Forum Culinar: Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva. - Forum Culinar

Salt la continut

• 81 Pagini +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva.

#641 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 09 September 2010 - 05:16 PM

Gloxinia,ce faina e alba ca zapada.pai iti trebuie ceva talent sa o desenezi asa bine,nu mai fii modesta.Si ce haios e baietelul tau cu vikingii si dragonul:-).Bebelusii iar sunt super,vorba Danielei,ce natalitate aveti in zona:-).va arat ce am modelat si eu ieri,pt tortul de azi(il pun la torturi acum)

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-301-12840451602.jpg
Imagine atasata: monthly_09_2010/post-301-128404529056.jpg
Imagine atasata: monthly_09_2010/post-301-12840453281.jpg

#642 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 09 September 2010 - 05:25 PM

ce faine sunt , ortansa ! zici ca-s adevarate !

#643 Useril este offline   elena_antony 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 73
  • Inregistrat: 17-December 09
  • LocationLebanon-Beirut

Postat 09 September 2010 - 06:01 PM

Ortansa sunt superbe !!

Poti sa-mi spui de unde ai cumparat coloranti alimentari in Liban?Sunt in cautare si de ustensile .. :)

#644 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 09 September 2010 - 08:21 PM

Mersi Daniela,ma bucur ca-ti plac.

Elena-eu ma aprovizionez mai mult din Romania,dar si de aici-din Jdaidet,str.Hekme ,firma se numeste GTC Moussan-au si site dar nu e actualizat http://www.gtcmoussa...ry=5&startat=1.
Coloranti lichizi bunicei gasesti si in supermarket,la raionul de produse gen praf de copt,zahar pudra=sticlute mici de la Foster Clark.

#645 Useril este offline   elena_antony 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 73
  • Inregistrat: 17-December 09
  • LocationLebanon-Beirut

Postat 10 September 2010 - 02:52 PM

Vezi postareaortansa, la 09 September 2010 - 08:21 PM, a spus:

Elena-eu ma aprovizionez mai mult din Romania,dar si de aici-din Jdaidet,str.Hekme ,firma se numeste GTC Moussan-au si site dar nu e actualizat http://www.gtcmoussa...ry=5&startat=1.
Coloranti lichizi bunicei gasesti si in supermarket,la raionul de produse gen praf de copt,zahar pudra=sticlute mici de la Foster Clark.

Multumesc, o sa trec pe la ei sa vad ce au . :help:

#646 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 10 September 2010 - 07:33 PM

Vezi postareadani_ela, la 08 September 2010 - 05:39 PM, a spus:

gabrenia- multumesc de raspuns ! eu de obicei fac flori din pasta de lapte praf. dar crinii i-am facut din pasta de zahar , ca pe cea de lapte praf nu o pot increti pe margine cu scobitoarea. tu reusesti sa incretesti petala facuta din lapte praf?

Sigur ca da!Toti crinii pe care i-am facut sunt din lapte praf si te asigur ca a mers foarte bine incretirea pe margini.poate mai gasesc o poza sa-ti reamintesc,te pup!

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_09_2010/post-404-128414000303.jpg

Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#647 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 10 September 2010 - 08:12 PM

of gabrenia , cat sunt de frumosi crinii astia :( saptamana viitoare am mai mult timp liber si ii incerc neaparat , ca imi bantuie somnu` :D

#648 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 10 September 2010 - 08:52 PM

Vezi postareagabrenia, la 10 September 2010 - 07:33 PM, a spus:

!

Foarte frumosi ii faci, :D !

#649 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 10 September 2010 - 08:55 PM

Gabrenia , din nou , jos palaria . Ce frumosi sunt ... Puneti , va rog reteta de pasta de lapte praf (poate este pusa undeva , si eu n-am vazut-o), si ziceti-mi si mie ce lapte praf folositi voi , care e cel mai bun ?

Daniela , abia astept sa vad ce faci . Tin pumnii sa iasa faini .
mama de fete cucuiete Imagine postata

#650 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 10 September 2010 - 11:35 PM

Vezi postareaDoriana, la 10 September 2010 - 08:55 PM, a spus:

Gabrenia , din nou , jos palaria . Ce frumosi sunt ... Puneti , va rog reteta de pasta de lapte praf (poate este pusa undeva , si eu n-am vazut-o), si ziceti-mi si mie ce lapte praf folositi voi , care e cel mai bun ?

Da chiar asa si eu sunt interesata mult de aceasta problema....am pe cineva care vine in tara in noiembre si o sa rog sa-mi aduca lapte praf...ca aici nu se gaseste ioc!!!

#651 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 11 September 2010 - 02:39 PM

[quote name='Doriana' date='10 September 2010 - 09:55 PM' timestamp='1284144951' post='56175']
... Puneti , va rog reteta de pasta de lapte praf (poate este pusa undeva , si eu n-am vazut-o), si ziceti-mi si mie ce lapte praf folositi voi , care e cel mai bun ? [quote]

Cel mai bun (dupa recomandarea unei prietene care e o tortaleasa inedita) e Malita insa in Oradea nu am gasit astfel mi-am adus din pastrea sudica a tarii.

Sper ca nu e problema ca adaug:
-reteta lui Lissa http://torturileliss...lapte-praf.html
si
- si a lui lily de pe blog: http://lilysblog-lil...lapte-praf.html

Daca e problema rog un administrator sa o stearga.

#652 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 11 September 2010 - 07:06 PM

Vezi postareaLuminis, la 22 August 2010 - 07:14 PM, a spus:

Vezi postareagloxinia, la 22 August 2010 - 06:39 PM, a spus:

Sa stii ca nici eu nu am reusit sa fac buchete pana nu am pus tylose in pasta. Fetele care fac asta fara tylose, ori nu spun ca pun :floare: ori au alta consistenta la pasta decat a mea :floare:

Sarmele de la LB. Pentru mine sunt prea subtiri. Acu vreau sa ma orientez catre o florarie sa vad poate gasesc la ei ceva.

Felicitari pentru orhidee. Musai sa ma apuc si eu o data de ele :pupic:

Si eu pun tylose in pasta de la (putinele) mele flori, dar cred ca merge si fara, numai timp sa ai sa le lasi la uscat. Sarmele sunt pe dimensiuni, mai groase sau mai subtiri. Eu am de la cele mai subtiri, care nu stiu pentru ce sunt ca se indoaie extrem de usor, nu ar tine nici o floricica din alea mici, pana la cele mai groase, care sunt rezistente.

Fetelor , de unde cumparati tylose ?

#653 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 11 September 2010 - 08:57 PM

Vezi postareagloxinia, la 08 September 2010 - 11:06 PM, a spus:

Hai sa va arat ce lucru de cateva zile. Inca nu sunt gata toate doar asa informativ:

Alba ca Zapada:

Un bebe intr-un patut. Va fi pt un botez. Sugerati-mi ce sa ii mai fac patutului ca am impresia ca bebe e in pericol acolo :floare:

Un bebe intr-un carucior, caruciorului inca nu i-am atasat rotile:

asta mi l-au cerut pt o gravida.

Tot pentru botez o sticla cu lapte :

Iar Andrei vrea un tort cu un castel, pe castel sa stea arcasi, pe mare corabii de vikingi cu luptatori, o padurice langa acastel si 3 dragoni acolo :floare:
Ma rog am facut un aligator in loc de dragon sa vedem pe unde scot camasa :pupic:

ce faine sunt toate si cat de reusita e alba ca zapada

Vezi postareaortansa, la 09 September 2010 - 05:16 PM, a spus:

Gloxinia,ce faina e alba ca zapada.pai iti trebuie ceva talent sa o desenezi asa bine,nu mai fii modesta.Si ce haios e baietelul tau cu vikingii si dragonul:-).Bebelusii iar sunt super,vorba Danielei,ce natalitate aveti in zona:-).va arat ce am modelat si eu ieri,pt tortul de azi(il pun la torturi acum)

cat de reale par, f faine ti-au iesit
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#654 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 11 September 2010 - 08:59 PM

sa va arat ce am incercat eu sa fac
sunt facute cu mulaj, dar cred ca le-am pictat cam jalnic
Imagine atasata: monthly_09_2010/post-91-128423158254.jpg
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#655 Useril este offline   rozi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 29-June 10

Postat 12 September 2010 - 04:46 AM

Da chiar asa si eu sunt interesata mult de aceasta problema....am pe cineva care vine in tara in noiembre si o sa rog sa-mi aduca lapte praf...ca aici nu se gaseste ioc!!!
[/quote]
Buna Dora dupa cum ati vazut eu lecrez mult cu pasta de lapte praf am incercat cam tot ce am gasit pe piata noastra si am ajuns la concluzia ca Raraul e cel mai bun dupa mine,eu il cumpar din selgros se gaseste la cutii de 500g ,si are un continut de grasime de 26%.La reteta cu gelatina topita in care se adauga miere pe care am postat-o si aici pe acest forum poti folosi si un lapte praf cu un continut de grasime mai mic cu specificatia ca laptele praf sa fie din cel integral si intotdeauna sa fie cernut.

#656 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 12 September 2010 - 10:14 AM

Vezi postareaMINI07, la 11 September 2010 - 07:06 PM, a spus:

de pe ebay :D

Vezi postareacec, la 11 September 2010 - 08:57 PM, a spus:

cat de reale par, f faine ti-au iesit

Merci! :lovestory:

Vezi postareacec, la 11 September 2010 - 08:59 PM, a spus:

sa va arat ce am incercat eu sa fac
sunt facute cu mulaj, dar cred ca le-am pictat cam jalnic

Sa stii ca nu intotdeauna mult inseamna bun :D Incearca sa diluezi culorile mai tare si sa nu pui culori tari. Uite-ma pe mine dand sfaturi. :toothy6: Eu as fi optat pentru culori pastel. Mai incearca, pana la urma o sa fii si tu multumita de rezultat.

Vezi postarearozi, la 12 September 2010 - 04:46 AM, a spus:

Buna Dora dupa cum ati vazut eu lecrez mult cu pasta de lapte praf am incercat cam tot ce am gasit pe piata noastra si am ajuns la concluzia ca Raraul e cel mai bun dupa mine,eu il cumpar din selgros se gaseste la cutii de 500g ,si are un continut de grasime de 26%.La reteta cu gelatina topita in care se adauga miere pe care am postat-o si aici pe acest forum poti folosi si un lapte praf cu un continut de grasime mai mic cu specificatia ca laptele praf sa fie din cel integral si intotdeauna sa fie cernut.

Rozi multumim ca imparatsesti cu noi asta. Eu anul trecut am fost in excursie in Harghita si mi-am luat de la poarta fabricii de Lapte praf Remetea, un lapte super fin. Se gaseste si ambalat insa habar nu am cum ii zice. Din cate am folosit asta mi-a placut mie cel mai mult. In plus nu are acele granule de zahar care il au alte marci.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#657 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 12 September 2010 - 06:27 PM

[quote name='dani_ela' date='10 September 2010 - 09:12 PM' timestamp='1284142339' post='56168']
of gabrenia , cat sunt de frumosi crinii astia :love7: saptamana viitoare am mai mult timp liber si ii incerc neaparat , ca imi bantuie somnu` :headbang:
[/quote]
daniela sa ai spor in toate!Abia astept sa vad crinii tai!

[quote name='vrabiuta' date='10 September 2010 - 09:52 PM' timestamp='1284144775' post='56173']
Foarte frumosi ii faci, :pupic: !
[/quote]
multumesc Vrabiuto!acum m-am linistit cu crinii,sunt nerabdatoare sa incerc si altceva nou.

[quote name='Doriana' date='10 September 2010 - 09:55 PM' timestamp='1284144951' post='56175']

[/quote]

Doriana multam!reteta este cea de a doua a lui Lily pe care a pus-o si Yoyo.eu folosesc Malita dar musai cernut!
[quote name='dora' date='11 September 2010 - 12:35 AM' timestamp='1284154524' post='56196']
[[/quote]

[/quote]

Dora eu folosesc Malita dar de la fete am inteles ca sunt si alte firme mai bune,cu lapte mai fin.
[quote name='MINI07' date='11 September 2010 - 08:06 PM' timestamp='1284224816' post='56236']

[/quote]
MINI iarta-mi te rog ignoranta dar ce e aceea tylose?
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#658 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 12 September 2010 - 07:45 PM

Multumesc fetelor pt raspunsuri...dar acum chiar m-ati bagat in ceata...pana la urma de marca sa-i spun persoanei sa-mi ia? care e cel mai bun?...sau ma rog, cel mai fin? :headbang:

Oti cand mi-ai trimis acel lapte praf sa stii ca am incercat odata sa fac trandafiri...si n-am fost multumita de rezultat...ca urmare m-am lasat pagubasa si n-am mai incercat...se lasau petalele trandafirului...ce mai caricatura nu alta mi-a iesit atunci!!!!

DAr acum chiar vreau sa reincerc...de aceea intrebam de o marca buna de lapte praf.
O sa vad ce-mi aduce si sotul din Franta...ca l-am atentionat sa-i zboare ochii pe la raionul cu pricina...
:pupic:

#659 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 12 September 2010 - 07:54 PM

Vezi postareadora, la 12 September 2010 - 07:45 PM, a spus:

Multumesc fetelor pt raspunsuri...dar acum chiar m-ati bagat in ceata...pana la urma de marca sa-i spun persoanei sa-mi ia? care e cel mai bun?...sau ma rog, cel mai fin? :headbang:

Oti cand mi-ai trimis acel lapte praf sa stii ca am incercat odata sa fac trandafiri...si n-am fost multumita de rezultat...ca urmare m-am lasat pagubasa si n-am mai incercat...se lasau petalele trandafirului...ce mai caricatura nu alta mi-a iesit atunci!!!!

DAr acum chiar vreau sa reincerc...de aceea intrebam de o marca buna de lapte praf.
O sa vad ce-mi aduce si sotul din Franta...ca l-am atentionat sa-i zboare ochii pe la raionul cu pricina...

Dora, stii ce nu inteleg eu? De ce vrei tu sa te complici? Ai mms acolo si iti ies niste flori incredibile. De ce vrei musai sa faci din lapte praf? Oricum pasta asta e galbuie nu alba :love7:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#660 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 12 September 2010 - 08:03 PM

Vezi postareagloxinia, la 12 September 2010 - 07:54 PM, a spus:

Dora, stii ce nu inteleg eu? De ce vrei tu sa te complici? Ai mms acolo si iti ies niste flori incredibile. De ce vrei musai sa faci din lapte praf? Oricum pasta asta e galbuie nu alba :headbang:

Fataaaaaa draga eu n-as vrea sa ma complic...dar la cat de dobitoci sunt italianii astia si nu vor torte acoperite cu pdz...ca cica-s prea dulci...as incerca sa le fac si cu frisca sau glazura de cioco...si atunci mi-ar trebui decoratii de lapte praf ca sa n-am surpriza ca se topesc ...prea repede

Arata acest topic

• 81 Pagini +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic