Gugelhupf cu marmelada
#42
Postat 05 May 2011 - 09:59 PM
Multumesc Adriana pentru reteta.
L-am facut cu dulceata de fructe de padure si a iesit delicios,usor acrisor.
L-am facut cu dulceata de fructe de padure si a iesit delicios,usor acrisor.
#44
Postat 06 July 2012 - 09:56 AM
Miercuri a ploat si era racoare.Am aprins cuptorul si am hotarat sa golesc inca un borcan de gem inceput.
Pata mi s-a pus pe un gem de prune facut de mama, fara zahar, gen magiun.
Am redus si din zahar(70 gr), am exagerat si am pus si deasupra gem:
Il refac cu siguranta, ca mai am gemuri de omorat.Operatiunea golirea dulapurilor nu s-a terminat.
Grazie Adriana!
Pata mi s-a pus pe un gem de prune facut de mama, fara zahar, gen magiun.
Am redus si din zahar(70 gr), am exagerat si am pus si deasupra gem:
Il refac cu siguranta, ca mai am gemuri de omorat.Operatiunea golirea dulapurilor nu s-a terminat.
Grazie Adriana!
#45
Postat 06 July 2012 - 10:06 AM
Prego , eu am avut putere doar sa incalzesc laptele pentru o panna cotta
#47
Postat 07 July 2012 - 10:24 PM
Chiar daca e foarte cald, am aprins totusi cuptorul...
A iesit minunat si imi place ca nu e uscat. Eu am pus si cateva bucatele de piersici.
A iesit minunat si imi place ca nu e uscat. Eu am pus si cateva bucatele de piersici.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)
#49
Postat 24 November 2016 - 01:26 PM
Marmelata de portocale cu ghimbir, bonus: picaturi de ciocolata.
Adriana
#50
Postat 24 November 2016 - 02:00 PM
Bravo, arata foarte bine.
Ma bucur ca ai scos-o de la naftalina s-o refac si eu
Ma bucur ca ai scos-o de la naftalina s-o refac si eu