirat si eu decupatorul ala cu maci , dar deocamdata ... Boc nu ne-a dat destul inapoi , sa pot io sa-mi fac de cap pe Lb ... =)) Foarte faina combinatia de alb cu rosu . =))

Punticu , frisca ta e intinsa perfect , deci ai cu ce te lauda .
mama de fete cucuiete Imagine postata

#5989 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationOradea

Postat 19 February 2011 - 10:18 AM

Pun si eu ultimul tort , facut pentru mandra mare . Face luni 11 ani , dar am sarbatorit in avans , din motive de mama care lucreaza in ture , si duminica viitoare e la servici ...

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Si o felie pentru voi , cu drag :

Imagine postata

Blat negresa fara cacao , insiropat cu sirop de zahar ars , creme (vesnicele) ganache de cioco cu lapte si mascarpone . Am incercat la etajul de jos sa colorez pasta dupa ce am pus-o pe tort . Am dizolvat putin colorant in esenta de migdale , din aceea pe care scrie 1 , de la carrefour , da` cred ca se poate orice esenta , doar sa fie cu alcool , sa nu fie uleioasa , apoi am inmuiat un buretel in colorant si am tamponat cu el tortul ... A iesit ce se vede ...

Fetele , care aveti penny , am gasit mascarpone cu 5 lei cutia de 250 grame , bun tare , italienesc , o sa fac o poza la cutie .

O zi faina tuturor .

#5990 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 19 February 2011 - 11:24 AM

Vezi postareabbenyci, la 18 February 2011 - 07:48 PM, a spus:

Eu tot nu am aflat de reteta de plastelina de cioco , nu aveti ceva reteta care nu necesita cantar digital? al meu numai de la 100gr cantareste, as vrea o reteta care are masuri cu lingura sau stiu eu, multumesc frumos din suflet.
Va pup si deja de acuma am emotii pt tortul de botez sper sa iasa frumos:) o sa va mai cer sfaturi.

Eu la 200 g ciocolata pun 2 linguri pline energizant.Nici eu nu am cantar digital.

#5991 Useril este offline   Crisu' 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 19 February 2011 - 12:16 PM

Fetelor, sper ca nu va suparati daca mai pun si eu un post off topic. Am nevoie de ajutorul vostru sa castig un mixer KitchenAid. Votati-ma pe bucataras.ro Multumesc mult! =))

#5992 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationOradea

Postat 19 February 2011 - 12:50 PM

Vezi postareaCrisu, la 19 February 2011 - 12:16 PM, a spus:

Fetelor, sper ca nu va suparati daca mai pun si eu un post off topic. Am nevoie de ajutorul vostru sa castig un mixer KitchenAid. Votati-ma pe bucataras.ro Multumesc mult! =))

Crisule , votat , 17 voturi ... =))

#5993 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 February 2011 - 01:14 PM

crisu- votat =))
adriana- sa iti traiasca mandra =)) frumos tort ai facut !!!!!! are scoici =))

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 19 February 2011 - 01:15 PM

#5994 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationOradea

Postat 19 February 2011 - 01:32 PM

Vezi postareadani_ela, la 19 February 2011 - 01:14 PM, a spus:

adriana- sa iti traiasca mandra =)) frumos tort ai facut !!!!!!

Daniela , =))

Vezi postareadani_ela, la 19 February 2011 - 01:14 PM, a spus:

are scoici =))

Ai vazut ? =)) Multumesc mult !

#5995 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 19 February 2011 - 05:06 PM

Vezi postareapunticu, la 15 February 2011 - 10:40 PM, a spus:

Anca sunt reusite torturile tale. Daca ma gandesc ca ai facut atatea in 3 zile ma ia cu fiori! Nici nu vreau sa-mi imaginez. Eu sunt mai lenta :( !
La copii tai sa le zici ca mama copilului din carucior e urata si de aia nu apare in poza! :)

punticule multumesc!Sa stii ca e primul record de acest gen,dar sincer nu mai imi doresc degraba.Stai linistita ca si eu sunt lenta ,de felul meu,dar acum asa s-a inatamplat.De ex. acu' nu mi-i se intrevede nici un tort.

Vezi postareaCrisu, la 15 February 2011 - 11:20 PM, a spus:

Anca, mii de felicitari pentru viteza cu care ai facut atatea torturi frumoase! Esti nemaipomenita! Toate sunt minunate, dar imi plac cel mai mult tortul cu Kitty... si cel cu coronita... parca as avea 5 ani, nu 30...
Si mie mi-ar placea sa-mi fii cumnata si, desi eu am un cumnat neinsurat, cred ca tu nu mai esti disponibila :P Oricum, tortul a fost pentru fina :( dar nici asta nu cred ca se mai poate hihihi

Crisu multumesc de aprecieri,dar dupa cum spuneam a fost o intamplare,sa fie atatea si culmea toate obligatii,adica nu-i puteam refuza;dar nici n-au comentat cand le-am zis ca le fac diplomat.
Ala cu corontitza si mie imi place mult,mai ales ca tocmai am primit folia aia de silicon,si o folosesc la greu;ce mult iti usureaza munca,adica decoru...!!!!!
Aha,deci am incurcat "borcanele" tortu' era pt. fina....in orice caz e deosebit!

Vezi postareaanasia, la 16 February 2011 - 08:39 AM, a spus:

Anca...superbe...toate...acela este un minimartian? imi place tare mult....La multi ani lui Matei! sa fie sanatos!

anasia multumesc mult!Asa-i ca asa arata? :) dar nu, ii uruletzul ala din reclama la parizer Infantis!
Multumesc pt. urarile pt. Matei!

Vezi postareamarinaemy, la 16 February 2011 - 09:43 AM, a spus:

Anca_B super torturi,cred ca ai muncit la ele foarte mult.Si eu cand am mai multe de facut in aceiasi zi folosesc aceiasi crema si blat. :(

marinaemy multumesc mult.Intradevar am muncit mult la ele,iar vineri noapte nu am dormit deloc,am lucrat la decoruri.

Vezi postareavrabiuta, la 17 February 2011 - 05:26 PM, a spus:

Tulai Doamne fata, cind ai avut vreme sa faci atitea torturi ! zile ? Te-o parasit familia , cu mic cu mare, sau o pus toti o mina de ajutor?

Felicitari ! Pe linga ca sunt muuuuulte sunt si foarte frumos realizate!

vrabiuta "tulai Doamne" am zis si io cand am realizat ca sunt atatea;Familia nu m-o parasit,m-am ascuns eu de ei,si m-o ajutat sotul muuult :( ,iar vineri noaptea nu am dormit deloc,am tot facut decoruri.si soacra-mea m-o ajutat mult,ca mi-o facut mancare pe week-end. :( .

Vezi postareadani_ela, la 17 February 2011 - 11:19 PM, a spus:

anca_b- mai , dar tu cand ai facut minunile astea? ca eu te vaz pe mess toata ziua brava , fata draga ! superbe !

dani_ela
intr-o zi am facut blaturi,intr-alta am umplut ,si in alte 2 am tot decorat; mess-ul de obicei mi-e deschis,pt ca mi-i calculatoru' in living,care mi-e in prelungire la bucatarie;imi pun muzica si imi fac treaba prin casa!

Wow fetelor ce torturi frumoase, felicitari!
Anca tie in mod special felicitari muulte la maratonul tau de torturi, sunt tare frumoase, finute si elegante, imi plac toate dar in mod special cred ca tortul cu coronita :(

bbenyci esti tare dragutza,ca de obicei,multumesc mult!Te satept cu tortu' de botez!

[quote name='Doriana' date='19 February 2011 - 10:01 AM' timestamp='1298102508' post='77956']

Anca , io te admir , ca avand trei pitici pe langa tine poti face ceea ce faci tu . Io , cand am un tort de facut , sa nu fie nimeni pe langa mine , ca-s turbata rau ... :ai luat folie de imprimat ... Superbe , toate . Bravo !

