Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1761 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 23 March 2010 - 09:19 AM

Vezi postareaYours4ever, la 23 March 2010 - 09:14 AM, a spus:



pt o tava de 20 cm, am cantitatile pt mai multe dimensiuni in carte, daca te intereseaza o dimensiune anume,spune'mi :-*


De obicei coc in tava de 28. :) Merci. =))
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1762 Useril este offline   MIMI 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 23 March 2010 - 03:35 PM

Am ramas datoare cu torturile de duminica

-un tort pt un domn-blat pandispan si crema diplomat

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-139-126935117911.jpg

-si Thomas-blat amandina , crema de vanilie si crema de ciocolata,ambele cu bucatele de ananas

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-139-126935124716.jpg
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#1763 Useril este offline   nelly_th2001 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 23 March 2010 - 03:39 PM

Vezi postareagloxinia, la 21 March 2010 - 08:40 PM, a spus:


imi pare rau ca nu te pot ajuta in privinta culorii ,am amestecat coloranti romanesti albastru si rosu si un pic de rosu praf,dar pe bust era prea inchis movul (ca asta am vrut la culoare)asa ca am dat repede cu hartie ca sa sterg grosul :biggrin:
nelly_th2001

#1764 Useril este offline   nelly_th2001 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 23 March 2010 - 03:40 PM

Vezi postareaYours4ever, la 21 March 2010 - 10:02 PM, a spus:

Nelly, iti multumesc. Te pup.
imi place tare mult culoarea de la tortu' tau, nici nu stiu cum s'o numesc:D

ma bucur ca iti place ,nici eu nu stiu cum s-o numesc ,oti zice ca e visiniu :biggrin:
nelly_th2001

#1765 Useril este offline   nelly_th2001 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 23 March 2010 - 03:42 PM

[quote name='MIMI' date='22 March 2010 - 09:06 AM' timestamp='1269241615' post='28756'
bustul tau e perfect,lasa vorbaria! :-*
[/quote]
:biggrin:
nelly_th2001

#1766 Useril este offline   nelly_th2001 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 23 March 2010 - 03:43 PM

Vezi postareaLuminis, la 21 March 2010 - 08:41 PM, a spus:

[center]Fetelor, dati-mi voie sa va spun ca sunt foarte manda de fiul meu cel mic, Edi, care azi a implinit magnifica varsta de 10 ani.

sa-ti traiasca baiatul,tortul e magnific ,de poveste :biggrin:
nelly_th2001

#1767 Useril este offline   nelly_th2001 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 23 March 2010 - 03:43 PM

[quote name='Ramo' date='22 March 2010 - 09:38 AM' timestamp='1269243526' post='28759'
[/quote]
Poi ne-ai ajuns de aia faci asa torturi frumoase :D Imi place tare nuanta de la corset
[/quote]
sarumana,mai am mult pana sa va ajung dar nu ma las :biggrin:


[quote name='Doriana' date='22 March 2010 - 09:34 PM' timestamp='1269286499' post='28939']
Nelly , e perfect bustul tau(tortul) , culoarea e superba , si vad ceva sclipici pe-acolo ? Ai scris perfect , acum am inteles cu chestia de la tusul de ochi ...
[/quote]
mersi doriana ,nu nu e sclipici nu stiu de ce se vede asa :-*
nelly_th2001

#1768 Useril este offline   nelly_th2001 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 23 March 2010 - 03:47 PM

Vezi postareaMIMI, la 23 March 2010 - 03:35 PM, a spus:

Am ramas datoare cu torturile de duminica

-un tort pt un domn-blat pandispan si crema diplomat

Atasament Picture 570.jpg

-si Thomas-blat amandina , crema de vanilie si crema de ciocolata,ambele cu bucatele de ananas

Atasament Picture 573.jpg

hei opreste banda iai rulanta ,ca vin sarbatorile ,fa pregatiri si pentru tine :biggrin: ,frumoase ,dar tu stii asta nu? :-*
nelly_th2001

#1769 Useril este offline   Yours4ever 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 23 March 2010 - 10:26 PM

Oti,

400 g unt, 400 g zahar pudra, 8 oua, 395 g faina, praf de copt, o cana de lapte.
Raluca

#1770 Useril este offline   Stefana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 24 March 2010 - 09:08 AM

oh la laaa,Mimisor,ce domnisoara pieptoasa iese din torturachele tau :) :) ;)
iar Thomas....ah,Thomas!!! :P

#1771 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 24 March 2010 - 11:59 AM

Vezi postareaMIMI, la 23 March 2010 - 03:35 PM, a spus:

Am ramas datoare cu torturile de duminica

-un tort pt un domn-blat pandispan si crema diplomat


-si Thomas-blat amandina , crema de vanilie si crema de ciocolata,ambele cu bucatele de ananas


Moamaaaaaaaaaaaaa ce generoasa fu natura acolo =)) Ce tare eeeeeeeeeeeee! Si colturile made a la Lissa ti-o iesit super. :help:
De thomas nu mai zic nimic, e super!
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1772 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 24 March 2010 - 12:00 PM

Vezi postareaYours4ever, la 23 March 2010 - 10:26 PM, a spus:

Oti,

400 g unt, 400 g zahar pudra, 8 oua, 395 g faina, praf de copt, o cana de lapte.


Merci Ralu. Ai gustat din el? E bun? Iese inalt?
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1773 Useril este offline   marinaemy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 24 March 2010 - 12:44 PM

Vin si eu cu tortul pentru 8 martie.
Cam tarziu dar nu mai aveam in pc programul de descarcat poze din telefon.
Blatul Dorei de care m-am indragostit,crema vanilie cu portocala,ornat cu frisca.
Foarte frumoase torturile voastre fetelor,felicitari!
Eu in ultima perioada am cam somat,nu am avut comenzi.Duminica trebuie sa fac un tort bust si marti unul in forma de laptop la care am foarte mari emotii.Multumesc Otiliei si lui Cris 69 pentru ajutor.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2010/post-594-16303.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2010/post-594-60492.jpg


#1774 Useril este offline   marinaemy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 24 March 2010 - 01:01 PM

Si inca una.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2010/post-594-60702.jpg


#1775 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 24 March 2010 - 02:36 PM

Mimi esti norocoasa ca ai atatia clienti care vor tzatzoase nu de alta dar cred ca saptamanal ai cate unul. Ai mei zic ce fain se rusineaza si nu au noroc ca comande :floare:. Tzatoasa imi place modelul, l-am vazut si eu pe internet, urma sa il fac cand am ocazie. Thomasul, masina le recunosti dintr-o mie ca "Made by Mimi".

Ralu mie sincer imi place chitara, halba e numai buna de urmat exemplu pentru un bautor inrait de bere. Madeira cake e besti.La unt sincer nu stiu ce sa zic ca eu il iau cel mai ieftin insa il pun in robot si il invart pana ii ies capacele. Incearca sa-l bati mai mult, poate va iesi mai bine.

Luminis e bestial tortul tau - La multi ani baiatului!, o adevarata frumusete de tort ai facut!

Nelly_th2001 imi place corsetul tau. Cum ai facut gaicile si cum ai pus siretul prin gaici?

Doriana - La multi ani tie si sotului tau! Conteaza ca le-a placut tortul pentru ca in final asta conteaza continutul stii precum proverbul "Degeaba e frumos in exterior daca interiorul e gol, sec, sterp, rau..etc!".

Mamistef la laptop poti incerca cu polisiren subtire uns cu unt si imbracat in pasta si apoi introduci frigarui si il implanti in tort. Imi place mult tortul tau in 2 culori, scrisul e foarte fain se vede ca ai rabdare sa bibilesti fiecare litera.Oaia e chiar funny, mi-o place tare mult si pestele imi place iar cel cu funda mi se pare perfecta culooarea si totul. Felicitari pentru torturile ingrijite si pentru finetea care le-o dai!

Ortansa torturile tale de Sf. Patrick sunt foarte faine si celalat cu funda e foarte primavaratic cu culorile acelea. Felicitari pentru eleganta lor!

Hana papusa ta sincer merita toate aplauzele nu de alta dar sa excelezi si la torturi e deja de neatins. Te invidiez :D!

Ramo crimperele tale ma fac sa ma garbesc cu comanda pentru alte modele. Uite cum poti da eleganta lucrurilor printr-o singura piscatura.Invatatoarea e besti iar cel cu puisorul transmite multa gingasie.

Nuzi precum am mai zis tortul tau e o adevarata opera de arta.

Marinaemy imi plac torturile tale inflorate.

#1776 Useril este offline   Stefana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 24 March 2010 - 02:48 PM

Vezi postareayoyo, la 24 March 2010 - 02:36 PM, a spus:



Mamistef la laptop poti incerca cu polisiren subtire uns cu unt si imbracat in pasta si apoi introduci frigarui si il implanti in tort. Imi place mult tortul tau in 2 culori, scrisul e foarte fain se vede ca ai rabdare sa bibilesti fiecare litera.Oaia e chiar funny, mi-o place tare mult si pestele imi place iar cel cu funda mi se pare perfecta culooarea si totul. Felicitari pentru torturile ingrijite si pentru finetea care le-o dai!


Yoyo-Ioana :floare: multumesc mult! Mi se pare foarte important sa arate cit mai ingrijit torturile,citeodata o mai dau in bara insa ma straduiesc sa le finisez cit mai bine,am si eu stresul asta sa nu uit vreo pata de amidon,vreo urma de unt pe platou si sa se ingretoseze clientii,e f important sa vada totul perfect prin ochii lor.
Cu laptopul,de-acuma treaba-i stabilita, sper sa functioneze metoda aleasa de mine,am pus la uscat o placa de pasta de zahar,e deja pictata cu un-aproape-negru si e uscata,cu 5 frigarui infipte in ea si pe care le voi infige in tort,o sa incerc sa ii fac un fel de siguranta,un fel de sustinrere,daca iese va arat si voua.
Multumesc mult de tot pt sfaturi si aprecieri!

#1777 Useril este offline   Luminis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 24 March 2010 - 06:18 PM

Vezi postareanelly_th2001, la 23 March 2010 - 03:43 PM, a spus:


sa-ti traiasca baiatul,tortul e magnific ,de poveste :biggrin:


Multumesc! :tongue3:

Vezi postareayoyo, la 24 March 2010 - 02:36 PM, a spus:


Luminis e bestial tortul tau - La multi ani baiatului!, o adevarata frumusete de tort ai facut!



Multumesc! :D

#1778 Useril este offline   gabrenia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 24 March 2010 - 09:09 PM

Luminis, tortul pentru baietelul tau e fara cusur!Imi place la nebunie!Deci pentru el erau figurinele acelea!Sincere felicitari din partea mea si la multi ani copilului!Te pup si inca o data bravo!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#1779 Useril este offline   tot_eu 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 24-March 10

Postat 25 March 2010 - 08:13 PM

bine v-am gasit !

dupa ce am admirat atatea torturi minunate ...si va felicit pe toate cu aceasta ocazie :D...mai ca-mi piere curajul de a posta "capadoperele"mele de incepatoare:D
daaaar ...am citit mai cu atentie titlul acestui topic( fff bine ales!) si...am hotarat sa incep sa postez, cu precizarea ca abia am inceput sa "mesteresc" torturi. voi m-ati "imbolnavit", pe cuvant, si tot caut ocazii de-a mai face inca unul si inca unul pt a pune in practica ceea ce citesc pe-aici, caci teoria fara practica.. e in vant. ca sa aveti asa o idee, inainte faceam maxim 3 torturi/an.

Imagine postata

asta e facut in urma cu 2 zile.
pentru prima oara fac impletitura si ...ma declar multumita ! desi are destule imperfectiuni. urmatorul trebuie sa arate mai bine.

#1780 Useril este offline   marinaemy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 25 March 2010 - 08:32 PM

Vezi postareacellyagl, la 25 March 2010 - 08:13 PM, a spus:

bine v-am gasit !

dupa ce am admirat atatea torturi minunate ...si va felicit pe toate cu aceasta ocazie :D...mai ca-mi piere curajul de a posta "capadoperele"mele de incepatoare:D
daaaar ...am citit mai cu atentie titlul acestui topic( fff bine ales!) si...am hotarat sa incep sa postez, cu precizarea ca abia am inceput sa "mesteresc" torturi. voi m-ati "imbolnavit", pe cuvant, si tot caut ocazii de-a mai face inca unul si inca unul pt a pune in practica ceea ce citesc pe-aici, caci teoria fara practica.. e in vant. ca sa aveti asa o idee, inainte faceam maxim 3 torturi/an.

Imagine postata

asta e facut in urma cu 2 zile.
pentru prima oara fac impletitura si ...ma declar multumita ! desi are destule imperfectiuni. urmatorul trebuie sa arate mai bine.





Bine ai venit!
Foarte dragut tortul si impletitura,sigur data viitoare o sa arate mai bine(eu inca nu am incercat impletitura) .Eu pana sa intru pe culinar sa vad creatiile fetelor nici macar un tort pe an nu faceam,abia daca imi iesea un chec dar toate au un inceput ,asa faceam si eu abia asteptam ocazia sa pot face un tort inspirat din ideile fetelor cu maini de aur si aici trebuie sa multumim celor care impartasesc cu noi aceste idei,asadar cate o :violent1: pentru fiecare
Pentru incurajare hai sa iti arat primul tort facut de mine cu un an jumate in urma (nu l-am postat niciodata)

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2010/post-594-12695418987.jpg


Arata acest topic


  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi