dani_ela, la 18 February 2011 - 10:55 PM, a spus:
blanka- abia duminica va fi gata castelul . multumesc pt increderea pe care ai avut-o in mine , si m-ai recomandat sorinei
ieri am facut un mic tortulet , pt antrenorul lotului de gimnastica de la `nadia comaneci` . este facut din diplomat .
Este perfect
gloxinia, la 18 February 2011 - 11:23 PM, a spus:
Fetelor felicitari pentru minunatiile ce va ies din maini.
Nu pot sa tin pasul cu voi. Sunteti multe si harnicute ca niste furnici. Am sa va dau un buchet mare de

tuturor.
Daniela, tortul tau e aci pe pagina asta, vreau sa iti spun ca gimnasta e superba!! Cum ai reusit sa o decupezi atat de fain? Ma tot uit sa gasesc vreun cusur si nu e niciunul

Felicitari!
Eu sunt rupta, tort de majorat: (negressa si fructe de padure)
Si un tortulet micut, cu 3 cioco (decorul l-au lasat la latitudinea mea

asa ca am profitat sa imi folosesc ultima achizitie de la LB)
Sunt frumoase amandoua , dar cel facut cu ,,ultima achizitie'' e preferatul meu !
Doriana, la 19 February 2011 - 10:18 AM, a spus:
Pun si eu ultimul tort , facut pentru mandra mare . Face luni 11 ani , dar am sarbatorit in avans , din motive de mama care lucreaza in ture , si duminica viitoare e la servici ...
Si o felie pentru voi , cu drag :
Blat negresa fara cacao , insiropat cu sirop de zahar ars , creme (vesnicele) ganache de cioco cu lapte si mascarpone . Am incercat la etajul de jos sa colorez pasta dupa ce am pus-o pe tort . Am dizolvat putin colorant in esenta de migdale , din aceea pe care scrie 1 , de la carrefour , da` cred ca se poate orice esenta , doar sa fie cu alcool , sa nu fie uleioasa , apoi am inmuiat un buretel in colorant si am tamponat cu el tortul ... A iesit ce se vede ...
Fetele , care aveti penny , am gasit mascarpone cu 5 lei cutia de 250 grame , bun tare , italienesc , o sa fac o poza la cutie .
O zi faina tuturor .
La multi ani ,,mandrei''!!! Foarte frumos tortul !!!
dana3262, la 19 February 2011 - 08:51 PM, a spus:
Fetelor, multe si faine torturi ati facut saptamana asta!
Pentru azi am avut si eu trei!
tortul egiptean, 3,3 kg
tort cu mousse de ciocolata si crema
si tort cu mousse de ciocolata, blatul de la kinderpingui, invelit in
Daniela, cum reusesti sa faci snurul ala atat de lung?! Asa fain arata pus roata pe langa tort!
Sunt dragute toate , cum e tortul egiptean ??
punticu, la 19 February 2011 - 11:10 PM, a spus:
Ambitionata la maxim in lupta cu frisca, astazi m-am desumflat dupa o infruntare de aproape 3 ore. Frisca a iesit castigatoare de data asta! Dar, nu ma las! Trebuie sa-mi iasa pana la urma! Blat negresa, crema de iaurt cu piersici.
Dar ce mai vrei sa ii faci ? Mie mi se pare ca ai iesit tu invingatoare
mihaela-hotea, la 20 February 2011 - 07:59 AM, a spus:
Buna fetelor, felicitari pt torturi, sunt foarte frumoase.
Dana imi plac tare torturile tale, culorle sunt foarte reusite, cel de ciocolata arata bestial.
Dupa cum am promis am revenit si eu cu un tort, l-am facut pt o prietena stabilita aici in germania, tort diplomat cu o sandaluta, model de inspiratie proprie.
E foarte frumos tortul tau , si sandalutza arata super , cum ai facut culoarea aia ???
gloxinia, la 20 February 2011 - 09:35 AM, a spus:
Dana imi plac torturile tale. Cum ai obtinut acel galben? Cu ce nuanta de colorant? E atat de... diafana culoarea!!! Super! Iar capsunosul.... Yami. Unde ai gasit in februarie capsuni????
Punticu eu vad acolo un tricou perfect. Nu ii gasesc nici o hiba nu stiu ce nu iti place la el.
Mihaela sandaluta e mortala.... Super, super care ca prietena a fost foarte impresionata.
Sa va arat si eu ce am mai muncit zilele astea:
Pentru finutul nostru care face azi un an:
Tot pentru un copilas de un an:
Pentru o domnisoara de 11 ani:
Si pentru o doamna serioasa

:
toate sunt cu fructe de padure

Saptamana asta a fost saptamana fructelor

Imi place mult ultimul !!!