Si acum sa va iau la rand
Punticu, stiu ce voiai sa spui cu frisca , si mie mi-e greu sa ornez cu frisca, si eu ma chinui sa o intind perfect, de multe ori imi spun ca mai usor imi este sa acopar tortul cu plastelina de cioco si tot la ea recurg, nici al meu nu a iesit perfect , in poze nu se vede ca pe margini se vedeau putin blaturile, dar cu rabdare se face totul, oricum tricoul tau a iesit destul de frumos.
Gloxinia, ma bucur ca ti-a placut sandaluta, am vrut sa fac de fapt cutiuta cu sandaluta dar fiind sandaluta mai micuta tortul nu ajungea la 2 kg cat trebuia sa fie. prietei mele i-a placut tortul, si-a facut multe poze cu el, iar unii invitati tot romani aici stabiliti mi-au promis ca apeleaza la mine cand vor avea nevoie de tort.La Multi Ani ! ii doresc finutului, tortul e foarte frumos, si celalalt cu bebele, iar cel cu Bibi, daca nu ma insel este trasnet, spune-mi cum faci culoarea accea sidefata, la mine asa se vede, iar orhideele , juri ca sunt reale, felicitari foarte reusite torturile tale
Mona, nu m-am stabilit in germania dar lucrez de aprox 2 ani aici, si sincera sa fiu m-am cam saturat, as vrea sa revin in tara si sa ma profilez serios pe torturi dar nu stiu cum sa fac o asociatie familiala, si iarasi nu stiu exact care mai sunt preturile de piata al torturilor, chiar voiam sa va intreb care vreti sa ma ajutati cu niste raspunsuri, pe privat daca vreti si sa rezolv problema, multumesc.
Vrabiuta ma bucur ca-ti place sandaluta, m-ai facut sa rad cu cateva zile inainte, cand ai scris ca s-a deschis sezonul de pantofi, iar al meu statea deja in frigider la rece
Mini07, multumesc, sandaluta am facut-o din plastelina de cioco si am vopsit-o cu colorant praf auriu.
Daniela, si eu ma gandeam sa intru pe net la creatiile lui mihai albu sa ma inspir, dar a iesit si de la mine.
Cristinel, imi place tare mult tortul cu pescarul, explica-mi si mie cum reusesti sa dai forma valurilor, multumesc.
Crisu' tortul tau DivaHair e superb foarte reusit, n-am cuvinte
Natasha, foarte reusit pestele tau, sigur nu l-ai scos din congelaror si l-ai pus in tava?

, iar palaria este grozava si foarte eleganta, ce sunt acele pietricele sa le spun asa trasparente?
Daca am uitat pe cineva mii de scuze, oricum va admir pe toate .