Doriana, la 11 April 2011 - 07:23 AM, a spus:
Mimi , frumoase torturi , mie imi place mult cel cu dansatori .
Alinus , masinuta ta arata bine , iar florile ... multumim , parca le simt mirosul , mie imi plac tare mult freziile , dar parca nu mai gasesc de-alea cum erau demult , te imbatau cu mirosul lor ... sau nu tin eu bine minte ?
Dan irinel , cupcake-urile tale arata foarte bine , cred ca au fost si gustoase .
Andrada , vad ca te-ai descucat pana la urma cu macaraua . Cum ai facut ? Vrem detalii .
Lisa , bine ai venit , vad ca n-ai venit cu mana goala , te mai asteptam si cu alte creatii .
Lili , cred ca fiica ta a fost incantata ca mami i-a facut asa un tort . Sa-ti traiasca , sa-ti aduca multe bucurii .
Daniela , da , s-au adunat ceva torturi , unul mai frumos ca altul .
Vin si eu cu cel pentru majorat :
Blat cu nuca , insiropt cu sirop de cioco , crema ganache si crema mascarpone , glazura lucioasa a Adrianei .
Va doresc tuturor o zi minunata .
Buchetul respectiv avea un miros imbietor. Mi-a parfumat toata casa cateva zile bune
Doriana spelndid tortul tau. Permite-mi sa-ti pun si eu cateva intrebari.
1.Tortul l-ai montat direct pe suport?
2. Poti detalia siropul de ciocolata? Ce anume contine?
3.L-ai uns cu ceva dupa ce l-ai asamblat (cum ar fi unt) sau l-ai glazurat direct?
4. Cum l-ai glazurat, prin turnare fara sa mai atingi suprafata sau ai intins glazura cu o paleta? Glazura e perfecta...
5. Fluturii i-ai lucrat doar in cioco topita sau ai mai folosit si altceva?
6. Poti explica in cateva cuvinte tehnica realizarii fluturilor si a petalelor?
Sper ca nu te-am colpesit cu intrebarile mele, dar imi place mult tortul tau.Eu iti multumesc anticipat .