Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#701 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 31 January 2010 - 01:59 PM

Doriana , jeleul l-am colorat astfel: dupa ce am urmat instructiunile de pe plic ,am inchis aragazul si am pus colorantul ,multumirile ii revin lui Misha =))
mamistef pai daca keleul meu verde e "waw" atunci e ce pot sa zic de balerina Angelina :shock: foarte reusita :drool: :-*
gloxi nu te necaji omul din greseli invata cum spune renumitul.....ficiormiu :-* uite o :-* de la mine ca sa te mai linistesti :-*
nelly_th2001

#702 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 31 January 2010 - 04:44 PM

Nelly, jeleu' arata tare fain!

mamistef, angelina balerina e super! nu stiu care a fost reactia fetitei, da mie imi placa tare tare mult!

Oti, las ca zici ca asa e modelu' cu cioco mai franjurata:) ,arata oricum bine
Raluca

#703 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 31 January 2010 - 05:00 PM

l'am terminat, gata :drool:
vi'l arat si voua, tortul cu my little pony, comandat de a mea draga Flavia, a iesit totusi ceva dupa cateva peripetii
nici nu mai are rost sa zic compozitia ca deja v'ati obisnuit.
da' poate fac rost si de o sectiune ca diseara e party'u:)

Imagini atasate

• Imagine atasata: 411_dd26b7410cca4fe7309986c205d962ff.jpg
  • Imagine atasata: 411_2a2c927b44a7a5206c6c3c16a9e9b111.jpg

Raluca

#704 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 31 January 2010 - 05:14 PM

raluca ce faini is calutii! eu nu am curaj sa-i fac.
ieri a fost ziua mea ,deci am facut....tort(ati ghicit :drool: ).cu blat pandispan cu nuca, blat de bezea cu nuca, crema de mascarpone+frisca+coji confiate de portocale, si o crema caramel absolut minunata.decorul este facut din fuga ca mai aveam un tort de facut.

Imagine postata

iar pentru o fetita ,o printesa...

Imagine postata

#705 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 31 January 2010 - 05:37 PM

dani_ela a spus:

ieri a fost ziua mea ,deci am facut....tort(ati ghicit :-* ).cu blat pandispan cu nuca, blat de bezea cu nuca, crema de mascarpone+frisca+coji confiate de portocale, si o crema caramel absolut minunata.decorul este facut din fuga ca mai aveam un tort de facut.

Daniela, La multi ani! :drool: {SMILIES_PATH}/6.gif=))<" title="arms" />

mie imi place de numa ideea de ciocolata scursa!

iar printesa, ti'a iesit foarte foarte fain!

ce crema caramel ai folosit?
Raluca

#706 Useril este offline   bbenyci 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationarad

Postat 31 January 2010 - 06:42 PM

Foarte frumoase torturi ati realizat, felicitari, pe saptamana viitoare am sa vin si eu cu un tort pentru o fetita de 5 ani. va doresc spor in continuare, eu exersez inca.
va pup si va doresc o saptamana cat mai putin friguroasa.
Imagine postata

Arienne Sophie

Imagine postata
Nicole Anamaria

http://bbenyci.blogspot.com/

#707 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 417

Postat 31 January 2010 - 06:54 PM

Asa-mi trebuie daca intru mai rar !
Am deschis doua pagini ,in una raspund si in cealalta dau paginile ca foarte vrednicute ati fost si nu vreau sa ratez vreun tort ;)

Daniela,in primul rand,la multi ani cu sanatate :beer2: !
Imi place tortul "in oglinda" ! Ba chiar cred ca al tau e mai reusit decat originalul !!!
Si eu vreau (cand ai timp) reteta de crema caramel :occasion14:

Mimi,cred ca o sa-ti spun Fifi de acum :D Asa de bine ti-a reusit !Felicitari si pt masinutele haioase ,iar burticoasa e mortala ! :beer2:

Oana,imi place foarte mult tortul cu sigla Stelei :-*

Doriana,vad ca te-ai incumetat sa faci modelul Lissei si bine ai facut ca tare bine ti-a iesit :D

Stefana,imi place tortul tau !E vesel si nuanta de roz e adorabila :beer2:.
Si tortul "carte" e reusit dar trebuia sa apesi putin la mijloc pt a delimita "paginile". Dar nu-i bai ca se vede ca-i carte .Sa-ti traiasca tatal !

Cecilia,e greu de facut din frisca un tort carte. Deci bravo pt initiativa :D

#708 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 January 2010 - 07:11 PM

Lissa,la torturile tale raman fara cuvinte ;) .
Cand ma fac mare vreau sa fiu ca tine :beer2:

Gloxi, vad ca ai avut ceva activitate :D Imi place foarte mult chitara :beer2:
Of ce rau imi pare ca esti asa departe ca veneam eu sa te scap de tortul ala " nereusit" ca mi-a plouat in gura cand l-am vazut :-*

Misha, sa-ti traiasca buburuza :beer2: Apetisante tortulete faci !

Raluca, tortul cu inimioare mi se pare o idee foarte buna !
Cel cu ponei ti-a iesit minunat !!! Te intrebasem (verde de invidie ;) ) de unde ai suportul ala frumos si elegant,dar si asta cu poneii imi place mult :D

Nelly, cat de bine arata tortuletele !

Ortansa,vi rar dar bine !Imi place tare tortul tau ! :D

Si iar Stefana, sa nu mai editez postul anterior, ca acum am vazut si balerina soricica . E adorabila !!

:occasion14: Cred ca n-am uitat pe nimeni. Daca da, e din cauza vartei inaintate :laughing7:

#709 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 31 January 2010 - 07:48 PM

mamistef a spus:

Buna,fetele!
Azi am terminat si eu tortul Angelina Ballerina.Zilele urmatoare astept poze de la petrecere si aflu daca fetita a fost incintata de soricica.

Inauntru a fost blat negresa f.insiropat si mousse de cioco. Banal,insa din pacate fetitei nu-i plac nici frisca,nici fructele,nici alte combinatii. :occasion14:

Vai Mami ce frumos ti-a iesit, io habar nu am de personaju asta dar ti-a iesit super

ortansa a spus:

Am facut si eu un tort,un model care imi doream de mult timp sa-l fac.Ca de obicei nu sunt f. multumita de cum mi-a iesit,mi-l inchipuiam altfel,dar ma rog.Pandispan cu ciocolata,crema ganache si bucatele de snickers.
Mi-am clatit ochii si cu torturile voastre,super toate.Gloxinia,imi place nava ta:-)/Mamistef-balerina ti-a iesit perfecta,iar tortul este foarte bine nivelat si imbracat in pasta,originala si ideea cu fasiile acelea.

Nu stiu cum ti-l imaginai tu tortul asta, dar mie tare imi place cum ti-a iesit, e f elegant

gloxinia a spus:

Am tot stat daca sa va arat sau nu isprava de saptamana asta. Apoi iaca ca va arat ca poti gresi si sa vedeti si cum. Am facut un tort pe care l-am dus la o verisoara care ne-a chemat in vizita. Blat negressa, crema din tortul musette al Dorei. :beer2: In loc de lapte condensat am folosit dulce di leche facut din 2 l de lapte. Crema a iesit minunata. Si fiindca nu stiam cum sa il ornez, am vrut sa il imbrac in ciocolata. Deci daca aveti in loc de bucatarie o camera frigorifica ca si a mea, nu faceti asta. Pana am intins ciocolata pe fasia de hartie lunga de 90 cm, intr-o parte deja cicoco se intarise :beer2: asa ca tortul meu a iesit cam sifonat. Bine, mare bai nu e, caci noi l-am halit in familie insa mi-a fost ciudaaa. Deci pana la vara nu mai incerc figura asta.
Asta e impricinatul:
Sper sa reusesc maine sa fac rost de o poza cu sectiunea. Daca va place laptele si tot ce tine de el, merita sa incercati crema asta. E minunata! Dora ;) :beer2: pentru reteta. De blat nu mi-am batut capul, caci imi place negressa atat de mult ca nu il dau pe nimic :D, desi cred ca se combina tare bine blatul de cocos aici. :D

Impricinatul tau nu arata chiar asa rau pentru prima incercare. Data viitoare il faci cu un strat mai gros de ciocolata si cu mai multa caldura in jur si o sa iasa si mai bine :-*

Yours4ever a spus:

l'am terminat, gata ;)
vi'l arat si voua, tortul cu my little pony, comandat de a mea draga Flavia, a iesit totusi ceva dupa cateva peripetii
da' poate fac rost si de o sectiune ca diseara e party'u:)

dani_ela a spus:

raluca ce faini is calutii! eu nu am curaj sa-i fac.
ieri a fost ziua mea ,deci am facut....tort(ati ghicit ;) ).cu blat pandispan cu nuca, blat de bezea cu nuca, crema de mascarpone+frisca+coji confiate de portocale, si o crema caramel absolut minunata.decorul este facut din fuga ca mai aveam un tort de facut.

Foarte fain tortul tau, am facut si eu o gramada de torturi in genul asa ca daca imi permiti o sa-ti dau un sfat: Ca sa-ti iasa acoperisul mai arcuit nu asa plat, ori faci un gogoloi inainte sa-l imbraci din compozitia tortului, ori il decupezi putin tortul in varf ca sa arate ca si cu bolta, crede-ma ca o sa arate mult mai acoperis. Sa nu ma intelegi gresit, imi place tare mult cum ti-a iesit si culorile si calutii :D
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#710 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 31 January 2010 - 07:54 PM

De mult stau in cumpana nestiind daca sa mai postez sau nu torturi, daca se mai schimba sau nu formatul site-ului si vazand ca nu se mai intampla nimic, m-am hotarat sa postez acuma.

Am ramas datoare de pe vremea cand s-a incercat o schimbare de site cu 2 tortulete asa ca le postez acum:

Tort Lebede, blat de ciocolata cu creme de cioco si vanilie:

Imagine atasata: 211_66e914b9fff3d9f328c0b46c1d26d9e3.jpg

Si tort cu funda, cu blat de cioco si bezea, crema de ciocolata cu visine si nuca

Imagine atasata: 211_0fb3c3301eb344710915885980b7dccb.jpg

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#711 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 31 January 2010 - 08:10 PM

si torturile din we asta:

Primul tort internatinal, zic asta pentru ca a fost comanda din Austria si sunt tare incantata ca in toata Wiena nu au gasit pe nimeni care sa-i multumeasca ca si mine :occasion14:

Imagine atasata: 211_2e80e4a40c0f480cec45cf8e32ab3773.jpg

Al doilea este o superba Alba ca Zapada cu crema de vanilie si ciocolata, facuta in acelasi stil ca si mykei si ajutata si de cariocile alimentare

Imagine atasata: 211_9e784ae2b65cf0762834861c1c0b0e30.jpg

Iar al treilea, care mi-l place mie cel mai mult e cu crema de cioco cu visine si nuci, blat cioco si blat bezea

Imagine atasata: 211_b3939bc380f8cae160cf3e89ca5352f7.jpg

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#712 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 31 January 2010 - 08:51 PM

Bine v-am gasit ! {SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" />

Daniela , La multi ani ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie ! Tortul tau printesa chiar arata ca o printesa . :occasion14:

Stefana , tortul cu Angellina e foarte frumos , ma gandesc ca Teodora ta a fost incantata de el . Si ce fain arata asa , cu fasiile alea roz ...
Despre colorantul meu lichid , unguresc , asa am facut cum ai zis , am pus colorantul de la inceput , am inlocuit o lingura de apa cu o lingura de colorant . Am putut lucra bine cu pasta , nu era sfaramicioasa , cum am patit cand am adaugat colorantul dupa prepararea pastei . Am citit si eu undeva , ca se adauga in loc de apa , si am tinut minte . Mersi . :beer2:

Ortansa , tortul cadou e foarte reusit , fundita , perfecta . Nu stiu ce nu-ti place la el . Culoarea e iar foarte faina .

Gloxi , funda nu e chiar asa greu de facut , trebuie doar sa lasi fasiile sa se usuce inainte , asezate pe o parte , si abia apoi sa montezi . Tortul tau e yammi rau , :beer2: atata ciocolata , ar fi pe gustul meu .

Raluca
, ai facut un tort foarte foarte frumos . Poneii sunt foarte reusiti , si modelul de pe acoperis e interesant . Cum l-ai facut ? Iar suportul e ... n-am cuvinte ... (imi place foarte mult)

Ramo ... Ce sa spun ? Ca tot ce iese din mainile tale e poleit cu aur , parca ? Imi plac toate ... Si lebedele , si cel cu funda satinata (parca si sus e satinat?) , despre cel cu pinguini , ce sa mai zicem ? E de expozitie ! ;) Alba ca zapada e perfecta , iar cel pentru Dominic , e de un alb imaculat ... Felicitari , chiar ai maini de aur . :D
Vreau sa te intreb , daca stii cumva in Oradea , de unde as putea lua o vafa cu Hanna Montana ? (ca ma innebuneste mandra mare , ca vrea chitara cu HannaMontana , a vazut ea un model) . Mersi . {SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" />
mama de fete cucuiete Imagine postata

#713 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 01 February 2010 - 07:26 AM

Felicitari fetelor, superbe torturi !
Ramo,cel cu pinguini este super-super !
Am prestat si eu in acest we, 2 torturi pentru nepotica mea ! Arata cam asa :

Imagini atasate

• Imagine atasata: 417_9eb3000f3e88d7918f402fce7404b8cd.jpg
  • Imagine atasata: 417_da6584a892c4f84ea94644a172c2fb55.jpg
  • Imagine atasata: 417_ab7fa28dfcad471f157887d43f5f638c.jpg

#714 Useril este offline   taylor 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Locationtorino

Postat 01 February 2010 - 09:37 AM

felicitari fetelor :) frumoase torturi :occasion14:
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#715 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 01 February 2010 - 09:53 AM

vrabiuta, la multi ani nepoticei,
ce dragalas e Iepurila~

Doriana, modelul l'am facut cu un bat pt frigarui. si mie imi place suportu', e si tare practic ca e rotativ( e mai greu insa cu transportu' ) :D

Ramo, lebedele is mortale! cat de mari au fost! si cel cu funda de cioco e superb! me like it too!
multumesc de sfat,Ramo. nu m'am gandit sa fac acoperisu' sa semene cu un acoperis:D mie mi'a placut ideea, cum s'au asezat si aratau ca niste volanase:D data viitoare o sa ma gandesc sa'l fac sa para si real:D

Mona, multu :occasion14: suportu elegant mi l'am adus din State si asta alb l'am primit de la o vecina care l'a primit si ea la randu' ei din Germania :D e shemker:D e rotativ si are un dispozitiv cu apa care se ingheata, se pune sub tava si cica racoreste tortul pana la 4-5 ore :)

bbenyci, asteptam tortul!. ce faine's stickerele cu Nicole si bb2
Raluca

#716 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 01 February 2010 - 12:54 PM

HELP !!! :love7:
trebuie sa fac un tort " cu gust de banane si decor de soricei" pt weekend" :floare:
si am 2 probleme, nu am facut niciodata un tort cu banane, va rog ajutati'ma cu ceva retete :) ( ma gandeam la negresa cu banane, altceva nu stiu) Dora stiu ca tu aveai ceva crema cu banana-crud, ceva de genu asta.
si a 2 a problema e ca in weekend voi fi super ocupata cu targu de nunta ( cu firma de decor unde lucrez) si as vrea sa il fac zilele astea sa'l congelez si doar sa il imbrac sambata seara. Credeti ca as putea congela un tort cu banane?

PLEASE HELP ME :D
Raluca

#717 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 01 February 2010 - 01:22 PM

Raluca, poti incerca blatul de la tortul exotic al Lissei, e extraordinar, eu l-am facut de proba in week-end; am inlocuit ananasul cu mere, dar cred ca poti sa il faci doar cu banane, si umplut cu o crema simpla de vanilie sau frisca, pur si simplu.
Astazi, dupa doua zile, parca e mai aromat si fin, e o nebunie.

Pentru toate fetele harnice: imi cer scuze ca nu am mai intrat decat din fuga calului sa va admir minunatiile :floare: si sa mor de invidie.
O sa revin cat de curand, si fara invidie :love7: .
:)
www.cristal-furnicutza.blogspot.com

#718 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 02 February 2010 - 12:36 AM

Vezi postareanelly_th2001, la 31 January 2010 - 01:59 PM, a spus:

gloxi nu te necaji omul din greseli invata cum spune renumitul.....ficiormiu uite o de la mine ca sa te mai linistesti :D

Da, da asa e. Pupic

Vezi postareaYours4ever, la 31 January 2010 - 04:44 PM, a spus:

Oti, las ca zici ca asa e modelu' cu cioco mai franjurata ,arata oricum bine

:D A fost mai bun decat frumos Oricum a venit cineva in vizita la vara-mea si s-a mirat teribil ca asta e tort facut in casa??? Cica: am crezut ca e de cofetarie Deci daca asa arata un tort de cofetarie, atunci pot sa imi deschid una :xxx)

Vezi postareaYours4ever, la 31 January 2010 - 05:00 PM, a spus:

l'am terminat, gata :D
da' poate fac rost si de o sectiune ca diseara e party'u

Moama mia, ce fain e! Acoperisul e cam plat in rest e suuuper! Eu cand am uscat acoperisul am bagat o punga sub el, sa stea incovoiat. oricum de sus al tau arata muuult mai bine ca al meu.

Vezi postareadani_ela, la 31 January 2010 - 05:14 PM, a spus:

ieri a fost ziua mea ,deci am facut....tort(ati ghicit :P ).cu blat pandispan cu nuca, blat de bezea cu nuca, crema de mascarpone+frisca+coji confiate de portocale, si o crema caramel absolut minunata.decorul este facut din fuga ca mai aveam un tort de facut.

La multi ani!!!! multa sanatate si fericire! :thumleft:
Printesa e super, imi place cum ii sta rochita.

Vezi postareamona, la 31 January 2010 - 07:11 PM, a spus:

Gloxi, vad ca ai avut ceva activitate Imi place foarte mult chitara Of ce rau imi pare ca esti asa departe ca veneam eu sa te scap de tortul ala " nereusit" ca mi-a plouat in gura cand l-am vazut

:drunken:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#719 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 02 February 2010 - 12:56 AM

Vezi postareaRamo, la 31 January 2010 - 07:54 PM, a spus:

De mult stau in cumpana nestiind daca sa mai postez sau nu torturi, daca se mai schimba sau nu formatul site-ului si vazand ca nu se mai intampla nimic, m-am hotarat sa postez acuma.

Am ramas datoare de pe vremea cand s-a incercat o schimbare de site cu 2 tortulete asa ca le postez acum:

Si tort cu funda, cu blat de cioco si bezea, crema de ciocolata cu visine si nuca

Vezi postareaRamo, la 31 January 2010 - 08:10 PM, a spus:

Primul tort internatinal, zic asta pentru ca a fost comanda din Austria si sunt tare incantata ca in toata Wiena nu au gasit pe nimeni care sa-i multumeasca ca si mine :P

Al doilea este o superba Alba ca Zapada cu crema de vanilie si ciocolata, facuta in acelasi stil ca si mykei si ajutata si de cariocile alimentare

Iar al treilea, care mi-l place mie cel mai mult e cu crema de cioco cu visine si nuci, blat cioco si blat bezea

wooow Ramoooo ma omori. Torturile tale sunt PERFECTEEEEEEEEEEEEEEEEEE! :thumleft:

Vezi postareavrabiuta, la 01 February 2010 - 07:26 AM, a spus:

!

Vrabiuta papusa e adorabila, insa la iepu i-as musca o ureche. E asa de fain ca l-as lua acasa :D

Vezi postareaYours4ever, la 01 February 2010 - 12:54 PM, a spus:

HELP !!! :D
trebuie sa fac un tort " cu gust de banane si decor de soricei" pt weekend" si am 2 probleme, nu am facut niciodata un tort cu banane, va rog ajutati'ma cu ceva retete :D ( ma gandeam la negresa cu banane, altceva nu stiu) Dora stiu ca tu aveai ceva crema cu banana-crud, ceva de genu asta.
si a 2 a problema e ca in weekend voi fi super ocupata cu targu de nunta ( cu firma de decor unde lucrez) si as vrea sa il fac zilele astea sa'l congelez si doar sa il imbrac sambata seara. Credeti ca as putea congela un tort cu banane?

PLEASE HELP ME :P

Cred ca ar merge banana curd a Dorei. Acolo bananele sunt pisate si e riscul mai mic sa se negreasca. Poate intra Dora si te lamureste.
:drunken:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#720 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2010 - 06:42 AM

Vezi postareabbenyci, la 31 January 2010 - 06:42 PM, a spus:

Foarte frumoase torturi ati realizat, felicitari, pe saptamana viitoare am sa vin si eu cu un tort pentru o fetita de 5 ani. va doresc spor in continuare, eu exersez inca.
va pup si va doresc o saptamana cat mai putin friguroasa.

Bine ai venit :thumleft: Te asteptam cu tortuletul !

Vezi postareaRamo, la 31 January 2010 - 07:54 PM, a spus:

Cat de frumoase ti-au iesit :D Lebedele astea sunt superbe!
Am o intrebare.Sau doua. Glazurezi cu cioco blatul de bezea? Si ce reteta folosesti?
Eu le glazurez sa nu se inmoaie dar oricum mi se par greu de facut,ca-i timpul prea mare de coacere....

Vezi postareaRamo, la 31 January 2010 - 08:10 PM, a spus:

Primul tort internatinal
Al doilea este o superba Alba ca Zapada

La cat mai multe "internationale"!!!
Sa sti ca-i superba "alba ca zapada" .Mi-ai mai explicat dar parca nu ma incumet sa incerc si eu...Iar cel cu funda e foarte elegant,felicitari!!!

Vezi postareavrabiuta, la 01 February 2010 - 07:26 AM, a spus:

Foarte frumoase,Vrabiuto :drunken:

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Ultima »