Forum Culinar: Gugelhupf cu marmelada - Forum Culinar

Salt la continut

  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Gugelhupf cu marmelada

#21 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 February 2010 - 11:42 PM

Un trandafir cu marmelada :tongue3:

#22 Useril este offline   Cristinica 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 21-December 09
  • LocationTorino

Postat 04 May 2010 - 01:34 PM

Am facut si eu! :pupic:
Am pus si un pic de faina manitoba. Am folosit marmelada de gutui.

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-477-127297273956.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-477-127297277644.jpg

L-am pregatit pentru "merenda". O sa revin cu sectiunea.
Trebuie sa editez acest mesaj cu sectiunea minunatului guguluf!

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-477-127298031228.jpg

Multumesc, Adriana! :hug: :floare:

#23 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 May 2010 - 04:25 PM

Fain de tot, a crescut bine.
Fii atenta la manitoba, ea e recomandata pentru aluaturile dospite, daca vrei sa o folosesti la dulciuri de genul astuia pune putina.

#24 Useril este offline   Cristinica 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 21-December 09
  • LocationTorino

Postat 04 May 2010 - 05:14 PM

Am avut oarece emotii, pentru ca am cantarit di ochi ingredientele.
Am pus cam 3 linguri de manitoba pentru ca imi era teama ca n-o sa-mi ajunga faina 00.
Sunt extrem de multumita de rezultat! Prajitura e pufoasa si in acelasi timp umeda, deloc inecacioasa. Exact cum ai subliniat si tu la inceput.
Multumesc inca o data!

#25 Useril este offline   Nurgül 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 22-April 10
  • LocationBremen

Postat 05 May 2010 - 05:33 PM

l am facut si eu, am folosit niste dulceata de visine care zacea prin figider si nu stiam ce sa fac cu ea. Pentru ca visinele erau intregi am mixat mai intai dulceata cu mixarul stab, iar o parte din faina am inlocuit o cu migdale macinate, a iesit foarte bun, moale si pufos, SI FARA GUST DE OUA, lucru foarte important pentru mine!

Compozitia mi a iesit cam vartoasa, lucru care i s a mai imtmplat cuiva, dupa cum am citit, cred ca de la cat de mari sunt ouale, ale mele au fost mai mititele...

multumesc de reteta s a trecut la catastif

si o poza doveditoare

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-646-127307353159.jpg


#26 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 May 2010 - 07:30 PM

Ti-a iesit tare fain...si-mi place mult ca ai improvizat cu dulceata ...Bravo tie :-*

#27 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 May 2010 - 09:26 PM

Vezi postareaCristinica, la 04 May 2010 - 05:14 PM, a spus:

Multumesc inca o data!

Cu placere, ma bucur mult ca ti-a iesit bine si ca ti-a placut.

#28 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 May 2010 - 09:43 PM

Vezi postareaNurgül, la 05 May 2010 - 05:33 PM, a spus:

l am facut si eu, am folosit niste dulceata de visine care zacea prin figider si nu stiam ce sa fac cu ea. Pentru ca visinele erau intregi am mixat mai intai dulceata cu mixarul stab, iar o parte din faina am inlocuit o cu migdale macinate, a iesit foarte bun, moale si pufos, SI FARA GUST DE OUA, lucru foarte important pentru mine!

Compozitia mi a iesit cam vartoasa, lucru care i s a mai imtmplat cuiva, dupa cum am citit, cred ca de la cat de mari sunt ouale, ale mele au fost mai mititele...

multumesc de reteta s a trecut la catastif

si o poza doveditoare

Imi place ca ai improvizat si ca a iesit bine si bun.

#29 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 03 September 2010 - 08:51 AM

La-am facut cand eram la Rasnov, cu mere rase la borcan, pentru placinta.Super bun si aromat.

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-9-128349652296.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-9-128349655646.jpg

#30 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 September 2010 - 09:02 AM

Fain si mi-ai dat si o idee, ca am niste pure de mere la borcan cumparat nu mai stiu prin ce tara pe care vad ca nu il folosesc la altceva asa ca as putea face colacul asta.

#31 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 03 September 2010 - 09:40 AM

Merele rase la borcan puse de mama, aveau si un pic de scortisoara, asa ca i-au dat colacului o aroma festiva, de Craciun. :blackeye: Tari bun! :lol:

#32 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 07 September 2010 - 09:19 AM

Adriana, am facut si eu reteta ta insa cu marmelada de prune (a iesit inchisa la culoare de parca as fi pus cacao) si glazura de ciocolata, asa a vrut cupilul. A iesit tare buna, se mai executa cu siguranta!

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-88-128384394289.jpg
GEORGIA

#33 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 September 2010 - 09:51 AM

Ma bucur ca ti-a placut.

#34 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 September 2010 - 09:42 AM

Si eu am refacut-o inlocuind marmelada cu piure de mere
Imagine atasata: monthly_09_2010/post-4-128445013791.jpg
Imagine atasata: monthly_09_2010/post-4-128445015633.jpg

#35 Useril este offline   Cami 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 24 February 2011 - 10:33 AM

Vezi postareaEataly, la 03 September 2010 - 09:40 AM, a spus:

Merele rase la borcan puse de mama, aveau si un pic de scortisoara, asa ca i-au dat colacului o aroma festiva, de Craciun. :hungry: Tari bun! :D

Eataly, detaliezi putin cu merele la borcan? Mere rase, cu zahar si scortisoara? Nu fermenteaza?
Adriana, te rog sa nu ma tragi prea tare de urechi pentru off-topic :). Promit sa fac guguluful cu prima ocazie.

#36 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 February 2011 - 01:16 PM

Vezi postareaCami, la 24 February 2011 - 10:33 AM, a spus:

Adriana, te rog sa nu ma tragi prea tare de urechi pentru off-topic :hungry:. Promit sa fac guguluful cu prima ocazie.

Absolut deloc :)

#37 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 24 February 2011 - 04:58 PM

Vezi postareaCami, la 24 February 2011 - 10:33 AM, a spus:

Vezi postareaEataly, la 03 September 2010 - 09:40 AM, a spus:

Merele rase la borcan puse de mama, aveau si un pic de scortisoara, asa ca i-au dat colacului o aroma festiva, de Craciun. :( Tari bun! :)

Eataly, detaliezi putin cu merele la borcan? Mere rase, cu zahar si scortisoara? Nu fermenteaza?
Adriana, te rog sa nu ma tragi prea tare de urechi pentru off-topic :(. Promit sa fac guguluful cu prima ocazie.


M-ai prins.Pai le pune mama in toamna, si are toata iarna.Si vara, as adauga eu.Din comoditate, doar se gasesc mere si iarna.O intreb cum le face, cred ca le caleste bine si sterilizeaza.Nu, nu fermenteaza.

#38 Useril este offline   KikenHana 

  • fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 29 March 2011 - 06:25 PM

L-am facut si eu de cateva ori, cu diverse dulceturi. Bun si rapid, multumesc pt reteta!

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-44-130141588581.jpg
Take a walk on the wild side...

artizan

#39 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 March 2011 - 06:40 PM

Cu placere, imi place foarte mult forma asta.

#40 Useril este offline   catigrec2 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 114
  • Inregistrat: 12-February 10
  • LocationTimisoara

Postat 04 May 2011 - 07:13 PM

am facut si aceasta prajitura, e foarte buna. am pus-o in forma de chec, si cu gem de gutui. e minunata! multumim! :tongue3:

iata si dovada:

Imagine postata

nu stiu de mi-a iesit asa mica! :P

Arata acest topic


  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi