dora, la 05 February 2010 - 07:10 PM, a spus:
oki..pai daca-ti plac asa mult...treci la treaba
..ce mai astepti?
Astept rabdarea, pentru asta imi trebuie muulta, in cazul in care se rup sa pot sa o iau de la capat
bbenyci, la 06 February 2010 - 07:35 PM, a spus:
Buna seara fetelor, asa cum am promis am revenit cu pozele de la cele 2 torturi.
Am facut diplomat cu fructe cu preferata fetitei Hanah Montana . iar al doilea tort decorat f simplu cu flori si frunze din pasta de zahar cumparata Foaia de napolitan s-a asezat bine pe tort dar nu am mai apucat sa pozez din nou.
Sper sa va placa si voua.
Ce buna idee ai avut cu vafa aia, as nu te mai complici. Mie personal nu mi-o place la gust, parca se lipeste de dinti. Imi plac trandafirii de la al doilea tort.
Yours4ever, la 06 February 2010 - 11:44 PM, a spus:
si tortul meu cu soricei si banane:D evident, crema de banane (Dora), blat am facut pana la urma chocolate mud cake ca am fost in mare criza de timp, tot imi promit ca nu mai fac torturi pe graba si tot nu ma tin de promisiune:( nu'mi place asa,
s'a vrut a fi o bucata de cascaval si soricei care mananca din ea....
asta e ceea ce a iesit, am emotii mari pt maine, sper sa'i placa sarbatoritului
Ioi tu Ralu, tare bine ti-a iesit, am vazut si eu torturi in genu pe net si chiar ma gandeam daca or fi oameni care ar putea manca asa ceva. Cred ca a fost o mare provocare sa faci soarecii aia, eu am oroare la ei(la cei reali), dar cred ca ai tai clienti au fost super incantati de rezultat.
MIMI, la 07 February 2010 - 11:21 AM, a spus:
Torturile mele,din saptamana asta:
-doua torturi gemene,ornate cu frisca,crema diplomat
-un tort carte-diplomat,asa a fost dorinta
Tu Mimi, asa faini trandafiri faci
vrabiuta, la 07 February 2010 - 02:07 PM, a spus:
Mimi super torturile tale ,iar trandafirii sunt deoasebiti, felicitari ! Si cartea e tare reusita !
Tortul facut de mine pentru azi ... Mi=e tare drag, l-am facut cu mult drag...
Se vede ca l-ai facut cu drag, ca ai avut rabdare multa sa faci atata dantela, foarte reusit
Anca_B, la 07 February 2010 - 06:53 PM, a spus:
Dragele mele foooarte frumoase torturi!Va felicit pe fiecare in parte!Si eu sunt in aceeasi situatie ca Nelly si Daniela ,si eu am tot somat.Noroc ac se mai iveste cate o aniversare prin familie.Deci vreau sa va prezint primul meu tort imbracat in pasta de zahar.Este un tort diplomat ,carapace,si ornat cu crema de cioco' si ursuleti de jeleu ca tare ii plac baietelului !M-am bucurat ca mi-o iesit si mie pasta . Celalalt e un tort in miniatura tot diplomat si crema de cioco' deasupra.Am trisat putin, in sensu' ca am cumparat crem ade cioco' instant de la dr.Oetker,pt. ca nu stiu nicio reteta de crema care merge pe pasta(in afara de royal icing),deci , pe aceasta cale doresc sa va intreb ce reteta de icing-uri stiti?
OF,ce mari poze am pus!imi cer scuze!cum pot sa le pun mai mici?
Anca, wow cat curaj pe tine sa pui crema la plic pe pasta, mai ales daca acum ai facut-o prima data. Imi place tare ursuletu' ... si apropo foarte fain ai intins pasta din prima