livia1981, la 08 February 2010 - 11:15 PM, a spus:
Si eu vroiam sa va felicit pe toate, toate torturile sunt frumoase si fiecare e deosebit in felul lui, aveti niste maini de aur!
Eu cam somez in ultima vreme, de la inceputul anului am facut doar 2 torturi

din care unul pt noi, asa ca n-am ce sa va arat. Sunt in permanenta prin preajma si doar admir.
Vroiam sa va intreb cum faceti voi rost de clienti, stiu ca e un subiect mai delicat si poate pare o intrebare stupida

La mine cei apropiati, familia si prietenii asteapta torturi cadou, iar
la servici colegelor li se pare mult 30lei/kg pt un tort de casa...
Asta deja mi se pare o timpenie.Ma asteptam ca in vestul tarii lumea sa stie sa aprecieze un tort facut in casa si mai ales munca si implicarea persoanei care face acel tort.Imi pare rau,Livia,chiar ma miram de ce nu mai postezi torturi nici aici,nici pe blog
Eu pot sa spun ca la mine blogul isi face treaba bine,nu imi zbirniie telefonul de comenzi,insa nici nu sta sa se descarce aiurea.Adica ma suna lume total necunoscuta,care da peste blog intimplator,cautind pe net torturi in Iasi.Ar mai fi faptul ca am acceptat sa mai fac torturi "pentru reclama",chiar daca nu ma multumea pe deplin suma primita,stiind ca unde ajunge tortul va fi mai multa lume.Si s-a mai dus vorba de la unul la altul.in plus,pe messenger stau tot timpul online cu link-ul blogului iar avatarul este actualizat la fiecare tort.Conturile de pe hi5 si de pe facebook nu le-am umplut cu poze cu copiii(am doar citeva),in schimb incarc acolo toate torturile noi.Fiecare are prieteni in lista,si normal ca un avatar cu un tort atrage atentia.Pe linga asta,mi-am facut in telefon un folder cu pozele de la torturi si cind vine vorba si vrea cineva sa vada,ii arat.
Cam astea ar fi metodele mele de a-mi face oarecum publicitate.Ideea e ca nici nu ma bazez numai pe asta,nici nu-mi doresc sa am o clientela prea numeroasa,ci mai degraba una fidela,pentru ca in septembrie cind ma intorc la opera vreau sa-mi vad si de serviciu,si de torturi,privesc treaba cu torturile destul de relaxat.
Sper sa-ti fie de folos mesajul meu,ideea e sa folosesti toate modurile de a-ti face publicitate,insa fara sa devii insistenta sau siciitoare.
Ah,si despre preturi....Eu am cerut de la bun inceput 35 ron/kg,nimeni nu mi-a spus ca ar fi prea putin,dimpotriva,mi s-a spus ca ma "vind prea ieftin",drept pentru care la unele torturi foarte migaloase cer 40 ron/kg.Asta e suma la care imi evaluez munca si implicarea si timpul pe care il rup din timpul dedicat copiilor mei, si asta e.Sper sa nu fiu judecata gresit aici de fete care poate cer mai putin.Ideea e ca eu asa imi evaluez munca,si cred ca noi toate cele care facem torturi atit de frumoase,speciale,migalite si bibilite meritam sa ni se rasplateasca munca si sa fim respectate pentru talent si pentru munca.