Motive de bucurie si lauda cu baietii mei as avea mai mereu- observati ce modesta sunt- dar nu am scris despre ei aici la laude, inca, cu toate concursurile sau olimpiadele la care au participat.
De data asta nu mai rezist.Baiatul cel mic, a participat impreuna cu clasa lui din liceu, la un concurs numit Scoala Discovery Dinozauri, organizat de catre Discovery channel, in perioada martie- mai.
Competitia a fost organizata in tre licee la nivel national si se numeste: Targul de Dinozauri.
Au avut de construit un dinozaur din diverse materiale, schelet din metal, rigips etc.
A carat dupa el surubelnita electrica la liceu, au cumparat materialele ei singurei de prin piete si magazine.
Clasa lui a castigat locul I, si au fost premiati cu diplome, si cate o imprimanta de caciula, pardon sapca- si din aceea au primit, fiecare. Imprimanta HP wireless.
Un alt program al liceului, Sa ne alegem meseria, sau asa ceva, a constat in constituirea unor grupuri pe aptitudini, apoi, depunerea unor CV-uri la diverse firme, pentru practica si imbogatirea cunostintelor.
Au numit activitatea " Investim in elevul de azi-angajatul model de maine"
Baiatul meu a fost acceptat cu grupul lui la o firma IT, unde va lucra 2 luni la un soft pentru android.
De cel mare care e in sesiune va spun doar ca a castigat pe vara un internship si dupa sesiune va lucra pe timp de vara tot in domeniul IT.
Scuzati lungul post, scris de o mama emotionata