Liliana, la 07 August 2011 - 02:29 PM, a spus:
marinace dragut e tortul cu animalute
cec arata super tortul tau de nunta...bravo!!!
multumesc
Ramo, la 07 August 2011 - 02:55 PM, a spus:
Ceci, e superb tortul tau de nunta, atat de elegant si de finut. Felicitari sincere si cat mai multe comenzi de-acum, meriti din plin

multumesc, deja mai am 2 comenzi pe luna asta, numai ca unul e in deplasare si nu stiu ce sa fac
sorenn, la 07 August 2011 - 07:52 PM, a spus:
abcdefghijklm, la 03 August 2011 - 09:22 AM, a spus:
as avea o intrebare la tortul buturuga te rog sorenn imi place tare mult,daca ai pe undeva explicatii pentu scoarta ai cumva sablon?mutumesc si spor la torturi.
pentru scoarta am un sablon cumparat nu de mult si care nu-i bun la nimic

deci fac ca si pina acum cu mina fara sablon,daca mai am o comanda de buturuga o sa fac citeva poze
marina nota 10
cec superb cite kg a avut?
multumesc, a avut aproape 20 de kg
gloxinia, la 07 August 2011 - 07:54 PM, a spus:
Ceci felicitari pt primul tort de nunta. Si la cat mai multe!
multumesc
marina, la 07 August 2011 - 09:11 PM, a spus:
multumesc
tango, la 08 August 2011 - 07:00 AM, a spus:
dani_ela, la 02 August 2011 - 09:07 PM, a spus:
tango- super arata torturile tale ! cel de nunta este printre favorite ; ma intrebi de ce nu imi deschid cofetarie

pt simplul motiv ca nu vreau sa vand biscuiti , bomboane , savarine , si cate un tort ... mie imi place sa decorez torturi , dar la noi inca nu exista meseria de
decorator de torturi si apoi nu e atat de usor sa deschizi un laborator ; ai nevoie de foarte multi bani si muuuulta dar muuuuulta rabadare si nervi de otel . mie imi lipsesc toate astea
adina- felicitari ! imi place ce ai lucrat

Dani_ela, nu m-am exprimat eu corect. Ma gandeam mai mult la varianta in care sa faci treaba asta cu autorizatie, fara sa mai lucrezi in alta parte si sa-ti dedici timpul decorarii torturilor. Asta ar fi valabil si pentru celelalte fete care mai posteaza pe aici, care sunt deja adevarate profesioniste, nu v-ati gandit sa va deshideti propria firma, sau deja aveti?

Eu inca nu am ajus la nivelul vostru dar mi-ar placea sa imi dedic timpul numai torturilor si dulciurilor, ar fi cu mult mai placut si mai plin de satisfactii decat locul de munca pe care il am in prezent
Sorenn, torturile tale sunt atat de reale si imi place cum combini culorile, capata un aspect antic, patinat. Superb.
Adina, bun sfatul Goxiniei, un aparat foto bun face mult, mai ales daca stii sa-l folosesti, eu mai am de lucrat la partea asta
Cec, eu cand am vazut tortul de nunta chiar nu am crezut ca r fi primul, arata ff bine, felicitari
Ramo, Gloxinia, ce ma bucur ca va mai vad pe aici
multumesc, nu e primul tort, ci primul asa mare si pe etajemultumesc
KikenHana, la 08 August 2011 - 07:32 AM, a spus:
Felicitari
cec pentru tortul de nunta, felicitari
sorenn, marina, tango pentru creatiile voastre

multumesc
Mica83, la 08 August 2011 - 09:00 AM, a spus:
Marina tortul tau este bestial, cred ca copii tai au fost foarte entuziasmati, ai niste maini de aur, la fel pot spune si despre tine Cec pentru primul tort e bestial, daca asa ti-a iesit din prima a doua incercare poate ramai si tu uimita ce poti sa faci, felicitari si tine-o tot asa, Soren despre tine ce sa zic, tu concurezi cu Buddy the Cake Boss, pot spune ca torturile tale sunt mai reusite si tu nu ai o armata care face decoratiuni, asa ca felicitari.
multumesc, mai am de lucrat l;a margini, muchii...