Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#3341 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 16 August 2010 - 11:04 AM

Mimi asa-i ca e o placere sa lucrezi cu plastelina? De cand am "descoperit" ca pot sa o framant cu cacao as tot intinde foi de plastelina =)) . La inceput era un chin si ma umplea de draci cand mi se lipea de masa si de sucitor.

Ai tu o chestie cu mingile de fotbal, masinutele si frisca =)) . Esti experta!

#3342 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 16 August 2010 - 11:06 AM

Doriana, mi se pare atat de finuuuut tortul tau jumi-juma cu floriceleee! Trebuie sa-l fac si eu cat de curand ca prea l-am admirat la voi =)) .

#3343 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 16 August 2010 - 11:08 AM

Yoyo, dragoste, cum ai facut sticla aia sa-ti stea in frapiera? Ocolesc ideea cu incapatanare de teama sa nu mi se intareasca sau sa-mi pice de pe tort.

Are un aer special =))

#3344 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 16 August 2010 - 11:29 AM

[quote name='gloxinia' date='16 August 2010 - 09:25 AM' timestamp='1281939926' post='53231']

Anca foarte frumos si finutz! 2 kg zici? Hmmm spune iute dimensiunile ca m-ai facut f curioasa! Pare de 4 minim. Si da, vreau si eu sa vad tehnica RI de scris litere.

Oti multumesc mult pt. aprecieri!Da,2.200 gr a avut tortu' cu totu' si cartonul de sub el a cantarit fix-fix 200 de gr.Dimensiunile tavii sunt 20/25 de cm si inaltime de 5cm.Am pus tehnica scrisului la "decoratii".Nu stiu cum sa va pun si caracterele ,monogramele,ca sunt din cartile Wilton;numa' daca nu pun cartea cu totu'.Tre' sa ma documentez ,sa vad cum sa postez,si unde.

[quote name='Luminis' date='15 August 2010 - 10:13 PM' timestamp='1281899611' post='53197']

[quote name='Luminis' date='16 August 2010 - 10:25 AM' timestamp='1281943521' post='53241']
[quote name='Anca_B' date='15 August 2010 - 10:40 PM' timestamp='1281904820' post='53211']
Si acum ...intrebarile:
Luminis, am vazut ca ti-ai mai luat de pe e-bay lucruri,deci merita?!adica ii rentabil?!tre' sa dau si eu un ochi pe acolo!

[quote name='MIMI' date='16 August 2010 - 10:39 AM' timestamp='1281944375' post='53243']
Anca este foarte frumoasa cartea ta!Cum a spus si Lumi,ai o evolutie fantastica!

[/quote]

MIMI multumesc tare mult pt. cuvintele frumoase!Si ,spuneam de tine ca la tine se lucreaza pe banda,dar vad ca saptamana trecuta mi-ai "trimis" si mie niste clienti!Multumesc! :D

[quote name='snej' date='16 August 2010 - 11:53 AM' timestamp='1281948808' post='53248']
Tortul meu de w-e acesta. Am muncit de am vazut doar floricele si dungulite dar a meritat fiecare minut. In realitate era si mai dragut cumva. Cred ca e cel mai bun tort al meu :) .
[/quote]
Snej deci tortul e ...deosebit de finut.Sa stiii ca am sa mi-l pun in "caietul de torturi virtual", pt inspiratie.Cu ce ai decupat floricelele?Botoseii ,sunt "plini" inauntru?cate kg a avut?ce ai pus pt sustinere in tortul de jos?Multumesc anticipat! :violent1:

[quote name='snej' date='16 August 2010 - 12:01 PM' timestamp='1281949265' post='53250']
Anca ai facut o carte super!!! Asa ingrijit lucrata! Cu scrisul m-ai daramat....eu o sa raman codasa la caligrafie...
[/quote]
Ma bucur ca iti place cartea mea!Cu scrisu' ii migaleala dar ce sa fac,ca nici io nu ma am cu caligrafia!Asa ca am postat la "decoratii" ce-si-cum am facut.Acuma urmeaza sa mai pun si caracterele sau monogramele,care le-am folosit la tort.

#3345 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 16 August 2010 - 11:32 AM

Vezi postareasnej, la 16 August 2010 - 10:53 AM, a spus:

Tortul meu de w-e acesta. Am muncit de am vazut doar floricele si dungulite dar a meritat fiecare minut. In realitate era si mai dragut cumva. Cred ca e cel mai bun tort al meu :) .

Waaaaaaaa. Ce fain eee! Amu sa imi spui mie: ai imbracat tortul in alb apoi i-ai atasar o banda roz decupata? Unde ai implantat acele floricele? Mai da stiu ca e fain! Brava! :violent1:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3346 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 16 August 2010 - 11:39 AM

LA MULTI ANI , tuturor Mariilor si celor ce au sarbatorit ieri pe cineva !

Vezi postareaMIMI, la 14 August 2010 - 07:56 AM, a spus:

Foarte frumoase si elaborate torturile tale felicitari! Imi plac toate !

Vezi postareaAnca_B, la 15 August 2010 - 11:23 AM, a spus:

Si, ca sa incheiem saptamana intr-o atmosfera de sarbatoare,ca tot e sarbatoare azi,apropo' la multi ani d-nelor cu numele Maria,vin si eu cu un tort cu mousee-uri de cioco' ,imbracat in pdz si decor din ri si pdz.Un tort cu un mesaj special pt. o pereche de miri.

Frumos tortul tau, felicitari! Frumoasa carte,frumos scris !

Vezi postareaLuminis, la 15 August 2010 - 09:13 PM, a spus:

Iata si tortul care mi-a dat atatea batai de cap.

Batai -batai, da-i atit de frumos! Super-super! Daca zici ca te-ai prins cum sa-l faci mai usor,te apelez daca am de facut sa nu mai trec prin toate etapele de framintari si cautari de solutii!

Tortul meu de w-e acesta. Am muncit de am vazut doar floricele si dungulite dar a meritat fiecare minut. In realitate era si mai dragut cumva. Cred ca e cel mai bun tort al meu :violent1: .

Cred ca la tine-i valabila chestia, ultimul mi-i cel mai drag ! E foarte frumos tortul tau,da eu imi amintesc cu siguranta ca ai facut si alte multe torturi minunate ! De regula, din mina ta ies doar
minunatii!

Va arat si torturile facute de mine , pentru aniversarea a 23 ani de casatorie, sunt 23 de inimioare pe tort si pentru aceeasi familie, fiica si-a serbat ziua de nastere (toate s-au sarbatolrit dumineca, ca era post !) si este innebunita de telefoane ! Ambele torturi blat negresa, unul cu cacao altul fara, mousse de pere si unul cu mouuse de struguri ! Acu imi dau seama ca am uitat sa le cintaresc , asa pentru cultura mea generala, ca le-am facut de cadou!

ESTE PUTIN OFF TOPIC DA M-AM GINDIT SA SCRIU AICI , CA TOT ESTE LUMEA INTERESATA ! Am fost azi intr-o librarie si n-o sa ghiciti ce am vazut ! Carioci alimentare, de care eu mi-am facut rost din Germania si le-am vazut la noi, la 15 lei cutia! Poza o vedeti la topicul: ce am mai cumparat pentru bucataria mea, pag.11! De asemenea, decupatoare atit de litere cit si cifre, cam tot la 15 lei cutia, erau cu plastelina, o cutie cam format A 4,firma n-o stiu!

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_08_2010/post-366-128195125148.jpg
  • Imagine atasata: monthly_08_2010/post-366-128195127477.jpg

#3347 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 16 August 2010 - 12:04 PM

Oau Varbiuta ce faine sunt lebedele! Iar telefonul e besti! E de generatie noua, vad :violent1:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3348 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 16 August 2010 - 01:28 PM

Vezi postareagloxinia, la 16 August 2010 - 11:32 AM, a spus:

Tortul meu de w-e acesta. Am muncit de am vazut doar floricele si dungulite dar a meritat fiecare minut. In realitate era si mai dragut cumva. Cred ca e cel mai bun tort al meu :D .

Waaaaaaaa. Ce fain eee! Amu sa imi spui mie: ai imbracat tortul in alb apoi i-ai atasar o banda roz decupata? Unde ai implantat acele floricele? Mai da stiu ca e fain! Brava! :violent1:

Da, intai le-am imbracat in pasta alba si l-am lasat peste noapte la frigi. A doua zi am pus o banda mai grosuta de pasta roz in jurul etajului mic si am decupat apoi cu floricica. Cu o alta forma de floare mai mica am decupat floricelele colorate si le-am lipit in locurile de le facusem.
Cand am decupat florile a trebuit sa mai netezesc un piic marginile ca pasta fusese cam moale dar din cauza caldurii nu aveam cum sa o fac sa se intareasca, si implicit parca am marit un pic "decupajele". Se mai vede si alb pe langa floricele.

Asta a fost partea cea mai usoara :) .

#3349 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 16 August 2010 - 01:48 PM

mimi- ce multe torturi ai facut ! si toate faine.
anca- ce frumoasa e cartea- de caligrafie nu mai zic nik. si mie imi pare mai mare .ziceai ceva e blogul tau.imi dai si mie adresa? pune-o la barfa :violent1:
luminita- m-ai dat gata cu tortul asta !!! este bestial! a meritat tot efortul ! felicitari !
snej- ce finut este ! atat de deosebit cu toate floricicile alea albe !
vrabiuta- foarte faine torturile ! telefonul e pe orange , sau pe cosmote? :)

am facut si eu o alba-ca-zapada, dar nu am facut-o acasa la mine , ci la o prietena in bucuresti, pt fetita ei.

Imagine postata

si astazi o printesa pt fetita fratelui meu , alexandra , care a implinit 3 anisori.

Imagine postata

Imagine postata

#3350 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 16 August 2010 - 01:52 PM

Anca:

Sunt 2 seturi de la wilton parca, unul roz si unul verde. Florile decupate in pasta roz sunt facute cu forma roz mai mare de floare, iar floricelele mai mici mov si turcoaz sunt cu o forma verde de floare. Si floricelele si mai mici de tot de pe fasia roz sunt tot cu forma verde.

Floricelele albe au o marime intermediara, tot verde. Fac poza deseara ca din explicatiile mele nici eu n-as pricepe dar mai altii :violent1: .

Botoseii sunt 2 "bile" ovale de pasta, sunt pline inauntru. Apoi au un guleras lipit. Dupa ce sunt uscati le pun siretelul. Tot timpul sunt pe fuga cand ii fac si niciodata nu m-am gandit sa le fac poza pas cu pas. Poate reusesc vreodata.

Ca si kg...etajul de jos a fost mai mare de 5 kg dar nu stiu cat. Cantarul meu merge pana la 5 Kg asa ca nu am idee cat o fi fost peste. Si etajul de sus a avut cam 3-3.5 kg.

Tortul a fost greu din cauza compozitiei, a fost un tort dens. Blatul a fost pandispan cu ciocolata si cu nuca. Nuca a tras mult la cantar, mi s-a parut ca mi-a facut mult mai greu blatul decat un blat simplu. Crema a fost de ciocolata si mai avea si visine o gramada. Ca si dimensiuni nu era ff mare pt cat a cantarit. Cel de jos era 35/35 si cel de sus 23/23. Inaltimea cam 9-10 cm.

Eu sustinerea o fac cu paiele de suc. Am pus cred 13-14 paie.

#3351 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 16 August 2010 - 01:58 PM

Merci Vrabiuto :violent1: .

Lebede nu am avut curaj inca sa incerc dar un blackBerry asa as incercaaa :) . Mortal ti-a iesit! :D

#3352 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 16 August 2010 - 02:00 PM

Ce papusele frumoaseee :) . Alba ca zapada imi place mai tare ca are acelasi nume ca mine :violent1:. Cat de mare e asa un tortulet?. L-ai facut in ceva forma?

#3353 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 16 August 2010 - 05:48 PM

Vezi postareagloxinia, la 16 August 2010 - 12:04 PM, a spus:

Oau Varbiuta ce faine sunt lebedele! Iar telefonul e besti! E de generatie noua, vad :D

Multumesc mult ! Daca copilul tot e innebunit de telefoane, am zis sa ma straduiesc putin, e modelul 9700 (vezi pretul ! :floare: )

Vezi postareadani_ela, la 16 August 2010 - 01:48 PM, a spus:

vrabiuta- foarte faine torturile ! telefonul e pe orange , sau pe cosmote? :P

am facut si eu o alba-ca-zapada, dar nu am facut-o acasa la mine , ci la o prietena in bucuresti, pt fetita ei.

si astazi o printesa pt fetita fratelui meu , alexandra , care a implinit 3 anisori.

Multumesc frumos ! Mai... cred ca sunt toata familia pe Orange ! :tongue3:
Foarte frumoase torturile tale, felicitari !

Vezi postareasnej, la 16 August 2010 - 01:52 PM, a spus:

Anca:

Cantarul meu merge pana la 5 Kg asa ca nu am idee cat o fi fost peste.

Si eu am aceeasi problema cu cintaritul ! Cintaresc pe cintarul de persoane si cine stie cit e in realitate,oricum nu cred ca arata decit in favoarea clientului, adica mai putin ! :P

Vezi postareasnej, la 16 August 2010 - 01:58 PM, a spus:

Merci Vrabiuto :P .

Lebede nu am avut curaj inca sa incerc dar un blackBerry asa as incercaaa :P . Mortal ti-a iesit! :P

Multumesc de apreciere ! Sa stii ca lebedele sunt chiar usor de executat ! Dar... daca nu ma insel, tu ai facut un laptop (oare gresesc :D ) Te rog sa-mi confirmi sau infirmi, ca am intrebari! :P

#3354 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 16 August 2010 - 06:09 PM

Vezi postareaMIMI, la 15 August 2010 - 10:11 AM, a spus:

Torturile de ieri
-un tort cu crema diplomat,pentru un pusti de 4 ani

-si pentru o fetita,un tort ciocolatos,imbracat in ciocolata plastica,in sfarsit am experimentat-o si mi-a placut

Mimi , superbe toate !!!Fato , dar tu prestezi non-stop ??? :tongue3: Sunt invidioasa :floare:

Vezi postareaAnca_B, la 15 August 2010 - 11:23 AM, a spus:

Si, ca sa incheiem saptamana intr-o atmosfera de sarbatoare,ca tot e sarbatoare azi,apropo' la multi ani d-nelor cu numele Maria,vin si eu cu un tort cu mousee-uri de cioco' ,imbracat in pdz si decor din ri si pdz.Un tort cu un mesaj special pt. o pereche de miri.

Imi place , e tare dragutz :P

Vezi postareaLuminis, la 15 August 2010 - 09:13 PM, a spus:

Iata si tortul care mi-a dat atatea batai de cap. Este pentru cei 12 ani pe care baietelul meu cel mare, Dani, tocmai ce i-a implinit. Baza tortului, dusumeaua, este tortul snickers al Dorei (deosebit cu adevarat, o crema delicioasa, ti se topeste in gura, iar aromele se combina perfect. Dora, :P). Capul lui Tom este din pandispan simplu umplut cu mouse de ciocolata, ciocanul, la fel. Jerry si restul decorului, din pasta de zahar. Primul tort pe care am pictat.

Una peste alta, totusi, sunt multumita de rezultat. Dani la fel. I-a placut chiar si lui Edi, care este cel mai sever critic al meu. As repeta acest tort, dar in niciun caz nu l-as mai face pe canicula.

Bestial Lumi , tortul tau ! Pare foarte complicat , la partea cu capul lui Tom mai ales , dar cred ca a meritat , e perfect :D

Tortul meu de w-e acesta. Am muncit de am vazut doar floricele si dungulite dar a meritat fiecare minut. In realitate era si mai dragut cumva. Cred ca e cel mai bun tort al meu :P .

Deci vreau sa zic ca neaparat vreau sa fac si eu un tort ca asta , asa de super de frumos este :D Si nu-i adevarat , toate torturile tale sunt deosebite :P

Vezi postareavrabiuta, la 16 August 2010 - 11:39 AM, a spus:

LA MULTI ANI , tuturor Mariilor si celor ce au sarbatorit ieri pe cineva !

[Cred ca la tine-i valabila chestia, ultimul mi-i cel mai drag ! E foarte frumos tortul tau,da eu imi amintesc cu siguranta ca ai facut si alte multe torturi minunate ! De regula, din mina ta ies doar
minunatii!

Va arat si torturile facute de mine , pentru aniversarea a 23 ani de casatorie, sunt 23 de inimioare pe tort si pentru aceeasi familie, fiica si-a serbat ziua de nastere (toate s-au sarbatolrit dumineca, ca era post !) si este innebunita de telefoane ! Ambele torturi blat negresa, unul cu cacao altul fara, mousse de pere si unul cu mouuse de struguri ! Acu imi dau seama ca am uitat sa le cintaresc , asa pentru cultura mea generala, ca le-am facut de cadou!

Vrabiuto , e super telefonul tau :P

Vezi postareadani_ela, la 16 August 2010 - 01:48 PM, a spus:

[

[

Daniela , sunt tare dragalase printesele , deja te-ai specializat , sper sa am ocazia sa fac si eu una

#3355 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 16 August 2010 - 06:48 PM

Voi posta si eu cateva torturi , sper sa va placa , calitatea imaginii lasa de dorit , dar nu le am cu pozele :tongue3: :

Un tort cu o masina pt. un baietel care a implinit 10 ani , cu blat pandispan insiropat cu sirop de zmeura , crema de zmeura cu mascarpone si frisca si un ganache de cioco

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-460-128197721887.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-460-128197723862.jpg

Recunoasteti marca ? :floare:

#3356 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 16 August 2010 - 06:50 PM

Apoi , bineinteles un corset , blat pandispan cu cacao , crema caramel si ganache de cioco , insiropat cu capucino de ciocolata

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-460-128197740892.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-460-128197742687.jpg

#3357 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 16 August 2010 - 06:53 PM

Si un tort cu crema caramel si ganache de cioco

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-460-128197755232.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-460-128197758208.jpg

#3358 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 16 August 2010 - 07:11 PM

Miny felictari pentru ciocolatos. Vai ce torture ai mai facuttttttttt=minunatie. Imi place tare mult cel cu masina. Spune-mi pls cum ai atasat rotile si cu ce le-ai decupat.

Lumi draga mea tortul tau e bestiallllllllllll. Te rog sa ma crezi ca sunt devoratoare de desene si sunt identice personajele. Felicitari la scena deschisa pentru curajul, rabdarea, indemanarea de a face asa minuntatie de tort cu un decor atat de provocator.Pune-l rapid in album ca asta e de tinut la loc de cinste! Ps: Fa o poza cu bolul care ti-a dat forma cea mai ok pt cap :P, pls.Si tortul cu inghetata arata delicious…deja salivez :tongue3: . Multumesc de aprecieri:floare:!

Anca_B torturile sunt minunate. Felicitari pentru finetea lor. Am facut odata si eu trandafirii stilizati insa sincer nu arata pe sfert cum arata ai tai :D.Iar tortul carte e minunatieeeeee. Sincer trandafirul e bestial, scrisul la fel, cartea la fel=totul.

Ralu felictari pentru prestari. Imi place tare mult cel viu colorat.

Oti draga ma bucur tare mult ca-ti idea.

Doriana felicitari pentru executia tortului jumi juma sincera sa fiu si mie mi se pare foarte dificil. Felicitari pentru executie.Off-topic: de unde ai luat materialul acela rosu din spatele torturilor si ce dimensiune e?

Mimi reciproca e valabila … imi plac torturile tale de numa. De ii trebe la sot motor pe tort la tine il trimit sigur :D ,garantat nu mi-ar iesi asa de bine ca si tie nici motorul dar nici mingea (ma baga in boala mingea ta) :floare:.

Snejjjjjjjjj draga mea…am ramas masca la ce minunatie ai facut. Sincer e tort de revista! Felicitarile mele sincer nu sunt suficiente pentru ceea ce ai realizat la fel si pentru Lumi.

Frapiera a fost chiar simpla deoarece am ales o cana de aceea de unica folosinta pentru cafea pe care am umplut-o cu pdz si am intins si pe h peretilor pds-ul lasand jumatate din cana plina cu pdz, in interiorul canii am pus o folie alimentara si apoi am facut doar juma de sticla modelata intre degete si sta infipta in pdz-ul din cana, iar chestia infasurata dupa sticla e tocmai ca sa mascheze diferenta intre cana si gat….ma duc sa vad unde pot atasa pas cu pas tutorialul.decorul nu l-am putu pune pe tort pana nu l-am scos de plecare deoarece tindeam sa rup decorul al cat de inalt era pt frigid meu :P.

Vrabiuta felicitari pentru executie.Tare frumoase lebede.

Dani_ela
imi plac tare mult torturile tale. Cel roz e favoritul meu…chiar sunt finutze. Felicitari!

#3359 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 16 August 2010 - 08:31 PM

[quote name='yoyo' date='16 August 2010 - 08:11 PM' timestamp='1281978701' post='53331']
Miny felictari pentru ciocolatos. Vai ce torture ai mai facuttttttttt=minunatie. Imi place tare mult cel cu masina. Spune-mi pls cum ai atasat rotile si cu ce le-ai decupat.

Sper ca despre mine e vorba :tongue3: M-am uitat in urma sa vad daca Miny a postat vreun tort cu o masina :floare: Daca despre masina aceea rosie de mai sus e vorba , pt. roti am luat o bucata de pdz , am modelat-o in maini pana i-am dat forma unei bile , apoi am taiat-o cu forma rotunda mai mare din setul acela verde de la wilton si am obtinut roata , pe margini am trasat cu scobitoarea liniute sa imite cauciucul, in mijloc am presat-o putin si am pus o biluta de pdz gri pe care am presat-o la randul ei si gata ... Rotile le-am lipit pur si simplu pe tort , la final , dupa ce am pus masina pe tort . Sper ca m-am facut inteleasa :D

#3360 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 16 August 2010 - 08:44 PM

Vezi postareasnej, la 16 August 2010 - 02:00 PM, a spus:

Ce papusele frumoaseee :D . Alba ca zapada imi place mai tare ca are acelasi nume ca mine :floare:. Cat de mare e asa un tortulet?. L-ai facut in ceva forma?

cum adica aveti acelasi nume? te cheama si alba-ca-zapada? :P un tortulet de asta cantareste doar doua kg, si blatul il coc intr-un bol vechi de al mamei ,de cand eram eu mica, si l-am confiscat :tongue3:

MINI- felicitari pt torturi ! sunt multe si toate faine!

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 16 August 2010 - 08:45 PM

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic