Cel cu pescarul imi place de mor !
Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
#83
Postat 01 December 2009 - 09:13 AM
Mona, trebuie neaparat sa incerc si eu tehnica tortului carapace, inca n-am avut ocazia.. arata demential sectiunea.
Aseara am bibilit si eu un tort, de repetitie, dar e primul de care sunt efectiv incantata.
Blatul este checul economic al Laurei Sava

#84
Postat 01 December 2009 - 10:32 AM
Delioara tare vesel si frumusel tortul tau.
Eu pa langa un tort musuroi de cartita
Tort carapace, blat negressa, interior crema de iaurt cu mure si afine, imbracat in pasta de zahar. Capacul e din pasta de zahar framnatat cu lapte praf.
Imagini atasate

si
#85
Postat 01 December 2009 - 01:52 PM
Ramo a spus:
e facuta din crema diplomat si blat de cioco. Dupa ce s-a intarit am sculptat-o, iar capul nu e comestibil, e din polistiren
Ramo te rog sa-mi explici ,dupa ce ai sculptat-o ai uns-o cu unt? Deci nu are blat sau ceva de genul?
Am vazut ca si Lissa la tortul tupsy a pus crema de unt direct pe diplomat. Se prinde bine untul pe diplomat?
#87
Postat 01 December 2009 - 02:04 PM
Gloxinia - ai dat lovitura?
#88
Postat 01 December 2009 - 02:36 PM
Sper sa nu supar pe nimeni daca raspund eu apropo de unt pe diplomat, la mine nu s-a lipit de nicio culoare; diplomatul fiind foarte rece, de la frigi, untul s-a intarit instant pe el, si n-am putut sa-l intind deloc, asa ca l-am intins doar pe blat.
Gloxinia, arunca si aici un teanc de dolari
#89
Postat 01 December 2009 - 03:46 PM
delioara a spus:
Blatul este checul economic al Laurei Sava
delioara,cum ai facut bradutii?
#91
Postat 02 December 2009 - 01:31 AM

Numerele sunt inscrise cu initialele nr. de masina ale colegilor de munca
A, uitai: sotzul lucreaza la serviciul inmatriculari auto :mrgreen:
Tort carapace, blat negresa, crema de iaurt cu fructe de padure, ornat cu frisca si cioco. Ornamente pasta de zahar.

si
#92
Postat 02 December 2009 - 09:56 AM
Taylor, bradutii sunt dintr-un con de pasta pe care am ciupit-o din loc in loc cu o forfecuta. Cred ca pe un con mai mare si cu pasta mai 'teapana' iese mai ok bradutul, la mine a fost prima tentativa.
#93
Postat 02 December 2009 - 12:23 PM
delioara a spus:
Deci cu bule mi-a iesit si mie cand am pus frisca batuta cu cioco la topit. :mrgreen: Imi ramasese niste frisc si zic ia sa o topesc eu ca buna a fi. La gust fu buna tare dar ca si aspect a ramas "aerata".
O, pai acu dupa valiza asta, nu mai vreau sa aud de torturi cu "bani".

si
#94
Postat 02 December 2009 - 12:27 PM
#95
Postat 02 December 2009 - 01:02 PM
mamistef a spus:
Ce ne facem daca bulele sunt miii?
Cat despre glazura Adiranei, eu am un mare offf. Ca nu mi-a iesit sticloasa.

si
#96
Postat 02 December 2009 - 01:05 PM
#97
Postat 02 December 2009 - 01:41 PM
Gloxinia, ma prinsesem cu numerele de inmatriculare, mai ales cand am citit unde lucreaza husbandul din dotare...
#98
Postat 03 December 2009 - 01:49 PM
Fetelor va felicit si am sa vin si eu cu cateva tortulete facute recent .
Gloxinia la multi ani sotului!
#99
Postat 04 December 2009 - 12:51 AM
abia astept sa vad ce ai mai facut
#100
Postat 04 December 2009 - 08:52 AM
Lissa a spus:
Fetelor va felicit si am sa vin si eu cu cateva tortulete facute recent .
Gloxinia la multi ani sotului!
Lissa,bine ai venit
Te asteptam cu torturile
Gloxi sa-ti traiasca sotul ! Imi place tortul,tema,masina !
Uite ,mie nu-mi iese glazura scursa asa frumos.

Ajutor









