Wawwwwwwwww ! Atat pot sa spun , la adresa torturilor minunate pe care le-ati facut !
Dora , tortul tau
simplu , e opera de arta , daca doamna asta nu a fost incantata de asa tort , atunci eu cred ca n-o incanta nimic . Macii superbi , adevarati . Te-ai intrecut pe tine ...
Raluca , incet iti revii , vad .

Imi place cel cu inimioare mici-mici , super si floricelele facute din inimioare , super . Alba cea blondina ti-a iesit foarte faina , si luciul ala , cum l-ai obtinut ?
Mimi , Thomasul e super-super fain . Sexoasa la fel , super .
Marinaemy , frumoase martisoarele tale .

Pupicei la fetita dulce !
Cellya , bine ai venit . Hai , ca nimeni nu s-a nascut invatat , nu ?
Cecilia , imi place tortul ta cu ponei , nu ai niste poze , cum ai facut poneii ? Si cum i-ai lipit pe marginea tortului ? I-ai infipt acolo , sau is doar lipiti ?

Am de facut un tort pentru duminica , e pentru o doamna , care are un nepotel de 2 ani , si a zis sa-l fac asa , ca pentru un copil , si ma gandeam ca ar fi potrivit cu niste ponei ...
Daniela , inimosul tau e super . printesa perfecta , ai crimpere sau cum ai facut jos rochita ?
Stefana 
, m-ai dat gata , iti ies torturile tot mai frumoase , felicitari . Dulce rau catelusul tau . Iar inima pentru doamna respectiva e minunata . Scrisul ... am ramas cu gura cascata ... Vreau si eu carioci ...
Am o intrebare , cand faceti torturi glazurate in ciocolata , ungeti tortul cu ceva , sau cum puneti glazura ?

Ca io-s batuta-n cap , am pus glazura direct peste blat , care a devenit foarte ciocolatos , bun de altfel . Cu ce sa ung blatul ? Vreau sa-l fac cu crema ganache de ciocolata cu lapte . Si inca ceva , o crema buna , cu fructe , da` nu frisca amestecata cu fructe , aveti ?
Va doresc o zi minunata !