Forum Culinar: Astazi, ziua mea este mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

#1641 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 December 2012 - 11:21 PM

Vezi postareaFoxyy, la 18 December 2012 - 11:14 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 18 December 2012 - 11:10 PM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 18 December 2012 - 10:29 PM, a spus:

Felicitari ajutoarelor Mosului, multe imbratisari! Iar tie, Geany, sunt convinsa ca o sa imblanzesti "bestia" si de rezultate o sa beneficiem cu totii.
Sa aveti parte numai de surprize frumoase!

Multumesc din suflet! Cu ''bestia'' inteleg, ca are lumina in interior si aprindere automata,ochiurile si cuptorul ok.(la cuptor o sa vad temperatura etc),ce nu stiu eu e cu grilul :D asta trebuie sa vad eu,efectul si ce si cum ,nu neaparat ce scrie in carte,acolo am eu emotii si cred ca aia o sa ma incante pe mine cel mai si cel mai mult,in rest nu stiu trebuie sa ved ce mai are in plus si sa exploatez la maxim sa am rezultate super :71: accept orice sfat :hug:
Sarbatori fericite Floricel,multa sanatate! Si multumesc mult! :71:

Pai cu rotisorul e simplu - tre' sa aprinzi flacara in partea de sus a cuptorului. Si sa pui tava in usa, ca sa ramana intredeschisa! ^_^

Mhhmm!deci se aprinde in partea de sus cuptorul si pun tava in usa ca sa ramana intredeschisa ,asta e valabil si daca vreau sa fac ,carne la rotisor si daca doar vreau sa gratinez ceva dupa coacere,de exemplu : paste la cuptor sau pizza,sa iasa crusta aia frumoasa deasupra?!)

#1642 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 18 December 2012 - 11:22 PM

Geany, nu ca ma bucur... innebunesc de fericire! Jur. Asteptam sa se termine cumva calvarul, pentru ca nu cunosc om mai cinstit si mai loial decat pe ea, scumpa mea, fosta mea profesoara de franceza din liceu actualmente cea mai buna prietena si cred ca e cea mai buna prietena pe care o poate avea cineva, un om cu totul si cu totul deosebit, persoana de la care eu-mi iau forta si pentru care ma durea sufletul. Pentru mine ea-i acasa, ma asteapta ca pe painea calda, a ras cu mine, a plans cu mine, e omul la care eu alerg sa-i spun ca ma doare sau ca nu mai pot de fericire, persoana care il iubeste pe copilul meu ca si cum ar fi al ei si eu pe-ai ei asemenea. Tine-o Doamne sanatoasa si mai fa oameni ca ea!
Imagine postata

#1643 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 December 2012 - 11:33 PM

Vezi postareaGeany, la 18 December 2012 - 11:21 PM, a spus:

Mhhmm!deci se aprinde in partea de sus cuptorul si pun tava in usa ca sa ramana intredeschisa ,asta e valabil si daca vreau sa fac ,carne la rotisor si daca doar vreau sa gratinez ceva dupa coacere,de exemplu : paste la cuptor sau pizza,sa iasa crusta aia frumoasa deasupra?!)

In cazul in care aprinzi focul normal, nu trebuie sa pui tava. Daca aprinzi focul sus, trebuie sa pui, altfel se va stinge singur! Fie ca faci rotisor, fie ca gratinezi - atata timp cat focul merge sus, pui acea tava speciala in usa, ca sa nu se inchida si sa nu ti se topeasca butoanele.

#1644 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 18 December 2012 - 11:51 PM

Acum am scos si blatul din cuptor. Geany, am facut 4 foi din albus, nuca, faina si zahar, un blat cu cacao si crema de ciocolata. Maine asamblez:)

I-am povestit si sotului ce Mos Craciun frumos si bogat s-a dus la Bacau. ZIce: "Toata admiratia pentru Mos! Ce gest frumos, ce oameni buni!" Geany, tie si familiei "Sarbatori fericite!"
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1645 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 18 December 2012 - 11:58 PM

Veste proasta, toate butoanele se topesc. Mi-a spus mesterul care a venit sa repare aprinderea electrica. Are si omul la fel si si-a luat si duamna ma-sa! Dupa ce l-a balacarit ca i s-au topit butoanele, i s-au topit si ei.
Ai garantie si le inlocuiesc, dar sa nu te enervezi, nu merita, vine omul, le schimba!
Daca faci gratar simplu, sau gratinezi ceva, nu e pericol, daca pui un pui la rotisor, o sa-mi dai dreptate. Eu am inceput sa ma inteleg cu el, adica prajesc paine sau gratinez fara sa pun tava, ca am invatat in cat timp se stinge flacara.
Trebuie sa te inveti cu el, atat!
Eu mai fac o nesimtire, deschid cuptorul cam la 3 minute,cand e pe grill il inchid inapoi, asa nu se prinde ca n-am tavita, ca se ventileaza.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1646 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2012 - 11:59 PM

Vezi postareaFoxyy, la 18 December 2012 - 11:33 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 18 December 2012 - 11:21 PM, a spus:

In cazul in care aprinzi focul normal, nu trebuie sa pui tava. Daca aprinzi focul sus, trebuie sa pui, altfel se va stinge singur! Fie ca faci rotisor, fie ca gratinezi - atata timp cat focul merge sus, pui acea tava speciala in usa, ca sa nu se inchida si sa nu ti se topeasca butoanele.

Haoleeoo! Doamne feri' sa-mi topesc butoanele :rolleyes: ,mie imi e frica!!!!

#1647 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 19 December 2012 - 12:01 AM

Alina m-au miscat profund cuvintele tale, esti un suflet tare bun.
Sarbatori fericite cu multa sanatate si bucurii iti doresc.
Imagine postata

#1648 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2012 - 12:01 AM

Vezi postareazerda, la 18 December 2012 - 11:58 PM, a spus:

Veste proasta, toate butoanele se topesc. Mi-a spus mesterul care a venit sa repare aprinderea electrica. Are si omul la fel si si-a luat si duamna ma-sa! Dupa ce l-a balacarit ca i s-au topit butoanele, i s-au topit si ei.
Ai garantie si le inlocuiesc, dar sa nu te enervezi, nu merita, vine omul, le schimba!
Daca faci gratar simplu, sau gratinezi ceva, nu e pericol, daca pui un pui la rotisor, o sa-mi dai dreptate. Eu am inceput sa ma inteleg cu el, adica prajesc paine sau gratinez fara sa pun tava, ca am invatat in cat timp se stinge flacara.

Fisier atasat  42.gif (2.12K)
Number of downloads: 0

#1649 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2012 - 12:02 AM

Vezi postareaalpha, la 18 December 2012 - 11:51 PM, a spus:

Acum am scos si blatul din cuptor. Geany, am facut 4 foi din albus, nuca, faina si zahar, un blat cu cacao si crema de ciocolata. Maine asamblez:)

I-am povestit si sotului ce Mos Craciun frumos si bogat s-a dus la Bacau. ZIce: "Toata admiratia pentru Mos! Ce gest frumos, ce oameni buni!" Geany, tie si familiei "Sarbatori fericite!"

Ce bine suna tortuletul :rolleyes: Sarumana inca o data de urari si la fel si voua! :toothy9;

#1650 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 December 2012 - 12:07 AM

Geany, iese un gratar mortal daca pui pe grill, niste mici extraordinari!!
Problema este la rotisor, cred ca plasticul butoanelor nu e dozat pentru o ora, parerea mea.
In ordine de idei si acum sunt semitopite butoanele, si ni se cam falfaie!

#1651 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 19 December 2012 - 12:09 AM

Vezi postareazerda, la 18 December 2012 - 11:58 PM, a spus:

Eu mai fac o nesimtire, deschid cuptorul cam la 3 minute,cand e pe grill il inchid inapoi, asa nu se prinde ca n-am tavita, ca se ventileaza.

La al meu inca rezista butoanele....

#1652 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 December 2012 - 12:18 AM

O fi dupa noroc, eu zic ce mi-a zis omul cand l-am chemat la reparatii ca nu se mai aprindea cuptorul! Oricum daca vreti poza va ofer sambata.
De ce zic dupa noroc, ca eu mi-am luat ultima gioarsa cu ultimii banii si mi-a fost fidel, clar e chestie de cum a fost respectata indicatia de fabricatie.

#1653 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 19 December 2012 - 12:26 AM

Vezi postareazerda, la 19 December 2012 - 12:18 AM, a spus:

O fi dupa noroc, eu zic ce mi-a zis omul cand l-am chemat la reparatii ca nu se mai aprindea cuptorul! Oricum daca vreti poza va ofer sambata.
De ce zic dupa noroc, ca eu mi-am luat ultima gioarsa cu ultimii banii si mi-a fost fidel, clar e chestie de cum a fost respectata indicatia de fabricatie.

Depinde mult de materialele folosite, dar si de presiunea gazelor. Mie mi-a zis nenea ca mi-ar trebui regulator de presiune. Dar, botoanele inca rezista, asa ca.. mai astept si eu. :rolleyes: Desi, chipurile, ar scadea consumul de gaze.... oi vedea daca pun candva aparat de ala ori ba!

#1654 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 December 2012 - 12:27 AM

Ei, venii si eu de la cel contzert....sper ca casa Geany s-a mai linistit, asteptand mesterul instalator sa puna *bestia* in functie.
Geaninooooo mai tre sa iesi la inaintare cu galosii :toothy9; si dupa aia te apuci de cozonacit si aleea alea.
Pupaciuni la toate *Moasele Craciun* care alaturi de Patru&sefa lui au pus tara la cale.
Alina, draga mea, ma bucur tare de bucuria ta , si sa dea DD sa ai tot mai multe bucurii in jurul tau si in familia ta.
Drum bun spre RO, si Sarbatori fericite.
Alpha, spor la asamblarea tortului.
Predau legatura, ma duc sa ma culc ca-s chiauna :rolleyes:

#1655 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 December 2012 - 12:28 AM

De ala ne-a spus si noua ca ne trebuie, dar cum sa vezi ca dupa ce l-a scarmanat el nitel, nu a mai topit!

#1656 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 December 2012 - 08:12 AM

Geany, nu se scot butoanele, ca la aragazele nationale, pe care le aveam pe vremea lu' Ceasca?
Hm...citeste cu atentie carticica, inainte de a da drumul la rotisor.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1657 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 19 December 2012 - 08:59 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 19 December 2012 - 08:12 AM, a spus:

Geany, nu se scot butoanele, ca la aragazele nationale, pe care le aveam pe vremea lu' Ceasca?
Hm...citeste cu atentie carticica, inainte de a da drumul la rotisor.

Ba se scot!
Numai ca, in cazul ei.... cu un bub atoate-cunoscator si cu chef de boroboate.... e cam riscant. Risca sa piarda butonul, arcul.... :rolleyes:

#1658 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 19 December 2012 - 09:03 AM

Geany, dar tu chiar ai fost cuminte anul acesta! Daca "Mosi Craciunii" s-au gandit la tine cu o asa surpriza!
Sa-l stapanitzi sanatosi, voiosi, sa faci cat mai multe, cat mai multe bunatati!
Si ma inclin pana la pamant in fatza unor asa "Mosi Craciuni"! :rolleyes: :toothy9; :beer2:

Si uite ti-am trimis si un ajutor de bucatar, sa nu zici tu ca nu ma gandesc la tine!

Fisier atasat  imagini.jpg (96.35K)
Number of downloads: 0
GEORGIA

#1659 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2012 - 09:38 AM

Laponel,cum zicea si Zerda cred ca se pot schimba daca se topesc,dar zau nu-mi mai arde de rotisat nimik daca e vorba pe asa :rolleyes:

Giorgi multumesc de ajutor(desi cu bub' am cu varf si indesat :toothy9; )

Sarbatori fericite si voua!

#1660 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 December 2012 - 10:01 AM

Mai eu am zis ce-am patit eu cu un pui, de peste un kil. Daca rotisezi, pulpe de pui, sau cotlete de porc, sau altceva mai mic este ok! Sau ca la rotiserie, desfaci puiul in 4 si se face mai repede!
Sau puisori din aia coquelet, sau de tara daca ai de unde!
Iar grilul eu il folosesc la greu, imi place cum face carnea si tot curge in tava in care pui apa, nu se face fum deloc!

Arata acest topic

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul