Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
#6521
Postat 15 March 2011 - 02:35 PM
Guma tragacant substitut.
14g Întăritor pentru glazură regal sau pastă petale. Gum Tragacanth Guma adragante
28g pulbere de mestecat pentru a face glazura sau lipici comestibile.Gumă arabică
#6522
Postat 15 March 2011 - 03:26 PM

dana toate sunt frumoase dar cel cu sandala este perfect
marinaemy cred ca fetita a fost incintata,super fain
meda e tare draguta buburuza
#6523
Postat 15 March 2011 - 06:49 PM

#6524
Postat 15 March 2011 - 08:40 PM
gloxinia, la 14 March 2011 - 01:45 PM, a spus:
[
Plus unul pt o prietena dar am uitat sa il pozez



Imi plac torturile tale pentru culorile intense care-ti ies, pentru cum iti arata figurinele ... mi-e o ciuda! Ti-s asa faine !

CLAUDIA, la 14 March 2011 - 08:54 PM, a spus:
La multi ani Claudia!


Pai e frumos ce faci,fata ?????? E post si tu ne arati o felie de tort cremoasa

dana3262, la 15 March 2011 - 11:25 AM, a spus:
Frumoase torturile tale ! Da ala de majorat... jos palaria !!!!!

marinaemy, la 15 March 2011 - 11:27 AM, a spus:
Superb ti-a iesit ! Si figurinele(printele) erau facute tot de tineeeeeee? Daca da , atunci eu..

Meda, la 15 March 2011 - 11:53 AM, a spus:
Sunt frumoase torturile tale, buburuza e suuuuuuuper! Felicitari!

#6525
Postat 16 March 2011 - 08:15 AM
Marinaemy, este foarte reusit castelul tau! Eu nu as avea curaj sa fac vreunul!
Meda, ti-au iesit bine ambele torturi,! Felicitari!
#6526
Postat 16 March 2011 - 09:05 AM
dana3262, la 15 March 2011 - 11:25 AM, a spus:
Eu doar in prima saptamana din martie am avut de lucru:
pentru luni tortul egiptean:
pentru miercuri tortul sultanului:
pentru vineri tortul padurea neagra a lui kiken si celalalt blat kinderpingui cu crema de iaurt a gloxiniei:
Torturile au intre 3 si 4 kg.
Si sambata tort pentru majorat, padurea neagra a lui kiken, a avut in final 12 kg (d1=32 cm, d2=24cm, d3=15cm si h=10cm), l-am vopsit cu colorant pudra visiniu de la LB:
Dana ai facut minunate torturi dar, am eu o intrebare pentru tine?
Tu mai ramai cu ceva in buzunar, adica un profit dupa cat investesti si te spetesti la astfel de torturi?
Scuza-ma dar tu faci torturi cu ingrediente FOARTE scumpe si in fond si la urma urmei clientii mei, carora le fac un simplu mousse de cioco sau o crema de iaurt si alte retete simple si nu asa costisitoare, sunt foarte multumiti pentru ca stiu ca tortul e facut in casa si ca e proaspat ceea ce nu vor gasi la nici o cofetarie pentru ca acolo se folosesc numai prafuri....probabil ai observat ca noi toate incercam sa facem torturi si creme cu o investitie cat mai mica pentru ca oricum decorul nostru nu e platit..acolo pierdem cel mai mult timp zic eu si sa-i fac si tort cu ingrediente costisitoare sincer mai bine stau sa fluier.
Incearca odata pentru tine sa faci un mousse dintr-un fruct din compot zic pe perioada iernii sa vezi numai ce savuros e si consumi si compoturile din camara

Oricum deduc ca nu ramai cu nici un szfant in buzunar ca profit ca nu ai cum la ce ingrediente trebuie sa folosesti. Fii fata inteligenta si trage in spre binele si buzunarul tau pentru ca garantez eu ca nici un client nu va trage in spre binele tau...lui sa-i fie bine numai. Pe el nu-l intereseaza nici de ai durmit 1 ora noaptea sau ca ai durmit 8 oricum el va zice un simplu waw in cel mai fericit caz

Nu stiu ce preturi practici si nici nu ma intereseaza insa eu pentru astfel de torturi as lua minim 70 ron (asta ar fi promitia de incepator

Trage in spre binele tau ca vad ca esti mana larga si tu tragi in spre binele clientilor

#6527
Postat 16 March 2011 - 09:23 AM
#6529
Postat 16 March 2011 - 09:40 AM
Fetelor, apropo de costuri... ce fel de ciocolata folositi, de vi se pare ieftin mousseul de ciocolata? Eu lucrez doar cu Primola, 7 ciocolate intr-un tort de 2,5kg, nedecorat.
#6530
Postat 16 March 2011 - 09:42 AM
#6531
Postat 16 March 2011 - 10:11 AM
#6532
Postat 16 March 2011 - 10:12 AM
Am spun despre figurine ca sunt din plastic .
Cristinel eu folosesc ciocolata Laura cu lapte care e foarte buna pentru ganachecosta doar 1.8-2 lei maxim prin marketuri
#6533
Postat 16 March 2011 - 04:31 PM
cristinel, la 16 March 2011 - 09:40 AM, a spus:
Pai draga mea, Primola folosesc doar pentru familie


Acum citesc tot 7 cioco da la ce folosesti atatea?
Doar daca vrea cineva mousseuri diferite atunci fac cu cioco de 3 feluri dar de pun cioco numai si pasta va fi exagerat de dulce tortul de aceea le recomand crema de iaurt sau mousse de fructe

Marinaemy eu am folosit la pasta tylose powder si o face elastica pasta dar se usuca foarte greu.
#6534
Postat 16 March 2011 - 11:03 PM

În al doilea rând… m-aţi omorât!!!
În al treilea rând vă răspund dincolo!

#6535
Postat 17 March 2011 - 01:48 PM


#6536
Postat 17 March 2011 - 01:53 PM
Miny, la 17 March 2011 - 01:48 PM, a spus:


Miny foarte frumos tortul tau ,parca deja simt mirosul de primavara!
#6537
Postat 17 March 2011 - 02:21 PM
#6538
Postat 17 March 2011 - 02:46 PM
punticu, la 17 March 2011 - 02:21 PM, a spus:
Daca te referi la florile albastre din spate acelea nu sunt facute de ea ,a pus o fata de masa sau ceva de genu cu flori brodate,dar cel mai bine sa ne spuna Miny.
#6539
Postat 17 March 2011 - 03:12 PM
foarte reusit tortul ,modelul il am si eu in plan de mult da inca nu sa ivit ocazia sa-l fac ,floricelele sunt superbe
#6540
Postat 17 March 2011 - 06:18 PM

