Miny, la 11 August 2010 - 02:31 PM, a spus:
Sa va arat si eu ultimul tort facut sambata pentru ziua mamei mele, Este facut in graba si scuzati caliatatea pozelor sunt facute cu telefonul ca uitase-m aparatul acasa. Nu este prea deosebit ca l-am facut la tara. Este facut cu blatul de amandina al Lisei si un blat simplu cu nuci pralinate,iar cremele au fost de portocale in mijloc si de ciocolata restul.
La multi ani,mamei!Foarte bine arata sectiunea!
yoyo, la 11 August 2010 - 07:31 PM, a spus:
Yoyo,imi place tare mult tortul tau!
Luminis, la 12 August 2010 - 10:17 PM, a spus:
La multi ani,Dani!
Anca_B, la 12 August 2010 - 10:20 PM, a spus:
Ancuto,imi place,de efect!
Yours4ever, la 13 August 2010 - 05:08 PM, a spus:
unu cu cioco scursa si mousseuri de cioco inauntru, un thomas nereusit,cu o crema de iaurt, mi'au curs culorile de la umezeala, si ultimu' de care mi'e tare drag, pentru fetita prietenei mele,a implinit un an, si i'am facut un tort colorat si cu niste cuburi:)am facut o crema tare buna, iaurt de visine si de capsuni, frisca, branza dulce mixata cu suc de lubenita si gelatina inmuiata tot in suc de lubenita.
toate sunt frumoase,dar ultimul imi place rau!
Doriana, la 13 August 2010 - 10:48 PM, a spus:

Asa cum am promis mai demuuuuuult , (am fost in concediu , apoi am avut calculatorul stricat , mai intram de la lucru , da` n-aveam timp de postat) vin acum cu ultimul tort prestat . A fost blat negresa fara cacao si crema de ciocolata . Modelul e vechi , facut si de alte fete , mie imi place ca merge repede si n-ai ce gresi la el .
Doriana,este fffffff frumos!