Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#4101 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 30 October 2010 - 03:58 PM

vai raluca , ce frumusete ai facut !!!!! ce diferenta este intre pasta asta de cioco si cea care se face numai cu miere?
am facut si eu tortul cu ciocolata plastica , vin mai diseara cu poza si cu intrebari , ca am cateva :)

#4102 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 30 October 2010 - 04:27 PM

un tort pentru o fetita de 5 ani, blat negresa, crema de caramel, imbracat in pasta de zahar !

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_10_2010/post-366-128844886573.jpg

#4103 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 30 October 2010 - 05:16 PM

Daniela,ai facut torturi unul si unul!La multi ani sotului tau!
Divina simplu si tare delicat tortul tau!
Maria22,bun venit si felicitari pentru tort.
Raluca,faci torturi din ce in ce mai frumoase!Burtica-i superba!
Livia,foarte frumoase torturile tale,iar cel pt nunta de argint a asa de diafan!!!
Tango,oricum tortul nu arata rau deloc;ai sa vezi,cu exercitiu,ii vii de hac si doamnei frisca
Vrabiuto,ai facut un castel superb!!!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#4104 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 30 October 2010 - 05:20 PM

Tort pentru botez,mai atipic-blat pandispan si crema vanilie si bucati de piersica

Imagine atasata: monthly_10_2010/post-139-128845193417.jpg

si un tort ornat cu frisca,aceeasi compozitie cu cel de mai sus

Imagine atasata: monthly_10_2010/post-139-128845201531.jpg
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#4105 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 30 October 2010 - 05:51 PM

Scuze ca vin numai asa in fuga!Dar promit sa ma revansez saptamana viitoare cand suntem in vacanta!
Tortul meu de week-end : pt. o bebelusa,diplomat(reteta mea),blat de pandispan clasic,imbracat in pdz,ornamente din pdz si bilute.

De ce mi-i se tot deregleaza data si ora la ap.foto? :) oare isi pierde memoria cand ii schimb bateriile? :)

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_10_2010/post-181-128845410585.jpg
  • Imagine atasata: monthly_10_2010/post-181-128845409402.jpg

Aceasta postare a fost editata de Anca_B: 30 October 2010 - 05:57 PM

#4106 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 October 2010 - 07:28 PM

vrabiuta- ce fain e castelu` !
mimi- iar am inceput a rade cand l-am vazut pe micutul fotbalist :P biata nevasta lui...nasol cu un asa microbist in casa. torturile sunt de nota 10 !
anca- ce ursuleata superba ! cat e de frumos tortul !

#4107 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 October 2010 - 07:36 PM

boooon, acu sa va arat cu ce ma lupt de trei zile`ncoace :P
un thomas facut de azi pe maine :P , un tort ciocolata cu ciocolata si ultimul ,dar nu cel din urma , un horror de haloin :P a se vedea (si admira =)) ) craniul , piesa de razistenta !

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

acu o rog pe ramo , ca ea lucreaza de mult timp cu ciocolata plastica : cum iei pasta de cioco intinsa pe masa si o transferi pe tort? la mine o fost tortul micut , 2kg, si l-am luat cu mainile , si l-am pus repejor , dar tot s-a intins cam tare. daca e tortul mai mare cum sa fac? apoi cand e pe tort , cum il nivelez? am incercat eu cu planatorul dar nu a mers deloc.

#4108 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 30 October 2010 - 08:50 PM

Vezi postareaYours4ever, la 29 October 2010 - 10:25 PM, a spus:

Livia, ma bucur sa iti mai vad creatiile. Spune'mi , cifrele sunt din pasta de zahar?

azi, un belly cake, o tentativa de tort Palermo, cu cateva modificari, imbracat in piele de cioco a la Dora, dar cu lipsa ingrediente ca si gum si glicerina si in loc de shortening am pus unt frecat cu zahar ce mi'a ramas de la alt tort. A iesit ceva, s'a lucrat tare bine, am lucrat'o cu zahar pe masa.

Atasament belly cake_resize.jpg

Ce frumos e!

Fetelor, eu sunt cam cu lipsa pe aici. Asta nu inseamna cu nu va urmaresc zilnic si nu va admir creatiile. Va pup pe toate si sper sa mai am si eu ce arata.

#4109 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • LocationArad

Postat 30 October 2010 - 09:01 PM

Daniela, ce mult ai muncit zilele astea!
imi place cum ti'o iesit ciocolata plastica si thomasu'
Anca, cata rabdare, sa stii ca te admir si te invidiez pt detaliile astea asa faine.
Mimi, interesant tort de botez, prezice viitorul copilului?:P
Olga draga, ce s'au vorbit clientii nostri:D si a mea o fost tot de 5 ani:D

Azi, tort castel Disney, pentru o fetita tare draga mie,cadoul meu de Craciun de acum 5 ani. E primul tort pe care i'l fac pentru ziua ei ,nu a stiut nimic de el, a fost surpriza si a fost tare incantata. Figurinele sunt din plastic.
Baza e pandispan cu o crema pe care eu am numit'o Mojito, cu lamaie si menta, iar partea de sus, carrot cake cu o crema cu scortisoara, mousse de cioco alba in care am pus sirop Cinnamon Dolce de la Starbucks. Si una din putinele dati cand se intampla asta, am gustat si eu creatia mea, si a fost asa de buna =)) .
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-360-128846522185.jpg
Raluca

#4110 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 30 October 2010 - 09:09 PM

Buna fetelor! Ce harnicute ati mai fost! Eu n-am cu ce sa vin frumos! =))

Raluca , burtica e senzationala!
Mimi, multumesc si ca de obicei frumoase tortulete! Uite cum devin bebelusii microbisti de la botez! :P
Vrabiuta, simpatic tare castelul! Ce de-a turnulete ai facut! :P
Anca, imi place mult de tot ursuletul roz pentru Mara! Contrastul intre rozul acela si alb ...se vede bine!
Daniela...mai poti? Foarte frumoase....mie Thomas mi se pare greu de facut..uf
...plus ca trebuie colorat si bibilit la el destul de mult! Parca nu ai mai facut Thomas pana acum ...cum ti s-a parut? Si te-ai mai luptat si cu cioco plastica! Imi place ca-ti ies torturile inalte...ce impunator e cel de haloween...numai 2 kg a avut? Bravo!

Felicitari tuturor! :P

#4111 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 October 2010 - 09:23 PM

Vezi postareadivina, la 30 October 2010 - 09:09 PM, a spus:

Buna fetelor! Ce harnicute ati mai fost! Eu n-am cu sa vin frumos! :(

Raluca , burtica e senzationala!
Mimi, multumesc si ca de obicei frumoase tortulete! Uite cum devin bebelusii microbisti de la botez! :P
Vrabiuta, simpatic tare castelul! Ce de-a turnulete ai facut! :P
Anca, imi place mult de tot ursuletul roz pentru Mara! Contrastul intre rozul acela si alb ...se vede bine!
Daniela...mai poti? Foarte frumoase....mie Thomas mi se pare greu de facut..uf
...plus ca trebuie colorat si bibilit la el destul de mult! Parca nu ai mai facut Thomas pana acum ...cum ti s-a parut? Si te-ai mai luptat si cu cioco plastica! Imi place ca-ti ies torturile inalte...ce impunator e cel de haloween...numai 2 kg a avut? Bravo!

Felicitari tuturor! =))

ba am mai facut unu` :P ala parca era mai fain...ma intrebi daca mai pot? stai pe aproape ca urmeaza artileria grea :P daca scap cu viata luna asta , inseamna ca am devenit nemuritoare :P

ralu- foarte fain castelul ! ai pictat floricelele pe el? bre, da `nalt turn mai are castelu` asta :P cum l-ai fixat sa nu cada sau sa se incline?

#4112 Useril este offline   Oana-Cristina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • LocationSuceava

Postat 30 October 2010 - 09:43 PM

Buna seara tuturor.Nu am postat de mult, am un program infernal la servici de ajung seara acasa mananc dorm si o i-au de la capat a doua zi .V-am urmarit cu placere creatiile , nu am pierdut nimic.Nici eu nu am stat degeaba.Deci sa o luam cu inceputul.Tort cu blat pandispan ,mousse de cioco cu lapte si migdale,cioco alba si capsuni pentru un baiat ce iubeste rockul.Imagine atasata: monthly_10_2010/post-370-128846519675.jpgTort cu blat de bezea cu nuca si crema de vanilie ,imbracat cu o crema de cioco si pandispan si apoi ornat cu pasta.Imagine atasata: monthly_10_2010/post-370-128846522447.jpgUn diplomat cu ananas.Imagine atasata: monthly_10_2010/post-370-128846525758.jpgUn tort la care am lucrat cu mare placere pentru un baietel de 4 ani,mousse de cioco cu lapte si migdale si mousse de piersici.Imagine atasata: monthly_10_2010/post-370-12884652909.jpgImagine atasata: monthly_10_2010/post-370-128846532826.jpgImagine atasata: monthly_10_2010/post-370-128846536493.jpgImagine atasata: monthly_10_2010/post-370-128846540609.jpgImagine atasata: monthly_10_2010/post-370-128846547698.jpgO coliva ornata cu pasta de zahar.Imagine atasata: monthly_10_2010/post-370-128846550795.jpgLa acest tort am experimentat un mousse de banane sa vad daca isi schimba culoare dupa 1-2 zile.De mult vroiam sa-l fac dar nu am avut timp.Ca gust a iesit bun numai ca ori am pus putina gelatina ori am scos inelul prea repede si era cam moale.De frica sa nu se dezmembreze l-am ornat repede cu o glazura de cioco si i-am trantit niste flori ramase de la alt tort.O floare am rupt-o si am pus-o asa ca nu mai aveam alta dar tortul il papam noi.Sunt tare curioasa sa vad cum se taie maine,poate se mai intareste crema.Imagine atasata: monthly_10_2010/post-370-128846554725.jpg

#4113 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 30 October 2010 - 09:57 PM

Vezi postareadani_ela, la 30 October 2010 - 09:23 PM, a spus:

Vezi postareadivina, la 30 October 2010 - 09:09 PM, a spus:

Buna fetelor! Ce harnicute ati mai fost! Eu n-am cu sa vin frumos! :P

ba am mai facut unu` :P ala parca era mai fain...ma intrebi daca mai pot? stai pe aproape ca urmeaza artileria grea :P daca scap cu viata luna asta , inseamna ca am devenit nemuritoare =))

Bravo...cu siguranta poti...nu-mi fac griji in privinta scapatului! :P Vreau si eu un sfert de artilerie! Spor maxim atunci in continuare...incearca sa te mai si odihnesti! :P

PS: De unde luati voi tavitele acelea de tort aurii/argintii...ca eu nu am dat de ele inca! :P

#4114 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 30 October 2010 - 10:43 PM

uuuu,ce de frumuseti aici,pe bune,toate imi plac.si iar nu ma abtin sa va spun ca pe zi ce trece se vad progrese tot mai mari,la fiecare din voi.bravo!

Daniela-si mie-mi plac torturile tale inalte,cum le faci asa?adica si eu le fac inalte,dar eu coc 3 blaturi,pe rand din pacate si-mi ia destul de mult timp.nu merge sa pun f.multa crema ca sa para ma inalte,pt ca mi-e teama ca nu place ,asa ca te intreb,tu cum procedezi?

eu somez din pacate de mai mult de 2 saptamani,dar asta e,pe de o parte ma simt relaxata,ma gandesc ca scap de stresul tortalitului.pe de alta....mi-e dor sa mai mesteresc ceva.

oricum,un lucru care m-a bucurat si pe care-l asteptam de ceva timp sa se intample e ca in sfarsit mi-a aparut si mie un articol intr-un ziar de aici.nu stiu ce beneficii voi avea din asta,dar gadila bine la orgoliu:-D
asta-i articolul,tradus de google e jalnic:-)

http://www.aawsat.co...1&issueno=11659

ps-imi pare rau ca nu au ales poze mai frumoase,ca le dadusem..asta e.

pup.

#4115 Useril este offline   Oana-Cristina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • LocationSuceava

Postat 30 October 2010 - 10:50 PM

Raluca frumoasa burtica dar castelul :wub: poate detaliezi cremele la celalalt topic ca suna foarte bine.Cum ai fixat turnurile?Daniela frumoase toate dar cel cu cifra 1 e favoritul meu.Eu nu am incercat inca ciocolata plastica si tare ma tenteaza.Si eu vroiam sa decorez ultimul tort cu hallowen dat din cauza moussului care a iesit cam moale nu am reusit.Ti-a iesit foarte bine si sinistru.Cat despre Thomas a fost foarte admirat de baietelul meu care mi-a adus aminte pe un ton foarte suparat ca i-am promis ca-i fac de ziua lui si din pacate nu am reusit.Am zis ca-i fac la anul :) .Vrabiut-o frumos tort dar aceeasi intrebare cum ai fixat turnurile si din ce sunt facute,au crema si daca da nu sunt greu de imbracat in pasta,nu se turtesc cand le ridici in picioare.Fetita ti-a iesit asa de bine.Mona imi pare bine ca dai un semn de viata.Mi-e tare dor de torturile tale :) .Livia mi-a placut foarte mult cel cu Hannah.Ai muncit ceva pana ai facut-o.Anca superb tortul si asa de ingrijit lucrat.Totul imi place ursuletul,fluturasii,paturica...maria22 bine ai venit.Pentru primul tort te-ai descurcat admirabil si ceea ce ma enerveaza e ca rosul e asa de rosu iar negrul asa de negru.Mie nici acum nu-mi iese cum mi-as dori.Sa-ti traiasca nepoatele sunt asa de frumoase.Punticu frumos tort i-ai facut lui David si cu atatea decoratii.Ai muncit ceva la ele.Sa-ti creasca baiatul mare si frumos.Cec frumos si interesant tortul aniversar.La multi ani fericiti impreuna.Mimi tractorul cu remorca rosie e asa de frumos iar afinele stau asa de bine acolo.Vad ca tu vopsesti cu negru si rosu iar culorile ies foarte accentuate .Iese tare bine am incercat si eu dar nu-mi place ca se usuca greu si daca pun mana se ia.Cat despre frisca...nu mai zic nimic :) .

#4116 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • LocationLa Strumfi

Postat 31 October 2010 - 10:47 AM

Hello, fetelor!!!
Am revenit dupa o vacanta superba, am o gramada de torturi de postat- 8 din w-e asta + cele de dinainte de vacanta. In momentul asta sunt franta si fara chef de descarcat poze si postat, poate maine.Am ajuns acasa miercuri dimineata la 4:30 si joi seara trebuia sa portionez un tort pt 200 persoane la biserica cu ocazia saptamanii multumirii,dar Dumnezeu mi-a dat putere si maiestrie in maini ca sa iasa un tort frumos si ”perfect” din punctul meu de vedere. Tot zic ca de aia a iesit asa drept si frumos pentru ca l-am oferit cu toata dragostea oamenilor din biserica in care merg.A facut parte din decor si toata lumea a crezut ca e din plastic :D
Va imaginati ce zombi sunt ca de atunci nu m-am oprit decat vreo 6 ore maxim pe noapte.
Acesta e tortul meu dedicat pentru saptamana multumirii prin care am vrut sa multumesc lui Dumnezeu pentru darul ce mi l-a dat :wub:

Imagine atasata: monthly_10_2010/post-160-128851569244.jpg

Vreau sa va felicit pe toate pentru torturile voastre. Nu pot sa cred ca in asa scurt timp ati evoluat atat.

Ralu, draga sa stii ca tu m-ai lasat masca la maxim. Ultimele tale torturi sunt atat de fine si impecabil lucrate, Felicitari! meriti din plin :)

Daniela
, acuma vad ca ma intrebai de cioco, vad ca ai scos-o superb la capat, foarte bine ti-a iesit. Eu torturile de cioco le tai cu un cutit bine ascutit fara zimti, la inceput m-am complicat cu un cutit fierbinte dar e mai rau, ca se lipeste de cioco de cutit.Daca ai un cutit care taie cat de cat bine se taie foarte frumos si are si tinuta buna.
Eu ciocolata tot pe miini o transfer indiferent de diametrul tortului. Daca tortul are diametru mai mare de 40 cm atunci nu pot singura si o transferam la 4 maini, nu zic ca nu se intinde putin, dar nu foarte, important e sa nu fii tu calda cand faci miscarea.Eu de obicei stau putin cu mainile sub apa rece:P De intins cu ulei o intind si nu am avut niciodata probleme, cred ca e important si locul pe care o intinzi. Blatul meu de lucru e lucios si daca nu tre sa o intind subtire este cand nici nu pun ulei si nu se lipeste. De nivelat, nivelez cu palmele cu planatortul nu merge.
Imi place tare mult munca ta de cand am lipsit eu, felicitari! Cum ai facut folia de cioco cu care ai imprejmuit tortul?

Oana-Cristina, felicitari si tie pentru torturi si in special pentru ca ornezi si bibilesti asa fain si torturile pentru casa.

Mimi
, super spectacol ne-ai prezentat, pinguinu m-a dat pe spate, cat de inal a fost???

Eataly
, sa-ti traiasca frumusetea de Manu fericita, tie felicitari pentru ce tort i-ai facut, nu avem de ce rade pentru ca te-ai descurcat onorabil :)

Ceci
, multi ani binecuvantati in casnicie si felicitari pentru tort.

Punticu
, La multi ani lui David si felicitari pentru tortul copilaresc si plin de viata!

Ortansa
, draga, felicitari si sa stii ca mi ciuda pe tine ca ai reusit sa faci aripi din gelatina. De anul trecut ma chinui sa fac niste crini din gelatina si nu mi prinde gelatina de sarmulite, din vara am renuntat la idee, dar acuma parca as incerca din nou :P Spune-mi te rog sarmulitele tale cum au fost? Ma gandesc acum ca poate si sarmele is de vina, poate ar trebui sa fie din acelea imbracate in hartie, eu am folosit de la florarie :P
Tare mi-ar placea sa citesc si eu articolul despre tine dar nu ma descurc :( Felicitari pentru articol, il meritai!

Monicagurea
, felicitari pentru minunea voastra si tie multa sanatate si atentie, chiar daca te simti in stare nu forta nota, o sa resimti mai tarziu in coloana fortarea notei, am patit-o si eu si acum fac tratament :)

Divina
, felicitari si pentru tine, imi place evolutia ta!

Tango o :) si pentru munca ta.

Oti
, sweetheart, abia astept sa revii pe baricade!
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#4117 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 31 October 2010 - 01:02 PM

Fetelor sunteti fantastice!!! ati evoluat atat de bine si intr-un timp atat de scurt de nu-mi vine sa cred...sunteti prea multe ca sa va pot enumera si de frica sa nu omit pe cineva va felicit in grup!!! Primiti cate un buchet de :) din partea mea pt fiecare!!!

Nu pot sa nu observ (ca si Ramo de altfel) evolutia super a
Ralucai...Raluca fatuca draga felicitari!!! :)

Ortansa darling..felicitari maxime pt articol...le meritai din plin :) ... cred ca acum cantaresti vreo 10kg in plus, nu?...din cauza orgoliului of course!!! :D :)

Dupa luni de zile de "stat pe bara" am mai facut si eu doua torturi...la ce torturi ati expus (si mai ales dupa minunatia Ramonei) nici nu mai indraznesc sa le expun..trebuie sa ma apuc serios de studiat :wub: ..ca deja dati lectii fetelor...fara gluma acum!!

Dar zic sa va fie de inspiratie...deci sa nu va prind cu aprecieri...ca sunt chiar niste torturi ordinare..

Un tort de inspiratie net (in ce priveste personajele) pt un baietel de 9ani...

Imagine atasata: monthly_10_2010/post-17-128852264204.jpg

Si un replay(cu mici modificari) al unui alt tort de-al meu pt o tanara doctorita ce tocmai a absolvit medicina-sectia anestesia...

Imagine atasata: monthly_10_2010/post-17-128852265681.jpg

Ambele torturi au blat cu cioco si cocos, mousse nutella si crema chantilly.

Acum fug ca am in lucru un tort mai deosebit pt o doamna deosebita...v-am pupezat pe toate!!!

#4118 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 31 October 2010 - 01:55 PM

Vezi postareaMIMI, la 30 October 2010 - 05:16 PM, a spus:

Vrabiuto,ai facut un castel superb!!!

Multumesc frumos !

Vezi postareaMIMI, la 30 October 2010 - 05:20 PM, a spus:

Foarte frumoase torturile tale ! Tu esti o maestra in ornatul cu frisca si nu dai nimic afara din casa! :D

Vezi postareaAnca_B, la 30 October 2010 - 05:51 PM, a spus:

Felicitari pentru tort ! Este foarte reusit ! Cu priivre la aparat, al meu cred ca si-a pierdut memoria de tot, ca numai arata nimic ( ori eu sunt asa tuta si nu stiu sa-l reglez!)

Vezi postareadani_ela, la 30 October 2010 - 07:28 PM, a spus:

vrabiuta- ce fain e castelu` !
mimi- iar am inceput a rade cand l-am vazut pe micutul fotbalist :( biata nevasta lui...nasol cu un asa microbist in casa. torturile sunt de nota 10 !
anca- ce ursuleata superba ! cat e de frumos tortul !

Vezi postareadani_ela, la 30 October 2010 - 07:36 PM, a spus:

Frumoase torturile tale, da Thomasul ma da pe spate ! Imi place de mor si nu comanda nimeni! Imi vine sa-mi fac mie ! :wub:

Vezi postareaYours4ever, la 30 October 2010 - 09:01 PM, a spus:

Olga draga, ce s'au vorbit clientii nostri:D si a mea o fost tot de 5 ani:D

Azi, tort castel Disney, pentru o fetita tare draga mie,

Da... chiar uite ce coincidenta ! Al tau e mai smecher, are o gramada de printese ! Am inteles ca si fetita pentru care am facut eu tortul e innebunita djupa papusi, printese @ compania!

Vezi postareaOana-Cristina, la 30 October 2010 - 09:43 PM, a spus:

Felicitari pentru torturile prestate ! Astept sa spui cum s-a comportat crema cu banane a doua zi!

Vezi postareaOana-Cristina, la 30 October 2010 - 10:50 PM, a spus:

Raluca frumoasa burtica dar castelul :P poate detaliezi c.[/left]Vrabiut-o frumos tort dar aceeasi intrebare cum ai fixat turnurile si din ce sunt facute,au crema si daca da nu sunt greu de imbracat in pasta,nu se turtesc cand le ridici in picioare.Fetita ti-a iesit asa de bine.[left]

Multumesc frumos ! Turnurile sunt facute din pasta de zahar si rulate petubul de...... folie alimentara ! Taiate unle in 2 altele in 3 ! Cu privire la cele de sus, va provoc :) sa va dati cu pararea , cum le-am facut ! :)

Vezi postareaRamo, la 31 October 2010 - 10:47 AM, a spus:

Hello, fetelor!!!
Am revenit dupa o vacanta superba, am o gramada de torturi de postat- 8 din w-e asta + cele de dinainte de vacanta.

Unde-ai fost, unde-ai fost, spune tot !
Ma bucur pentru tine ca te-ai simtit bine pe unde-ai umblat ! :(
Chiar, e superb tortul tau, nici nu-i de mirare ca unii n-au crezut ca-i real! Asptept sa vad si restul minunatiilor facute !

Vezi postareadora, la 31 October 2010 - 01:02 PM, a spus:

Fetelor sunteti fantastice!!!

Acum fug ca am in lucru un tort mai deosebit pt o doamna deosebita...v-am pupezat pe toate!!!

Ba eu zic ca-i super tortul cu silvester,poti sa zici tu ce vrei!
:) Celalat l-am mai vazut, da asta nu inseamna ca nu pot zice si aici ca-mi place ! :)
Astept tortul la care lucrezi! Spor! :P

#4119 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 31 October 2010 - 02:32 PM

Vezi postareaRamo, la 31 October 2010 - 10:47 AM, a spus:

Hello, fetelor!!!

:) cuvintele nu isi mai au rostul ,cel putin eu nu imi gasesc cuvintele potrivite pentru tine :) ,intrebari as avea dar ma dau batuta pentru ca oricum nu am nici scule,nici coloranti si ce e mai important "mana" de lucru :D

Vezi postareadora, la 31 October 2010 - 01:02 PM, a spus:

[color="#808000"]Fetelor sunteti fantastice!!! ati evoluat atat de bine si intr-un timp atat de scurt de nu-mi vine sa cred...sunteti prea multe ca sa va pot enumera si de frica sa nu omit pe cineva va felicit in grup!!! Primiti cate un buchet de :wub: din partea mea pt fiecare!!!

Dora da ca tu zici sa nu te felicitam pentru postarile tale eu nu o fac ,sunt ascultatoare ,dar nu inteleg :de ce sunt niste torturi ordinare? :) :P

[b]ortansa
felicitari pentru articol :)
nelly_th2001

#4120 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 31 October 2010 - 03:19 PM

Ramona-e chiar foarte frumos tortul tau,strugurii sunt superbi.cu ce culoare i-ai pudrat?si astept si celelalte torturi,dupa ce te odihnesti putin.

Dora,poate ca nu sunt iesite din comun ca si design,dar ca executie sunt perfecte,ca de obicei.la asta ai folosit cerealele?daca da,cum ti s=a parut?

Nelly-ordinar cred ca a tradus Dora din it. (sau engleza?ordinary)-adica obisnuit:-)

Multumesc tuturor pt. felicitari,fiecare dintre voi merita un articol :) .

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul