dora, la 17 November 2010 - 11:47 PM, a spus:
Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva.
Postat 18 November 2010 - 07:32 AM

si
Postat 18 November 2010 - 07:19 PM
Postat 18 November 2010 - 08:14 PM
Postat 19 November 2010 - 08:30 AM
Dora, tipesa e grozava, fata perfecta, ochii expresivi, e excelenta si de tortul in sine nu pot decat sa ma mir, m-au cucerit si zanele de pe marginea tortului, minunat, dealtfel ca tot ceea ce faci tu (zice fana ta).
Snej, tortul tau e de poveste, am observat si scheletele pestilor mancati deja si spun drept ca nu am mai vazut asa ceva, esti foarte atenta la detalii si nu vad asta prima data. Felicitari!
Monica, tortul tau ca si bebelina sunt excelente, eu nu asi putea sa-l copiez nici sa mai am o viata, bravo!
Luminis, tanara e durere, culorile super asortate - zic eu - foarte foarte fain!
Cristinel, te pricepi foarte bine la torturi, sunt pe gustul meu,nici nu zici ca esti abia la inceputuri - daca mai retin bine din ce ai scris, sigur nu esti designer sau ceva de genul asta???
Postat 19 November 2010 - 09:42 AM
victoria_alba, la 19 November 2010 - 08:30 AM, a spus:
Dora, tipesa e grozava, fata perfecta, ochii expresivi, e excelenta si de tortul in sine nu pot decat sa ma mir, m-au cucerit si zanele de pe marginea tortului, minunat, dealtfel ca tot ceea ce faci tu (zice fana ta).
Snej, tortul tau e de poveste, am observat si scheletele pestilor mancati deja si spun drept ca nu am mai vazut asa ceva, esti foarte atenta la detalii si nu vad asta prima data. Felicitari!
Monica, tortul tau ca si bebelina sunt excelente, eu nu asi putea sa-l copiez nici sa mai am o viata, bravo!
Luminis, tanara e durere, culorile super asortate - zic eu - foarte foarte fain!
Cristinel, te pricepi foarte bine la torturi, sunt pe gustul meu,nici nu zici ca esti abia la inceputuri - daca mai retin bine din ce ai scris, sigur nu esti designer sau ceva de genul asta???
Buna dimineata! Asa e, ai retinut bine. Anul acesta in martie am inceput, cu tortul acela cu pisicuta care s-a jucat cu ghemele. Si...sunt doar asistenta medicala
Am crezut ca si tu esti debutanta, dupa numarul de postari, dar stai ca ti-am gasit torturile, frumos ...frumos...frumos.
Postat 21 November 2010 - 10:16 PM
victoria_alba, la 19 November 2010 - 08:30 AM, a spus:
Hei soata draga pe unde mai umbli?!!??
Pai asa se face? Disparusi fara urma...vrei sa te dau c-ai parasit domiciliul conjugal?!!?
Multumesc frumos pt aprecieri
Postat 21 November 2010 - 10:28 PM
Deci iata a 4-a figurina din toata viata mea de modelator...cu n-spe mii de defecte...mascate artistic
ii mai lipsesc niste detalii...pe care le voi adauga in zilele urmatoare..
Figurina (piesa principala pt un tort de majorat) are inaltimea de 10cm si cantareste 100g...
E chinuitor sa lucrezi pe o fata atat de mica...numai la fata am lucrat 7ore...toata figurina (incluse si imbracamintea si parul) mi-a rapit 21 de ore..
E mult, e putin...nu stiu

Postat 21 November 2010 - 11:36 PM
dora, la 21 November 2010 - 10:28 PM, a spus:
Deci iata a 4-a figurina din toata viata mea de modelator...cu n-spe mii de defecte...mascate artistic
Figurina (piesa principala pt un tort de majorat) are inaltimea de 10cm si cantareste 100g...
E chinuitor sa lucrezi pe o fata atat de mica...numai la fata am lucrat 7ore...toata figurina (incluse si imbracamintea si parul) mi-a rapit 21 de ore..
Dao'n pipa mea de fata! Asa ceva nu am vazut inca! Adica o cracita atat de reusita! Si fata ... Uf... Sigur nu e din plastic
Postat 22 November 2010 - 09:22 AM
dora, la 21 November 2010 - 10:28 PM, a spus:
Superba! Zau ca as vrea sa fiu o musca si sa stau pe umarul tau can lucrezi.
Postat 22 November 2010 - 09:49 AM
Postat 22 November 2010 - 09:58 AM
Postat 22 November 2010 - 10:02 AM
Eu vreau sa te felicit pentru perseverenta data viitoare ai sa o faci in 10 ore apoi in juma de ceas. Si cine a fi ca tine? Eu nici macar nu visez la asa ceva.

si
Postat 22 November 2010 - 10:05 AM
punticu, la 21 November 2010 - 11:36 PM, a spus:
Parca vad ca detaliile ce ii lipsesc sunt niste unghii construite de alea cu model
Dora, merg sa imi fac un ceai, sa imi revin.

si
Postat 22 November 2010 - 11:04 AM
Postat 22 November 2010 - 11:47 AM
in cazul asta admiratia mea pt dora creste ; sunt convinsa ca nici ea nu e platita foarte bine.
Postat 22 November 2010 - 12:35 PM
Fetelor, asta simte Dora cand lucreaza! E cuvand cu cuvant din Dora!
Am ramas si eu masca, intepenita in fata monitorului urmarind domnisoara parca de portelan!
Dora, imi doresc sa-ti fie rasplatite pasiunea si efortul depus si sa nu fie doar experienta castigata!
Postat 22 November 2010 - 12:45 PM
Postat 22 November 2010 - 12:50 PM
cat despre preturi,gasisem undeva un blog in care se vorbea exact despre asta,preturi vs. asteptarile/pretentiile clientilor,pt ca multi,mai ales cu moda asta de pe la tv,vad emisiuni gen CAke Boss si vin la tine si-ti cer tort identic cum au vazut ei la TV,dar cand vine vorba de pret o dau cotita.nimeni nu stie ca Buddy nici nu discuta sub 1000 $ pe un tort,o sa caut blogul neaparat si va pun linkul.
Postat 22 November 2010 - 12:51 PM

Ajutor