Hello, fetelor!!!
Am revenit dupa o vacanta superba, am o gramada de torturi de postat- 8 din w-e asta + cele de dinainte de vacanta. In momentul asta sunt franta si fara chef de descarcat poze si postat, poate maine.Am ajuns acasa miercuri dimineata la 4:30 si joi seara trebuia sa portionez un tort pt 200 persoane la biserica cu ocazia saptamanii multumirii,dar Dumnezeu mi-a dat putere si maiestrie in maini ca sa iasa un tort frumos si ”perfect” din punctul meu de vedere. Tot zic ca de aia a iesit asa drept si frumos pentru ca l-am oferit cu toata dragostea oamenilor din biserica in care merg.A facut parte din decor si toata lumea a crezut ca e din plastic
Va imaginati ce zombi sunt ca de atunci nu m-am oprit decat vreo 6 ore maxim pe noapte.
Acesta e tortul meu dedicat pentru saptamana multumirii prin care am vrut sa multumesc lui Dumnezeu pentru darul ce mi l-a dat
Vreau sa va felicit pe toate pentru torturile voastre. Nu pot sa cred ca in asa scurt timp ati evoluat atat.
Ralu, draga sa stii ca tu m-ai lasat masca la maxim. Ultimele tale torturi sunt atat de fine si impecabil lucrate, Felicitari! meriti din plin
Daniela, acuma vad ca ma intrebai de cioco, vad ca ai scos-o superb la capat, foarte bine ti-a iesit. Eu torturile de cioco le tai cu un cutit bine ascutit fara zimti, la inceput m-am complicat cu un cutit fierbinte dar e mai rau, ca se lipeste de cioco de cutit.Daca ai un cutit care taie cat de cat bine se taie foarte frumos si are si tinuta buna.
Eu ciocolata tot pe miini o transfer indiferent de diametrul tortului. Daca tortul are diametru mai mare de 40 cm atunci nu pot singura si o transferam la 4 maini, nu zic ca nu se intinde putin, dar nu foarte, important e sa nu fii tu calda cand faci miscarea.Eu de obicei stau putin cu mainile sub apa rece:P De intins cu ulei o intind si nu am avut niciodata probleme, cred ca e important si locul pe care o intinzi. Blatul meu de lucru e lucios si daca nu tre sa o intind subtire este cand nici nu pun ulei si nu se lipeste. De nivelat, nivelez cu palmele cu planatortul nu merge.
Imi place tare mult munca ta de cand am lipsit eu, felicitari! Cum ai facut folia de cioco cu care ai imprejmuit tortul?
Oana-Cristina, felicitari si tie pentru torturi si in special pentru ca ornezi si bibilesti asa fain si torturile pentru casa.
Mimi, super spectacol ne-ai prezentat, pinguinu m-a dat pe spate, cat de inal a fost???
Eataly, sa-ti traiasca frumusetea de Manu fericita, tie felicitari pentru ce tort i-ai facut, nu avem de ce rade pentru ca te-ai descurcat onorabil
Ceci, multi ani binecuvantati in casnicie si felicitari pentru tort.
Punticu, La multi ani lui David si felicitari pentru tortul copilaresc si plin de viata!
Ortansa, draga, felicitari si sa stii ca mi ciuda pe tine ca ai reusit sa faci aripi din gelatina. De anul trecut ma chinui sa fac niste crini din gelatina si nu mi prinde gelatina de sarmulite, din vara am renuntat la idee, dar acuma parca as incerca din nou

Spune-mi te rog sarmulitele tale cum au fost? Ma gandesc acum ca poate si sarmele is de vina, poate ar trebui sa fie din acelea imbracate in hartie, eu am folosit de la florarie

Tare mi-ar placea sa citesc si eu articolul despre tine dar nu ma descurc

Felicitari pentru articol, il meritai!
Monicagurea, felicitari pentru minunea voastra si tie multa sanatate si atentie, chiar daca te simti in stare nu forta nota, o sa resimti mai tarziu in coloana fortarea notei, am patit-o si eu si acum fac tratament
Divina, felicitari si pentru tine, imi place evolutia ta!
Tango o

si pentru munca ta.
Oti, sweetheart, abia astept sa revii pe baricade!