Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#3401 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 20 August 2010 - 01:48 PM

Wai , ce harnicute sunteti ! :violent1: Va felicit pe toate , ca daca e sa va iau pe rand sigur scap pe careva ! Ati muncit nu gluma , torturi unul si unul .

Vin si eu cu un tort :

Imagine postata

Imagine postata
Blat negresa faca cacao , crema de ricotta cu caise (Dora) , insiropat cu siropul din compotul de caise , marginea e facuta din royal , pus cu duiul ... Tortul a avut 2kg , doar eu gasesc clienti care vor torturi miiiiiici ? :D macar acolo , un 3 kg , sa stiu pentru ce lucrez ...

Dupa cum vedeti , am tot plans dupa crimpere profi (Daniela :toothy9; ) , acuma cand am , mi-am facut o groaza de nervi ca nu stiam cum sa lucrez cu el :violent6: ... mai simplu era cu penseta mea :scratch: ... partea de sus nu se intalnea pe aceeasi linie cu cea de jos ...

Ioana , materialul ala rosu ce-l am pus sub torturi e un fel de fata de masa , de Craciun zic eu , pe care am luat-o la metru , saten rosu , si apoi tivit . L-am luat de la magazinul ala de materiale de langa Patria , da` eu cred ca gasesti si la alte magazine , intreaba de saten , sigur au . E in jur de 6,5 lei metrul .
mama de fete cucuiete Imagine postata

#3402 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 20 August 2010 - 02:24 PM

Vezi postareavrabiuta, la 20 August 2010 - 12:53 PM, a spus:

Sigur ca sunt bune pentru pasta ! Eu le-am primit de la vara-mea din Germania :violent6: ,dupa ce m-am rugat de ea o gramada, iar acum le-am vazut in LIBRARIE !!!!!!!

Revin , eu le-am vazut la noi la Librarie, intre penare, creioane colorate , carioci si alte cariocici ! PRIVITI BINE CUM ARATA CUTIA, CA SIGUR VA SARE IN OCHI ! La mine la librarie cutia de 20 culori de 15 lei, se pare ca voi ati gasit mai ieftin ! Si tot la librarie sunt si seturile pentru litere si cifre de decupat, de asemenea am pus pozele, pentru cele interesate, le vedeti la pagina 169 !

Vrabiuta, ai incercat sa decupezi cu alea? Eu sincer cred ca e foarte greu sa lucri cu ele. Ar trebui sa tai din ele magnetul si cateva "vene". Parca sunt compartimentate pe dos. Are si Andrei seturi de astea si nu m-am descurcat cu ele niciodata. Bine, nu am vrut sa i le stric, mai avem nevoie de ele :violent1:

Doriana ce fain e catelul! Fa o poza la dintii crimperului sa vedem de care e. Apoi ne dam cu parerea :toothy9; Poate asa e modelul :scratch:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3403 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationOradea

Postat 20 August 2010 - 06:10 PM

Am terminat de lipit stelele : :icon_twisted:

Imagine postata

Imagine postata

Blat negresa insiropat cu sirop de zahar ars , crema de mascarpone . 2 kg ... =))

Gloxi , modelul e ok , mana mea e defecta cred ... ii zice star :
Imagine postata

#3404 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 20 August 2010 - 09:17 PM

Cum n-am mai intrat de multisor pe aici am de recuperat multe pagini...asa ca, dragele mele va felicit in group pt minunatele torturi ce-ati pregatit...sunteti deosebite!!!!

Si acum...va era dor de o reteta noua?!??...Daca da priviti Tortul Moulin Rouge alias Campari Cake...si reteta o gasiti la topicul Pasticceria Italiana....adica aici...

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-17-128233176769.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-17-128233178756.jpg

#3405 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 20 August 2010 - 09:20 PM

Vezi postareagloxinia, la 20 August 2010 - 02:24 PM, a spus:

Vrabiuta, ai incercat sa decupezi cu alea? Eu sincer cred ca e foarte greu sa lucri cu ele. Ar trebui sa tai din ele magnetul si cateva "vene". Parca sunt compartimentate pe dos. Are si Andrei seturi de astea si nu m-am descurcat cu ele niciodata. Bine, nu am vrut sa i le stric, mai avem nevoie de ele :(

Eu nu mi le-am cumparat ca eu am altceva pentru cifre si litere, aporpo, sunt cele de pe tortul telefon ( ca si marime,) si pot sa le fac,cred, doar din ciocolata ! O sa pun poza sa pricepeti despre ce vorbesc ! Le-am primit tot de la vara-mea din Germania !

Vezi postareaDoriana, la 20 August 2010 - 06:10 PM, a spus:

Am terminat de lipit stelele : :D

Blat negresa insiropat cu sirop de zahar ars , crema de mascarpone . 2 kg ... :(

Foarte frumoase torturile tale ! Cum puii mei iti ies torturi de 2 kg, ca par destul de mari ! Eu am de facut tort de 2 kg si-mi iese de cel putin 3! Am probleme cu reducerea la scara ! :icon_twisted: Daca vrea ditamai ...ceva, eu sunt atenta sa-mi iasa ceva-ul, si ma trezesc ca la partea cu kg am cam sarit ! =))

#3406 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 August 2010 - 09:25 PM

Vezi postareadora, la 20 August 2010 - 09:17 PM, a spus:

Cam-pari indecent de perfecta =)) !Imi vine sa ma las de tortalit! :D
Si frumoasa! :icon_twisted: Imi place poza din avatar !

#3407 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 21 August 2010 - 09:38 AM

Vezi postareavrabiuta, la 16 August 2010 - 11:39 AM, a spus:

LA MULTI ANI , tuturor Mariilor si celor ce au sarbatorit ieri pe cineva !
Va arat si torturile facute de mine , pentru aniversarea a 23 ani de casatorie, sunt 23 de inimioare pe tort si pentru aceeasi familie, fiica si-a serbat ziua de nastere (toate s-au sarbatolrit dumineca, ca era post !) si este innebunita de telefoane ! Ambele torturi blat negresa, unul cu cacao altul fara, mousse de pere si unul cu mouuse de struguri ! Acu imi dau seama ca am uitat sa le cintaresc , asa pentru cultura mea generala, ca le-am facut de cadou!

Ce-mi plac lebedeleeeeeeeeeeeeee!

Vezi postareadani_ela, la 16 August 2010 - 01:48 PM, a spus:

am facut si eu o alba-ca-zapada, dar nu am facut-o acasa la mine , ci la o prietena in bucuresti, pt fetita ei.
si astazi o printesa pt fetita fratelui meu , alexandra , care a implinit 3 anisori.

superbe ambele!
Sa-ti traiasca nepotica!

Vezi postareaMINI07, la 16 August 2010 - 06:48 PM, a spus:

Voi posta si eu cateva torturi , sper sa va placa , calitatea imaginii lasa de dorit , dar nu le am cu pozele =)) :

Un tort cu o masina pt. un baietel care a implinit 10 ani , cu blat pandispan insiropat cu sirop de zmeura , crema de zmeura cu mascarpone si frisca si un ganache de cioco
Recunoasteti marca ? :D

ce frumossssssss!
nu stiu,zic,skoda????

Vezi postareaMINI07, la 16 August 2010 - 06:53 PM, a spus:

Si un tort cu crema caramel si ganache de cioco

wowwwwwwwww,asta-i bestial!

Vezi postareasnej, la 17 August 2010 - 09:59 AM, a spus:

Uite de asta am dormit eu doar 5 ore : ca trebuia sa o frezez pe Stefania :icon_twisted:

mamaaaaaaaa,Snejulina,ce misto e!

Vezi postareaLissa, la 17 August 2010 - 01:42 PM, a spus:

Doua ciocolatoase :(

Lissa,no comment!!!!!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#3408 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 21 August 2010 - 09:47 AM

Vezi postareaYours4ever, la 18 August 2010 - 08:30 PM, a spus:

astea sunt torturile mele de ieri, cu toate ca am 5 nunti sapt asta nu i'am putut refuza ca au insistat

Inimioara e cu pandispan si crema de cioco, Fulger e cu crema de iaurt,visine, lubenita.

Ralu,inimioara e superba!

Vezi postarearozi, la 19 August 2010 - 05:30 AM, a spus:

Felicitari tuturor pentru torturile care de care mai frumoase pe care le-ati realizat,va felicit in grup pentru a nu omite pa careva.Sambata am sarbatorit-o pe fiica mea,cu ocazia implinirii celor 12 ani si pentru ca nu se putea hatari ce tort sa ii fac(intre tort pisica 3D si un cosulet plin cu trandafiri)le-am combinat si iata ce a iesit.Blatul este negresa ,crema ganaj ciocolata negra,decor pasta de lapte praf.

Rozi sunt foarte frumoase torturile tale!

Vezi postareaDoriana, la 20 August 2010 - 01:48 PM, a spus:

Wai , ce harnicute sunteti ! =)) Va felicit pe toate , ca daca e sa va iau pe rand sigur scap pe careva ! Ati muncit nu gluma , torturi unul si unul .

Vin si eu cu un tort :
Blat negresa faca cacao , crema de ricotta cu caise (Dora) , insiropat cu siropul din compotul de caise , marginea e facuta din royal , pus cu duiul ... Tortul a avut 2kg , doar eu gasesc clienti care vor torturi miiiiiici ? :D macar acolo , un 3 kg , sa stiu pentru ce lucrez ...

Foarte frumos tortul si te-ai descurcat foarte bine cu crimperul.
Cat despre clientii cu torturi mici,nu esti singura.In general clientii mei vor torturi intre 2-3 kg.

Vezi postareadora, la 20 August 2010 - 09:17 PM, a spus:

Cum n-am mai intrat de multisor pe aici am de recuperat multe pagini...asa ca, dragele mele va felicit in group pt minunatele torturi ce-ati pregatit...sunteti deosebite!!!!

Si acum...va era dor de o reteta noua?!??...Daca da priviti Tortul Moulin Rouge alias Campari Cake...si reteta o gasiti la topicul Pasticceria Italiana....adica aici...

Dora,no comment! :icon_twisted:

#3409 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 21 August 2010 - 10:07 AM

Dupa atatea frumuseti,pun si eu niste simplitati :icon_twisted:

-un tort cu frisca

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-139-12823779516.jpg

-blat pandispan si crema ciocolata cu bucatele ananas

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-139-12823780303.jpg

#3410 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 21 August 2010 - 03:22 PM

doriana- ce vesele sunt torturile tale ! imi plac personajele decupate din pasta... cat despre crimper , stii ca eu am perechea la cel de la tine. ei bine, nu prea iese forma aia de stea asa cum ar trebui , dar nu ne dam batute! o folosim asa , si gata ! mie imi place ce a iesit pe primul tort.
dora- foarte elegant ! ca de obicei , jos palaria !
mimi- foarte faine! dar ala cu scaldatoarea e haios rau :icon_twisted:

#3411 Useril este offline   Livia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • LocationTimisoara

Postat 21 August 2010 - 05:16 PM

Dora, m-ai lasat fara cuvinte, un tort impecabil!
Doriana imi plac mult torturile tale vesele, catelul e super!
Mimi ca de obicei, cu torturi simple, dar elegante!
Fetele interesate de carioci, chiar azi am folosit una, pasta era putin umeda si mi-a ingreunat scrisul, se tot oprea carioca din scris, pana la urma am reusit ceva. Oricum pt 3 lei sunt ok, pana nu demult ma chinuiam cu scobitoarea inmuiata in colorant. :)

Si eu am doua torturi, trebuiau sa fie 3 dar al treilea n-a mai venit, "prea scump" :floare:

Imagine postata
crema tiramisu si blat negresa

Imagine postata
blat negresa, mousse de ciocolata si pasticerra, 2 kg :D

#3412 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 August 2010 - 07:59 PM

Mimi, foarte frumoase torturile tale ! Si ca de obicei, ma oftic cind vad torturile tale lucrate cu frisca, cu model frumos pe ele, nu pleostit !...

Livia si torturile tale sunt elegante si frumoase, felicitari!

Eu nu am facut decit pentru casa, de fapt , fiu-meu a facut, eu doar l-am asistat, iar glazura recunosc ca am bibilit-o eu! Tort cu blat negresa, crema de iaurt cu mure, si pentru pofticioase, o felie generoasa ! :floare: Nu am apucat sa fac poza la tortul intreg, am fost plecata pina la maica-mea iar fiu-meu n-a mai avut rabdare (il intelegeti , nu?)

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_08_2010/post-366-128241345123.jpg
  • Imagine atasata: monthly_08_2010/post-366-128241346994.jpg

#3413 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 22 August 2010 - 12:29 AM

Fetelor ati facut niste torturi minunate.
Doriana, ambele torturi sunt super, dara asta cu dumbo e besti! :floare:

Dora am ramas ca la dentist din nou. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :)

Mimi, ce tare e piscinaaa!

Livia, foarte faine ambele. Ce ti-e si cu oamenii astia. Lasa, ca doar ea a pierdut.

Vrabiuto ce felieeeee. Felicitari baietului! Foarte dar foarte fericita va fi nevasta lui :D Asa ca mine :P Ca si al meu face de toate B) mai putin prajituri ca nu il las io. Dar cred ca s-ar descurca B)

Pentru azi am facut un tort ce l-am dat cadou nevestei colegului husbandului meu B) Si pentru ca mi s-a dat mana libera am incercat de toate pe el. :P In partea de sus e imprimat cu siliconul acela pe care scrie happy birthady, doar ca fiind pe alb in poze nu apare asa bine. Pe margini e cu forma de diamant. Am mai folosit crimperul, si bomboana de pe tort, pardon bomboanele de alea miiiic cat gamalia acului, ca mi-o venit acru pana le-am infipt pe toate in tort B)
Per ansamblu eu zic ca e cam incarcat. Ar fi fost foarte bine de nu imprimam deasupra, amu asta e. S-o dus deja B)

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-20-128242973396.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-20-128242976741.jpg

blat negressa, crema de iaurt cu afine.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3414 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 22 August 2010 - 09:57 AM

Livia sunt foarte finute si elegante torturile tale!
Vrabiuta....ce sexiune,fata!!!!!
Oti,sa stii ca-i tare fin tortul tau,unul asa,cu cale,am si eu in plan.

#3415 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 22 August 2010 - 10:00 AM

azi,un tort ciocolatos-blat cu cacao,crema ciocolata si imbracat in cioco plastica

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-139-128246401626.jpg

#3416 Useril este offline   Livia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • LocationTimisoara

Postat 22 August 2010 - 10:16 AM

Multumesc mult fetelor! :floare:
Vrabiuta ce apetisanta e sectiunea :)
Gloxi foarte frumos tortul, imi plac mult calele!
Mimi foarte tare tortul, ciocolata plastica e varianta Dorei sau ciocolata cu miere? Trebuie sa-mi fac curaj si sa incerc si eu.

#3417 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationOradea

Postat 22 August 2010 - 12:58 PM

Vezi postareavrabiuta, la 20 August 2010 - 09:20 PM, a spus:

Foarte frumoase torturile tale ! Cum puii mei iti ies torturi de 2 kg, ca par destul de mari ! Eu am de facut tort de 2 kg si-mi iese de cel putin 3! Am probleme cu reducerea la scara ! :floare: Daca vrea ditamai ...ceva, eu sunt atenta sa-mi iasa ceva-ul, si ma trezesc ca la partea cu kg am cam sarit ! :P

Vrabiuta , draguta (ti-am vazut poza la culinari...) torturile de 1,5 -2 kg le fac asa : umplu blatul cu ce vreau , apoi il cantaresc si tot tai din el pana ajunge la marimea dorita (fetele mele si sotul meu nu se supara ...) abia apoi pun decorul ... Si ale mele ies uneori mai mari decat au cerut , atunci mai las de la mine ...

Vezi postareadani_ela, la 21 August 2010 - 03:22 PM, a spus:

doriana- ce vesele sunt torturile tale ! imi plac personajele decupate din pasta... cat despre crimper , stii ca eu am perechea la cel de la tine. ei bine, nu prea iese forma aia de stea asa cum ar trebui , dar nu ne dam batute! o folosim asa , si gata ! mie imi place ce a iesit pe primul tort.

Daniela , iti multumesc mult , am de gand sa mai folosesc crimperul , ca la cat am plans dupa el ... pana nu iese cum vreau nu ma las .

Vezi postareaLivia, la 21 August 2010 - 05:16 PM, a spus:

Si eu am doua torturi, trebuiau sa fie 3 dar al treilea n-a mai venit, "prea scump" :)

Livia , multumesc , tortul cu catel il aveam de mult in minte , si cand mi s-a dat mana libera , am zis ca-l incerc . Si mie mi-a placut cum a iesit , era pt un baietel de 1 an , sper sa se fi bucurat .

''prea scump'' sa mearga la cofetarie ... da ? Fain liliac ai facut , l-ai colorat , sau cum ?

Vezi postareavrabiuta, la 21 August 2010 - 07:59 PM, a spus:

Eu nu am facut decit pentru casa, de fapt , fiu-meu a facut, eu doar l-am asistat, iar glazura recunosc ca am bibilit-o eu! Tort cu blat negresa, crema de iaurt cu mure, si pentru pofticioase, o felie generoasa ! B) Nu am apucat sa fac poza la tortul intreg, am fost plecata pina la maica-mea iar fiu-meu n-a mai avut rabdare (il intelegeti , nu?)

Bine ai educat baietul , tu vrabiuta . Sper sa capeti o nora pe masura . La cum arata tortul nici io n-as fi avut rabdare sa vii tu de unde te-ai dus ...

Vezi postareagloxinia, la 22 August 2010 - 12:29 AM, a spus:

Doriana, ambele torturi sunt super, dara asta cu dumbo e besti! :P

Pentru azi am facut un tort ce l-am dat cadou nevestei colegului husbandului meu B) Si pentru ca mi s-a dat mana libera am incercat de toate pe el. B) In partea de sus e imprimat cu siliconul acela pe care scrie happy birthady, doar ca fiind pe alb in poze nu apare asa bine. Pe margini e cu forma de diamant. Am mai folosit crimperul, si bomboana de pe tort, pardon bomboanele de alea miiiic cat gamalia acului, ca mi-o venit acru pana le-am infipt pe toate in tort B)
Per ansamblu eu zic ca e cam incarcat. Ar fi fost foarte bine de nu imprimam deasupra, amu asta e. S-o dus deja

Gloxi , mersi . Modelul e vechi , dar daca asta a cerut , asta am facut ...

Mie imi place tortul tau incarcat . Ai avut de lipit ceva bilute ... io stateam cu ale mele in fata , sa pun mari , sa pun mici ? Pana la urma am pus mari ...

Dora , ca de obicei impecabil . Imi pare rau de patania ta . :D

Mimi
, faina piscina ai facut . Cel cu frisca , nu mai zic nimic , cand vad cum sta de teapana ... si de perfect pusa pe tort , pot doar visa ca voi face si eu candva asa ceva ...

O zi faina tuturor !

#3418 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 August 2010 - 01:47 PM

[quote name='Doriana' date='22 August 2010 - 01:58 PM' t

Vrabiuta , draguta (ti-am vazut poza la culinari...) torturile de 1,5 -2 kg le fac asa : umplu blatul cu ce vreau , apoi il cantaresc si tot tai din el pana ajunge la marimea dorita (fetele mele si sotul meu nu se supara ...) abia apoi pun decorul ... Si ale mele ies uneori mai mari decat au cerut , atunci mai las de la mine ...

Bine ai educat baietul , tu vrabiuta . Sper sa capeti o nora pe masura . La cum arata tortul nici io n-as fi avut rabdare sa vii tu de unde te-ai dus ...

[/quote]

Draga, de suparat nu s-ar supara chiar nimeni nici la mine in casa, dar cum sa mai pastrez forma initiala, rotund,dreptunghiular, ca nu mi-s tare la taieturi ?! :floare:

La chestia cu rabdarea, ce sa-ti spun, era tortul lui, iti dai seama pe linga pofta, cita nerabdare era ! Doar era facut de el! :)

#3419 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • LocationLa Strumfi

Postat 22 August 2010 - 04:49 PM

[quote name='vrabiuta' date='20 August 2010 - 01:53 PM' timestamp='1282301632' post='53731']
Sigur ca sunt bune pentru pasta ! Eu le-am primit de la vara-mea din Germania,dupa ce m-am rugat de ea o gramada, iar acum le-am vazut in LIBRARIE !!!!!!!
Mersi Vrabiuta, o sa incerc sa le iau si eu :P

[quote name='gloxinia' date='20 August 2010 - 12:50 PM' timestamp='1282297838' post='53723']
Ramo, ivory zici? Hmmmm, oare il am ? :D Ma duc sa vad.
Ralu ma omori cu rosul ala. Zi fata care e secretul ca e asa uniform intins.

Fetele, am o pretena in Cluj, tocmai m-a sunat sa imi spuna ca mi-a luat carioci din Auchan 20 de bucati cu 7 lei
[/quote]
Nu ai, da iti dau eu :D

[quote name='Doriana' date='20 August 2010 - 02:48 PM' timestamp='1282304916' post='53739']
Wai , ce harnicute sunteti ! Va felicit pe toate , ca daca e sa va iau pe rand sigur scap pe careva ! Ati muncit nu gluma , torturi unul si unul .
Vin si eu cu un tort :

Blat negresa faca cacao , crema de ricotta cu caise (Dora) , insiropat cu siropul din compotul de caise , marginea e facuta din royal , pus cu duiul ... Tortul a avut 2kg , doar eu gasesc clienti care vor torturi miiiiiici ? :P macar acolo , un 3 kg , sa stiu pentru ce lucrez ...

Dupa cum vedeti , am tot plans dupa crimpere profi (Daniela) , acuma cand am , mi-am facut o groaza de nervi ca nu stiam cum sa lucrez cu el ... mai simplu era cu penseta mea ... partea de sus nu se intalnea pe aceeasi linie cu cea de jos ..
Am terminat de lipit stelele
Blat negresa insiropat cu sirop de zahar ars , crema de mascarpone . 2 kg ...

Gloxi , modelul e ok , mana mea e defecta cred ... ii zice star :

[/quote]
Doriana ce-mi place cel cu elefantu, dar imi place mult si dalmatianu. Ce daca nu ti-a iesit perfect modelul? nimeni nu stia ce trebuia sa iasa :P
Eu nu as sta sa mesterec pentru 2 kg, eu cel mai mic il fac de 3 kg si si pe alea am o ciuda, mai ales ca in ultima vreme toti vor de 3 kg :o

[quote name='dora' date='20 August 2010 - 10:17 PM' timestamp='1282331850' post='53773']

Si acum...va era dor de o reteta noua?!??...Daca da priviti Tortul Moulin Rouge alias Campari Cake...si reteta o gasiti la topicul Pasticceria Italiana....adica [url="http://artaculinara.com/forums/topic/397-pasticceria-italiana-dulciuri-de-la-a-la-z/page__st__80"]aici[/url]...

[/quote]
Oh Dora, cum poate sa arate, ce culori puternice. Cum ai facut negru ala sa aiba asa culoare intensa? E indecent de perfect acest tort si cat e de drept, love it :D
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3420 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • LocationLa Strumfi

Postat 22 August 2010 - 04:49 PM

Vezi postareaMIMI, la 21 August 2010 - 10:07 AM, a spus:

Dupa atatea frumuseti,pun si eu niste simplitati :P

-un tort cu frisca
-blat pandispan si crema ciocolata cu bucatele ananas

Simple, simple dar perfect lucrate :)iar cel cu cada nu mi se pare simplu deloc :P

Vezi postareaLivia, la 21 August 2010 - 05:16 PM, a spus:

Dora, m-ai lasat fara cuvinte, un tort impecabil!
Mimi ca de obicei, cu torturi simple, dar elegante!
Fetele interesate de carioci, chiar azi am folosit una, pasta era putin umeda si mi-a ingreunat scrisul, se tot oprea carioca din scris, pana la urma am reusit ceva. Oricum pt 3 lei sunt ok, pana nu demult ma chinuiam cu scobitoarea inmuiata in colorant.

Si eu am doua torturi, trebuiau sa fie 3 dar al treilea n-a mai venit, "prea scump"
blat negresa, mousse de ciocolata si pasticerra, 2 kg

cateodat si eu ma gandesc ca is prea scumpa. Daca ar trebui sa comand eu tortu nu stiu daca m-as incumeta sa dau 100 lei pe un tortulet de 15-20 felii. Mi ciuda de cele mai multe ori ca is asa grele dar si cand ma gandesc cat lucrez la ele imi trece repede :P
Imi place tare mult cel cu lilieci :D

Vezi postareavrabiuta, la 21 August 2010 - 07:59 PM, a spus:

Mimi, foarte frumoase torturile tale ! Si ca de obicei, ma oftic cind vad torturile tale lucrate cu frisca, cu model frumos pe ele, nu pleostit !...

Livia si torturile tale sunt elegante si frumoase, felicitari!

Eu nu am facut decit pentru casa, de fapt , fiu-meu a facut, eu doar l-am asistat, iar glazura recunosc ca am bibilit-o eu! Tort cu blat negresa, crema de iaurt cu mure, si pentru pofticioase, o felie generoasa ! Nu am apucat sa fac poza la tortul intreg, am fost plecata pina la maica-mea iar fiu-meu n-a mai avut rabdare (il intelegeti , nu?)

Felicitari fiului tau si din tortu ala as gusta si eu 2-3 felii mai ales ca e cu muuuure :D

Vezi postareagloxinia, la 22 August 2010 - 12:29 AM, a spus:

Fetelor ati facut niste torturi minunate.
Pentru azi am facut un tort ce l-am dat cadou nevestei colegului husbandului meu Si pentru ca mi s-a dat mana libera am incercat de toate pe el. :P In partea de sus e imprimat cu siliconul acela pe care scrie happy birthady, doar ca fiind pe alb in poze nu apare asa bine. Pe margini e cu forma de diamant. Am mai folosit crimperul, si bomboana de pe tort, pardon bomboanele de alea miiiic cat gamalia acului, ca mi-o venit acru pana le-am infipt pe toate in tort
Per ansamblu eu zic ca e cam incarcat. Ar fi fost foarte bine de nu imprimam deasupra, amu asta e. S-o dus deja

blat negressa, crema de iaurt cu afine.

Nu stiu cum arata in realitate tortu tau dar in poze da foarte bine. Imi plac calele, tare,tare :P :P :D

Vezi postareaMIMI, la 22 August 2010 - 10:00 AM, a spus:

azi,un tort ciocolatos-blat cu cacao,crema ciocolata si imbracat in cioco plastica

uuu ce fain ti-a iesit pasta si decoratiile de marinar is super. Acuma asa de curiozitate cat cantarea? Mie unu de ala imi iese la 3 kg dupa cum il vad eu din poza :o
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Ultima »