Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
#7982
Postat 16 March 2012 - 10:16 AM
#7983
Postat 16 March 2012 - 11:55 AM
#7985
Postat 16 March 2012 - 12:29 PM
Imagini atasate
#7989
Postat 17 March 2012 - 03:59 PM

Si acesta din ramasitele de crema,de la tortul palarie

mousse de ciocolata si de menta,cu blat de la Angel cake,un deliciu

#7990
Postat 18 March 2012 - 01:03 AM
#7991
Postat 18 March 2012 - 09:49 PM
Pun si eu ultimele torturi : cel cu Bambi(pentru aniversarea fiicei mele, Eliana) a avut blat de pandispan si mousse de cioco alba cu dulceata de trandafiri, cel cu trandafir( pentru aniversarea mea) -blat de negresa insiropat cu Pina Colada,mousse de ciocolata cu caramel si migdale tocate, mousse de ciocolata alba cu stafide si rom, iar bustul (inspiratie Lissa) - blat de pandispan cu cacao si crema de lamaie.



Dolceria Elianei
#7992
Postat 18 March 2012 - 10:38 PM
mireusa, la 18 March 2012 - 09:49 PM, a spus:
Pun si eu ultimele torturi : cel cu Bambi(pentru aniversarea fiicei mele, Eliana) a avut blat de pandispan si mousse de cioco alba cu dulceata de trandafiri, cel cu trandafir( pentru aniversarea mea) -blat de negresa insiropat cu Pina Colada,mousse de ciocolata cu caramel si migdale tocate, mousse de ciocolata alba cu stafide si rom, iar bustul (inspiratie Lissa) - blat de pandispan cu cacao si crema de lamaie.



Foarte frumoase !!!!
Sa-ti traiasca fata si tu pe langa ea .La Multi Ani!!!!
#7993
Postat 19 March 2012 - 07:50 AM
A fost in acest week-end o expozitie pentru nunti si am pregatit aceste modele. Cele cu volanase sunt cu totul din ciocolata plastica, cel cu poezii e acoperit cu fondant si decorat cu flori din pasta de zahar.




#7995
Postat 19 March 2012 - 03:01 PM



#7996
Postat 19 March 2012 - 05:24 PM
KikenHana, la 19 March 2012 - 07:50 AM, a spus:
A fost in acest week-end o expozitie pentru nunti si am pregatit aceste modele. Cele cu volanase sunt cu totul din ciocolata plastica, cel cu poezii e acoperit cu fondant si decorat cu flori din pasta de zahar.
Superbe! Mult spor sa ai!
Participi la GastroPan?
#7997
Postat 19 March 2012 - 05:28 PM
ella87, la 19 March 2012 - 03:01 PM, a spus:
Ella perseverenta e cheia reusitei.Cu cat faci mai multe torturi cu atat te perfectionezi si iti dai seama unde ai gresit, iar la urmatorul incerci sa rezolvi acea problema. Mult succes!
#7998
Postat 19 March 2012 - 05:33 PM
mireusa, la 18 March 2012 - 09:49 PM, a spus:
Pun si eu ultimele torturi : cel cu Bambi(pentru aniversarea fiicei mele, Eliana) a avut blat de pandispan si mousse de cioco alba cu dulceata de trandafiri, cel cu trandafir( pentru aniversarea mea) -b[font="Georgia"][size="3"][color="#000000"]lat de negresa insiropat cu Pina Colada,mousse de ciocolata cu caramel si migdale tocate, mousse de ciocolata alba cu stafide si rom, iar bustul (inspiratie Lissa) - blat de pandispan cu cacao si crema de lamaie.
Frumoase torturi!
La multi ani! tie si fiicei tale.
#7999
Postat 20 March 2012 - 09:06 AM
dia, la 19 March 2012 - 05:28 PM, a spus:
ella87, la 19 March 2012 - 03:01 PM, a spus:
Ella perseverenta e cheia reusitei.Cu cat faci mai multe torturi cu atat te perfectionezi si iti dai seama unde ai gresit, iar la urmatorul incerci sa rezolvi acea problema. Mult succes!
multumesc foarte mult pentru sfaturi
#8000
Postat 20 March 2012 - 08:48 PM