Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#6021 Useril este offline   natasha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 20 February 2011 - 06:04 PM

Harnicutelor nu stati deloc, eu nu prea am intrat zilele astea si iar s-au strins o gramada de torturi.
Crisu i-mi place mult cutiuta cu pantoful si combinatia de culori si scrisul :hungry:
si cel cu duamna este f reusit
pacat ca nu participi la concurs
Chiar ca sa deschis sezonul la pantofi! Snej torturile tale sint tare frumoase

Punticu foarte elegant tortuletul alb-negru
si cel cu tricoul nu stiu de ce nu esti multumita

Amorasa ce dulce este pisicuta

Anca tu vad ca ai fost in topul saptaminii cu atitea torturi si toate frumoase, felicitari si i-mi place cum ti-au iesit notele muzicale :)

Daniela este superb tortul cu gimnasta

Oti toate sint frumoase dar cel cu macul este minunat
frumoase orhideele si culoarea

Doriana La multi ani! fetitei tale si sa va aduca numai bucurii
foarte delicat tortul :)

Dana foarte frumoase torturi si galbenul ala ... super
de cel cu cioco nu mai zic nimic

Liliana asa si trebuie exerseaza si o sa vezi rezultatele :)

Cristinel frumos tortul cu pescarul :)

#6022 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 20 February 2011 - 06:05 PM

cristinel-ce fain e ! ai facut si stabilopozi :hungry:
crisule- e super diva ta !mai bine ca nu te-ai bagat la concurs . ai menajat ceva nervi :) sigur erai cu mine pe ultimile locuri :) dar poate tu ai prieteni muuuulti nu ca mine :). cum ai facut volanasele alea ? sunt perfecte frate !
punticu- si eu am probleme cu frisca :)

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 20 February 2011 - 06:11 PM

#6023 Useril este offline   natasha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 20 February 2011 - 06:10 PM

si eu pt un pescar
tort ciocolata
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-230-12982179564774.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-230-12982179809628.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-230-12982179928982.jpg

si sezonul la palarii este deschis chiar daca mai si ninge :)
tort diplomat cu fructe
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-230-12982181088638.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-230-12982181349074.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-230-12982181590605.jpg
va pup si spor la treaba :hungry:

#6024 Useril este offline   mihaela-hotea 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 12-February 11

Postat 20 February 2011 - 07:36 PM

Si acum sa va iau la rand
Punticu, stiu ce voiai sa spui cu frisca , si mie mi-e greu sa ornez cu frisca, si eu ma chinui sa o intind perfect, de multe ori imi spun ca mai usor imi este sa acopar tortul cu plastelina de cioco si tot la ea recurg, nici al meu nu a iesit perfect , in poze nu se vede ca pe margini se vedeau putin blaturile, dar cu rabdare se face totul, oricum tricoul tau a iesit destul de frumos.
Gloxinia, ma bucur ca ti-a placut sandaluta, am vrut sa fac de fapt cutiuta cu sandaluta dar fiind sandaluta mai micuta tortul nu ajungea la 2 kg cat trebuia sa fie. prietei mele i-a placut tortul, si-a facut multe poze cu el, iar unii invitati tot romani aici stabiliti mi-au promis ca apeleaza la mine cand vor avea nevoie de tort.La Multi Ani ! ii doresc finutului, tortul e foarte frumos, si celalalt cu bebele, iar cel cu Bibi, daca nu ma insel este trasnet, spune-mi cum faci culoarea accea sidefata, la mine asa se vede, iar orhideele , juri ca sunt reale, felicitari foarte reusite torturile tale :)
Mona, nu m-am stabilit in germania dar lucrez de aprox 2 ani aici, si sincera sa fiu m-am cam saturat, as vrea sa revin in tara si sa ma profilez serios pe torturi dar nu stiu cum sa fac o asociatie familiala, si iarasi nu stiu exact care mai sunt preturile de piata al torturilor, chiar voiam sa va intreb care vreti sa ma ajutati cu niste raspunsuri, pe privat daca vreti si sa rezolv problema, multumesc.
Vrabiuta ma bucur ca-ti place sandaluta, m-ai facut sa rad cu cateva zile inainte, cand ai scris ca s-a deschis sezonul de pantofi, iar al meu statea deja in frigider la rece :)
Mini07, multumesc, sandaluta am facut-o din plastelina de cioco si am vopsit-o cu colorant praf auriu.
Daniela, si eu ma gandeam sa intru pe net la creatiile lui mihai albu sa ma inspir, dar a iesit si de la mine. :)
Cristinel, imi place tare mult tortul cu pescarul, explica-mi si mie cum reusesti sa dai forma valurilor, multumesc.
Crisu' tortul tau DivaHair e superb foarte reusit, n-am cuvinte :hungry:
Natasha, foarte reusit pestele tau, sigur nu l-ai scos din congelaror si l-ai pus in tava? :) , iar palaria este grozava si foarte eleganta, ce sunt acele pietricele sa le spun asa trasparente?
Daca am uitat pe cineva mii de scuze, oricum va admir pe toate .

#6025 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 20 February 2011 - 07:36 PM

Vezi postareaCrisu, la 20 February 2011 - 04:51 PM, a spus:

Fetelor, va felicit pe toate pentru ultimele creatii!
Va prezint si ultima mea productie, un tort pe care voiam sa-l inscriu la concursul DivaHair. Am aflat ulterior ca nu se mai poate, ca nu am fost invitata. My bad, nu am citit bine hahaha Oricum, a fost tare gustos, cu blat de pancakes de ciocolată, cremă joffre în glazură de ciocolată albă, cremă fondantă de vanilie și jeleu dulce-acrișor-parfumat de zmeură.
Va pup!

M-ai lasat masca :hungry: E bestial tortul tau !!! Si sectiunea ... :) Nu dezvolti putin modul cum ai pus toate cremele alea ???

#6026 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 20 February 2011 - 07:41 PM

Vezi postareanatasha, la 20 February 2011 - 06:10 PM, a spus:

si eu pt un pescar
tort ciocolata

si sezonul la palarii este deschis chiar daca mai si ninge :)
tort diplomat cu fructe
va pup si spor la treaba :)

Foarte reusite amandoua :hungry:

#6027 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 20 February 2011 - 08:09 PM

si eu pt un pescar
tort ciocolata
Atasament DSC08996.jpg

Atasament DSC09000.jpg

Atasament DSC09007.jpg

Natasha, zau daca nu m-am intrebat de ce oare ai pus pestele la torturi, credeam ca ai incurcat topicurile... Jur ca la prima vedere am crezut ca e peste de... peste.

#6028 Useril este offline   Simona25 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 27-March 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 February 2011 - 09:18 PM

Crisu felicitari pentru tort este o domnisoara cocheta, pacat ca nu te-ai putut inscrie.
Natsha felicitari pentru tortul in forma de peste, arata extraordinar.
Flicitari si celorlalte fete, pentru fiecare cate o floricica :hungry: .
Acum vin eu cu dezastrul meu, pe cuvant m-am enervat atat de tare ca simteam ca-mi explodeaza capul, nimic nu-mi place la el. Am avut mari probleme cu pozele comestibile fiind prima oara cand folosesc si vagoanele fiind mici a inceput gelatina sa curga. Am avut probleme si cu pasta, vroiam sa iasa un albastru inchis si vazand ca nu iese ce m-am gandit eu sa adaug niste colorant negru praf, mare greseala...se observa mici puncte de diferite culori peste tot. tot raul spre bine, daca imi iesea pasta mai inchisa de atata nu s-ar mai fi inteles nimic din poze.

Vreau sa-i multumesc Marinei, fara ajutorul ei nu reuseam sa fac acest tort, ea m-a ajutat cu poza comestibila. Pupiciii :) :) :)

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2011/post-629-1298229470068.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2011/post-629-12982294879633.jpg

#6029 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 20 February 2011 - 10:00 PM

Vezi postareaSimona, la 20 February 2011 - 09:18 PM, a spus:

Crisu felicitari pentru tort este o domnisoara cocheta, pacat ca nu te-ai putut inscrie.
Flicitari si celorlalte fete, pentru fiecare cate o floricica :hungry: .
Acum vin eu cu dezastrul meu, pe cuvant m-am enervat atat de tare ca simteam ca-mi explodeaza capul, nimic nu-mi place la el. Am avut mari probleme cu pozele comestibile fiind prima oara cand folosesc si vagoanele fiind mici a inceput gelatina sa curga. Am avut probleme si cu pasta, vroiam sa iasa un albastru inchis si vazand ca nu iese ce m-am gandit eu sa adaug niste colorant negru praf, mare greseala...se observa mici puncte de diferite culori peste tot. tot raul spre bine, daca imi iesea pasta mai inchisa de atata nu s-ar mai fi inteles nimic din poze.

Vreau sa-i multumesc Marinei, fara ajutorul ei nu reuseam sa fac acest tort, ea m-a ajutat cu poza comestibila. Pupiciii :) :) :)

Simona imi pare rau ca te-ai chinuit la tort dar a iesit foarte bine pana la urma :)
Am dat edit ca m-am uitat mai bine si am vazut ca pana la urma ai pus pozele in ordine cronologica ,arata foarte bine.

#6030 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBUCURESTI

Postat 20 February 2011 - 10:10 PM

Nici nu stiu cu cine sa incep,toate ati facut niste torturi super
Daniela foarte reusit tortul pentru antrenorul de gimnastica,imi place foarte mult.Felicitari!
Doriana fain tortul pustoaicei tale.La multi ani in avans! :hungry:
Gloxinia tu m-ai omorat cu torturile tale foarte frumoase si multe.tine-o tot asa!

#6031 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBUCURESTI

Postat 20 February 2011 - 10:16 PM

Dana3262 foarte frumos tortul cu capsuni!
Panciu,Cristinel,Mihaela,Crisu si Natasha foarte reusite si torturile voastre,nu am cuvinte sa va laud pe toate :hungry: pentru fiecare.

#6032 Useril este offline   dana3262 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 20 February 2011 - 10:30 PM

Mersi mult!
Gloxi, galbenul e facut cu Lemon yellow de la wilton LB si capsunii au aparut la fix la noi la aprozar cu 30 lei kg si la profi cu 36 lei kg :hungry: !
Crisu', mare pacat ca n-ai reusit sa participi la concurs, e superb, superb, superb, de sectiune nici nu mai vorbesc!!!!
Natasha, am crezut ca pestele e viu, atat e de perfect!
dana

#6033 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBUCURESTI

Postat 20 February 2011 - 10:36 PM

Acum sa va arat ce am facut eu astazi pentru o prietena care m-a sunat ca vrea si ea un tort mic si in maxim 2 ore,initial am vrut sa ii spun ca e cu capu' ca nu am cum dar imi parea rau sa nu o pot ajut asa ca m-am gandit sa fac un tort de biscuti ornat cu ceva floricele ce aveam in casa,intr-o juma de ora am facut tortul,mai mult a stat in forma la frigider.

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-594-12982341781537.jpg

#6034 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 20 February 2011 - 11:54 PM

Cristinel, e atat de frumos tortul tau cu pescar! Valurile sunt din RI?
Crisu, imi pare rau ca nu ai putut participa la concurs! E foarte shic tortul tau, iar cremele.... mmm.... suna absolut delicios! Poate ne pui o poza si cu sectiunea!
Natasha, sunt super ambele torturi. sotul, care e pescar inrait a venit sa-mi zica ce fel de peste e. Palaria e atat de delicata cu acele pene! Mi-ar place si mie asa o palarie!
Simona, mie imi place tortul tau! Nu se vede ca ti-a curs gelatina, la fel cum nu se vede ca pasta nu e omogenizata. E foarte expresiv!
Mariana, esti tare! Daca ai reusit sa faci un tort atat de repede nu pot decat sa :rolleyes: ! Dar ce crema ai folosit?

#6035 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 21 February 2011 - 08:29 AM

Buna dimineata, fetelor!
Daniela, tortul cu gimnasta a iesit foarte bine!
Natasha, admir rabdarea cu care iti lucrezi torturile, mie mi-a fost greu sa numar floricelele de pe borul palariei, daramite sa le fi facut si lipit!!!
Doriana, sa-ti traiasca fetita si sa se bucure in viata de mult noroc si pretuire!
Simona, daca nu-ti prezentai atat de negativ tortul, nici nu remarcam neajunsurile.
La fel si Punticu... mie imi place tricoul :rolleyes:
Crisu, pastreaza totusi poza tortului, Diva ta merita un premiu.
Dana3262 foarte frumos tortul ce capsune.
Gloxinia, iar esti in vacanta, ai facut o multime. Cel mai mult imi place tortul cu mac.

#6036 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 21 February 2011 - 08:32 AM

Vezi postareamihaela-hotea, la 20 February 2011 - 07:36 PM, a spus:

Cristinel, imi place tare mult tortul cu pescarul, explica-mi si mie cum reusesti sa dai forma valurilor, multumesc.

Dar nu razi daca iti spun!
Cu lingura :rolleyes: .

#6037 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 21 February 2011 - 08:38 AM

Vezi postareamihaela-hotea, la 20 February 2011 - 07:59 AM, a spus:

Buna fetelor, felicitari pt torturi, sunt foarte frumoase.
Dana imi plac tare torturile tale, culorle sunt foarte reusite, cel de ciocolata arata bestial.
Dupa cum am promis am revenit si eu cu un tort, l-am facut pt o prietena stabilita aici in germania, tort diplomat cu o sandaluta, model de inspiratie proprie.

wow, ce super a iesit sandaluta
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#6038 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2011 - 08:40 AM

Vezi postareagloxinia, la 20 February 2011 - 09:35 AM, a spus:

Dana imi plac torturile tale. Cum ai obtinut acel galben? Cu ce nuanta de colorant? E atat de... diafana culoarea!!! Super! Iar capsunosul.... Yami. Unde ai gasit in februarie capsuni????

Punticu eu vad acolo un tricou perfect. Nu ii gasesc nici o hiba nu stiu ce nu iti place la el.

Mihaela sandaluta e mortala.... Super, super care ca prietena a fost foarte impresionata.

Sa va arat si eu ce am mai muncit zilele astea:

imi place fff mult ceea ce ai lucrat, cel mov e super, ff finut si delicat

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

#6039 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2011 - 08:46 AM

Vezi postareaLiliana, la 20 February 2011 - 04:22 PM, a spus:

ce de torturi frumoase iar...
am facut si eu unul pentru casa, un cos cu flori...crema este mascarpone cu budinca cu gust de frisca ...incep si eu sa exersez :violent1:

frumos, iar compozitia suna....yummyyy

Vezi postareacristinel, la 20 February 2011 - 04:44 PM, a spus:

Stiu ca e vreme rea, dar pt cei ce adora pescuitul nu conteaza cate grade sunt :sad1: ,deci... haideti sa mai prindem o balena!

un tort cu cele trei mousseuri de ciocolata , imbracat in pdz si cu valuri de royal icing colorat albastru,asezonat cu niste ornamente din ciocolata si pasta de zahar.

ce fain ti-a iesit, imi plac mult valurile, pestele care iese din ele, pescarul... ce mai totul imi place, e ff reusit

Vezi postareaCrisu, la 20 February 2011 - 04:51 PM, a spus:

Fetelor, va felicit pe toate pentru ultimele creatii!

Vezi postareapunticu, la 20 February 2011 - 04:25 PM, a spus:

Fetelor, tortul meu cu frisca e chiar urat finisat! Dar asa cum am mai spus nu ma las in batalia cu frisca!

Imi place de tine ca esti perfectionista. Si mie imi place cum ai lucrat frisca, dar te inteleg, ca si mie mi se intampla sa nu-mi placa vreo chestie pe care o fac, desi toti imi zic ca e OK. Am facut atunci ciocolata de la Kaufland, dar am incurcat reteta, ca bleaga, si am facut piele de ciocolata haha Si ma miram de ce nu-mi iese neagra, ca tie. Mi-am zis, sa stii ca Punticu tine reteta secreta :evil3:))) Abia pe urma mi-am dat seama ca plastelina de cioco e altceva hahaha O s-o incerc sapt asta, ca am de facut o trusa de farduri, si asta iese mai bine pe negru.

Doriana, la multi ani fetitei tale! Sa va aduca numai bucurii!
Doriana, Daniela, multumesc pentru vot. Sa stiti ca se poate vota zilnic :rolleyes:
Gloxinia, reteta mea e tortul ciocolatos cu buburuze, e incercuita cu rosu pe link. Iti multumesc! :drool:

Va prezint si ultima mea productie, un tort pe care voiam sa-l inscriu la concursul DivaHair. Am aflat ulterior ca nu se mai poate, ca nu am fost invitata. My bad, nu am citit bine hahaha Oricum, a fost tare gustos, cu blat de pancakes de ciocolată, cremă joffre în glazură de ciocolată albă, cremă fondantă de vanilie și jeleu dulce-acrișor-parfumat de zmeură.

Va pup!

ff reusita diva

#6040 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2011 - 08:51 AM

si eu pt un pescar
tort ciocolata

si sezonul la palarii este deschis chiar daca mai si ninge :P
tort diplomat cu fructe

va pup si spor la treaba :sad1:

wow natasha asa bine arata pestele ca mi-ai facut pofta de niste peste, iar palarie e ff eleganta si reusita

Vezi postareaSimona, la 20 February 2011 - 09:18 PM, a spus:

Flicitari si celorlalte fete, pentru fiecare cate o floricica :rolleyes: .

Vreau sa-i multumesc Marinei, fara ajutorul ei nu reuseam sa fac acest tort, ea m-a ajutat cu poza comestibila. Pupiciii :violent1: :drool: :evil3:

pana la urma totul a iesit bine, cel putin asa se vede de la mine

Vezi postareamarinaemy, la 20 February 2011 - 10:36 PM, a spus:

Acum sa va arat ce am facut eu astazi pentru o prietena care m-a sunat ca vrea si ea un tort mic si in maxim 2 ore,initial am vrut sa ii spun ca e cu capu' ca nu am cum dar imi parea rau sa nu o pot ajut asa ca m-am gandit sa fac un tort de biscuti ornat cu ceva floricele ce aveam in casa,intr-o juma de ora am facut tortul,mai mult a stat in forma la frigider.

a iesit ff fain

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic