Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 28 July 2011 - 10:07 PM
Postat 30 July 2011 - 04:56 PM

Luminis superbe torturile ,motanul e super
Mica 83 da fac dupa sablon o sa fac o copie sa o pun
Postat 31 July 2011 - 06:56 PM
La fel de rau imi pare ca nu am mai avut timp sa mai intru pe aici, o sa incerc sa va vizitez mai des.
Si ca sa nu vin cu mana goala va arat si ultimele "creatii".
Compozitia este ca de obicei cea cu trei feluri de ciocolata si la tortul cu flori rosii am avut crema de cioco cu lapte si crema de iaurt cu piersici.
Imi pare rau la tortul asta ca atata m-am chinuit sa-l pozez cum trebuie si au iesit cele mai proaste poze

Primele personaje Disney modelate de mine, pana acum nu am avut curaj decat sa le desenez. Partea buna este ca au fost recunoscuti de sarbatorit, partea proasta este ca avea doar 2 ani, deci nu pot sa ma bazez pe critica lui prea mult

La tortul asta etajul de sus a fost special, l-am facut pentru o persoana alergica la gluten si lactoza si l-am imbracat in pasta de zahar facuta cu agar-agar in loc de gelatina. Fiind prima data cand am incercat varianta asta a iesit ce vedeti(nu sunt prea mandra de aspect dar a fost o mare realizare ca am reusit sa o intind pe tort. prea devreme nu o mai incerc) La fel cerinta a fost sa nu se atinga sub nici o forma de tortul de dedesubt si de asta am lasat si cartonul de sub el putin mai marisor. A stricat putin aspectul dar nu am vrut sa risc la ce emotii aveam cu el.

Postat 31 July 2011 - 07:10 PM
Trebuie sa te felicit Kiken si pentru premiul Gastropan, m-am tot tinut atunci sa-ti spun ceva dar nu am reusit. Dar sa stii ca te urmaresc si promit sa fac un drum la Targu Mures cand deschizi cofetaria. Nu glumesc, daca ai nevoie de oameni la deschidere striga-ma.
Sorenn, si tu ai un adevarat talent, am ramas la aceeasi problema, cand vad torturile voastre iar imi vine sa ma ascund cu realizarile mele. Tu cat timp stai sa finisezi un tort? ca sunt lucrate perfect.
Luminis, si torturile tale sunt atat de frumoase si imi plac atat de mult figurinele pe care le faci. Nu am fost prea inspirata sa il pun pe Mikey al meu langa ce ai facut tu.

Daniella, pe tine te vad toata ziua, tot postezi intr-un mare ritm

Postat 31 July 2011 - 09:22 PM
Postat 01 August 2011 - 10:47 AM
Postat 01 August 2011 - 01:30 PM
tort cu masina pentru cineva cam gurmand

tort cu Tom si Jerry la mare

tort ,,Office'' pentru o d-na director la o firma de medicamente

Postat 01 August 2011 - 06:02 PM

Mica, multumesc, sincer nu prea m-as fi bagat la tortul acela dar in oras nu a gasit nici o cofetarie sa-l faca si parca mi se parea aiurea mireasa sa se uite la tort, sa aplaude toata lumea si ea sa nu poata manca, mai mult de asta l-am facut.
Adina, foarte frumoase torturile, imi place ca au asa de multe detalii...
Postat 01 August 2011 - 06:27 PM
tango, la 31 July 2011 - 06:56 PM, a spus:
La fel de rau imi pare ca nu am mai avut timp sa mai intru pe aici, o sa incerc sa va vizitez mai des.
Si ca sa nu vin cu mana goala va arat si ultimele "creatii".
Compozitia este ca de obicei cea cu trei feluri de ciocolata si la tortul cu flori rosii am avut crema de cioco cu lapte si crema de iaurt cu piersici.
Imi pare rau la tortul asta ca atata m-am chinuit sa-l pozez cum trebuie si au iesit cele mai proaste poze

Primele personaje Disney modelate de mine, pana acum nu am avut curaj decat sa le desenez. Partea buna este ca au fost recunoscuti de sarbatorit, partea proasta este ca avea doar 2 ani, deci nu pot sa ma bazez pe critica lui prea mult

La tortul asta etajul de sus a fost special, l-am facut pentru o persoana alergica la gluten si lactoza si l-am imbracat in pasta de zahar facuta cu agar-agar in loc de gelatina. Fiind prima data cand am incercat varianta asta a iesit ce vedeti(nu sunt prea mandra de aspect dar a fost o mare realizare ca am reusit sa o intind pe tort. prea devreme nu o mai incerc) La fel cerinta a fost sa nu se atinga sub nici o forma de tortul de dedesubt si de asta am lasat si cartonul de sub el putin mai marisor. A stricat putin aspectul dar nu am vrut sa risc la ce emotii aveam cu el.

Tango torturile sunt superbe iar cel alb etajat este splendit.
Postat 01 August 2011 - 06:29 PM
AdinA, la 01 August 2011 - 01:30 PM, a spus:
tort cu masina pentru cineva cam gurmand

tort cu Tom si Jerry la mare

tort ,,Office'' pentru o d-na director la o firma de medicamente

Adina sunt foarte frumoase si viu colorate.
Postat 02 August 2011 - 09:07 AM
Soren multumesc mult astept ,
scuze de intirziere da iubitul meu sot a rasturnat o cana cu apa peste labtop si de ieri tot mesteresc ,ma rog au mai ramas 2 suruburi si 2 bucati de plastic de pe undeva

deci papucei

copii imagine dai pe marire ,pui o foaie A4 pe ectan copii decupezi si si spor la lucru

Postat 02 August 2011 - 09:38 AM
Sorenn, si tu ai un adevarat talent, am ramas la aceeasi problema, cand vad torturile voastre iar imi vine sa ma ascund cu realizarile mele. Tu cat timp stai sa finisezi un tort? ca sunt lucrate perfect.
tango frumoase si torturile tale ma-m indragostit de cel cu flori

adinaA tom si jery e favoritul meu

Postat 02 August 2011 - 02:25 PM

Postat 02 August 2011 - 09:07 PM

adina- felicitari ! imi place ce ai lucrat

Postat 03 August 2011 - 12:08 AM
tort buturuga pentru un domn padurar

Postat 03 August 2011 - 07:50 AM
Postat 03 August 2011 - 09:12 AM

Soren,torturile tale sunt de poveste!
Postat 03 August 2011 - 09:22 AM
Postat 03 August 2011 - 09:40 AM