Va multumesc (cam tarziu ce-i drept)pentru aprecierile muntelui meu. Trebuia sa aiba intr-adevar o culoare putin mai inchisa, dar nu am mai avut timp sa repar. Dani_ela, si eu m-am intrebat cum vor putea sa-l taie, dar se pare ca s-au descurcat, ca nu a mai ramas nimic din el

Ramo, tin sa te felicit pentru torturile de la expozitie, sunt extraordinare si ma bucur ca asa am aflat si eu care este site-ul tau

Dan_irinel, ma bucur ca ati aparut si pe aici, ca avem ce admira si la voi.Trebuie neaparat sa incerc si reteta voastra de pasta ca prea arata bine.
Vrabiuta, vad ca nu te dai batuta, tot ai mai incercat un tort in genul asta, bravo, a iesit bine, se vede ca ai experienta

Ortansa, foarte, foarte reusit tortul de nunta, la cat mai multe.

Dani_ela, torturile tale am reusit sa le vad si pe FB, vad ca lucrezi la greu, bravo si mult spor in continuare.
Fetelor, sa stiti ca pe unele v-am mai descoperit si pe fb, sper sa imi dati accept, ca tare greu mai tin pasul cu voi din cauza muncii si acolo parca mai usor va vad. Eu din pacate lucrez pana pe la 6-7 seara si in timpul zile nu am acces la internet, de asta apar asa rar pe aici.
Si ca de obicei, sa ma scuze fetele de care nu am spus nimic cate o mare