Vai ce de am de scris, asa-mi trebuie daca m-am delectat cu torturile voastre:
-
Izukaornat simplu este atat de elegamnt tortul, sa-ti traiasca sotul!
-
Dora bine ai revenit! minunat si deosebit de expresiv realizate fetele ciupercutei si ale gazelor, felicitari, esti tare!de interior nu ne-ai zis nimic, cred ca a fost grozav.
-
Punticu tweety e super, dar cu restul m-ai dat gata, sunt durere de faine, ce mai, esti profi!
-
Dani_ela cum mai poti fata sa muncesti atata? thomas, cartea, spider, 2 de botez, ala cu margarete ,Hannah, nu mai dormi? Numai cuvinte de lauda din partea mea, brava!
-
Gloxi draga tortul cu motocicleta, astronautul, dar cel cu tom si jerry m-a amutit pur si simplu, eu nu asi putea sa-l fac nici in 25 de ani, felicitari sincere.
-
Cristinel vai cate figurine , esti grozava draga mea, eu atatea asi fi pus pe cinci torturi, asta in eventualitatea in care asi putea sa le modelez, ce mai, cel pentru nepotica imi place enorm.
-
Vrabiuta de kitty zic ca-i elegant, restul sunt mortale, esti o artista! Bravo!
-
Elena-antony excelent si foarte vesel, felicitari!
-
Claudia tie ce sa-ti mai spun draga mea, ca atat torturile cat si copiii iti ies frumoase/frumoasi si minunate/minunati. Iti doresc sa te bucuri de ei si sa fie sanatosi!
-
Dan-irinel frumos si nostim tortul, cum ne-ai obisnuit. Pupici sotiei ca te-ai obisnuit sa culegi tu toti laurii. Pentru ea o

din partea mea.