salutare!si eu tot ca snej,o data, de 2 ori pe luna vin si parca si mie mi-e nush' cum sa pun hodoronc tronc tortul meu.mie imi pare rau ca nu pot sa comentez toate torturile pt ca se strang prea multe,nu de altceva.oricum,le vizionez cu nesat si-mi plac toate,toate.dora,lisa,mona(imi place verdele tau,ce nuanta e?kelly green cumva?),gloxinia,mamistef,ramo(cu ce ai colorat funda aia bejulie?),yours4ever,delioara,mimi ,nelly,doriana,dani_ela,vrabiuta,yoyo,snej va admir pe toate,fiecare aveti stilul vostru aparte si mereu vad ca va imbunatatiti tehnica si lucrati din ce in ce mai bine.bineinteles ca sunt cateva fete care lucreaza extraordinar si imi doresc sa ajung si eu sa lucrez ca ele.
despre tortul meu vroiam sa va spun ca nu mi-a placut pt ca n-am reusit sa-l nivelez f. bine,a fost intr-o parte mai inalt si in alta mai scund.am sa incerc ca de acum incolo sa le montez in tava,mi se pare ca ies mult mai bine proprotionate.apoi nu-mi place ca nu ies muchiile mai ascutite,dar pana nu gasesc sa-mi cumpar tavi cu colturi ascutite ma resemnez.initial, la tortul cu funda ma gandisem sa decupez marginile tocmai pt a iesi cu colturile mai drepte,dar mi-a fost teama sa nu iasa prea mic.nici funda nu prea mi-a placut,trebuia sa tai fasiile egale,dar pt prima oara a fost ok totusi.nici culorile nu prea le-am nimerit,trebuia sa fie si portoclaiu pe acolo,dar mi-a iesit prea inchis si nici nu se vede in poza.cam astea au fost nemultumirile mele:-),sa nu credeti ca ma plang degeaba.
si ca sa nu vin cu mana goala ,un tort facut azi pe fuga pt cumnat.pandispan de cioco,crema ganache,decoratii de pasta de zahar si cioco. 1Euro cumparata.tortul e micut,micut,aprox. 15 portii.