Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#3301 Useril este offline   Yours4ever 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 10 August 2010 - 11:40 AM

Fetelor, mi'e asa dor de voi, sunt intr'o viteza continua, stresata, ocupata, deprimata, nu apuc sa va urmaresc si mi'e dor de numa!!! v'am vazut torturile, va felicit pe toate, sunt intr'o pauza de la calcat huse de scaune si nu am timp sa va felicit in parte. Va imbratisez pe toate!
si va atasez si tortu' pt nunta fratelui meu ( care a fost la pachet cu mult stress si peripetii)

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-360-128143321726.jpg
Raluca

#3302 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 10 August 2010 - 12:19 PM

Tango vezi, cu munca si perseverenta ajungi departe. Si tu esti pe drumul cel bun deja :pupici:

Ralu, m-ai lasat masca cu printul, printesa si dragonul. Dar o poza mai de aproape nu ai? Ca ma chiorasc eu dar tot nu o vad bine :floare: Casa de piatra fratelui tau, imi place tare mult stilul vostru :rolleyes:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3303 Useril este offline   anasia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 10 August 2010 - 07:44 PM

desi sunt departe de casa (cu net mai putin), va urmaresc cand pot si va admir creatiile; am incercat sa-i fac fetei mele un tort castel , cu crema de iaurt cu zmeura si afine, imbracat in martipan; n-am reusit sa fac poze mai de calitate :P
Imagine atasata: monthly_08_2010/post-265-128146222063.jpg

Aceasta postare a fost editata de anasia: 10 August 2010 - 07:44 PM


#3304 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 11 August 2010 - 07:23 AM

Snej cat de frumoase sunt torturileeeeee. Cu cat timp inainte ai facut pusca si palaria pe ce ai reusit sa o faci sa se usuce rotunda insa si lasata putin partea de jos.

Ramo draga ai rabdareeee=waw, sa fac atatea bilute sincer mi se facea acru de ele ;).


Dani_ela vad ca ai muncit la greu. PS:Inimioara e favorita pentru eleganta ei e data tocmai de faptul ca nu e incarcata.Felictari!

MIMI draga faci niste torturi de te apuca invidia cat de finutze sunt. Spune-mi secretul pls la cum faci tu pasta si nu transpira. (Desi e interesant ca ieri am facut si eu un tort si nu mi-a transpirat pasta si tot cald era afara.Care o fi fost motivul oare ca nu o tranpirat? :rolleyes: )

Rozi felicitari pentru munca depusa.

Anca_B ai facut un tort de botez sublim. Imi place foarte mult. Decorul e bestial.
Ai montat pe ceva pantofiorii sau botoseii ca s-au uscat foarte uniform...detalieaza putin te rog?!Cum ai reusit sa faci model pe ei? Si spune-mi cum ai facut si funda aceea pentru ca e foarte frumoasa,la fel si fluturasii, trenuletul, mai bine zis totul. Daca ai ceva dupa care te-ai inspirat pune-l la tehnici ca sincer e de tablou tortul.

Tango bravo ca ai incercat sa-ti dai frau liber imaginatiei. Tine-o tot asa si vei vedea cum treci prin diverse etape de executare a unui tort.

Yours4ever felicitari pentru ceea ce ai facut. Tortul imi place tare mult ca e foarte original. Felicitari pentru executia impecabil :pupic:.
L-ai facut cu unt, ai lasat pasta mai groasa? Nu de alta dar la mine am observat desi nu subtiez tare pasta ca mi se vad randurile de blaturi si asta se intampla doar in cazul pastei de culoare alba.

Anasia felicitari pentru executie.Ce fel de pasta ai folosit de ai putut sa o colorezi si sa nu fie casanta?

#3305 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 11 August 2010 - 08:12 AM

Mimi, Rozi, Anca ati facut niste torturi super! Cel de botez e tare finut Anca! Imi place mult!
Tango felicitari pentru executii!
Ioana, unde e tortul tau? :rolleyes:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3306 Useril este offline   MIMI 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 11 August 2010 - 08:27 AM

Vezi postareayoyo, la 11 August 2010 - 07:23 AM, a spus:


MIMI draga faci niste torturi de te apuca invidia cat de finutze sunt. Spune-mi secretul pls la cum faci tu pasta si nu transpira. (Desi e interesant ca ieri am facut si eu un tort si nu mi-a transpirat pasta si tot cald era afara.Care o fi fost motivul oare ca nu o tranpirat? :rolleyes: )

Yoyo draga,daca nu ti-a transpirat pasta inseamna ca nu a fost umiditate mare in aer,chiar daca a fost cald.
Am mai spus,cand este umiditate excesiva lucrez cu AC-ul pornit,atunci cand ornez.

Vezi postareagloxinia, la 11 August 2010 - 08:12 AM, a spus:

Mimi, Rozi, Anca ati facut niste torturi super! Cel de botez e tare finut Anca! Imi place mult!
Tango felicitari pentru executii!
Ioana, unde e tortul tau? :pupic:

multumim Oti!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#3307 Useril este offline   MIMI 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 11 August 2010 - 08:42 AM

Vezi postareaYours4ever, la 10 August 2010 - 11:40 AM, a spus:

Fetelor, mi'e asa dor de voi, sunt intr'o viteza continua, stresata, ocupata, deprimata, nu apuc sa va urmaresc si mi'e dor de numa!!! v'am vazut torturile, va felicit pe toate, sunt intr'o pauza de la calcat huse de scaune si nu am timp sa va felicit in parte. Va imbratisez pe toate!
si va atasez si tortu' pt nunta fratelui meu ( care a fost la pachet cu mult stress si peripetii)


Ralu,felicitari pt tort!fffff interesant decorul

Vezi postareaanasia, la 10 August 2010 - 07:44 PM, a spus:

desi sunt departe de casa (cu net mai putin), va urmaresc cand pot si va admir creatiile; am incercat sa-i fac fetei mele un tort castel , cu crema de iaurt cu zmeura si afine, imbracat in martipan; n-am reusit sa fac poze mai de calitate :rolleyes:


Anasia,ffff frumos tortul,felicitari!Sa-ti traiasca printesa,sa fie sanatoasa!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#3308 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 11 August 2010 - 08:52 AM

Vezi postareaanasia, la 10 August 2010 - 07:44 PM, a spus:

desi sunt departe de casa (cu net mai putin), va urmaresc cand pot si va admir creatiile; am incercat sa-i fac fetei mele un tort castel , cu crema de iaurt cu zmeura si afine, imbracat in martipan; n-am reusit sa fac poze mai de calitate :rolleyes:


Waaaw ce fain e! Si mareee! Spune-mi cu ce ai facut modelul de piatra de pe castel. Turnurile sunt rulade? Sa iti traiasca printesa, "La multi ani!" :pupic:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3309 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 11 August 2010 - 11:05 AM

Ralu, super tortul de nunta si ideea si executia, felicitari!!! ce fain e intinsa pasta si ce faina e si poza ...
Vad ca l-ai pus pe suportul tau special, l-ai tinut in sala toata nunta? Ce crema a avut?

Anasia,La multi ani fetei tale si felicitari tie pentru tort, foarte fain arata si pare imeeens.
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#3310 Useril este offline   Miny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 11 August 2010 - 02:31 PM

Felicitari tuturor pentru frumoasele torturi pe care le faceti.
Sa va arat si eu ultimul tort facut sambata pentru ziua mamei mele, Este facut in graba si scuzati caliatatea pozelor sunt facute cu telefonul ca uitase-m aparatul acasa. Nu este prea deosebit ca l-am facut la tara. Este facut cu blatul de amandina al Lisei si un blat simplu cu nuci pralinate,iar cremele au fost de portocale in mijloc si de ciocolata restul.Imagine atasata: monthly_08_2010/post-418-128152957252.jpg
si sectiunea
Imagine atasata: monthly_08_2010/post-418-128152958922.jpg

#3311 Useril este offline   gabrenia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 11 August 2010 - 04:59 PM

Buna ziua tuturor!Dragele mele sunteti de-a dreptul uluitoare!Atatea minunatii ce am vazut de cand nu am mai intrat pe aici!Din inima va felicit pe toate si cate un pupic pentru fiecare din partea mea;eu nu am mai facut nimic,mi-au lipsit ocaziile si de aceea nu am ce sa va arat ceva noutati.Felicitari inca o data si spor in toate sa aveti!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#3312 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 11 August 2010 - 07:31 PM

Vin si eu cu tortuletul facut cu blat negresa insa fara cacao si crema de iaurt de piersici decorat pentru un prieten al familiei.

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-64-128154783884.jpg

#3313 Useril este offline   anasia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 12 August 2010 - 08:36 AM

multumesc fetelor pentru urari, sunteti dragute :notworthy: pana apuc sa va felicitt, apar alte torturi minunate si nu mai reusesc sa va raspund la fiecare in parte;
ca sa raspund pe rand
pasta este martipan cumparat de la kissinger;l-am mai folosit si am fost foarte multumita cum se lucreaza si comporta; mai greu este la caldura, dupa cum se vede, dar se intareste la frigider...din pacate am inteles ca au inchis, asa ca nu stiu de unde mai pot procura martipan;
turnurile nu sunt rulade, sunt decupate cu o forma rotunda direct din blat(cate 2-3 bucati, prinse cu unt), gasita la un magazin cu de toate si imbracate in unt; ca si greutate, a avut in jur de 8 kg;
forma de piatra am luat-o de la cast decor din bucuresti, impreuna cu mulajul de scoarta de copac, dar nu mai stiu cat am dat pe ele;

#3314 Useril este offline   Luminis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 12 August 2010 - 10:17 PM

Dani, fiul meu cel mare, a implinit azi 12 ani. Tortul lui inca nu este gata, va fi pana sambata, sper - ma omoara bila aia (OFF!), dar am vrut sa marchez oarecum momentul si i-am facut pentru azi tortul de inghetata de zmeura si ciocolata alba, cu blat de bezea, dupa reteta Gabrielei-Cara. Foarte - foarte bun si racoritor, ideal pentru canicula asta. Pana la tortul cel mare (nu chiar asa de mare, dar, cum spuneam, bila aia imi da mari batai de cap), l-am devorat pe acesta, cu toate ca nu am fost decat noi patru.

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-598-128164388714.jpg Imagine atasata: monthly_08_2010/post-598-128164388081.jpg

Si, pentru voi, o felie, cu mult drag:

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-598-128164390584.jpg


#3315 Useril este offline   Anca_B 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 12 August 2010 - 10:20 PM

Vezi postareatango, la 10 August 2010 - 08:01 AM, a spus:

Foarte frumoase torturile voastre, tot mai visez ca o sa ajung si eu sa fac asa frumuseti.
Anca_B imi place mult tortul de botez, l-am studiat indeaproape pentru ca trebuie sa fac si eu unul peste 2 saptamani. Si as avea nevoie de cateva sfaturi.
Tortul ar trebui sa aiba 5 kg si sa fie diplomat. Cam ce cantitate de frisca si fructe ar fi necesara, ca intotdeauna imi ies torturile mai mari decat ar trebui.
Si cu cat timp inainte pot sa-l imbrac in pasta de zahar? Da, stiu am ramas la aceeasi problema dar de data asta eu sunt si nasa copilului si nu pot sa stau sa bibilesc tortul in aceeasi zi, as vrea sa-l fac cu vreo 24 ore inainte. Si as vrea sa-l fac si cu un etaj, pot sa la asamblez asa devreme, ca mi-e teama sa nu se scufunde.
Anca_B, tortul tau pe ce e asezat? Direct pe placa de lemn? Ca si eu trebuie sa gasesc o solutie pentru suport.
V-am pus o gramada de intrebari si sigur mai apar pe parcurs, dar sper sa aveti rabdare sa ma ajutati si pe mine :scratch: . E primul tort care va fi dus la restaurant si este si pentru finuta mea asa ca as vrea mult sa fie reusit.


Tango,ma bucur mult ca iti place tortul meu!Am avut mari emotii cu el pt. ca e primul asa de mare si al 2-lea cu etaj;deci,si eu sunt la inceputuri.Ce pot sa-ti spun?si eu trebuia sa ma incadrez in 5 kg cu tortul,dar pt.ca sunt novice,nu am aproximat bine si nici nu l-am mai cantarit(tortul era pt. o verisoara de-a mea...si de aia).Torturile au avut dimensiunile 24/6 aprox. 2,5 kg si 34/9,aprox.4 kg.Am folosit 2 litri de frisca,2 compoturi de piersici de 470 gr si unul de ananas,si am facut 4 portii de pdz.
Eu l-am imbracat in pdz in ziua botezului ca nu aveam loc in frigider dar si de emotii sa nu se intample ceva cu el;sper sa intre si fetele care au mai multa experienta cu torturile mari,sa ne ajute si ele cu sfaturi!
Am imbracat fiecare etaj separat cu pdz si apoi le-am suprapus;in blatul mare am introdus niste bete(6 bete in 4 locuri) de frigarui invelite in folie de Al,pt ca nu am avut ceva mai gros,am improvizat;
Tortul e asezat pe un platou ..."special" :floare: o polit de la un dulap,tot improvizatie de moment,pt. ca nu am avut alt platou atat de mare.
Cu mare placere iti raspund la intrebari!
Dar si tu ai avut ceva de lucru la torturile tale, sunt foarte dragute!





Vezi postareayoyo, la 11 August 2010 - 07:23 AM, a spus:


Anca_B ai facut un tort de botez sublim. Imi place foarte mult. Decorul e bestial.
Ai montat pe ceva pantofiorii sau botoseii ca s-au uscat foarte uniform...detalieaza putin te rog?!Cum ai reusit sa faci model pe ei? Si spune-mi cum ai facut si funda aceea pentru ca e foarte frumoasa,la fel si fluturasii, trenuletul, mai bine zis totul. Daca ai ceva dupa care te-ai inspirat pune-l la tehnici ca sincer e de tablou tortul.

Draga YOYO iti multumesc mult pt. cuvintele frumoase!Ii musai sa-ti trimit o turta dulce ,facuta de mine,ca esti prea draguta!
Deci,sa iti si raspund intrebarilor:botoseii am incercat sa-i fac exact cum am vazut pe un filmulet de pe Youtube(am sa atasez link-ul ),nu,nu i-am montat pe nimic,decat ca am lasat pasta mai grosuta,(vreo 5 mm)am sa atasez si poza pt. funda ;fluturasii i-am decupat cu decupatorul de la LB si i-am lasat la uscat pe un carton indoit in unghiuri(adica in "v-uri)trenuletul e din dreptunghiuri de pdz carora le-am atasat roti din bilute de pdz.Am sa ma intorc la tehnici sa pun poze si link.



Ralu' bine ai revenit!Ce tare ii tortu' de la nunta fratelui tau!Multa sanatate si fericire tinerilor insuratei!

Otimultumesc ,ma bucur ca iti place tortul meu!

Pt. azi am avut de facut 2 torturi pt. 2 doamne dragute!Torturile sunt diplomat cu fructe si mousee de cioco',imbracate in pdz ,decor de ri si margelute ,si mi-am inaugurat si luster-ul de la LB.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_08_2010/post-181-128164434726.jpg
  • Imagine atasata: monthly_08_2010/post-181-128164466626.jpg

Aceasta postare a fost editata de Anca_B: 12 August 2010 - 10:24 PM


#3316 Useril este offline   tango 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 131
  • Inregistrat: 28-December 09

Postat 13 August 2010 - 12:40 PM

Multumesc pentru raspuns. Ma ajuta ff mult, cam la 2 litri de frisca ma gandeam si eu. Nu e problema daca il fac ceva mai mare ca oricum nu il fac pentru bani si tot noi mancam din el :D dar incerc si eu sa estimez cat mai aproape de greutatea initiala :D.
L-as imbraca si eu in aceeasi zi, dar cum am spus sunt si nasica si nu pot sa stau atunci sa mai fac si tortul. Asa "platou" special folosesc si eu :D dar acum nu il am, l-am folosit la ultimul tort si trebuie sa-l primesc inapoi. Oricum mi-am cumparat o tava ieri, sper sa incapa tortul pe ea, trebuie sa-l fac pe dimensiunile tavii.
Aaa, si la ce torturi faci nu pare ca esti la inceputuri. Sunt superbe.
www.torturidelicioase.wordpress.com

#3317 Useril este offline   Yours4ever 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 13 August 2010 - 04:58 PM

multu fetelor:)
Miny,Anca,Lumi,Tango, Yoyo, Anasia, :occasion14:
Oti, nu am poza de mai aproape deocamdata, e singura dupa care am cersit la fotograf:D
Ioana, crede'ma ca nu imi amintesc daca am pus unt sub, poate ca da, ca parca imi amintesc ca l'am pus pe cumnatu sa mixeze ceva:D am avut mult stress ca era asa de cald si tare greu am lucrat pasta.
Ramo, l'am pus pe suportu cu gheata desi suportu e rotund si tortul a fost patrat, si l'am asezat sub aparatu de aer conditionat ( era mai rece locu ala ca si in frigider:D ) a fost cu mousseurile de cioco neagra ( cu visine) si cioco alba, si cu blat de negresa.

Va spun si povestea decorului:) cumnata mea a fost la scoala la Oradea, si cladirea caminului era rosie, si fratemio ii zicea "bestia rosie" si nu ii placea lui acolo ca nu il lasau aia sa o viziteze si in final, a cerut'o de nevasta in fata bestiei, si ea a zis da, deci el a invins intr'un fel bestia:)) si dragonul de pe tort reprezinta bestia rosie:)
Raluca

#3318 Useril este offline   Yours4ever 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 13 August 2010 - 05:08 PM

astea sunt torturile ce le'am mai facut in ultima perioada,
unu cu cioco scursa si mousseuri de cioco inauntru, un thomas nereusit,cu o crema de iaurt, mi'au curs culorile de la umezeala, si ultimu' de care mi'e tare drag, pentru fetita prietenei mele,a implinit un an, si i'am facut un tort colorat si cu niste cuburi:)am facut o crema tare buna, iaurt de visine si de capsuni, frisca, branza dulce mixata cu suc de lubenita si gelatina inmuiata tot in suc de lubenita.

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-360-128171194594.jpg


Imagine atasata: monthly_08_2010/post-360-128171195382.jpg


Imagine atasata: monthly_08_2010/post-360-128171205901.jpg
Raluca

#3319 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 13 August 2010 - 07:52 PM

Miny foarte apetisant tortula tau.

Ioana ce finutz eeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Imi place, furat ideea!

Lumi, La multi ani, feciorului tau! Sa va traiasca si sa va bucure toata viata! Asteptam tortul "clientului pretentios ". Precis va fi de revista si ala.

Anca foarte finutze torturile, bravo!

Ralu suna tare bine torturile tale, insa ultimul m-a dat gata cat e de vesel si de frumos!

Va pup si va doresc spor la tortalit. eu sunt in somaj tehnic saptamana asta, din vina mea, ca am refuzat un tort. Asa imi spusera piticii patinatori sa fac. Amu imi pare rau si imi frec mainile ca tare as face unul :drool: Pana una alta le-am facut azi inghetata Mayei de cocos sa vedem cum o fi ca e la intarit. :occasion14:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3320 Useril este offline   Doriana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 13 August 2010 - 10:48 PM

Ce de fete harnicute ! :drool: Va felicit pe toate pentru munca voastra ! Torturi unul si unul , toate frumoase , se vede ca-s facute cu pasiune .

Asa cum am promis mai demuuuuuult , (am fost in concediu , apoi am avut calculatorul stricat , mai intram de la lucru , da` n-aveam timp de postat) vin acum cu ultimul tort prestat . A fost blat negresa fara cacao si crema de ciocolata . Modelul e vechi , facut si de alte fete , mie imi place ca merge repede si n-ai ce gresi la el .
Imagine postata

Lumi , sa-ti traisca feciorul , sa va aduca multe bucurii ! Arata tare yamii tortul tau de inghetata . Cred si eu ca a fost buuuuuun ... :occasion14:
mama de fete cucuiete Imagine postata

Arata acest topic


  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi