Gugelhupf cu marmelada
#22
Postat 04 May 2010 - 01:34 PM
Am pus si un pic de faina manitoba. Am folosit marmelada de gutui.
L-am pregatit pentru "merenda". O sa revin cu sectiunea.
Trebuie sa editez acest mesaj cu sectiunea minunatului guguluf!
Multumesc, Adriana!
#23
Postat 04 May 2010 - 04:25 PM
Fii atenta la manitoba, ea e recomandata pentru aluaturile dospite, daca vrei sa o folosesti la dulciuri de genul astuia pune putina.
#24
Postat 04 May 2010 - 05:14 PM
Am pus cam 3 linguri de manitoba pentru ca imi era teama ca n-o sa-mi ajunga faina 00.
Sunt extrem de multumita de rezultat! Prajitura e pufoasa si in acelasi timp umeda, deloc inecacioasa. Exact cum ai subliniat si tu la inceput.
Multumesc inca o data!
#25
Postat 05 May 2010 - 05:33 PM
Compozitia mi a iesit cam vartoasa, lucru care i s a mai imtmplat cuiva, dupa cum am citit, cred ca de la cat de mari sunt ouale, ale mele au fost mai mititele...
multumesc de reteta s a trecut la catastif
si o poza doveditoare
Imagini atasate
#26
Postat 05 May 2010 - 07:30 PM
#27
Postat 05 May 2010 - 09:26 PM
#28
Postat 05 May 2010 - 09:43 PM
Nurgül, la 05 May 2010 - 05:33 PM, a spus:
Compozitia mi a iesit cam vartoasa, lucru care i s a mai imtmplat cuiva, dupa cum am citit, cred ca de la cat de mari sunt ouale, ale mele au fost mai mititele...
multumesc de reteta s a trecut la catastif
si o poza doveditoare
Imi place ca ai improvizat si ca a iesit bine si bun.
#29
Postat 03 September 2010 - 08:51 AM
#30
Postat 03 September 2010 - 09:02 AM
#31
Postat 03 September 2010 - 09:40 AM
#32
Postat 07 September 2010 - 09:19 AM
#35
Postat 24 February 2011 - 10:33 AM
Eataly, la 03 September 2010 - 09:40 AM, a spus:
Eataly, detaliezi putin cu merele la borcan? Mere rase, cu zahar si scortisoara? Nu fermenteaza?
Adriana, te rog sa nu ma tragi prea tare de urechi pentru off-topic . Promit sa fac guguluful cu prima ocazie.
#36
Postat 24 February 2011 - 01:16 PM
#37
Postat 24 February 2011 - 04:58 PM
Cami, la 24 February 2011 - 10:33 AM, a spus:
Eataly, la 03 September 2010 - 09:40 AM, a spus:
Eataly, detaliezi putin cu merele la borcan? Mere rase, cu zahar si scortisoara? Nu fermenteaza?
Adriana, te rog sa nu ma tragi prea tare de urechi pentru off-topic . Promit sa fac guguluful cu prima ocazie.
M-ai prins.Pai le pune mama in toamna, si are toata iarna.Si vara, as adauga eu.Din comoditate, doar se gasesc mere si iarna.O intreb cum le face, cred ca le caleste bine si sterilizeaza.Nu, nu fermenteaza.