Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#841 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 08 February 2010 - 11:31 PM

Vezi postarealivia1981, la 08 February 2010 - 11:15 PM, a spus:

Si eu vroiam sa va felicit pe toate, toate torturile sunt frumoase si fiecare e deosebit in felul lui, aveti niste maini de aur!
Eu cam somez in ultima vreme, de la inceputul anului am facut doar 2 torturi :salut: din care unul pt noi, asa ca n-am ce sa va arat. Sunt in permanenta prin preajma si doar admir.
Vroiam sa va intreb cum faceti voi rost de clienti, stiu ca e un subiect mai delicat si poate pare o intrebare stupida :appl: La mine cei apropiati, familia si prietenii asteapta torturi cadou, iar la servici colegelor li se pare mult 30lei/kg pt un tort de casa...

Atunci sa mearga la cofetarie sa dea 40 lei pe prafuri si chimicale :-*
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#842 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 09 February 2010 - 09:44 AM

Vezi postareagloxinia, la 08 February 2010 - 11:31 PM, a spus:

Si eu vroiam sa va felicit pe toate, toate torturile sunt frumoase si fiecare e deosebit in felul lui, aveti niste maini de aur!
Eu cam somez in ultima vreme, de la inceputul anului am facut doar 2 torturi :(( din care unul pt noi, asa ca n-am ce sa va arat. Sunt in permanenta prin preajma si doar admir.
Vroiam sa va intreb cum faceti voi rost de clienti, stiu ca e un subiect mai delicat si poate pare o intrebare stupida =(( La mine cei apropiati, familia si prietenii asteapta torturi cadou, iar la servici colegelor li se pare mult 30lei/kg pt un tort de casa...

Atunci sa mearga la cofetarie sa dea 40 lei pe prafuri si chimicale :D

:tongue3: numa tu puteai raspunde asa, cred ca s-o linistit Livia. Sa stii ca io l-am trimis pe unu si o venit inapoi ca ii trebuie 2 torturi impreuna de 9 kg :D

Livia eu zic sa ridici stacheta, nu ai ce pierde, incerci daca si asa comenzi nu ai ... Eu de cand am ridicat preturile ca la cofetarie am har Domnului comenzi. Omul in general se uita la pret si daca e ieftin nu e bun, daca e scump... atunci DA, asa merita ca o fi si bun, nu arata numa bine :)
Suuces in tortalit si iti doersc sa iesi cat mai iute din "somaj"
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#843 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 09 February 2010 - 09:47 AM

Vezi postareaMIMI, la 08 February 2010 - 06:52 PM, a spus:

ambele sunt superbe,dar pernuta e asa de finaaaa!ai muncit dar rezultatul e pe masura!

Multumesc frumos Mimi si mie imi place finalul :D :((

Vezi postareamona, la 08 February 2010 - 09:41 PM, a spus:

Am tot zis ca intru dar n-am avut loc de cupil si sot.
Si ati facut atatea torturi minunate ca zau daca stiu pe care sa-l laud mai repede !
Sper sa nu va suparat daca de data asta va felicit in grup :tongue3: =((

Multumim Mona se primeste si la grup, stim cum e sa nu ai vreme :)

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#844 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 09 February 2010 - 09:58 AM

Ramo, se vede si textura, e super pernuta!

Livia, las ca vin si clientii, nu te necaji!
Raluca

#845 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 09 February 2010 - 10:04 AM

Eu cam somez in ultima vreme, de la inceputul anului am facut doar 2 torturi :tongue3: din care unul pt noi, asa ca n-am ce sa va arat. Sunt in permanenta prin preajma si doar admir.
Vroiam sa va intreb cum faceti voi rost de clienti, stiu ca e un subiect mai delicat si poate pare o intrebare stupida :(( La mine cei apropiati, familia si prietenii asteapta torturi cadou, iar la servici colegelor li se pare mult 30lei/kg pt un tort de casa...

Asta deja mi se pare o timpenie.Ma asteptam ca in vestul tarii lumea sa stie sa aprecieze un tort facut in casa si mai ales munca si implicarea persoanei care face acel tort.Imi pare rau,Livia,chiar ma miram de ce nu mai postezi torturi nici aici,nici pe blog =((

Eu pot sa spun ca la mine blogul isi face treaba bine,nu imi zbirniie telefonul de comenzi,insa nici nu sta sa se descarce aiurea.Adica ma suna lume total necunoscuta,care da peste blog intimplator,cautind pe net torturi in Iasi.Ar mai fi faptul ca am acceptat sa mai fac torturi "pentru reclama",chiar daca nu ma multumea pe deplin suma primita,stiind ca unde ajunge tortul va fi mai multa lume.Si s-a mai dus vorba de la unul la altul.in plus,pe messenger stau tot timpul online cu link-ul blogului iar avatarul este actualizat la fiecare tort.Conturile de pe hi5 si de pe facebook nu le-am umplut cu poze cu copiii(am doar citeva),in schimb incarc acolo toate torturile noi.Fiecare are prieteni in lista,si normal ca un avatar cu un tort atrage atentia.Pe linga asta,mi-am facut in telefon un folder cu pozele de la torturi si cind vine vorba si vrea cineva sa vada,ii arat.

Cam astea ar fi metodele mele de a-mi face oarecum publicitate.Ideea e ca nici nu ma bazez numai pe asta,nici nu-mi doresc sa am o clientela prea numeroasa,ci mai degraba una fidela,pentru ca in septembrie cind ma intorc la opera vreau sa-mi vad si de serviciu,si de torturi,privesc treaba cu torturile destul de relaxat.

Sper sa-ti fie de folos mesajul meu,ideea e sa folosesti toate modurile de a-ti face publicitate,insa fara sa devii insistenta sau siciitoare.

Ah,si despre preturi....Eu am cerut de la bun inceput 35 ron/kg,nimeni nu mi-a spus ca ar fi prea putin,dimpotriva,mi s-a spus ca ma "vind prea ieftin",drept pentru care la unele torturi foarte migaloase cer 40 ron/kg.Asta e suma la care imi evaluez munca si implicarea si timpul pe care il rup din timpul dedicat copiilor mei, si asta e.Sper sa nu fiu judecata gresit aici de fete care poate cer mai putin.Ideea e ca eu asa imi evaluez munca,si cred ca noi toate cele care facem torturi atit de frumoase,speciale,migalite si bibilite meritam sa ni se rasplateasca munca si sa fim respectate pentru talent si pentru munca.

#846 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 09 February 2010 - 10:14 AM

Ce minunatii va ies din mana doamnelor. :tongue3:
Nu ma mai satur uitanadu-ma pe topicul asta.
Si cum sunteti numai experte aici am si eu o rugaminte - as vrea sa fac un tort pe care sa-l decorez ca pe cel din imaginea din linkul de mai jos
http://www.edibleart...ges/6_Large.jpg
Din ce credeti ca sunt facute placile crem? Din ciocolata alba? Nu se topeste - cum de stau asa tepene?
Sau sunt cumva facute din pasta de zahar?

#847 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 09 February 2010 - 10:20 AM

Vezi postareaCristina, la 09 February 2010 - 10:14 AM, a spus:

Si cum sunteti numai experte aici am si eu o rugaminte - as vrea sa fac un tort pe care sa-l decorez ca pe cel din imaginea din linkul de mai jos
Din ce credeti ca sunt facute placile crem? Din ciocolata alba? Nu se topeste - cum de stau asa tepene?

Mai repede tind sa cred ca sunt bucati de cioco care au fost taiate sub anumita forma (adica topesti cioco si o intinzi pe matrita care o doresti tu) iar cele rotunde sunt cigarete de cioco . Yours4ever a facut aici http://artaculinara...._1&#entry14832.

#848 Useril este offline   anasia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 09 February 2010 - 10:29 AM

cristina, cum s spus si yoyo sunt facute din ciocolata....
snej, m-au dat gata torturile, foarte reusite....
ramo, :tongue3: imi place pernuta, dar si terenul!
mimi, ador torturile, sunt inconfundabile masinutele, fifi, trusa de machiaj, florile!

#849 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 09 February 2010 - 10:31 AM

Vezi postareayoyo, la 09 February 2010 - 10:20 AM, a spus:

Vezi postareaCristina, la 09 February 2010 - 10:14 AM, a spus:

Mai repede tind sa cred ca sunt bucati de cioco care au fost taiate sub anumita forma (adica topesti cioco si o intinzi pe matrita care o doresti tu) iar cele rotunde sunt cigarete de cioco . Yours4ever a facut aici http://artaculinara...._1&#entry14832.

Multumesc yoyo pentru raspuns.
Acum ma gandesc cum sa intind eu ciocolata alba ca sa imi iasa asa de uniforma? Aveti ceva sugestii si pentru mine?

#850 Useril este offline   taylor 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Locationtorino

Postat 09 February 2010 - 10:39 AM

aveti maini de aur fetelor.imi tot clatesc ochii pe aici de fiecare data.
vin si eu cu un simplu tortulet facut pentru copilasul unei prietene.e foarte simplu pe langa ale voastre :tongue3:
poza facuta in graba :((
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-144-126570465428.jpg
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#851 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 February 2010 - 10:45 AM

Vezi postareamamistef, la 09 February 2010 - 10:04 AM, a spus:

Ah,si despre preturi....Eu am cerut de la bun inceput 35 ron/kg,nimeni nu mi-a spus ca ar fi prea putin,dimpotriva,mi s-a spus ca ma "vind prea ieftin",drept pentru care la unele torturi foarte migaloase cer 40 ron/kg.Asta e suma la care imi evaluez munca si implicarea si timpul pe care il rup din timpul dedicat copiilor mei, si asta e.Sper sa nu fiu judecata gresit aici de fete care poate cer mai putin.Ideea e ca eu asa imi evaluez munca,si cred ca noi toate cele care facem torturi atit de frumoase,speciale,migalite si bibilite meritam sa ni se rasplateasca munca si sa fim respectate pentru talent si pentru munca.

Si eu am facut ceva research inainte de prima comanda, eram total ametita, habar n-aveam cu ce se mananca facutul de torturi pe comada... pe primul l-am dat cu o suma care mie mi s-a parut destul de mare, dar era mica totusi; apoi am extras radicalul, am facut media geometrica si am fixat pretul: 40 lei/kg. Mi s-a spus ca si asta ar fi prea mic; oricum, nu ma tin strict de el, aproximez kilogramele in minus, de obicei. Pana acum nu am facut decat la cunostinte, si mi-a fost cam jena sa strig dupa 10 lei in plus.
www.cristal-furnicutza.blogspot.com

#852 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 February 2010 - 11:17 AM

Bbenyci imi plac foarte mult trandafirii tai colorati.

Yours4ever imi place cum le-ai decorat tortul dar te rog eu odata fa un tort cu unt nu cu altceva. E pacat sa fie asa tremurate(Sa nu te superi te rog pe mine!)!Fii sigura ca clientii nici nu vor observa ca e un strat foarte subtire de unt, il vei pune doar de finisare. Hai odata incerca!Spor sa ai!

Mimi sper ca odata macar sa pot face un tort asa de impecabil in frisca. Am pos din acela special si cu cateva duiuri.........nici macar odata nu am avut curajul sa le folosesc :(( mergand pe principiul nu sunt buna la onduleuri asa ca mai bine sfac alt decor :tongue3:). Bobitzele acelea galbene sunt din acelea mici de le pui cu lupa? Ca eu am ceva bobitze de genul dar pana pun 6 trec 2 ore =((.Foarte fain si tortu make-up.

Mona multumesc ca mi-ai spus.

vrabiuta imi place foarte mult tortul tau. Cat timp ai stat pe modelatul cu royal?Ai avut matrita?

Nelly, Dani-ela o sa vedeti ca vor veni si la voi pe strada clientii. Puteti incerca mediatizarea voastra pe internet prin metodele mentionate mai sus. Si eu zic iar ca decat sa vina neamul sa-i fac moaca atunci mai bine sa nu vina. Problema e ca oricum le fac si nici nu le iau bani macar asa zic eu mai imi formez mana :D.

Anca B felicitari pentru frumoasele torturi chiar foarte reusite pentru prima data. Primul meu tort cu pasta arata ca si cum ar fi venit de la croitor si era tot chirpit :). Bravo! Data aviitoare sa faci tu creme pentru pasta pentru ca exista un topic doar cu retete de creme.

snej impecabil si un decor foarte frumos.Imi imaginez cat a trebuit sa stai sa decupezi acele frunze. Sunt la hipermarcheturi decupator de frunza dar e si un peste in setul acela si astfel poti taia inotatoarele pestelui si apropii varful si ti-a iesit frunza de trandafir iar din vradulet faci alt tip de frunza. Imi spui te rog cu ce anume ai piscat pasta pe margine? Arata foarte bine.Cele 2 torturi de botez suntr bestiale, foarte ingrijite. Ai intins la cel cu picorusele jos pasta si apoi ai trasat linii?

Ramoe impecabil tortul si are chiar si linii de material. Super!

