Eram sigura ca ieri am postat un mesaj, cred ca sunt prea obosita si nu fac lucruri care zic ca le fac
dani_ela, la 23 August 2010 - 09:35 PM, a spus:
saptamana trecuta am facut un tort pt un baietel care joaca badminton.
poza e neclara ca e facuta in viteza cu telefonul , ca uitasem sa ii fac una pana cand au venit dupa el .
azi am terminat un diplomat , care a fost mare - peste 4,5kg. e facut pt o micuta gimnasta de la scoala Nadia Comaneci, fan al hannei montana
Chiar si cu poza neclara se vede frumusetea tortului. Hannah desi nu imi place mie de ea tie ti-a iesit impecabil, ce fain ai desenat-o, incredibil!!!
Sapaceanu Simona, la 24 August 2010 - 07:52 AM, a spus:
Va multumesc pentru felicitari tuturor
Romana multumesc pentru raspunsuri, acum o luna am fost la o nunta, si tortul a avut crema de ciocolata cu 3 visine pe ici pe colo, am mai mancat parca tot la torturi de nunta aceasta crema, era destul de moale si de aceea eram interesata. Tortul ca aspect nu a fost cine stie ce sunt fete de aici care ar fi lucrat mult mai frumos, ma refer ca era plin de denivelari si etajele erau de diferite marimi, uite atasez o poza ca sa vedeti. In schimb trandafirii au fost moi, din ce i-o fi facut de s-au pastrat asa, eu am facut varza si conopida tot din pasta de zahar si dupa 5 minute erau piatra
Si raspunsul Danielei, sticla este doar mulaj, inainte cu 3 zile am pus pasta de zahar pe o sticla de vin si am lasat-o la uscat
Crema daca pui gelatina in ea nu e moale deloc, defapt nu ar trebui sa fie moale daca e bine batuta, eu pana anu asta nu puneam gelatina defel.
Tortul la prima privire nu arata rau, stii ce putini vad ca nu e bine finisat? Din pacate majoritatea torturilor de cofetarie nu sunt bine finisate pentru ca ii intereseaza cantitatea nu calitatea

Tranfafirii as zice ca au fost din martipan daca zici ca au fost moi si nu au fost tinuti in conditii optime. Martipanul la frigider sau aer conditionat se moaie si se strica, nu are voie la umezeala, iar aerul conditionat nu scoate umezeala din incapere ca o camera frigorifica.
Lissa, la 24 August 2010 - 09:08 AM, a spus:
Buna fetelor ,vin si eu ca o intarziata ce sunt sa va multumesc pentru felicitari si sa va felicit la randul meu pe toate pentru deosebitele torturi , cate o

de la mine pentru fiecare.
scuze ca raspund asa tarziu-
yoyo, la 18 August 2010 - 07:40 PM, a spus:
Lissa ai facut minunatii de torturi! Sunt atat de frumoase si atent lucrate. Sincere felicitari pentru unicitate si executia perfecta.
Spune-mi te rog cum ai facut iahtul:din blat sau pasta deoarece pare mare.
Yoyo draga ,iahtul e cladit din blat -crema,apoi mai decupat si indreptat bine pe unele locuri,practic e un tort in toata regula care a avut 40 cm lungime si 20cm inspre mijloc.
Ramo, la 20 August 2010 - 11:01 AM, a spus:
Lissa, crezi ca as mai putea sa zic ceva?? M-ai lasat masca, impecabile. Pentru mine tu si Floare de colt sunteti ceea ce vreau sa devin cand voi fi mare, felicitari pentru absolut fiecare opera.
Am vazut ca ai zis iar de crema de lamaie, am si eu o intrebare daca esti draguta sa ma luminezi. Am facut crema ta de mai multe ori, ultimele 2 dati am crezut ca dau cu ea de toti peretii, nu stiu de ce dar cand o amestecam cu frisca se pleostea toata, devenea foarte moale, de atunci mi-e frica sa o mai fac desi am respectat reteta. Ai idee unde e greseala? Mersi anticipat!
Vai Ramona draga, dar tu esti deja
mare...faci torturi superbe si toata lumea stie ,multumesc si iti intorc felicitarile
La crema de lamaie nu stiu ce s-a putut intampla ca eu nu am avut problema asta,intotdeauna amestec crema rece cu frisca si se ingroase cateodata ca trebuie ori sa mai pun putina lamaie si sa amestec usor cu lg ,ori sa adaug putina frisca lichida ca sa o pot intinde.Sa fie problema frisca sau caldurile ce au fost...nu-mi dau seama Ramo,mai bine pune-i si putina gelatina daca nu vrea nicicum.
Oh Lissa, Multumesc !!!

adevarul e ca mai am multe de invatat dar ma straduiesc. La crema de lamaie ramane sa mai exersez, chiar nu inteleg ce se intampla. Acuma dupa ce ai povestit tu cum o faci ma gandesc ca poate lamaiile mele sunt prea mari ...
ortansa, la 24 August 2010 - 10:48 PM, a spus:
m-am intors si eu din vacanta si vad numai torturi unu' si unu'.Ramona,Dora,Lisa,Mimi,Daniela,Gloxinia,Vrabiuta,Yoyo,Yours4ever-si sigur am uitat pe cineva la ora asta tarzie:EXCELENTE torturi,bravo!
ce am mai facut si eu ,vedeti
aici pe pagina mea de pe flickr,sunt prea franta sa le mai incarc,scuze:
http://www.flickr.co...33@N04/?saved=1
Multumim Ortansa, abia astept sa vina duminica sa apuc sa ma uit peste pozele tale
MIMI, la 25 August 2010 - 07:35 AM, a spus:
Am facut si eu un tort de nunta,nu pot spune ca mi-a dat aripi,ca Ramonei,pt ca eu am multe de invatat,dar am reusit sa-i fac miresei tortul asa cum si l-a dorit.
Ce fain ti-a iesit Mimi draga, ceva asemanator am si eu pe duminica si mi groaza ca mai am inca de facut trandafiri.
Pentru cate persoane a fost al tau si cate kg a avut?
Poi tie nu ti-a dat aripi ca nu aveai nevoie nu ca nu ar merita tortu, eu aveam nevoie de aripile alea ca sa merg mai departe.
Felicitari sincere