punticu, la 15 February 2011 - 10:40 PM, a spus:
Anca sunt reusite torturile tale. Daca ma gandesc ca ai facut atatea in 3 zile ma ia cu fiori! Nici nu vreau sa-mi imaginez. Eu sunt mai lenta

!
La copii tai sa le zici ca mama copilului din carucior e urata si de aia nu apare in poza!
punticule multumesc!Sa stii ca e primul record de acest gen,dar sincer nu mai imi doresc degraba.Stai linistita ca si eu sunt lenta ,de felul meu,dar acum asa s-a inatamplat.De ex. acu' nu mi-i se intrevede nici un tort.
Crisu, la 15 February 2011 - 11:20 PM, a spus:
Anca, mii de felicitari pentru viteza cu care ai facut atatea torturi frumoase! Esti nemaipomenita! Toate sunt minunate, dar imi plac cel mai mult tortul cu Kitty... si cel cu coronita... parca as avea 5 ani, nu 30...
Si mie mi-ar placea sa-mi fii cumnata si, desi eu am un cumnat neinsurat, cred ca tu nu mai esti disponibila

Oricum, tortul a fost pentru fina

dar nici asta nu cred ca se mai poate hihihi
Crisu multumesc de aprecieri,dar dupa cum spuneam a fost o intamplare,sa fie atatea si culmea toate obligatii,adica nu-i puteam refuza;dar nici n-au comentat cand le-am zis ca le fac diplomat.
Ala cu corontitza si mie imi place mult,mai ales ca tocmai am primit folia aia de silicon,si o folosesc la greu;ce mult iti usureaza munca,adica decoru...!!!!!
Aha,deci am incurcat "borcanele" tortu' era pt. fina....in orice caz e deosebit!
anasia, la 16 February 2011 - 08:39 AM, a spus:
Anca...superbe...toate...acela este un minimartian? imi place tare mult....La multi ani lui Matei! sa fie sanatos!
anasia multumesc mult!Asa-i ca asa arata?

dar nu, ii uruletzul ala din reclama la parizer Infantis!
Multumesc pt. urarile pt. Matei!
marinaemy, la 16 February 2011 - 09:43 AM, a spus:
Anca_B super torturi,cred ca ai muncit la ele foarte mult.Si eu cand am mai multe de facut in aceiasi zi folosesc aceiasi crema si blat.

marinaemy multumesc mult.Intradevar am muncit mult la ele,iar vineri noapte nu am dormit deloc,am lucrat la decoruri.
vrabiuta, la 17 February 2011 - 05:26 PM, a spus:
Tulai Doamne fata, cind ai avut vreme sa faci atitea torturi ! zile ? Te-o parasit familia , cu mic cu mare, sau o pus toti o mina de ajutor?
Felicitari ! Pe linga ca sunt muuuuulte sunt si foarte frumos realizate!
vrabiuta "tulai Doamne" am zis si io cand am realizat ca sunt atatea;Familia nu m-o parasit,m-am ascuns eu de ei,si m-o ajutat sotul muuult

,iar vineri noaptea nu am dormit deloc,am tot facut decoruri.si soacra-mea m-o ajutat mult,ca mi-o facut mancare pe week-end.

.
dani_ela, la 17 February 2011 - 11:19 PM, a spus:
anca_b- mai , dar tu cand ai facut minunile astea? ca eu te vaz pe mess toata ziua brava , fata draga ! superbe !
dani_ela intr-o zi am facut blaturi,intr-alta am umplut ,si in alte 2 am tot decorat; mess-ul de obicei mi-e deschis,pt ca mi-i calculatoru' in living,care mi-e in prelungire la bucatarie;imi pun muzica si imi fac treaba prin casa!
bbenyci, la 18 February 2011 - 07:48 PM, a spus:
Wow fetelor ce torturi frumoase, felicitari!
Anca tie in mod special felicitari muulte la maratonul tau de torturi, sunt tare frumoase, finute si elegante, imi plac toate dar in mod special cred ca tortul cu coronita
bbenyci esti tare dragutza,ca de obicei,multumesc mult!Te satept cu tortu' de botez!
[quote name='Doriana' date='19 February 2011 - 10:01 AM' timestamp='1298102508' post='77956']
Anca , io te admir , ca avand trei pitici pe langa tine poti face ceea ce faci tu . Io , cand am un tort de facut , sa nu fie nimeni pe langa mine , ca-s turbata rau ... :ai luat folie de imprimat ... Superbe , toate . Bravo !
Doriana ma bucur sa te vad!Sa stii ca nu lucrez mai nimic cu piticii prin preajma;si de frica accidentelor casnice,dar cu ei nu am nici un spor;am incercat de cateva ori sa lucrez cu ei macar la ornat,dar nu am putut.Imi umbla cu sculele si mi-i frica sa nu mi-i le strice(is o gramada de bani,la fel si colorantii).Lucrez cand ei dorm sau sunt la gradinitza si Matei e la somn sau cu vreo bunica pe-afara!
Nici eu nu suport pe nimeni langa mine cand lucrez,nici macar pe sotul meu (care ma mai critica uneori,si nu-mi place

)
Folia de imprimat am primit-o din SUA,de la o prietena draga!Mi-i de mare ajutor,cu toate ca atunci cand am primit-o nu am fost foarte entuziasmata,(nu stiam cu ce se "mananca")acum o folosesc aproape la orice tort(ca si luster-ul unic,pe care il am ).Iti usureaza mult munca,decorul,si se pot masca si eventualele defecte ale tortului sau a pdz.