#853 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 February 2010 - 11:21 AM

[quote name='Cristina Acum ma gandesc cum sa intind eu ciocolata alba ca sa imi iasa asa de uniforma? Aveti ceva sugestii si pentru mine?
[/quote]

pui o foaie de copt si intinzi pe ea cu un cutit mai lat si apoi cand e un pic prinsa ii dai forma care doresti adica o tai. Sper ca alte fete care au facut model de cioco sa-ti spuna mai bine cum au facut. Eu ti-am zis dupa cum as face eu. Poate tehnica e alta :-??

#854 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 09 February 2010 - 11:24 AM

Cred ca n-am stiut sa-mi fac reclama de niciun fel de aia si apar pe aici din craciun in pasti :(( . Cei care au comandat au fost cei care au ajuns sa manance din torturi si au vazut si gustul. Dar in general lumea se inghesuie la cofetarie ca li se pare scump 35/kg. Mi s-a si spus ca se asteptau sa am pret mai mic ca eu nu am atatea de platit ca o cofetarie :tongue3: . Si nici nu stiu cum sa cer 40/kg dintr-o data, cand cei care is abonati stiu deja un pret :) .

Si aia ca oamenii apreciaza munca si efortul pe care il faci imi dati voie sa =(( . Nici prin cap nu le trece la majoritatea cata manunca e in spate. Apreciaza cei care fac si ei la randul lor o munca migaloasa, dar cam atat.

#855 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 09 February 2010 - 11:37 AM

Vezi postareayoyo, la 09 February 2010 - 11:17 AM, a spus:

Bbenyci imi plac foarte mult trandafirii tai colorati.

Yours4ever imi place cum le-ai decorat tortul dar te rog eu odata fa un tort cu unt nu cu altceva. E pacat sa fie asa tremurate(Sa nu te superi te rog pe mine!)!Fii sigura ca clientii nici nu vor observa ca e un strat foarte subtire de unt, il vei pune doar de finisare. Hai odata incerca!Spor sa ai!

Mimi sper ca odata macar sa pot face un tort asa de impecabil in frisca. Am pos din acela special si cu cateva duiuri.........nici macar odata nu am avut curajul sa le folosesc :) mergand pe principiul nu sunt buna la onduleuri asa ca mai bine sfac alt decor =((). Bobitzele acelea galbene sunt din acelea mici de le pui cu lupa? Ca eu am ceva bobitze de genul dar pana pun 6 trec 2 ore :D.Foarte fain si tortu make-up.

Mona multumesc ca mi-ai spus.

vrabiuta imi place foarte mult tortul tau. Cat timp ai stat pe modelatul cu royal?Ai avut matrita?

Nelly, Dani-ela o sa vedeti ca vor veni si la voi pe strada clientii. Puteti incerca mediatizarea voastra pe internet prin metodele mentionate mai sus. Si eu zic iar ca decat sa vina neamul sa-i fac moaca atunci mai bine sa nu vina. Problema e ca oricum le fac si nici nu le iau bani macar asa zic eu mai imi formez mana :P.

Anca B felicitari pentru frumoasele torturi chiar foarte reusite pentru prima data. Primul meu tort cu pasta arata ca si cum ar fi venit de la croitor si era tot chirpit :D. Bravo! Data aviitoare sa faci tu creme pentru pasta pentru ca exista un topic doar cu retete de creme.

snej impecabil si un decor foarte frumos.Imi imaginez cat a trebuit sa stai sa decupezi acele frunze. Sunt la hipermarcheturi decupator de frunza dar e si un peste in setul acela si astfel poti taia inotatoarele pestelui si apropii varful si ti-a iesit frunza de trandafir iar din vradulet faci alt tip de frunza. Imi spui te rog cu ce anume ai piscat pasta pe margine? Arata foarte bine.Cele 2 torturi de botez suntr bestiale, foarte ingrijite. Ai intins la cel cu picorusele jos pasta si apoi ai trasat linii?

Ramoe impecabil tortul si are chiar si linii de material. Super!

Merci Ioana :tongue3: . O sa ma uit dupa decupatoare sa vad ce gasesc ca atunci a fost crima si pedeapsa. Mai ales ca atunci cand am vazut poza nu m-am uitat atenta si mi s-a parut ca as fi in stare sa-l fac si am tot ce-mi trebuie. Sanchi!
Pentru piscat pasta pe margine am primit demuuult o penseta "crimper" sau ceva de genul asta ii spune. Am primit-o din Olanda ca pe lumeabasmelor nu am gasit de cumparat.

La cel cu piciorusele am intins fasia alba jos langa tort si apoi cu un cutit bont am facut dungulitele cat am putut eu de egale :(( .

#856 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 February 2010 - 11:44 AM

Vezi postareasnej, la 09 February 2010 - 11:24 AM, a spus:

Cred ca n-am stiut sa-mi fac reclama de niciun fel de aia si apar pe aici din craciun in pasti :(( . Cei care au comandat au fost cei care au ajuns sa manance din torturi si au vazut si gustul. Dar in general lumea se inghesuie la cofetarie ca li se pare scump 35/kg. Mi s-a si spus ca se asteptau sa am pret mai mic ca eu nu am atatea de platit ca o cofetarie :tongue3: . Si nici nu stiu cum sa cer 40/kg dintr-o data, cand cei care is abonati stiu deja un pret :) .

Si aia ca oamenii apreciaza munca si efortul pe care il faci imi dati voie sa =(( . Nici prin cap nu le trece la majoritatea cata manunca e in spate. Apreciaza cei care fac si ei la randul lor o munca migaloasa, dar cam atat.

No lasa - sa creada ce vor. Eu am ridicat pretul, cine vrea bine cine nu vrea iar e bine. Sunt nopti poate care le pierzi pentru un decor poate si nu ai cum sa ii demonstrezi ca tu ai stat 12 ore poate pe decor. Cine doreste face la noi pentru toate produsele naturale cine nu doreste sa mearga la cofetarie sa manance sintetice.:D

#857 Useril este offline   Livia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • LocationTimisoara

Postat 09 February 2010 - 11:57 AM

Va multumesc la toate pt raspunsuri, parca ma simt mai bine acum :((

Snej vad ca si tu esti tot din Tm si da aceiasi problema o au toti timisorenii astia =(( "scump domle, scump..."
Stefana, cam metodele tale le am si eu, mai putin contul pe Hi5 dar urmeaza, mersi de pont.
Sunt putin dezamagita uneori ajung sa-mi fie dor sa fac un tort :tongue3: sper ca data viitoare sa vin si eu cu ceva frumos, nu doar sa ma plang aici :)

#858 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 09 February 2010 - 12:16 PM

hehe ce-mi place cum toate sarim sa ne aparam :(( Livia si Snej credeti-ma ca si timisorenii stiu aprecia torturile in functie de preturi. Eu in Week-end-u asta am trimis 2 torturi in partea voastra, unu la Tm si unu la Arad si fac asta doar de cand am preturi, pana atunci nu pareau interesante :tongue3: pentru voi.

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#859 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 09 February 2010 - 01:16 PM

Vezi postareaanasia, la 09 February 2010 - 10:29 AM, a spus:

mimi, ador torturile, sunt inconfundabile masinutele, fifi, trusa de machiaj, florile!

anasia,multumesc mult! :tongue3:

Vezi postareataylor, la 09 February 2010 - 10:39 AM, a spus:

vin si eu cu un simplu tortulet facut pentru copilasul unei prietene.e foarte simplu pe langa ale voastre :D
poza facuta in graba :D

hai,nu fi modesta,da?!

Vezi postareayoyo, la 09 February 2010 - 11:17 AM, a spus:

Mimi sper ca odata macar sa pot face un tort asa de impecabil in frisca. Am pos din acela special si cu cateva duiuri.........nici macar odata nu am avut curajul sa le folosesc =(( mergand pe principiul nu sunt buna la onduleuri asa ca mai bine sfac alt decor :((). Bobitzele acelea galbene sunt din acelea mici de le pui cu lupa? Ca eu am ceva bobitze de genul dar pana pun 6 trec 2 ore :).Foarte fain si tortu make-up.

impecabile nu sunt ele nici pe departe,bobitele sunt ele mici,dar eu le pun cu o penseta

Livia,sa stii ca si fff multe din torturile mele sunt facute pentru prieteni,fara bani,dar incet,incet,au venit si comenzi cu bani.Si cum a zis Stefana am facut multe,mai pe nimic,doar sa-mi fac "reclama".
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#860 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 09 February 2010 - 01:16 PM

YOYO,
am facut cateva torturi cu unt si am avut reclamatii si ultimele torturi au fost pt acelasi client si primu lucru a fost "fara unt!" :tongue3:
de obicei inlocuiesc unt cu putina crema, dar am ramas fara:D
nu ma supar pe tine,cum sa ma supar!? :(( doar de aia suntem aici, sa invatam, si cel mai bine se invata de pe urma criticilor constructive:D
Raluca

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic