gloxinia, la 14 March 2011 - 01:45 PM, a spus:
Ha, ha, Victoria am facut numai chef nu prea aveam de postat. Dar daca m-ai tras de maneca iata:
negressa cu fructe de padure
Plus unul pt o prietena dar am uitat sa il pozez

Ca era neornat cand a venit dupa el si l-am ornat in fuga simpu de tot cu niste flori si fluturi

Ala a fost cu crema de cocos.

:
wow,masina de pompieri e super
CLAUDIA, la 14 March 2011 - 08:54 PM, a spus:
Fetelor,munciti nu gluma.Am vazut toate capodoperele voastre si va felicit in grup,de frica sa nu omit pe cineva.
Si ultimul meu tort,facut pt aniversarea celor 27 de anisori ai mei,inspiratie Lissa,reteta Tortul Sultanului.
Claudia,la multi ani!foarte frumos tortul!
dana3262, la 15 March 2011 - 11:25 AM, a spus:
Fetelor vad ca nu stati degeaba, va felicit pentru talentul vostru!
Punticu, deja poti da lectii cu trandafirii,
Cristinel torturile tale sunt originale de numa' sincera sa fiu eu n-as fi in stare sa fac un tort fara sa ma inspir de undeva si voi sunteti cel mai la indemana

!!!
Eu doar in prima saptamana din martie am avut de lucru:
Torturile au intre 3 si 4 kg.
Si sambata tort pentru majorat, padurea neagra a lui
kiken, a avut in final 12 kg (d1=32 cm, d2=24cm, d3=15cm si h=10cm), l-am vopsit cu colorant pudra visiniu de la LB:
Dana,toate sunt superbe!
marinaemy, la 15 March 2011 - 11:27 AM, a spus:
Am mai facut si eu un tort pentru o printesa de 5 ani pentru la gradinita.Blat dobos italian reteta Dorei pentru care o

de 10 ori,am copt 7 foi in tava mare de la cuptor,5 pentru tortul de la baza si etaj si 2 pentru rulada cu care am facut turnuletele(se poate folosi foarte bine si ca foi pentru rulada acest blat)crema ganache de cioco cu lapte,crema de vanilie ,acoperit cu pasta de zahar la fel si ornamentele.a cantarit 4.3 kg.
Marina,felicitari!este fffff frumos castelul,super!
Meda, la 15 March 2011 - 11:53 AM, a spus:
Daca mi-am facut curaj sa postez primele mele 3 torturi la topicul cu primul tort, imi fac curaj sa vi le arat si pe urmatoarele doua.
Primul pentru mama mea -- tiramisu de lamaie al Dorei. Acoperit cu pasta de ciocolata cu zahar a lui Dan_Irinel. Pasta cu care am lucrat bine, doar ca am patat pasta maro cu amidon si nu am reusit sa indepartez petele decat cu alcool. In realitate a iesit bine dar pozele lucesc in locurile cu pricina. Si pentru ca i-am oferit mamei cadou o geanta, am incercat sa o reproduc si pe tort.
Trandafirii sunt primii facuti de mine. Cel roz din pasta de lapte praf, asa la mana, fara scule. Cel mov, ceva mai reusit, e dupa metoda linguritei a Natashei.
Cel de al doilea este pentru fiica mea - diplomat cu fructe.
Este prima data cand incerc pictatul culorii, m-am gandit ca o sa iasa un rosu mai intens. Din pacate se vad dare, dare.
Meda,felicitari!foarte frumoase torturile si trandafirii