Asta e toful meu: (380g)
E bunut, poate putin amar ))) Cele 2 linguri de sare amara trebuiau sa fie rase probabil nu cu varf )))
Am sa incerc cat de curand si o alta metoda, oricum sunt multumita de rezultat, e mult mai bun ca cel cumparat In schimb ocara e dulce si buuuuuuna.
Cerra, eu sunt mai de la tzara, nu stiu cum is mancarurile chinezesti pentru ca n-am avut ocazia veci sa le incerc. Deci tofu il vom manca simplu cu ridichi de sezon
Tofu vegan
#62
Postat 20 April 2013 - 05:53 PM
gloxinia, la 20 April 2013 - 01:29 PM, a spus:
Cerra, eu sunt mai de la tzara, nu stiu cum is mancarurile chinezesti pentru ca n-am avut ocazia veci sa le incerc. Deci tofu il vom manca simplu cu ridichi de sezon
Foarte aratos tofu tau!
Te rog frumos sa faci un pustiu de bine si sa incerci sa tai 2 patratele subtirele din el si sa il pui in tigaia incinsa cu ulei sa il prajesti. Trebuie si prajit sa isi mentina forma.Tofu prajit asa, se poate include in multe mancarici/ou prajit, aperitive/pane, cu legume etc.
Eu am incercat cu tofu care se gaseste la magazin aici, dar nu am facut nici o treaba ptr ca sa desirat tot la prajit.
Multumesc anticipat ptr prajit tofu!
#63
Postat 20 April 2013 - 09:33 PM
Il pot praji daca e deja la marinat in ulei de masline, nu? Incerc maine dimi.
Mami de
si
si
#64
Postat 21 April 2013 - 09:40 PM
#65
Postat 29 April 2013 - 10:38 PM
Sorry de intarziere
Am prajit tofu asa cum ai spus si a ramas la fel. L-am tinut in tigaie pana s-a facut maro si nu s-a topit.
Azi am facut o tura cu huromul si mi-a iesit 855 g branza. Nu am mai fiert okara deoarece robotul asta separa foarte bine partea uscata de cea lichida. Sunt multumita. Branza e dubla fata de data trecuta. Jumate e la marinat in ulei de masline si arome. Jumate in frigider. Poate fac pane maine dimi cu ea, sa vad cum se comporta.
Multumesc de retata si idei!
Am prajit tofu asa cum ai spus si a ramas la fel. L-am tinut in tigaie pana s-a facut maro si nu s-a topit.
Azi am facut o tura cu huromul si mi-a iesit 855 g branza. Nu am mai fiert okara deoarece robotul asta separa foarte bine partea uscata de cea lichida. Sunt multumita. Branza e dubla fata de data trecuta. Jumate e la marinat in ulei de masline si arome. Jumate in frigider. Poate fac pane maine dimi cu ea, sa vad cum se comporta.
Multumesc de retata si idei!
Mami de
si
si
#66
Postat 01 May 2013 - 11:57 AM
gloxinia, la 19 April 2013 - 11:10 PM, a spus:
...(care fie vorba intre noi e o bunaciune. Daca aveti retete de ceva preparate cu ea, plizzzz directionati-ma catre ele. Am mancat asa goala o gramada )))
Cel mai simplu si mai simplu am facut un sos rece din sos de soya, miere, otet, ghimir dat pe razatoarea fina cu un catel de ustuoi. L-am turnat peste okara si am luat bolul cu mine la televizor.
Buna e si in stilul cus-cus inlocuindu-l. Cateva stafide rehidratate, morcovi rasi pe razatoarea fina, ceapa verde sau chives, suc de lamaie, sare, iuteli si ierburi aromatice (patrunjel) cat de multe
Ciuperci sotate (+ ceapa, usturoi) un pic de vin, okara, supa de legume, asezonat, condimentat si gata "risotto-ul"
Facem un ghiveci de legume? Il putem ingrosa cu o cana de okara.
Chiftele (burgers) vegetali
etc. etc.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare