Forum Culinar: Astazi, ziua mea este mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

  • 125 Pagini +
  • « Prima
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

#1721 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 20 December 2012 - 09:05 PM

O sa se duca mirosul Geany se pare ca e mai rezistent.
Frumosi barbatii tai sa-ti traiasca.
Imagine postata

#1722 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 December 2012 - 09:45 PM

Vezi postareaCarmen L, la 20 December 2012 - 09:05 PM, a spus:

O sa se duca mirosul Geany se pare ca e mai rezistent.
Frumosi barbatii tai sa-ti traiasca.

Multumesc Carmencita! :D :P

Cu mirosul asa-i ca nu trebuie sa ma panichez?! E nou,o fi normal nu?! :D posibil sa fie alta problema?! Fisier atasat  42.gif (2.12K)
Number of downloads: 0

#1723 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 20 December 2012 - 10:10 PM

Nu prea are ce sa fie, miroase a nou nu a vopsea sau?
Trece, poate pe maine deja nu se mai simte.
Imagine postata

#1724 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 20 December 2012 - 10:27 PM

Giani, l-ai prins in tepusa cu fixatorii? parca n-am vazut.
Leaga-i putin picioarele, nu ti-a stropit tot cuptorul?
Se face doar cu focul de sus, asa-i grilul. Dureaza mult si-ti face harcea-parcea interiorul cuptorului, geamul...eu m-am lasat pagubasa :D
Focul de sus il folosesc ptr gratinat, da' ma enerveaza ca-i doar pe centru. Lateralele raman blonde.
Eu am alt model, cred ca sefa mea are de-asta si mi-a zis ca de la solutiile cu care spala geamul interior i s-a topit ceva garnitura, intra aburul intre geamuri si se zoise geamul exterior. A demontat geamul interior, l-a etanseizat si-acuma-i bun iar.

#1725 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 December 2012 - 10:35 PM

Deci eu nu mai intelg nimik pe bune :D la mine nu a stropit nici un strop nimik,am pus tavita cu apa dedesupt si nestiind cum sta treaba am deschis cand focul dedesupt cand deasupra ,miroase ciudat a tabla incinsa/vopsea/pastic,ceva atipic totusi,a durat vreo 2 ore si ceva ,deci dureshte' ceva :P Am pus fixatorii cum sa nu?!,si se si invartea frumos ,si tot!

#1726 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 20 December 2012 - 10:44 PM

o fi fost puiul meu mai mare si descentrat? io-mi amintesc ca se-nmuia cu picioarele in zeama din tava si cand se-nvartea stropea cuptorul. sa pui mereu protectia aia de tabla, si eu am schimbat butoanele.
a, si mie mi s-a ingalbenit si tabla aia din fata pe care stau butoanele, nu tare, dar se cunoaste si capacul prin dreptul orificiilor alea pe unde iese caldura din cuptor.
si l -am pus pe peretele cu termostatul centralei (in camera cealalta) si cand merge cuptorul, nu porneste centrala. :D
jur ca alte belele nu mai am cu aragazul asta! :P

#1727 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 December 2012 - 11:07 PM

La mine dupa 3 ore de ars fara intrerupere arata asa..

Fisier atasat  SAM_6346.JPG (30.79K)
Number of downloads: 0

Inauntru nu-i un strop macar!

Fisier atasat  SAM_6350.JPG (37.14K)
Number of downloads: 0

Multumesc fetelor care m-au pus in tema eu am pus protectia ce tine usa intredeschisa si deasupra si un prosop de bucatarie ...

Fisier atasat  SAM_6351.JPG (35.61K)
Number of downloads: 0

Nu mai repet curand experimentul cu puiul ,dureaza mult prea mult

#1728 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 December 2012 - 11:54 PM

oi fi eu vreun talent ascuns! dar nu cred, ca acum operez pe aragazul mamei care implineste minim varsta de 40 de ani si pe astea nu le-am topit, in atatia ani, am avut tentative, va dati seama! eu tot la indicatia de fabricatie ma gandesc!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1729 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 December 2012 - 12:23 AM

Vezi postareazerda, la 20 December 2012 - 11:54 PM, a spus:

oi fi eu vreun talent ascuns! dar nu cred, ca acum operez pe aragazul mamei care implineste minim varsta de 40 de ani si pe astea nu le-am topit, in atatia ani, am avut tentative, va dati seama! eu tot la indicatia de fabricatie ma gandesc!

Nuu! Eu iti multumesc din suflet ca m-ai pus in tema si ca mi-ai impartasit din experienta ta,altfel ma tem ca asi fi patit si eu ca si tine! :thumleft:
Acum suflu si-n iaurt cum s-ar spune ,imi tratez ''bestia'' ca pe o bijuterie fragila :P
Maine o sa fac paine prajita ,mai apoi senvisuri calde,ca ai mei le adora,sa vedem cozonacii cum or iesi(sper sa scap de miros :P )
Merci mult inca o data! :)

#1730 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 21 December 2012 - 06:44 AM

Mama ce bine arata puiul...dar ma intreb ce dureaza atata?? Totusi e asa frumos rumenit.
Cat desüre miros, e normal. Spala-l si tu cu niste apa cu otet sa mai iasa din subsatnele alea. Sper ca puiul nu a avut nici un iz?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1731 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 December 2012 - 10:02 AM

Da! Merci asa o sa fac! La cat mujdei a pus sotul pe pui :thumleft:
No' l-a laudat f.f.mult i-a placut enorm! :)

#1732 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 December 2012 - 11:43 AM

A durat atat de mult ca nu a aprins grillul, daca am inteles eu exact ci doar cuptorul, o vreme, "nestiind cum sta treaba am deschis cand focul dedesupt cand deasupra " .
Se face repede doar la grill, la mine a durat o ora un pui, dar de acum nu fac decat bucati mici, pulpe de exemplu.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1733 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 December 2012 - 11:54 AM

Da exact asa a fost! Inca trebuie sa ma obisnuiesc si eu cu el si el cu mine,dar il adoorr!! :hug:

Am facut paine prajita,exact ca la prajitorul de paine iese,e suuppeerr!! :cheers:

Fisier atasat  SAM_6354.JPG (47.99K)
Number of downloads: 0

Am halit o felie calda unsa cu unt :hungry:

Am sters cu apa cu otet cuptorul si acum il las sa arda,sa-mi tineti pumnii ca ma apuc de cozonac! :floare:

#1734 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 21 December 2012 - 01:07 PM

Vezi postareaGeany, la 21 December 2012 - 11:54 AM, a spus:

Da exact asa a fost! Inca trebuie sa ma obisnuiesc si eu cu el si el cu mine,dar il adoorr!! :hug:

Am facut paine prajita,exact ca la prajitorul de paine iese,e suuppeerr!! :cheers:

Atasament SAM_6354.JPG

Am halit o felie calda unsa cu unt :hungry:

Am sters cu apa cu otet cuptorul si acum il las sa arda,sa-mi tineti pumnii ca ma apuc de cozonac! :floare:


Faptul ca esti atat de incantata si multumita ma bucura enorm.
Abia astept sa vad cum iti ies cozonacii, adica sper sa coaca bine,daca trece si examenul asta
inseamna ca a ales bine mosul exemplarul.
Imagine postata

#1735 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 21 December 2012 - 02:21 PM

A, daca dureaza o ora cu flacara de deasupra este foarte normal. O ora dureaza si la mine puiul. Eu il las si la foc mai molcom.
Foarte bine a iesit si painea, super!

Geany, o alta idee a mea era sa ii dai cu apa cu bicarbonat, dar nush daca bicarbonatul ala nu o ataca vopseaua, asa ca mai prudent doar apa cu otet. Si da, sa nu iti faci griji cu mirosul ca e absolut normal. Noua ne-au adus in liceu un copiator nou-nout si pute de te-ndoaie, zici ca arde pe dinauntru. Are deja doua saptamani si tot miroase infiorator, cu toate ca se copiaza pe zi mii si mii de còpii. Deci nici o grija. Cam dupa o luna, asa, se duce. Important e sa nu aiba mancarea iz.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1736 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 December 2012 - 02:23 PM

Vezi postareaCarmen L, la 21 December 2012 - 01:07 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 21 December 2012 - 11:54 AM, a spus:

Da exact asa a fost! Inca trebuie sa ma obisnuiesc si eu cu el si el cu mine,dar il adoorr!! :hug:

Am facut paine prajita,exact ca la prajitorul de paine iese,e suuppeerr!! :cheers:

Atasament SAM_6354.JPG

Am halit o felie calda unsa cu unt :hungry:

Am sters cu apa cu otet cuptorul si acum il las sa arda,sa-mi tineti pumnii ca ma apuc de cozonac! :floare:


Faptul ca esti atat de incantata si multumita ma bucura enorm.
Abia astept sa vad cum iti ies cozonacii, adica sper sa coaca bine,daca trece si examenul asta
inseamna ca a ales bine mosul exemplarul.

Draga mea cozonacii sunt la crescut in tavi! o sa vin sa vi-i arat dupa ce s-or coace! :hug:

#1737 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 December 2012 - 02:24 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 21 December 2012 - 02:21 PM, a spus:

A, daca dureaza o ora cu flacara de deasupra este foarte normal. O ora dureaza si la mine puiul. Eu il las si la foc mai molcom.
Foarte bine a iesit si painea, super!

Geany, o alta idee a mea era sa ii dai cu apa cu bicarbonat, dar nush daca bicarbonatul ala nu o ataca vopseaua, asa ca mai prudent doar apa cu otet. Si da, sa nu iti faci griji cu mirosul ca e absolut normal. Noua ne-au adus in liceu un copiator nou-nout si pute de te-ndoaie, zici ca arde pe dinauntru. Are deja doua saptamani si tot miroase infiorator, cu toate ca se copiaza pe zi mii si mii de còpii. Deci nici o grija. Cam dupa o luna, asa, se duce. Important e sa nu aiba mancarea iz.

Laponel,l-am lasat sa functioneze o groaza si tot miroase!

La pui nu ne-am dat seama de la mujdei,sper si la cozonaci sa nu prinda vre-un iz ceva!

#1738 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 December 2012 - 04:07 PM

Mi-au crapat putin dar cred ca de vina era drojdia :lol: o fi fost inghetata,era ca o plastilina f.f. lopicioasa...ehh!!nu conteaza sunt gustosi!

Fisier atasat  SAM_6355.JPG (73.1K)
Number of downloads: 0

Ia' la nani ca sunt obositi ;)

Fisiere atasate



#1739 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 December 2012 - 04:18 PM

Au iesit bine, eu zic ca erau mai bine un pic mai blonzi, dar asta e gustul meu! Poate-i faci pe alta treapta pe urmatorii.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1740 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 December 2012 - 04:29 PM

Atata 2 dintr-un kg. de faina am facut unul pt. mama unul pt. noi.

Cererea sa fie asa e de la mama ei ii plac asa bronzati,si la prajituri placinte ,inca de cand era mica adora marginile si colturile cele mai prajite :P la fel si sotul,daca sunt blonzi zice ca nu-s cozonaci( cred ca de la socrela i se trage ca ...mai bine nu mai zic nimik :lol: )

:(

Oricum am stat cu ochii pe ei ca pe butelie si rezultatul a fost in mod intentionat asa,asta e cel mai important..
Ador cuptorul! :P

P.S Sunt bine patrunsi,bub' nu mai are rabdare si sunt calzi,daca-l doare burta eu sa nu-l aud ;)

Fisier atasat  SAM_6358.JPG (85.96K)
Number of downloads: 0

Arata acest topic


  • 125 Pagini +
  • « Prima
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi