Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#6001 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 19 February 2011 - 08:05 PM

Vezi postareagloxinia, la 18 February 2011 - 11:23 PM, a spus:

Eu sunt rupta, tort de majorat: (negressa si fructe de padure)

Si un tortulet micut, cu 3 cioco (decorul l-au lasat la latitudinea mea :) asa ca am profitat sa imi folosesc ultima achizitie de la LB)

Faine de tot! Si eu voiam sa te intreb ce ti-ai luat,da ai raspuns si m-am luminat ! Da stii de ce ? c-ai mai facut maci (sau nu tu :) ) ba .. cred ca tu...

#6002 Useril este offline   dana3262 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 19 February 2011 - 08:51 PM

Fetelor, multe si faine torturi ati facut saptamana asta!
Pentru azi am avut si eu trei!
tortul egiptean, 3,3 kg
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-184-12981407299459.jpg

tort cu mousse de ciocolata si crema de vanile cu fructe, 3,4 kg
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-184-12981408072844.jpg

si tort cu mousse de ciocolata, blatul de la kinderpingui, invelit in plastelina de ciocolata, 4 kg
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-184-12981408706184.jpg

Daniela, cum reusesti sa faci snurul ala atat de lung?! Asa fain arata pus roata pe langa tort!
dana

#6003 Useril este offline   monatibi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 153
  • Inregistrat: 15-February 11
  • Locationconstanta

Postat 19 February 2011 - 09:32 PM

supr frumoase torturilevoastre

#6004 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 19 February 2011 - 10:55 PM

Daniela, e foarte frumos tortul tau! E asa de delicata d-soara gimnasta! Imi place mult - mult!
Oti, sticla e foarte reusita!Cel alb e cocos? =)) Iar cel cu macul e bestial! Si eu ma uitam saptamana asta la el si mi-a cam facut cu ochiul. Dar pe lateralele totului ce e? Ca nu se vede.
Doriana, e foarte frumos tortul tau! Scoicile sunt atat de reusite (am facut si eu, dar ale mele sunt mai urate). Imi place mult culoarea lor! Si sideful le da o clasa aparte!La multi ani pentru fetita!
Dana, ce faine sunt! La primul e foarte frumoasa culoare, iar la ultimul.... of capsunile alea sunt bestiale!

#6005 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTg-Jiu

Postat 19 February 2011 - 11:10 PM

Ambitionata la maxim in lupta cu frisca, astazi m-am desumflat dupa o infruntare de aproape 3 ore. Frisca a iesit castigatoare de data asta! Dar, nu ma las! Trebuie sa-mi iasa pana la urma! Blat negresa, crema de iaurt cu piersici.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2011/post-739-12981498118928.jpg

#6006 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 19 February 2011 - 11:20 PM

Dar harnicute mai sunteti, ca abia am reusit sa le vad toate fugitiv. Fooarte talentale mai sunteti. Bun venit celor noi, noi pt mine dar nu in ale torturilor, aveti o colectie superba de torturi (oare voi reusi sa fac vreodata ce faceti voi - asa perfect?)Cum timpul nu e de partea mea va dau fiecareia cate un bughet mare de =)) :D si va multumesc ca ne bucurati privirile cu minunatiile care va ies din maini.
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#6007 Useril este offline   mihaela-hotea 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 12-February 11

Postat 20 February 2011 - 07:59 AM

Buna fetelor, felicitari pt torturi, sunt foarte frumoase.
Dana imi plac tare torturile tale, culorle sunt foarte reusite, cel de ciocolata arata bestial.
Dupa cum am promis am revenit si eu cu un tort, l-am facut pt o prietena stabilita aici in germania, tort diplomat cu o sandaluta, model de inspiratie proprie. Imagine atasata: monthly_02_2011/post-1119-12981812950365.jpgImagine atasata: monthly_02_2011/post-1119-12981813159672.jpg Imagine atasata: monthly_02_2011/post-1119-12981813522943.jpg Imagine atasata: monthly_02_2011/post-1119-12981814000756.jpg

#6008 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 20 February 2011 - 09:35 AM

Dana imi plac torturile tale. Cum ai obtinut acel galben? Cu ce nuanta de colorant? E atat de... diafana culoarea!!! Super! Iar capsunosul.... Yami. Unde ai gasit in februarie capsuni????

Punticu eu vad acolo un tricou perfect. Nu ii gasesc nici o hiba nu stiu ce nu iti place la el.

Mihaela sandaluta e mortala.... Super, super care ca prietena a fost foarte impresionata.

Sa va arat si eu ce am mai muncit zilele astea:

Pentru finutul nostru care face azi un an:

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-20-12981871950206.jpg

Tot pentru un copilas de un an:

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-20-12981872302787.jpg

Pentru o domnisoara de 11 ani:

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-20-12981872528535.jpg

Si pentru o doamna serioasa :D :

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-20-1298187275645.jpg

toate sunt cu fructe de padure =)) Saptamana asta a fost saptamana fructelor :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#6009 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2011 - 10:18 AM

Vezi postareavrabiuta, la 19 February 2011 - 08:05 PM, a spus:

Faine de tot! Si eu voiam sa te intreb ce ti-ai luat,da ai raspuns si m-am luminat ! Da stii de ce ? c-ai mai facut maci (sau nu tu :occasion15: ) ba .. cred ca tu...

Pai macii aia erau 3D :lol: Asta e in plan. E imprimat :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#6010 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2011 - 10:24 AM

Vezi postareapunticu, la 19 February 2011 - 10:55 PM, a spus:

Oti, sticla e foarte reusita!Cel alb e cocos? :occasion15: Iar cel cu macul e bestial! Si eu ma uitam saptamana asta la el si mi-a cam facut cu ochiul. Dar pe lateralele totului ce e? Ca nu se vede.

Pe langa sticla e cioco alba razuita :lol: Mi-a fost frica sa pun cocos ca poate nu place oricui :D
Nu inteleg ce vrei sa spui cu lateralele. La bilele alea te referi? Am mai pus vreo 3 fluturi rosii, sa fie asta?
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#6011 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 417

Postat 20 February 2011 - 10:53 AM

Vezi postareamihaela-hotea, la 20 February 2011 - 07:59 AM, a spus:

Dana imi plac tare torturile tale, culorle sunt foarte reusite, cel de ciocolata arata bestial.
Dupa cum am promis am revenit si eu cu un tort, l-am facut pt o prietena stabilita aici in germania, tort diplomat cu o sandaluta, model de inspiratie proprie.

Mihaela,imi pare bine sa te vad :occasion15:
Te-ai mutat in Germania?

#6012 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 20 February 2011 - 10:56 AM

Vezi postareadana3262, la 19 February 2011 - 08:51 PM, a spus:

Frumoase torturile tale, felicitari! Ce spun... frumoase??????? Perfecte cred ca voiam sa zic! :lol:

Vezi postareapunticu, la 19 February 2011 - 11:10 PM, a spus:

Ambitionata la maxim in lupta cu frisca, astazi m-am desumflat dupa o infruntare de aproape 3 ore. Frisca a iesit castigatoare de data asta! Dar, nu ma las! Trebuie sa-mi iasa pana la urma! Blat negresa, crema de iaurt cu piersici.

ii fi stiind tu de ce nu esti multumita, din punctul meu de vedere e OK ! Arata foarte bine , felicitari!

B
Dupa cum am promis am revenit si eu cu un tort, l-am facut pt o prietena stabilita aici in germania, tort diplomat cu o sandaluta, model de inspiratie proprie. Atasament pantof1.JPG

Foarte reusit tortul si sandala.. Wouuuuu !

Vezi postareagloxinia, la 20 February 2011 - 09:35 AM, a spus:

Atasament P1100402 1600x1200.JPG

Atasament P1100405 1600x1200.JPG

Atasament P1100409 1600x1200 (2).JPG

Atasament P1100412 1600x1200.JPG

toate sunt cu fructe de padure :D Saptamana asta a fost saptamana fructelor :D

Sa-ti traiasca finutul si sa- i faci tort si la nunta lui de aur! :occasion15:
bebelasul ti l-am vazut deja e super !

Arata foarte bine orhideele si felul cum ai combinat culorile ... perfect! felicitari! :D

#6013 Useril este offline   Livia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • LocationTimisoara

Postat 20 February 2011 - 12:49 PM

Fetelor eu va felicit pe toate, sunteti minunate si aveti maini de aur!
Doriana la multi ani fetei tale sunt superbe soicile perlate!
Punticu tare frumos tricoul, a iesit super bine, eu nu-i vad nici o hiba! Te felicit tot aici si pt trandafiri, sunt superbi!
Dana toate sunt frumoase, dar ciocolatosul cu capsuni mi-a mers direct la suflet!
Gloxi cat de harnica ai fost! Asa multe torturi intr-un timp atat de scurt! Nici nu stiu care imi place mai mult, cel cu Bibi e perfect, deja de invidiez ai facut-o de 2 ori, iar cel cu orhideee e asa elegant, imi place mult si culoarea. Te rog sa-mi spui cu ce forma ai facut floricelele mici pe langa orhidee!
Va pup pe toate, bun venit fetelor noi. Eu tot in somaj, pana de 8 martie nu se arata nimic :occasion15:

#6014 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 20 February 2011 - 12:52 PM

Vezi postareadani_ela, la 18 February 2011 - 10:55 PM, a spus:

blanka- abia duminica va fi gata castelul . multumesc pt increderea pe care ai avut-o in mine , si m-ai recomandat sorinei :lol:
ieri am facut un mic tortulet , pt antrenorul lotului de gimnastica de la `nadia comaneci` . este facut din diplomat .

Este perfect :D

Vezi postareagloxinia, la 18 February 2011 - 11:23 PM, a spus:

Fetelor felicitari pentru minunatiile ce va ies din maini.
Nu pot sa tin pasul cu voi. Sunteti multe si harnicute ca niste furnici. Am sa va dau un buchet mare de :D tuturor.

Daniela, tortul tau e aci pe pagina asta, vreau sa iti spun ca gimnasta e superba!! Cum ai reusit sa o decupezi atat de fain? Ma tot uit sa gasesc vreun cusur si nu e niciunul :D Felicitari!

Eu sunt rupta, tort de majorat: (negressa si fructe de padure)

Si un tortulet micut, cu 3 cioco (decorul l-au lasat la latitudinea mea :D asa ca am profitat sa imi folosesc ultima achizitie de la LB)

Sunt frumoase amandoua , dar cel facut cu ,,ultima achizitie'' e preferatul meu !

Vezi postareaDoriana, la 19 February 2011 - 10:18 AM, a spus:

Pun si eu ultimul tort , facut pentru mandra mare . Face luni 11 ani , dar am sarbatorit in avans , din motive de mama care lucreaza in ture , si duminica viitoare e la servici ...

Si o felie pentru voi , cu drag :

Blat negresa fara cacao , insiropat cu sirop de zahar ars , creme (vesnicele) ganache de cioco cu lapte si mascarpone . Am incercat la etajul de jos sa colorez pasta dupa ce am pus-o pe tort . Am dizolvat putin colorant in esenta de migdale , din aceea pe care scrie 1 , de la carrefour , da` cred ca se poate orice esenta , doar sa fie cu alcool , sa nu fie uleioasa , apoi am inmuiat un buretel in colorant si am tamponat cu el tortul ... A iesit ce se vede ...

Fetele , care aveti penny , am gasit mascarpone cu 5 lei cutia de 250 grame , bun tare , italienesc , o sa fac o poza la cutie .

O zi faina tuturor .

La multi ani ,,mandrei''!!! Foarte frumos tortul !!!

Vezi postareadana3262, la 19 February 2011 - 08:51 PM, a spus:

Fetelor, multe si faine torturi ati facut saptamana asta!
Pentru azi am avut si eu trei!
tortul egiptean, 3,3 kg

tort cu mousse de ciocolata si crema

si tort cu mousse de ciocolata, blatul de la kinderpingui, invelit in
Daniela, cum reusesti sa faci snurul ala atat de lung?! Asa fain arata pus roata pe langa tort!

Sunt dragute toate , cum e tortul egiptean ??

Vezi postareapunticu, la 19 February 2011 - 11:10 PM, a spus:

Dar ce mai vrei sa ii faci ? Mie mi se pare ca ai iesit tu invingatoare :occasion15:

Dupa cum am promis am revenit si eu cu un tort, l-am facut pt o prietena stabilita aici in germania, tort diplomat cu o sandaluta, model de inspiratie proprie.

E foarte frumos tortul tau , si sandalutza arata super , cum ai facut culoarea aia ???

Vezi postareagloxinia, la 20 February 2011 - 09:35 AM, a spus:

Dana imi plac torturile tale. Cum ai obtinut acel galben? Cu ce nuanta de colorant? E atat de... diafana culoarea!!! Super! Iar capsunosul.... Yami. Unde ai gasit in februarie capsuni????

Punticu eu vad acolo un tricou perfect. Nu ii gasesc nici o hiba nu stiu ce nu iti place la el.

Mihaela sandaluta e mortala.... Super, super care ca prietena a fost foarte impresionata.

toate sunt cu fructe de padure :D Saptamana asta a fost saptamana fructelor :D

Imi place mult ultimul !!!

#6015 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 20 February 2011 - 03:14 PM

dana - ce torturi faine ai facut ! cel de ciocolata este superb ! fur modelu ` :occasion15: pe mine ma intrebi de snurulet? eu fac pe blatul de lucru cat pot ; uneori nici nu e prea lung , dar imbin hotzeste :D ori bibilesc pana nu se vede , ori pun o floricica ceva :D
oti- ai muncit olecuta ! imi place cel cu fetita pe matura (cum o cheama ? :D ). m-am uitat la orhideele mele : au doo petale d`alea mari :lol:
mihaela- `mihai albu` scrie pe tine :D

#6016 Useril este offline   Crisu' 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 20 February 2011 - 04:21 PM

Vezi postareaDoriana, la 19 February 2011 - 10:01 AM, a spus:

Crisu` , pantoful tau e chiar de firma ... :D Si scrisul ... ioi , ce mi-ar place si mie sa pot face asa un scris . Am incercat o data , din royal , asa cum ziceti voi , dar tot mi sa faramitat ... da` nu ma las , o sa mai incerc . :lol: Felicitari .

Multumesc mult, Doriana! Mai incearca, sigur o sa-ti iasa! Eu prima data am facut asa niste fulgi de nea si, dupa ce am vazut ca mi s-au spart multi, cand am facut primul scris am scris de vreo 4 ori acelasi lucru, sa fiu sigura ca am de unde alege un set de litere bune :occasion15: Si bine am facut!:D

#6017 Useril este offline   Liliana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 123
  • Inregistrat: 09-April 10
  • LocationDej

Postat 20 February 2011 - 04:22 PM

ce de torturi frumoase iar...
am facut si eu unul pentru casa, un cos cu flori...crema este mascarpone cu budinca cu gust de frisca ...incep si eu sa exersez :occasion15:
Imagine postata

#6018 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTg-Jiu

Postat 20 February 2011 - 04:25 PM

Fetelor, tortul meu cu frisca e chiar urat finisat! Dar asa cum am mai spus nu ma las in batalia cu frisca!
Mihaela, e foarte frumos tortul tau cu sandaluta! Felicitari!
Oti, la tortul cu macul se vede pe laterala tortului ceva. Nu bilele, nu fluturasii. Nu stiu ce e. Pare a fi ceva din RI, sau o fi vreo umbra de la lumina? Ce torturi frumoase! Sa-ti traiasca finutul, sa apuce sa pape cat mai multe torturi facute de nasica lui! Si mie imi place cel mai mult ultimul cu orhdeele, dar nici celelalte nu sunt mai prejos! :occasion15:

#6019 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 20 February 2011 - 04:44 PM

Stiu ca e vreme rea, dar pt cei ce adora pescuitul nu conteaza cate grade sunt :hungry: ,deci... haideti sa mai prindem o balena!

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-758-12982128991642.jpg

un tort cu cele trei mousseuri de ciocolata , imbracat in pdz si cu valuri de royal icing colorat albastru,asezonat cu niste ornamente din ciocolata si pasta de zahar.

#6020 Useril este offline   Crisu' 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 20 February 2011 - 04:51 PM

Fetelor, va felicit pe toate pentru ultimele creatii!

Vezi postareapunticu, la 20 February 2011 - 04:25 PM, a spus:

Fetelor, tortul meu cu frisca e chiar urat finisat! Dar asa cum am mai spus nu ma las in batalia cu frisca!

Imi place de tine ca esti perfectionista. Si mie imi place cum ai lucrat frisca, dar te inteleg, ca si mie mi se intampla sa nu-mi placa vreo chestie pe care o fac, desi toti imi zic ca e OK. Am facut atunci ciocolata de la Kaufland, dar am incurcat reteta, ca bleaga, si am facut piele de ciocolata haha Si ma miram de ce nu-mi iese neagra, ca tie. Mi-am zis, sa stii ca Punticu tine reteta secreta :)))) Abia pe urma mi-am dat seama ca plastelina de cioco e altceva hahaha O s-o incerc sapt asta, ca am de facut o trusa de farduri, si asta iese mai bine pe negru.

Doriana, la multi ani fetitei tale! Sa va aduca numai bucurii!
Doriana, Daniela, multumesc pentru vot. Sa stiti ca se poate vota zilnic :hungry:
Gloxinia, reteta mea e tortul ciocolatos cu buburuze, e incercuita cu rosu pe link. Iti multumesc! :)

Va prezint si ultima mea productie, un tort pe care voiam sa-l inscriu la concursul DivaHair. Am aflat ulterior ca nu se mai poate, ca nu am fost invitata. My bad, nu am citit bine hahaha Oricum, a fost tare gustos, cu blat de pancakes de ciocolată, cremă joffre în glazură de ciocolată albă, cremă fondantă de vanilie și jeleu dulce-acrișor-parfumat de zmeură.
Imagine postata
http://3.bp.blogspot...hair+cake+7.jpg
Va pup!

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • Ultima »