simonique, la 28 February 2011 - 04:18 PM, a spus:
m-am retras mai mult fortat - serviciu, new baby , sper ca de acum, dak ma va lasa si bb sa revin in front
Mimi 
si eu tare ma bucur ca v-am regasit. Vad ca tu ai muncit pe banda rulanta...de unde si progresul remarcabil! Foarte frumoase torturile, super ingrijit lucrat.Cel mai tare imi place cel cu volanase. Ai matrita pt ele? Am vrut si eu sa imi cumpar dar nu mai aveau pe LB

ahaaaa,deci asta a fost motivul pt care ai lipsit!!!sa-ti traiasca puiul mic!
Simo,nu am matrita pt volanase,nici nu stiam sa fie,le fac usor dintr-o fasie de pasta de zahar pe care o incretesc cu o scobitoare sau bat de frigarui.aveam poze,le caut.
cristinel, la 28 February 2011 - 04:47 PM, a spus:
Am facut un "martisor" ciocolatos:
e superb martisorul tau!
Luminis, la 28 February 2011 - 09:03 PM, a spus:
Tortul pentru aniversarea celor 13 ani de casatorie:
Si doua detalii care mie imi plac mult si pentru care le multumesc Natashei si Dorei (ele m-au invatat sa fac floricele):
mor dupa pasaricile tale!e superb tortul,floricelele
dani_ela, la 28 February 2011 - 09:33 PM, a spus:
bey , ce chef de vorbareala aveti ati scris doua pagini azi
lumi - ce frumos e tortul vostru creanga imi place tare mult cum o iesit
am mai vazut torturi faine pe aici , dar la ora asta nu mai pot tine evidenta , e prea mult pt mine
arunc peste gard ultimile torturi
creme de cioco si iaurt (visine , capsuni , caise ). deja nu mai functionez la parametrii - nici nu ma pot concentra sa imi amintesc care cu ce o fost in amanunt

fataaa,mai poti!imi place maxim pescarul!
victoria_alba, la 01 March 2011 - 12:24 PM, a spus:
Fiindca Gloxi m-a sfatuit sa pun torturile aici ca dincolo nu le-a vazut, o fac dar nu mai stiu bine ce avea fiecare inauntru
te-a sfatuit fffff bine Gloxi,dincolo la "dulciuri"se pierdeau frumusete de torturi
simonique, la 01 March 2011 - 01:50 PM, a spus:
Haideti sa vad arat ultimele torturi facute inainte de "pauza" mea:
fffff frumoase!