Doriana
ma bucur sa te vad!Sa stii ca nu lucrez mai nimic cu piticii prin preajma;si de frica accidentelor casnice,dar cu ei nu am nici un spor;am incercat de cateva ori sa lucrez cu ei macar la ornat,dar nu am putut.Imi umbla cu sculele si mi-i frica sa nu mi-i le strice(is o gramada de bani,la fel si colorantii).Lucrez cand ei dorm sau sunt la gradinitza si Matei e la somn sau cu vreo bunica pe-afara!
Nici eu nu suport pe nimeni langa mine cand lucrez,nici macar pe sotul meu (care ma mai critica uneori,si nu-mi place :P )
Folia de imprimat am primit-o din SUA,de la o prietena draga!Mi-i de mare ajutor,cu toate ca atunci cand am primit-o nu am fost foarte entuziasmata,(nu stiam cu ce se "mananca")acum o folosesc aproape la orice tort(ca si luster-ul unic,pe care il am ).Iti usureaza mult munca,decorul,si se pot masca si eventualele defecte ale tortului sau a pdz.

#5996 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 19 February 2011 - 05:19 PM

Vezi postareadani_ela, la 18 February 2011 - 10:55 PM, a spus:

ieri am facut un mic tortulet , pt antrenorul lotului de gimnastica de la `nadia comaneci` . este facut din diplomat .

dani_ela ce frumos tort!intradevar nici eu nu-i gasesc nici un defect; acu' esti "cofetareasa din lotul olimpic "! :)

Vezi postareagloxinia, la 18 February 2011 - 11:23 PM, a spus:

Eu sunt rupta, tort de majorat: (negressa si fructe de padure)

Si un tortulet micut, cu 3 cioco (decorul l-au lasat la latitudinea mea :) asa ca am profitat sa imi folosesc ultima achizitie de la LB)

Oti ce reusite torturi!imi plac cum iti ies torturile astea cu botelcutze in ambalaje, :( iar cel cu maci e preferatul meu ;nu iti mia vazusem pe undeva vreu tort cu maci? :(

Vezi postareaDoriana, la 19 February 2011 - 10:18 AM, a spus:

Pun si eu ultimul tort , facut pentru mandra mare . Face luni 11 ani , dar am sarbatorit in avans , din motive de mama care lucreaza in ture , si duminica viitoare e la servici ...

Doriana sa-ti traiasca domnisoara!Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Sectiunea e de-li-cioa-sa!Iar scoicile...cum le-ai facut? :( .Design-ul tortului este foarte finutz si elegant! :P .`

#5997 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 February 2011 - 05:30 PM

Vezi postareaCrisu, la 19 February 2011 - 12:16 PM, a spus:

Fetelor, sper ca nu va suparati daca mai pun si eu un post off topic. Am nevoie de ajutorul vostru sa castig un mixer KitchenAid. Votati-ma pe bucataras.ro Multumesc mult! :)

Care e reteta ta? Nu imi dau seama nici daca ma bati :)

Anca ti-am vazut torturile, ujnul mai fain ca altul. Sa stii ca pe Gumi Bear l-o recunoscut si Alex un-doi. :(

Doriana, La multi ani, mandrei mari! Sa va traiasca si sa va bucure mereu. Vad ca ambele fete ale tale sunt indragostite de mov!! :( Tortul e minunat si scoicile super!!! :(
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#5998 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 417

Postat 19 February 2011 - 06:26 PM

Vezi postareaizuk, la 19 February 2011 - 11:24 AM, a spus:

Eu la 200 g ciocolata pun 2 linguri pline energizant.Nici eu nu am cantar digital.

BLANKA,nici eu n-am cantar dar la 500g cioco am pus 200g de miere (aveam un tub de 360 de gr si am pus ceva mai mult de jumatate)
Deci...mai mult okiometric :) .Dar a iesit foarte bine,s-a lucrat usor.

Fetelor,jos basca !Numai frumuseti de torturi pe aici ! :)

#5999 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 19 February 2011 - 06:36 PM

Vezi postareaDoriana, la 19 February 2011 - 10:01 AM, a spus:

Vrabiuta[/b] , sa folosesti cu sanatate platoul . Si sa faci muuuuuulte torturi pe el ...

Multumesc, da eu mi-am luat platou de ceva vreme ! Asta ce l-am luat acu se duce la tine la Oradea! Am innebunit o verisoara cu torturile mele si s-a apucat si ea! :)

#6000 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 19 February 2011 - 06:39 PM

Vezi postareaDoriana, la 19 February 2011 - 10:18 AM, a spus:

Pun si eu ultimul tort , facut pentru mandra mare . Face luni 11 ani ,

La multi ani domnisoarei tale!Tortul e superb si felia ....mama!!!!!!!!!!

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul