Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 335
  • 336
  • 337
  • 338
  • 339
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#6721 Useril este offline   Anomiss 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 67
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationMicul Paris

Postat 01 April 2011 - 11:11 AM

Vezi postareapunticu, la 01 April 2011 - 09:05 AM, a spus:

Anomiss, imi place foarte mult tortul tau! La fel si decoratiile de pe el! Sunt foarte reusite! Bravo!
Amorasa, ce frumos e tortul tau! Si tractorul...Felicitari!
Miny, ce printesa frumoasa!!!Si dovleacul e misto!!! :P
Anca B, foarte frumoase torturile tale! Ultimul e atat de finut!
Marinaemy, reusit ceas! Imi place mult!
Dana3262, wow! Ce frumos e... Si atat de bine finisat! :P
Cristinel, ce sa mai zic... Un tort perfect! E atat de finut si de reusit, si frumos... :pupic:
Helga Filip, bine ai venit!!! Frumoase torturi!


Multumesc frumos, abia astept sa vad tortul tau pt botez!
"If you can't feed a hundred people, then feed just one" Mother Teresa

#6722 Useril este offline   Miny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 01 April 2011 - 12:13 PM

Multumesc Punticu, si acum cel de azi blat vanilie si crema caramel
Imagine atasata: monthly_04_2011/post-418-13016526546469.jpg
Imagine atasata: monthly_04_2011/post-418-13016527974032.jpg

#6723 Useril este offline   punticu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 01 April 2011 - 02:08 PM

Miny, ce lalele perfecte!!! Si ce forma interesanta are tortul!!! Poti detalia un pic forma?

#6724 Useril este offline   vrabiuta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 01 April 2011 - 05:42 PM

Fetelor sunteti atit de iscusite, talentate,dornice de a deveni mai bune ! Ati facut torturi atit de frumoase ! :hungry: :)
Cristinel.. m-ai dat gata cu, cutia de bomboane!
Filip Helga bine ai revenit si la cit mai multe torturi frumoase!
Miny ... lalele sunt superbe !


Fetelor... hai nu va suparati ca v-am vazut torturile si mi-au placut, zau! :)
Da asa prost imi merge net-ul (ma mai pierd si eu in tehnica manevrarii butoanelor :P ) si nu pot raspunde la fiecare in parte!
Va pup si va doresc spor la tortalit! :bounce:

#6725 Useril este offline   helga filip 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 31-March 11
  • Locationtarnaveni - mures

Postat 01 April 2011 - 07:18 PM

Anomiss, Punticuleva multumesc pentru primire.
Vrabiuto si tie iti multumesc, si poate aici vom povesti mai mult decat pe culi :bounce:) :hungry: .
Miny, super fain tortul, l-ai imbracat in pasta de cioco?

Si eu va arat cateva torturi, poate va foloseste ca si model

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_04_2011/post-1156-1301678157081.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2011/post-1156-13016782446138.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2011/post-1156-13016782861209.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2011/post-1156-13016783229215.jpg

ஜ۩۞۩ஜ ♠ ↕ ↔ Helga ↔ ↕ ♠ ஜ۩۞۩ஜ

#6726 Useril este offline   Miny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 02 April 2011 - 06:00 PM

Vezi postareapunticu, la 01 April 2011 - 02:08 PM, a spus:

Miny, ce lalele perfecte!!! Si ce forma interesanta are tortul!!! Poti detalia un pic forma?

Multumesc Punticu, forma e un fel de frunza , la fel cum e sus e si jos simetric, nu se vede din cauza fondei.

Vezi postareavrabiuta, la 01 April 2011 - 05:42 PM, a spus:

Fetelor sunteti atit de iscusite, talentate,dornice de a deveni mai bune ! Ati facut torturi atit de frumoase ! :director: :D
Cristinel.. m-ai dat gata cu, cutia de bomboane!
Filip Helga bine ai revenit si la cit mai multe torturi frumoase!
Miny ... lalele sunt superbe !
Fetelor... hai nu va suparati ca v-am vazut torturile si mi-au placut, zau! :D
Da asa prost imi merge net-ul (ma mai pierd si eu in tehnica manevrarii butoanelor :D ) si nu pot raspunde la fiecare in parte!
Va pup si va doresc spor la tortalit! :D

Vrabiuta multumesc, :drool: si insanatosire grabnica ii doresc netului tau :D

Vezi postareahelga filip, la 01 April 2011 - 07:18 PM, a spus:

Anomiss, Punticuleva multumesc pentru primire.
Vrabiuto si tie iti multumesc, si poate aici vom povesti mai mult decat pe culi :D) :drool: .
Miny, super fain tortul, l-ai imbracat in pasta de cioco?

Si eu va arat cateva torturi, poate va foloseste ca si model

Merci Helga, da tortul e acoperit in plastelina de ciocolata.Ce simpatice sunt torturile tale. Felicitari

#6727 Useril este offline   punticu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 03 April 2011 - 09:36 PM

Fetelor, in sfarsit am scapat de stres si am terminat tortul pentru botez!
Filip Helga multumesc pentru tips-urile pe care mi le-ai dat si de asemenea si voua fetelor care v-ati oferit sa ma ajutati cu diferite sfaturi. Fara voi nu as fi reusit. Oricum tortul are o gramada de defecte dar vi-o spun numai voua ( :rolleyes: ), iar daca va uitati mai atent se vad de la o posta. Multumirea mea a fost ca tinerei mamici i-a placut foarte mult. In final a avut 15 kg (trebuia sa aiba 12-13) dar nu am tinut cont de sirop si asta m-a derutat complet. Apoi nu stiu ce a fost in capul meu dar nu am cantarit deloc decoratiile. Pasta mi-a intrat aproape 4 kg (in jur de 3.5). Ah, si nu am tinut cont de stratul de unt frecat cu zahar de sub pasta. Ei, asta e! Ce sa-i fac? Tortul efectiv, neimbracat in pasta si neuns a avut 9.5 kg. Jos am avut 35/35, apoi 29, si sus 18/18.

Imagine atasata: monthly_04_2011/post-739-13018593110033.jpg

Si am mai facut un tort papusa (primul). Poate ma ajutati si pe mine si imi explicati cum reusiti sa faceti faldurile alea perfecte, ca ale mele sunt ciudate rau!
Imagine atasata: monthly_04_2011/post-739-13018593764854.jpg

#6728 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 03 April 2011 - 10:44 PM

Vezi postareapunticu, la 03 April 2011 - 09:36 PM, a spus:

Fetelor, in sfarsit am scapat de stres si am terminat tortul pentru botez!
Filip Helga multumesc pentru tips-urile pe care mi le-ai dat si de asemenea si voua fetelor care v-ati oferit sa ma ajutati cu diferite sfaturi. Fara voi nu as fi reusit. Oricum tortul are o gramada de defecte dar vi-o spun numai voua ( :) ), iar daca va uitati mai atent se vad de la o posta. Multumirea mea a fost ca tinerei mamici i-a placut foarte mult. In final a avut 15 kg (trebuia sa aiba 12-13) dar nu am tinut cont de sirop si asta m-a derutat complet. Apoi nu stiu ce a fost in capul meu dar nu am cantarit deloc decoratiile. Pasta mi-a intrat aproape 4 kg (in jur de 3.5). Ah, si nu am tinut cont de stratul de unt frecat cu zahar de sub pasta. Ei, asta e! Ce sa-i fac? Tortul efectiv, neimbracat in pasta si neuns a avut 9.5 kg. Jos am avut 35/35, apoi 29, si sus 18/18.
Si am mai facut un tort papusa (primul). Poate ma ajutati si pe mine si imi explicati cum reusiti sa faceti faldurile alea perfecte, ca ale mele sunt ciudate rau!


Tunde superbe torturile. Cel de botez este extraordinar, e perfect.Nu stiu unde-i vezi tu defectele ca eu le-am cautat cu lumanarea si nu mi-au sarit in ochi. Ai facut o treaba excelenta si sunt convinsa ca cele 2 kg in plus nu au contat. Felicitari!!! :rolleyes:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#6729 Useril este offline   Miny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 04 April 2011 - 08:42 AM

Vezi postareapunticu, la 03 April 2011 - 09:36 PM, a spus:

Fetelor, in sfarsit am scapat de stres si am terminat tortul pentru botez!
Filip Helga multumesc pentru tips-urile pe care mi le-ai dat si de asemenea si voua fetelor care v-ati oferit sa ma ajutati cu diferite sfaturi. Fara voi nu as fi reusit. Oricum tortul are o gramada de defecte dar vi-o spun numai voua ( :) ), iar daca va uitati mai atent se vad de la o posta. Multumirea mea a fost ca tinerei mamici i-a placut foarte mult. In final a avut 15 kg (trebuia sa aiba 12-13) dar nu am tinut cont de sirop si asta m-a derutat complet. Apoi nu stiu ce a fost in capul meu dar nu am cantarit deloc decoratiile. Pasta mi-a intrat aproape 4 kg (in jur de 3.5). Ah, si nu am tinut cont de stratul de unt frecat cu zahar de sub pasta. Ei, asta e! Ce sa-i fac? Tortul efectiv, neimbracat in pasta si neuns a avut 9.5 kg. Jos am avut 35/35, apoi 29, si sus 18/18.

Atasament 28.11.2010 219.jpg

Si am mai facut un tort papusa (primul). Poate ma ajutati si pe mine si imi explicati cum reusiti sa faceti faldurile alea perfecte, ca ale mele sunt ciudate rau!
Atasament 28.11.2010 230.jpg

Superbe torturile Punticu, le-am admitat si pe fb si vorba lui Ramo chiar nu gasesc defecte, e peeeerrrrfect. :rolleyes:
si papusica foarte frumoasa.

#6730 Useril este offline   Luminis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 04 April 2011 - 10:06 AM

Tunde, superbe torturi ai facut. Cel de botez este extraordinar de frumos, defectele le vezi numai tu. Felicitarile mele sincere!

#6731 Useril este offline   Anomiss 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 67
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationMicul Paris

Postat 04 April 2011 - 10:29 AM

Vezi postareapunticu, la 03 April 2011 - 09:36 PM, a spus:

Fetelor, in sfarsit am scapat de stres si am terminat tortul pentru botez!
Filip Helga multumesc pentru tips-urile pe care mi le-ai dat si de asemenea si voua fetelor care v-ati oferit sa ma ajutati cu diferite sfaturi. Fara voi nu as fi reusit. Oricum tortul are o gramada de defecte dar vi-o spun numai voua ( :) ), iar daca va uitati mai atent se vad de la o posta. Multumirea mea a fost ca tinerei mamici i-a placut foarte mult. In final a avut 15 kg (trebuia sa aiba 12-13) dar nu am tinut cont de sirop si asta m-a derutat complet. Apoi nu stiu ce a fost in capul meu dar nu am cantarit deloc decoratiile. Pasta mi-a intrat aproape 4 kg (in jur de 3.5). Ah, si nu am tinut cont de stratul de unt frecat cu zahar de sub pasta. Ei, asta e! Ce sa-i fac? Tortul efectiv, neimbracat in pasta si neuns a avut 9.5 kg. Jos am avut 35/35, apoi 29, si sus 18/18.




wow, wow, wow, superb! defecte? hmmmm, ok, daca tu spui ... :violent1:
"If you can't feed a hundred people, then feed just one" Mother Teresa

#6732 Useril este offline   anca-novi ligure 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 04-April 11

Postat 04 April 2011 - 02:29 PM

Buna ziua tuturor,
Felicitari pentru torturile minunate pe care le faceti, adevarate opere de arta.
Am facut si eu cateva torturi, vi le arat si voua , poate primesc cateva sugestii

#6733 Useril este offline   anca-novi ligure 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 04-April 11

Postat 04 April 2011 - 02:49 PM

tort meringata, tort caste cu crema de visine si frisca, tort cu crema de ricotta si marscapone

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_04_2011/post-1157-13019212339711.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2011/post-1157-13019212091236.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2011/post-1157-130192102523.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2011/post-1157-13019213044304.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2011/post-1157-13019213230316.jpg


#6734 Useril este offline   Alinus 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 85
  • Inregistrat: 22-January 11
  • LocationBg, Italy

Postat 04 April 2011 - 03:05 PM

Punticu, excelente torturile tale. Cel de botez imi inspira multa inocenta si dragalasenie. Imi place muuuuult idea ursuletilor care "imbratiseaza" literele numelui.Si printesa e super, insa pe mine m-a dat gata caligrafia minunata . Esti suuuuper!

#6735 Useril este offline   Alinus 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 85
  • Inregistrat: 22-January 11
  • LocationBg, Italy

Postat 04 April 2011 - 03:06 PM

Frumoase torturile Anca , nu inteleg ce fel de sugestii ai dori :blackeye:

#6736 Useril este offline   anca-novi ligure 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 04-April 11

Postat 04 April 2011 - 08:52 PM

Vezi postareaAlinus, la 04 April 2011 - 03:06 PM, a spus:

Frumoase torturile Anca , nu inteleg ce fel de sugestii ai dori :blink:

Multumesc. Am gresit la intinsul pastei de zahar, cum sa o intind mai bine pe viitor, la tortul castel frisca nu e prinsa bine de blat ( se vede la turnulete), cum sa fac sa nu se mai intample acest lucru.

#6737 Useril este offline   mihaela-hotea 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 12-February 11

Postat 04 April 2011 - 09:10 PM

Buna fetelor, ca de obicei va felicit pt torturi pe toate, nu va mai iau pe rand ca nu mai stiu de und esa incep, am sa va arat si eu ce am mai facut, unul va trece la cuci si pupeze, se pare ca sunt la cautare :blink: , si inca doua de ciocolata, un model care m-i s-a mai cerut, iar al douilea o gentuta , prima gentuta a mea.Imagine atasata: monthly_04_2011/post-1119-13019440334027.jpg
Imagine atasata: monthly_04_2011/post-1119-13019440596544.jpg
Imagine atasata: monthly_04_2011/post-1119-13019440923846.jpg
Imagine atasata: monthly_04_2011/post-1119-13019441816876.jpg
Imagine atasata: monthly_04_2011/post-1119-13019442036042.jpg

#6738 Useril este offline   anca-novi ligure 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 04-April 11

Postat 04 April 2011 - 10:09 PM

Frumoase torturi , Mihaela. geanta cu ce pasta ai acoperit-o? Ne poti spune si compozitia?

#6739 Useril este offline   CLAUDIA 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 84
  • Inregistrat: 20-November 10
  • Locationbrescia italia

Postat 04 April 2011 - 10:41 PM

Buna fetelor,va felicit pe toate pt operele voastre,insa o sa iau la puricat doar ultima pagina,pt ca mi-ar trebui 2 ore ca sa comentez toate postarile din ultimele zile.
MINY,tare bine arata ciocolatosul tau insa imipare rau sa-ti spun ca pt mine e un chin sa-l vad,avand in vedere ca de azi am intrat in dieta.
HELGA,frumoase torturile tale,mai ales ala cu pisici.
PUNTICU,jos palaria.Amandoua sunt minunate si perfecte.Auzi,da tu esti cumva si pictorita,ca tare fain ai vopsit trenuletul ala?
ANCA,interesante torturile tale.
MIHAELA,suntem pe aceeasi lungime de unda ca si ultimul meu tort e tot o poseta de genul asta.
Si,ultimul meu tort,reteta tort Palermo.
Imagine atasata: monthly_04_2011/post-771-1301949647428.jpg

#6740 Useril este offline   cristinel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 05 April 2011 - 09:55 AM

Felicitari, fetelor in general si... in special, tie, Punticu, pentru tortul de botez la care ai avut atatea emotii! A iesit foarte bine!

Arata acest topic


  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 335
  • 336
  • 337
  • 338
  • 339
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi