Forum Culinar: Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva. - Forum Culinar

Salt la continut

• 81 Pagini +
  • « Prima
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva.

#621 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 28 August 2010 - 08:28 AM

Vezi postareaortansa, la 27 August 2010 - 09:09 PM, a spus:

va place bebitzul meu?nu e inca gata,ii mai lipsesc una alta,dar atat am reusit sa fac astazi.daca ghiciti cine este personajul,inseamna ca nu am muncit degeaba.stiu ca nu e perfect si intocmai identic,dar sunt multumita deocamdata,sa vedem cum va arata maine pe tort.

Atasament 012.JPG

a iesit ffff reusit Nody, pana si copiii l-au recunoscut
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#622 Useril este offline   МарусьяЯ 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 25-August 10
  • Locationbrasov, romania

Postat 28 August 2010 - 05:43 PM

Vezi postareaortansa, la 27 August 2010 - 09:09 PM, a spus:

va place bebitzul meu?nu e inca gata,ii mai lipsesc una alta,dar atat am reusit sa fac astazi.daca ghiciti cine este personajul,inseamna ca nu am muncit degeaba.stiu ca nu e perfect si intocmai identic,dar sunt multumita deocamdata,sa vedem cum va arata maine pe tort.

Atasament 012.JPG

eu nu stiu cine e Nody..banuiesc ca trebuie sa-mi mai creasca copilasii sa aflu cate vreun personaj....dar e frumos foooc..imi place tare mult..abia astept sa vad tortul.

#623 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 30 August 2010 - 10:18 AM

fetele- cele care ati facut crini dupa metoda natashei , am nevoie de sfaturi . am incercat si eu , am facut petalele , au iesit ok , am pus sarmulitele , dar cand s-au uscat si am vrut sa le prind unele de altele , am ramas cu sarmele in mana . petalele mele s-au rupt :P . ceva nu e in regula...cum se ataseaza sarma de petala? trebuie indoita la capt sau nu? de ce s-au rupt? B) eu zic ca le-am lasat destul de groase , mai groase nu ies urate? vreau criiini :P B) :)

#624 Useril este offline   Livia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • LocationTimisoara

Postat 30 August 2010 - 12:05 PM

Eu am facut crini , dar nu sunt cel mai bun exemplu, din 6 petale si mie mi s-a rupt una. Pana la urma am facut crni cu 5 petale, dar nu a observat nimeni si l-au vazut vreo 50 persoane :) .
Eu nu am indorit sarma la capat si am intins cu sucitorul peste pasta cu sarma bagata, pana am subtiat-o cat am vrut. Va trebui sa mai incerc si eu...

#625 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 31 August 2010 - 11:11 AM

asa am facut eu crinul (nu am timp sa stau prea mult pe net asa ca pun doar poze si daca nu se intelege raspund apoi eventualelor intrebari)
Problema pt care am incercat o alta metoda a fost tot sarmulitele care imi rupea pasta sio erau prea tapene

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-91-128324594637.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-91-128324590671.jpg
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#626 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 August 2010 - 11:49 AM

multumesc pt raspuns , cec :) . probabil asa voi face si eu ...dar tot ramane intrebarea cu sarmulitele , cum fac fetele oare? a ramas piticu` pe creier :)

#627 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 31 August 2010 - 12:03 PM

Vezi postareadani_ela, la 31 August 2010 - 11:49 AM, a spus:

multumesc pt raspuns , cec :) . probabil asa voi face si eu ...dar tot ramane intrebarea cu sarmulitele , cum fac fetele oare? a ramas piticu` pe creier :)

Dani, Gabrenia a facut crini dupa metoda Natashei si i-au reusit chiar foarte bine, ce-ar fi sa-i dai un mesaj privat ei sau chiar Natashei si sa le rogi sa mai treaca si pe la noi si sa ne lamureasca. Si eu vreau sa incerc sa fac crini, chiar mi-am cumparat de pe ebay decupatoare ca ale Natashei, dar nu le-am folosit tot de frica asta, ca se vor rupe.

#628 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 04 September 2010 - 08:50 PM

sa va arat ce-am modelat eu ieri,din lipsa de ocupatie :P ,da' sa nu radeti, daaaa?

acu' poti sa vii Dora,cu sutul :P =))

e greu sa lucrezi curat pe o fetzisoara minuscula,recunosc :P

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-301-128362612372.jpgImagine atasata: monthly_09_2010/post-301-128362613715.jpg

sper sa-mi iasa o mireasa,sa vedem cum o sa am descurc si cu corpul.

#629 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 04 September 2010 - 09:23 PM

Ortansa,cat e de mare capul? Sunt invidioasa pe nasucul ala si pe urechi. Si tiara ti-a iesit super!
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#630 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 04 September 2010 - 09:44 PM

cat o nuca mai mica.da,ochii mi se par cel mai greu de facut,nici nasul nu e prea usor,mai incerc fo 2 capatani din astea si daca nu iese cum vreau,schimb stilul cu unul mai simplu,ceva in genul asta(dar nici ala nu cre' ca-mi iese):
http://www.flickr.co...63/in/contacts/

#631 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 06 September 2010 - 12:42 PM

Ortansa draga sutul este pregatit de mult ;)..dar nu prea gaseste motiv sa-si faca datoria :P :lol:
Se vede treaba ca ti-ai dat toata silinta :)
Pentru primele tale incercari te-ai descurcat onorabil zic eu...desi e f greu sa lucrezi chip uman cu pdz care este o pasta modelabila edibila dar se usuca fff repede...si nu-ti permite sa revii asupra detaliilor asa cum iti permite fimo de exemplu...
Eu am inceput sa cochetez cu aceasta pasta...si pot spune ca sunt super incantata...dar pretul ...uhhh...te face sa-ti piara cheful de modelare ^_^

Una peste alta...deci ai scapat de sut si de data aceasta...=))
De-abia astept sa vad si corpul...sunt cu ochii pe tine ;):blush:

#632 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 08 September 2010 - 11:31 AM

Vezi postareadani_ela, la 31 August 2010 - 11:49 AM, a spus:

multumesc pt raspuns , cec :-* . probabil asa voi face si eu ...dar tot ramane intrebarea cu sarmulitele , cum fac fetele oare? a ramas piticu` pe creier :-*

daniela draga de tine scuza-ma dar abia acum ti-am vazut apelul ,nu am fost pe acasa.Ce sa-ti spun,si eu am patit cu cateva petale de s-au rupt dar incearca sa nu le faci groase ca devin casante.daca ai urmat intocmai tutorialul Natashei nu cred sa ai probleme.Problema e din ce ai facut pasta?Din pasta de zahar sau din lapte praf?Eu lucrez numai cu lapte praf la decoratii pentru ca mi sa pare mai elastica si nu devine casanta ca cea de zahar cand se usuca.trimite-mi un pm si mai vorbim daca vrei .te pup!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#633 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 08 September 2010 - 11:41 AM

[quote name='Luminis' date='31 August 2010 - 01:03 PM' timestamp='1283249028' post='55004']

[/quote]

Dani, Gabrenia a facut crini dupa metoda Natashei si i-au reusit chiar foarte bine, ce-ar fi sa-i dai un mesaj privat ei sau chiar Natashei si sa le rogi sa mai treaca si pe la noi si sa ne lamureasca. Si eu vreau sa incerc sa fac crini, chiar mi-am cumparat de pe ebay decupatoare ca ale Natashei, dar nu le-am folosit tot de frica asta, ca se vor rupe.
[/quote]
Luminis bine te-am regasit!Incearca sa faci crini si ai sa reusesti,garantat!Lasa frica deoparte,ce-i aia?foarte bine ca ai decupatoarele Natashei,eu nu le-am avut,am lucrat cu forma de frunza de lacramioara de la setul acela vernil de la Wilton si uite ca mi-a iesit!Incearca tot cu lapte praf sa faci pasta si ai sa vezi ca e mai moale si lipicioasa si cand se usuca nu este asa de casanta ca cea de zahar...cel putin asta e impresia mea,ca am incercat si unele decoratii din pdz si nu am fost chiar asa de multumita,sau poate e cu ce te obisnuiesti,mai stii?Pupici!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#634 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 September 2010 - 05:39 PM

gabrenia- multumesc de raspuns ! eu de obicei fac flori din pasta de lapte praf. dar crinii i-am facut din pasta de zahar , ca pe cea de lapte praf nu o pot increti pe margine cu scobitoarea. tu reusesti sa incretesti petala facuta din lapte praf?

#635 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 08 September 2010 - 08:50 PM

Vezi postareaortansa, la 04 September 2010 - 08:50 PM, a spus:

sa va arat ce-am modelat eu ieri,din lipsa de ocupatie :violent1: ,da' sa nu radeti, daaaa?

acu' poti sa vii Dora,cu sutul :-h :lol:

e greu sa lucrezi curat pe o fetzisoara minuscula,recunosc -_-

sper sa-mi iasa o mireasa,sa vedem cum o sa am descurc si cu corpul.

dau din nou reply la mesajul tau Ortansa draga...ai vazut ca numai lucrand iti poti da seama cat de greu este sculptura si modelarea fiintelor umane in 3D?...ca tot ma luasesi tu la suturi data trecuta :lol:...nu oricine e capabil..trebuie sa ai un adevarat har....iar Nella (la al carei ingeras faceai referire atunci ;)) este o adevarata artista....si gandeste-te ca toate figurinele le-a facut fara ustensile speciale...asta inseamna har dumneiesc...nu ma mir c-a fost cooptata de renumita revista germana pt care lucreaza acum (ea fiind si o fotografa profesionista) :)

#636 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 08 September 2010 - 10:09 PM

Dora,eu fac de ceva vreme fetzisoare,nu e prima oara si inca nu sunt multumita de rezultate.nu mai tin minte exact mesajul la adresa ta,insa nu-mi aduc aminte sa te fi luat la suturi,dar daca ti-am lasat impresia asta, inseamna ca m-am exprimat eu gresit cumva,mea culpa.oricum ,eu te vad pe tine un geniu,asa ca astept sa mai incerci si alte figurine,ca sa am si eu de unde invata :violent1:

#637 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 September 2010 - 11:06 PM

Hai sa va arat ce lucru de cateva zile. Inca nu sunt gata toate doar asa informativ:

Alba ca Zapada:

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-20-128397977792.jpg

Un bebe intr-un patut. Va fi pt un botez. Sugerati-mi ce sa ii mai fac patutului ca am impresia ca bebe e in pericol acolo :violent1:

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-20-128397983906.jpg

Un bebe intr-un carucior, caruciorului inca nu i-am atasat rotile:

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-20-128397987405.jpg
asta mi l-au cerut pt o gravida.

Tot pentru botez o sticla cu lapte :

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-20-12839799122.jpg

Iar Andrei vrea un tort cu un castel, pe castel sa stea arcasi, pe mare corabii de vikingi cu luptatori, o padurice langa acastel si 3 dragoni acolo :lol:
Ma rog am facut un aligator in loc de dragon sa vedem pe unde scot camasa :lol:

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-20-128397999987.jpg
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#638 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 September 2010 - 06:29 AM

gloxinia- fata , ce de prunci se nasc acolo la voi :lol: .foarte reusite toate decoratiile, dar vikingii aia sunt mortali , si barcile lor la fel. :lol:

oti- uitasem sa te rog sa imi spui cum ai reusit sa faci o `snejana` atat de reusita? prin ce metoda? sa nu imi zici ca ai atata talent la desen , ca atunci eu nu am nici o sansa sa fac asa ceva vreodata :violent1:

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 09 September 2010 - 06:33 AM

#639 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 September 2010 - 08:09 AM

Vezi postareadani_ela, la 09 September 2010 - 06:29 AM, a spus:

gloxinia- fata , ce de prunci se nasc acolo la voi :lol: .foarte reusite toate decoratiile, dar vikingii aia sunt mortali , si barcile lor la fel. :wub:

oti- uitasem sa te rog sa imi spui cum ai reusit sa faci o `snejana` atat de reusita? prin ce metoda? sa nu imi zici ca ai atata talent la desen , ca atunci eu nu am nici o sansa sa fac asa ceva vreodata :occasion14:

Daniela m-ai intrebat de snejana, pai am decupat conturul dupa ce am listat-o si mi-am trasat pe pasta. Restul, stii tu... e pictura si desen la oki :D

Cat despre prunci, ala in carut inca e nenescut :lol:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#640 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 09 September 2010 - 02:08 PM

Vezi postareagloxinia, la 08 September 2010 - 11:06 PM, a spus:

Hai sa va arat ce lucru de cateva zile. Inca nu sunt gata toate doar asa informativ:

Alba ca Zapada:

Un bebe intr-un patut. Va fi pt un botez. Sugerati-mi ce sa ii mai fac patutului ca am impresia ca bebe e in pericol acolo :occasion14:

Un bebe intr-un carucior, caruciorului inca nu i-am atasat rotile:

asta mi l-au cerut pt o gravida.

Tot pentru botez o sticla cu lapte :

Iar Andrei vrea un tort cu un castel, pe castel sa stea arcasi, pe mare corabii de vikingi cu luptatori, o padurice langa acastel si 3 dragoni acolo :wub:
Ma rog am facut un aligator in loc de dragon sa vedem pe unde scot camasa :lol:

Fataaaaa m-ai dat gata cu vikingii tai...superbi chiar daca minusculi :D...si ce cuburi faine ai facut!!!...cum le-ai reusit de data asta?...de-abia astept sa vad tortul lui Andrei!!! si pe celalalte of course! :lol:

Arata acest topic

• 81 Pagini +
  • « Prima
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul