anema, la 09 June 2011 - 08:35 AM, a spus:
anema, la 08 June 2011 - 09:20 AM, a spus:
Nu-mi raspunde nimeni?

Hai ca iti spun cum am facut eu,desi am mai scris pe aici.
Am cumparat poza comestibila pe vafa,am ornat tortul cu un strat de frisca foarte uniform,am ornat marginile putin mai sus,am turnan un strat de gelfix(atentie cum pui ca o sa curga pe margini),am aplicat poza foarte drept(poza trebuie sa fie mai mica decat tortul cu un cm pe fiecare latura) si apoi inca un strat de gel fix(se aplica cu o lingura fara sa se atinga poza prin miscari rapide tortul fiind rece se incheaga foarte repede)gelul se prepara cu apa cum scrie pe plic apoi se lasa la racit pana se ingroasa putin.Mai poti aplica poza direct in forma in care ai tortul daca este detasabila sa nu mai curga pe margine si atentie doar inainte cu 2 ore maxim sa aplici poza.Daca te mai pot ajuta cu ceva cu mare placere.Daca gasesti ar fi mai bine foaie de zahar sau de ciocolata se lucreaza mai bine.