Forum Culinar: Friptura de vitel in ulei - Forum Culinar

Salt la continut

  • 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Friptura de vitel in ulei

#81 Useril este offline   bellamama 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,613
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 08 June 2015 - 10:31 AM

Am comis-o din nou, de aceasta data am pus laolalta o bucata de vrabioara de manzat cu una de file de porc.
Tot la presiune. Vrabioara, taiata felii subtiri am acoperit-o cu sos tonnato, iar porcul (taiat felii mai groase, fiindca se sfarama) cu sosul, care s-a format in oala din sucul de lamaie si jus-urile celor 2 carni. Uleiul l-am dat deoparte si-l folosesc la gatit.
De vis! Multam' inca odata.

#82 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,070
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 08 June 2015 - 05:54 PM

Fain, muschiuletul de porc era moale?

#83 Useril este offline   bellamama 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,613
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 09 June 2015 - 09:25 AM

Vezi postareaAdriana, la 08 June 2015 - 05:54 PM, a spus:

Fain, muschiuletul de porc era moale?

Ei, da, mult mai moale decat vaca...
Dar si vaca e delicioasa taiata foarte subtire si cu sosul tonnato pe ea.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_06_2015/post-1860-14338347145033.jpg


Arata acest topic


  • 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi