Forum Culinar: Somon salbatic cu crusta de brinza aromata - Forum Culinar

Salt la continut

  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Somon salbatic cu crusta de brinza aromata mediteranean & marar

#41 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 March 2010 - 01:43 PM

Trebuie incercat, cred ca-i delicios :) !

#42 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 13 March 2010 - 07:46 PM

Cu mare placere,Laura :P
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#43 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 13 March 2010 - 07:47 PM

 any_annette, la 12 March 2010 - 01:43 PM, a spus:

Trebuie incercat, cred ca-i delicios :P !

Noua ne place foarte mult.Sotului ,mai mult ala cu mustar si marar,iar noua,fetelor,ala cu rosii :P
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#44 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 14 March 2010 - 11:07 PM

Maya, saru'mana pentru masa! :drool: Tocmai am terminat de papat somon cu crusta de mustar si marar. :)
Sa zic delicios??? :drool: Nu-i bine! :D Super? :( Nici atat! :drool: Sincer, chiar nu gasesc cuvintele necesare pentru a descrie ce bun a fost! :( N-am avut decat 2 fileuri mai maruntele, dar nu ne saturam nici daca aveam cate 2 kile de somon de caciula! :(

#45 Useril este offline   cricket 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 49
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationIasi

Postat 18 May 2010 - 11:44 AM

si somoneii mei, prima data cu crema de branza, a 2-a oara cu rosii uscate, cred ca totusi prefer prima varianta.

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-202-127417583376.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-202-127417585662.jpg


multumesc mult Maya! :floare:

#46 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 18 May 2010 - 11:50 AM

 Foxyy, la 14 March 2010 - 11:07 PM, a spus:

Maya, saru'mana pentru masa! :P Tocmai am terminat de papat somon cu crusta de mustar si marar. :P
Sa zic delicios??? :P Nu-i bine! :P Super? :floare: Nici atat! :P Sincer, chiar nu gasesc cuvintele necesare pentru a descrie ce bun a fost! :P N-am avut decat 2 fileuri mai maruntele, dar nu ne saturam nici daca aveam cate 2 kile de somon de caciula! :lol:

Mi-e dor de somon.Dar azi am facut deja supa de salata a Piscotelului,si mai fac ceva cu calamari...dar îi ajunge rîndul si somonului...again :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#47 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 18 May 2010 - 11:51 AM

 cricket, la 18 May 2010 - 11:44 AM, a spus:

si somoneii mei, prima data cu crema de branza, a 2-a oara cu rosii uscate, cred ca totusi prefer prima varianta.

somon cu crema de branza 1.jpg

somon cu crusta mediteraneana.jpg


multumesc mult Maya! :floare:

Cu placere,draga mea greierasa :P
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

Arata acest topic


  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi