un tort de ciocolata pentru un pescar...
Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 26 January 2010 - 12:29 PM
un tort de ciocolata pentru un pescar...
Postat 26 January 2010 - 12:38 PM

Tortul are mousse de ciocolata ,mousse de piersici si in plus am mai pus eu un mousse de ciocolata alba .
Pe margine am facut triunghiuri din ciocolata ,pentru d-ra de deasupra am scos desenul pe foaie de copt si am dat cu pensula cu ciocolata topita dupa contur;am dat doua straturi de ciocolata ca sa fiu sigura ca nu se rupe,dupa ce am implantat-o in tort am facut rochitza din frisca.
[attachment=4]b.jpg[/attachment
[attachment=3]c.jpg[/attachment]

Imagini atasate
Postat 26 January 2010 - 12:43 PM
Lissa a spus:

Tortul are mousse de ciocolata ,mousse de piersici si in plus am mai pus eu un mousse de ciocolata alba
imi place foarte mult cum ti-a iesit.felicitari Lissa

Postat 26 January 2010 - 01:12 PM

Postat 26 January 2010 - 01:14 PM
MIMI a spus:

Visez si eu sa am ocazia sa fac asa tortulet. Ti-a iesit asa draguuut

Postat 26 January 2010 - 01:18 PM
mamistef a spus:
Am indraznit si am facut si eu primul meu tort-carte,de ziua tatalui meu,e amandina Lissei

L-am ornat in mare,mare graba azi dimineata,de aici si defectele(semnul de carte-snur inegal, paginile necizelate,trandafirul facut cam din topor)

Ce scris frumooos

In w-e o sa ma distrez cu " cartea " si o sa mai trag cu ochiul la tine

Postat 26 January 2010 - 01:21 PM
dani_ela a spus:
Am crezut ca ce e in spate e oglinda

Nu stiu de ce ti s-au muiat...nu ai putut face de-a dreptul din pasta neagra de pe tort?
Postat 26 January 2010 - 01:28 PM

Oana-Cristina si Doriana - ce torturi de delicate!

Mamistef - ti-a reusit un super roz...si floricelele si capsunicile

Postat 26 January 2010 - 01:28 PM
Cecilia , la cum arata sectiunea tortului cred si eu ca s-a cerut a doua feliuta . Vorba Gloxiniei si eu as fi cerut .

Mimi , fain tort pentru ''burticuta'' . Perfect ti-a iesit . E bun pentru insiratie .

Stefania , sa-ti traiasca tatal , sa fie sanatos si sa petreceti inca multi ani impreuna . Ti-a iesit faina cartea , cu toate micile imperfectiuni pe care le vezi tu .

Lissa , ca de obicei , cand vad torturile tale , raman fara cuvinte . Perfecte , e putin spus .

Snej , sa-ti ajute Dumnezeu , sa vina ocazia pentru un astfel de tort .

Va doresc tuturor o zi minunata .

Postat 26 January 2010 - 01:43 PM

Torturile le-am admirat si dincolo(in tacere),balerina e minunata,triunghiurile sunt atit de perfecte si de efect,pescarul nu mai spun,si scrisul...of,scrisul!ce spuneati voi ,snej si Doriana,despre scrisul meu?Doamne,mi se pare atit de copilaresc :oops: va multumesc mult,insa eu nu-s deloc multumita de scrisul meu

inca o data,

Postat 26 January 2010 - 01:47 PM
snej a spus:
dani_ela a spus:
Am crezut ca ce e in spate e oglinda

Nu stiu de ce ti s-au muiat...nu ai putut face de-a dreptul din pasta neagra de pe tort?

Postat 26 January 2010 - 02:58 PM

si

Postat 26 January 2010 - 03:36 PM
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
Postat 26 January 2010 - 03:45 PM

1.Ceci imi place cum ti-a iesit tortul "carte",si mie mi-i se mai intampla sa raman fara "tencuiala" la cate un tort ,iar sectiunea e

2.MIMIsor ce faina"burtica" si reala ,ca i-ai pus un buric...

3.Mamistef imi place tare mult cartea ta.De cand mi-am programat-o si eu dar ...parca n-am curaj.Cam cat de mult ai insiropat blatul?Cata pasta intra la o carte?

4.Lissa ,ca de obicei torturile tale ne smulg un zambet de admiratie!

Sper ca nu am omis pe nimeni,inca odata felicitari pt. torturile frumoase!
P.S: de vreo 2 luni am iesit cu sotul intr-o seara la o cofetarie!(..

Postat 26 January 2010 - 05:16 PM

O sa va arat cu ce m-am distrat in we. Am avut initial 2 torturi de facut, care au devenit...5

Sa incepem:
O chitara pentru baietelul unei prietene.A zis crema de cioco ornat cu frisca. Avand experienta celeilalte chitari in spate de data asta am trisat si l-am ornat cu posul

Al doilea a fost pentru un coleg de a lui Andrei, baiatul a zis ca vrea o intalnire intre pamanteni si extraterestri, o intalnire pentru a face pace.

Deci chestia argintie e nava spatiala, da? Nu palarie

A urmat tortul matusii mele, de ziua ei si a unirii

Acelasi blat negresa, crema de iaurt cu coacaze si afine.Familia matusii mele are o problema marecu albastrul. Au casa, gardul si acoperisul albastru

Apoi pe duminica un tort la comanda. S-a vut asa: crema de cioco si lamaie, imbracat in frisca. decor cat mai simplu. Hmmmm. Asta iesit:

Se putea si mai bine, stiu, nu am nici o scuza. :cry:
Si ultimul dar nu cel din urma, tortul pt socrul meu:

interiorul este identic cu al matusii, caci le-am facut deodata

si

Postat 27 January 2010 - 08:49 PM

Postat 27 January 2010 - 08:54 PM
Anca_B a spus:

multumesc
incearca-l ca e fff fain
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
Postat 27 January 2010 - 08:58 PM
gloxinia a spus:

O sa va arat cu ce m-am distrat in we. Am avut initial 2 torturi de facut, care au devenit...5

Sa incepem:
O chitara pentru baietelul unei prietene.A zis crema de cioco ornat cu frisca. Avand experienta celeilalte chitari in spate de data asta am trisat si l-am ornat cu posul

Al doilea a fost pentru un coleg de a lui Andrei, baiatul a zis ca vrea o intalnire intre pamanteni si extraterestri, o intalnire pentru a face pace.
Deci chestia argintie e nava spatiala, da? Nu palarie

A urmat tortul matusii mele, de ziua ei si a unirii

Acelasi blat negresa, crema de iaurt cu coacaze si afine.Familia matusii mele are o problema marecu albastrul. Au casa, gardul si acoperisul albastru

Apoi pe duminica un tort la comanda. S-a vut asa: crema de cioco si lamaie, imbracat in frisca. decor cat mai simplu. Hmmmm. Asta iesit:
Se putea si mai bine, stiu, nu am nici o scuza. :cry:
Si ultimul dar nu cel din urma, tortul pt socrul meu:
interiorul este identic cu al matusii, caci le-am facut deodata

foarte frumoase torturi si f reusiti trandafiri din frisca, imi plac mult
luna care vine ma bate gandul sa fac un tort in forma de chitara pt sot ca ii place sa cante la chitara
sper sa reusesc sa fac ceva frumos, daca nu ma razgandesc pana atunci
Postat 28 January 2010 - 12:27 AM
primele doua sunt cu mac si crema de frisca cu vanilie
al treulea e cu frisca si ciocolata
si ultimul cu crema de zahar ars
Imagini atasate
Postat 28 January 2010 - 12:32 AM
primul meu tort printesa de care fara nici o urma de modestie pot spune ca sunt tare mandra