Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#861 Useril este offline   Yours4ever 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 09 February 2010 - 01:18 PM

Taylor, ce frumos e!
imi place tare mult cum ti'au iesit talpitele :tongue3:
Raluca

#862 Useril este offline   MIMI 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 09 February 2010 - 02:06 PM

Asta-i cel mai nou tort al meu
-tort THOMAS-blat amandina si crema de ciocolata si capucino

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-139-126571712643.jpg
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#863 Useril este offline   Stefana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 09 February 2010 - 02:09 PM

vai de mine,Mimi,ce frumos e!!!!Fur modelul,in mai e ziua lui Tudor si vrea doua torturi,unul pt acasa si unul pt gradinita,unul sa fie cu Cars(McQueen ar fi ideal)si celalalt cu Thomas.Salvez poza,sper sa nu te superi,e foarte,foarte reusit!!!Felicitari!!!!

#864 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 09 February 2010 - 02:13 PM

Snej torturile de botez sunt adorabile. Imi plac foarte mult. Cum ai facut botoseii dupa al doilea? :scratch:

Ramo no coment, ai facut niste torturi perfecte. Perna m-a dat gata. :floare:

Taylor, piciorusele alea m-au cucerit definitiv, pls spune-mi ca nu cu decupator le-ai facut si zi-mi si mie pontul. :pupic:

Mimi Thomas e fantastic! Imi place de mor. Bravo fata draga! Ai talent cu carul! :floare:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#865 Useril este offline   snej 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 09 February 2010 - 02:19 PM

Gloxi intru deseara si povestesc. Tot intru e furish si ma gandesc ca de data asta apuc sa spun si eu mai multe si pac apare careva si tre sa inchid. Pana deseara nu am sanse sa scriu 3 cuvinte legate si cu noima :scratch: .

#866 Useril este offline   nelly_th2001 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 09 February 2010 - 02:22 PM

Cu riscul de a ma face de rusine si fiind un pic of topic vreau sa va spun cum am inceput eu sa fac torturi: eram la sala ,vorbeam cu fetele cum ca eu sunt casnica de 8 ani (fiind anul trecut)si ca mi-am gasit o pasiune (descoperisem siteul culi ) si ca sunt inebunita de ce faceti voi ... si atunci una dintre fete a zis sa ii fac un tort in forma cifrei 30 .I-am zis ca nu fac la comanda, fac doar pentru noi de placere ,si ea a zis ca de acum o sa fac si ca ea are incredere in mine(era a 5 oara cand ne vedeam la sala :D ),mi-a zis sa ma interesez de pret si sa ii zac cat o costa .
La cofetarie la noi e 25lei/kg si atunci am zis ca fiind incepatoare sa nu cer ca la ei si am cerut 10 lei/kg cu ingredientele cumparate de ea (asta e rusinea mea vazand ce preturi aveti voi... bine nici nu ma compar cu voi :scratch: )si asa mi-a ramas pretul.
Eu demult vroiam sa vorbesc despre asta dar, de rusine nu am indraznit, acum vazand ca se dezbate subiectul am indraznit (dar am fata rosie :blush: ).Am zis ca daca cer ca la cofetarie , nu o sa mai vina nimeni, cu toate ca aproiatii au zis sa mai ridic pretul.
Blog nu am dar, si eu am poze pe hi5, pe avatar la fel , si pe telefon (nu am familia langa mine sa am cui face torturi, prieteni fooaaarteee putini 1 familie :( )dar cel mai mult reclama mi-a facut fata (tortul 30).
Cat de curand am fost sunata, testa piata pentru un tort de banchet ,si am cerut 13lei/kg,si nu am mai fost sunata pentru confirmare ,inseamna ca am cerut prea mult? pentru ca fata mi-a spus ca a gustat din unul din torturile mele si i-au placut foarte mult.
Gata cred ca m-am plans destul, sper sa nu va si plictisit ....acum as vrea daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cum ar fi mai bine, nu musai aici , ca sa nu suparam administratorii :floare: ,poate un mp.
Va multumesc ca existati si ca ne putem sprijini una pe alta :floare: :pupic: :pupic:
nelly_th2001

#867 Useril este offline   Yours4ever 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 09 February 2010 - 02:33 PM

Vezi postareanelly_th2001, la 09 February 2010 - 02:22 PM, a spus:

Cu riscul de a ma face de rusine si fiind un pic of topic vreau sa va spun cum am inceput eu sa fac torturi: eram la sala ,vorbeam cu fetele cum ca eu sunt casnica de 8 ani (fiind anul trecut)si ca mi-am gasit o pasiune (descoperisem siteul culi ) si ca sunt inebunita de ce faceti voi ... si atunci una dintre fete a zis sa ii fac un tort in forma cifrei 30 .I-am zis ca nu fac la comanda, fac doar pentru noi de placere ,si ea a zis ca de acum o sa fac si ca ea are incredere in mine(era a 5 oara cand ne vedeam la sala :D ),mi-a zis sa ma interesez de pret si sa ii zac cat o costa .
La cofetarie la noi e 25lei/kg si atunci am zis ca fiind incepatoare sa nu cer ca la ei si am cerut 10 lei/kg cu ingredientele cumparate de ea (asta e rusinea mea vazand ce preturi aveti voi... bine nici nu ma compar cu voi :scratch: )si asa mi-a ramas pretul.
Eu demult vroiam sa vorbesc despre asta dar, de rusine nu am indraznit, acum vazand ca se dezbate subiectul am indraznit (dar am fata rosie :blush: ).Am zis ca daca cer ca la cofetarie , nu o sa mai vina nimeni, cu toate ca aproiatii au zis sa mai ridic pretul.
Blog nu am dar, si eu am poze pe hi5, pe avatar la fel , si pe telefon (nu am familia langa mine sa am cui face torturi, prieteni fooaaarteee putini 1 familie :( )dar cel mai mult reclama mi-a facut fata (tortul 30).
Cat de curand am fost sunata, testa piata pentru un tort de banchet ,si am cerut 13lei/kg,si nu am mai fost sunata pentru confirmare ,inseamna ca am cerut prea mult? pentru ca fata mi-a spus ca a gustat din unul din torturile mele si i-au placut foarte mult.
Gata cred ca m-am plans destul, sper sa nu va si plictisit ....acum as vrea daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cum ar fi mai bine, nu musai aici , ca sa nu suparam administratorii :floare: ,poate un mp.
Va multumesc ca existati si ca ne putem sprijini una pe alta :floare: :pupic: :pupic:



nelly, cred ca e f putin:)
nici eu nu stiu cat sa cer, de obicei cer intre 30-70 lei de'un tort, depinde de marime si crema, dar nu le cantaresc niciodata ca nu am cu ce:D

Eu am vrut sa fac ceva deosebit pentru ziua unei fetite, care nu vede si are si alte probleme dezvoltate in timp, implinea un an si am vrut cu prietenii sa facem un tort special ,pentru familia ei in mod special si cautam retete de marzipan am dat peste culinar:D
de atunci a trecut un an si ceva si am inceput sa fac si la comanda dar in principal pentru cunostinte, si pe baza de recomandari. nu am timpu' necesar sa ma perfectionez,o fac doar de placere.
Raluca

#868 Useril este offline   MIMI 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 09 February 2010 - 02:34 PM

Vezi postareamamistef, la 09 February 2010 - 02:09 PM, a spus:

vai de mine,Mimi,ce frumos e!!!!Fur modelul,in mai e ziua lui Tudor si vrea doua torturi,unul pt acasa si unul pt gradinita,unul sa fie cu Cars(McQueen ar fi ideal)si celalalt cu Thomas.Salvez poza,sper sa nu te superi,e foarte,foarte reusit!!!Felicitari!!!!

Stefana,draga,si eu am furat modelul,nu stiu de la cine,dar cert ca l-am furat! :floare:

Vezi postareagloxinia, la 09 February 2010 - 02:13 PM, a spus:


Mimi Thomas e fantastic! Imi place de mor. Bravo fata draga! Ai talent cu carul! :scratch:

De ce sa nu recunosc si mie mi-a placut rezultatul final!
Cat despre talent,tu vorbesti?!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#869 Useril este offline   nelly_th2001 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 09 February 2010 - 02:44 PM

scuze ,am uitat sa felit fetili harnicutili :scratch:
snej "cine nu cunoaste si nu stie zice ca asa trebuie sa fie" , nu te mai necaji ca se vad puncte de grasime, ca la cat e de frumos nimeni nu le mai vede ,doar tu ,iar botoseii sunt perfecti si fara tipar :floare:
MIMI ai lasat masinile ? foarte frumoase ,trenuletul e beton :floare:
Ramo intradevar stadionl e diferit fata de altele ,cum de altfel fiecare tort al tau are emblema ta ,iar perna e de o finete .... :pupic:
taylor si scisul e perfect nu numai talpile ,ai cutter? :pupic:
nelly_th2001

#870 Useril este offline   Stefana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 09 February 2010 - 03:02 PM

Nelly...eu cred ca tu ceri ff putin si lumea probabil ca nu te ia in serios(ma refer la clienti).Asta banuiesc eu.E practic munca voluntara ce faci tu :scratch: La mine sunt incluse ingredientele in pret,insa eu imi mai iau produse mai multe cu banii de pe cite un tort asa ca urmatoarele 2-3 sunt cistig net,sa zicem,mai cumpar doar cite-o ciocolata menaj sau zahar pudra(ca din asta folosesc in prostie)sau daca se iveste vreun ingredient special cerut de client.

Eu nu cred ca se vor supara administratorii pentru discutiile astea,la urma urmei e vorba de creatiile noastre,mai mult sau mai putin profi,si e o discutie care ne foloseste noua-vezi cazul lui Nelly,care nu se pretuieste indeajuns :floare:

#871 Useril este offline   Livia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationTimisoara

Postat 09 February 2010 - 03:14 PM

Mimi e superb Tomas, felicitari l-am vazut si pe blog!
Nelly si eu zic ca e foarte putin, poate cei cu tortul de banchet au crezut ca e prea putin de au renuntat(ajung la vorbele Ramonei).
Voi tine cont de sfaturile primite aici, ba chiar am facut 2 pasi mici azi, voi mai face si eu torturi gratis pt cunoscuti, astept ziua mea in aprilie sa le duc colegelor la servici un tort cum n-au mai mancat ele(nu sunt experta eu, dar nu se compara cremele pe care le-am invatat aici cu voi, cu cele care se fac in cofetarii) si sa le demonstrez ca merita banii. Sper! :scratch:

#872 Useril este offline   MIMI 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 09 February 2010 - 03:38 PM

Vezi postarealivia1981, la 09 February 2010 - 03:14 PM, a spus:

Mimi e superb Tomas, felicitari l-am vazut si pe blog!
Nelly si eu zic ca e foarte putin, poate cei cu tortul de banchet au crezut ca e prea putin de au renuntat(ajung la vorbele Ramonei).
Voi tine cont de sfaturile primite aici, ba chiar am facut 2 pasi mici azi, voi mai face si eu torturi gratis pt cunoscuti, astept ziua mea in aprilie sa le duc colegelor la servici un tort cum n-au mai mancat ele(nu sunt experta eu, dar nu se compara cremele pe care le-am invatat aici cu voi, cu cele care se fac in cofetarii) si sa le demonstrez ca merita banii. Sper! :scratch:

multumesc Livia!
si,fata,asa te vreau,persevereaza,nu te lasa pe-o ureche! :floare:
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#873 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 09 February 2010 - 04:17 PM

Hai sa va spun si eu povestea, daca suntem la ora de povesti. Ani de zile am facut torturi gratis, doar pentru placerea de a le decora, absolut oricui mi-o cerea. Si cred ca inca faceam la fel daca nu se ivea ceva. M-a solicitat o persoana sa ii fac tortul. Ok am zis. Sigur, no pb. Zice: ca plata am sa iti dau platoul pe care il pui si 4 farfurii (un platou ce si-l luase din Kaufland cu 6 lei de plastic si farfurii in forma de felii de pizza). Bine zic, si asa stateam rau la capitolul tavi si platouri. Ii fac tortul imi mai aduce si ea din ingrediente, mai iau si eu de 15 lei ce a uitat sa imi aduca. La sfarsit zic: mai trebuie sa imi dai 15 lei. Zice: dar nu vrei platoul??? :scratch: In clipa aia am vazut rosu. Am zis nu, multumesc am si eu unul identic. Ce era sa zic? Mi-am muscat limba si de acolo incolo nu am mai facut la nimeni tort moca.(cu vreo cateva exceptii, pentru cine merita :pupic: )Si si-a mai facut vreo 3 torturi de atunci la mine :floare: :floare:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#874 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 09 February 2010 - 05:54 PM

snej uite cele 2 decupatoare oricum cred ca le gasesti in fromatul respectiv din poza 2
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-64-126572906682.jpg
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-64-126572964561.jpg

MIMI ai rabdare nu gluma (sa pui cu penseta bobitzele, cred ca m-as benocla) oricum si decorul mini nu stiu sa-l fac ca nu am finetzea chestiilor mici de facut :floare:

Yours4ever si eu am avut clienti care au intrebat daca fac creme de unt si le-am spus totul este fara unt mai putin pasta care nu sta pe tort daca nu pun putin unt. Am avut clienti care au zis nu unt si eu nu le-am mai zis ca era unt sub pasta foarte putin si a zis ca fost foarte bun fara sa sesizeze ca era unt :pupic:. Ma bucur ca nu te superi :scratch:

nelly_th2001e neaparat nevoie sa ridic pretul. Muncesti de gratis. Pretul unui tort trebuie sa-l stabilesti in functie de ce preturi ai la cofetariile din orasul tau. Insa nu lasa mai jos decat cofetariile nu de alta dar tu in afara de gelatina nu folosesti altceva sintetic ok si colorantii.
Iti spun ce am patit odata cu un client. Ma tot inebunise cineva ca vrea sa faca tort de botez la mine (nasa zicea), pentru mine era convenabil pentru ca faceam un alt decor. Si surpriza cand vine sa vada poze vine cu mama copilului si aia se uita asa cu nasul strambat si zice: Mie nu imi place. Eu vreau din frisca....la care eu aduc o completare: La 2 statii departare gasesti 2 cofetarii in care garantat vei gasi tort ornat in frisca dar fii sigura ca crema e sintetica asa ca drum bun :floare:.
Nu oblig pe nimeni sa isi faca la mine. De exemplu eu fac moca pentru cea care ma tot laudase la o gramada dar la familie (gen. verisori, matusi si etc)si prieteni le duc de ziua lor moca si asa am scapat de cadou :pupic:.
Cei de la banchet probabil au vrut altceva mai ales ca erau mai multi care luau decizia comenzii tortului. Nu te necaji. Cand mai suna cineva mareste pretul.Nu are rost sa-ti pierzi nici macar un minut pentru cineva care nu apreciaza unicitatea unui tort si evident munca ta.
Cei de la cofetarie nu le vor personaliza torturile niciodata astfel nici macar sa nu-ti fie rasplatita munca. Mai bine stai!

#875 Useril este offline   mona 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 09 February 2010 - 06:04 PM

Clienti,preturi,dificil subiect :floare:
In primul rand,as vrea sa te intreb,Nelly, ti-ai facut vreodata socoteala cat costa 1 kg de tort. Dar o socoteala asa, la "sange" Nu doar " 1 kg de frisca,3 cioco 1 esenta".
Nu ! Un "deviz" corect ar include :ingrediente,curent,gaz, colorant,cartoane,pana si apa + detergentul pe care le consumi sa speli castroane/ustensile etc.
Acum,nu va ganditi ca eu am facut acesta socoteala :)dar in cazul tau,Nelly,nu numai ca la pretul tau nu scoti banii pe ingrediente,dar iti raman si utilitati de plata. Poate o sa crezi ca-i o suma nesemnificativa,dar la 10 torturi x 10 blaturi.....se consuma ceva curent si gaz !
Asa ca ori ridici pretul,ori ....

Eu am facut aproximativ 130 de torturi. Primul in urma cu doi ani,pt Patricia. Apoi am tot facut cadou la rude,dar cele cadou n-au fost mai multe de 20.
N-am nici un fel de reclame. Blog,sau reclame de orice fel. Doar pe culi (si aici,bineinteles) mi-am postat torturile. Am mai pus vreo 3,4 pe un forum ,care nu era cu profil culinar (intre timp s-a desfintat).
O clienta(multumita :floare:) mi-a facut cadou niste pliante foarte dragute dar,din exces de zel a scris pe ele ca folosesc culori naturale din fructe etc. Din aceasta cauza n-am distribuit nici un pliant ca mi s-ar fi parut neserios sa explic clientului ca nu-i tot adevarat ceea ce-i scris in ele.
In concluzie eu am foarte putini clienti,dar fideli.
Spre ex,am o familie care au facut la mine tort de nunta ,botez,turta plus alt tort de nunta,cadou pt finii pe care i-au cununat. Deci la toate evenimentele importante vin si comanda doar la mine.
Eu am mai avut si alta problema. Sotul meu nu ma lasa sa fac torturi. Spunea ca o neglijez pe Patricia ,ca in loc sa ma joc cu ea,fac trandafiri,etc.
Acum ca-i fata mai mare,nu mai am pb cu el dar am refuzat multi clienti din cauza asta. Clienti care nu s-au mai intors.
Si acum am tot refuzat comenzi pt ca-s in lucru cu dantura si n-am nici chef si nici fatza :scratch: sa ma vad cu clientii.
La preturi nu stau nici eu grozav. Abia de anul asta am scumpit la 40/kg dar tot fac reduceri :pupic:


Taylor.tare finut tortul tau !
Mimisor,tu progresezi din zi in zi ! super tortul !


#876 Useril este offline   mona 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 09 February 2010 - 06:37 PM

Mai voiam sa spun ca depinde,bineinteles si de tort.
Pt un tort ca acesta (l-am facut ieri la insistentele Patriciei,care tinea mortis sa-mi cante la multi ani :scratch:),pe care l-am ornat in fix 10 minute. deci cu batut frisca,umplut posh 15 min. as lua si eu 28-30 de roni/kg.


Imagine atasata: monthly_02_2010/post-105-126573303285.jpg

Dar nu poti compara acest tort cu (de ex.) pernuta lui Ramo !!!!
Asa ca faceti pt voi acasa 2,3 torturi ornate simplu in frisca,cu cateva bombonele auri aruncate ici colo si cand mai spune cate un client ca la nu stiu ce cofetarie e mai ieftin....aratati-i si voi torturile simple. Sa vedem,ce alege?


#877 Useril este offline   mona 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 09 February 2010 - 06:47 PM

Si daca tot am liber la calc :scratch: ,sa va arat si tortul facut sambata.
Blat negresa,crema ganache.A avut 7 kg.


Imagine atasata: monthly_02_2010/post-105-126573390887.jpg

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-105-126573379263.jpg


#878 Useril este offline   taylor 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Locationtorino

Postat 09 February 2010 - 06:51 PM

Yours4ever,multumesc.
gloxinia,imi pare rau sa te dezamagesc ,dar le-am facut cu decupatorul(cutter)si mie imi plac tare mult.
nelly_th2001,in ambele cazuri am folosit cutterul
mona,multumesc tare mult,dar voi sunteti specialiste.eu din cand in cand mai fac cate un tortulet
imi plac asa de mult papucei!
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#879 Useril este offline   Stefana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 09 February 2010 - 07:01 PM

Cit de tare ma bucur ca discutam si alte lucruri decit numai despre creme si blaturi :blush: chiar daca in ultima instanta tot despre torturi discutam, e o discutie constructiva,acum inteleg si eu ca am stabilit un pret rezonabil,vad si eu cam cum stau lucurile la voi,si ma bucur,pt ca toate avem de cistigat din asta!

Mona,si eu am avut oarece probleme cu sotul la inceput.Fetita mea acum are 1 an si 4 luni si pe mine m-a apucat nebunia cu torturile din vara(pina atunci faceam pentru baietelul meu,pentru sarbatori) si primul tort cu care am iesit in lume :blush: a fost la botezul finutului nostru,nici nu stiu cum de-am avut acel curaj,a fost o inconstienta minunata,nu am avut nici o problema,totul a iesit ca uns si de atunci incoace am prins avint.La un moment dat am avut discutii cu sotul,avea senzatia ca pierd timpul aiurea cu o pasiune in care doar cheltuiesc bani(am investit in coloranti, citeva tavi mai bune, cutii de tort,nici nu mai stiu),insa cind au inceput sa vina si cistigurile si mai ales aprecierile celorlalti a ramas uimit si treptat si-a schimbat atitudinea.Dar a durat citeva luni bune toata lupta asta surda,pina s-a clarificat situatia.Insa daca as fi dat torturi pe mai nimic,sigur ar fi continuat discutiile.

#880 Useril este offline   Stefana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 09 February 2010 - 07:06 PM

Am terminat si eu tortul pentru miine,"Travianul".asta e.Nu am putut sa fac prea multe casute,turnuri si alte cladiri, insa clienta m-a rugat doar sa fie ceva care sa sugereze jocul in sine,sotul sau fiind jucator pasionat.Am facut blat de negresa insiropat cu sirop cu muuult Alexandrion,si mousse de ciocolata cu visine.

Ah,si mi-am gasit si eu o "cirpa" sa improvizez cit de cit alt fundal decit blatul,faianta si cutitele mele

Imagine postata
Imagine postata

Arata acest topic


  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

15 useri citesc topicul
0 membri, 15 vizitatori, 0 utilizatori anonimi