moatza, la 13 June 2015 - 12:36 PM, a spus:
Doamne, ce de vesti bune!
Miha, Ioana, Any, sa fiti sanatoase impreuna cu bebelusii vostri si sa va bucurati la timpul potrivit de ei! Parca e ceva personal, asa de bine-mi pare pentru voi!
Brigitte si Peter, voi sigur o sa fiti cei mai buni bunici! Felicitari copiilor si sa fiti sanatosi cu totii!
Multumim moatza
Destiny, la 13 June 2015 - 02:33 PM, a spus:
Wow,astea da vesti bune!
Ioana,Miha,Any,sanatate voua si puiutilor vostri,si sa aveti sarcina usoara.
Peter si Brigitte,sunt sigura ca o sa fiti niste bunici de poveste
Multumim
Maya, la 13 June 2015 - 07:09 PM, a spus:
Vorba Moatzei, parca e ceva personal. Într-un fel chiar e, doar ne stim de atîta vreme!
Ioana, cu tine asteptam deja de ani de zile, si la fiecare semn de "ceva", tot speram sa ne aduci vestea! Ne bucuram si noi pe lînga tine ca niste copilasi
Sarcina usoara, mamicilor! Bebei sanatosi va doresc, ca frumosi vor fi sigur! Abia astept sa va laudati!

Multumim inca odata Maya.Asta imi aduce aminte de visul tau de acum 4 ani cand m-am mutat unde stau acum.N-a fost sa fie un Ion

(ca daca era asa te puneam nasa

), v-a fi o Nicolle - Marie, o printesa care v-a purta numele bunicului ce odata plecat a facut sa luceasca o mica stea.
boni, la 16 June 2015 - 01:36 PM, a spus:
Doamne, ce vesti bune si frumoase si multe.
Ioana, te-am mai felicitat, dar iti scriu si aici, ca mare e bucuria. De cand asteptam!
Sarcina usoara tuturor mamicilor, sanatate pentru burtici si multa voie buna!
Multumim din suflet boni
Daniella, la 16 June 2015 - 10:53 PM, a spus:
Miha, Any, Ioana, Peter&Brighitte!
Mamici, tatici si bunici felicitari fiecaruia in parte, pe rand!
Ce bucurie si ce vesti bune! Ma bucur din toata inima de asa minuni! O sa vedeti voi, proapetele mamici...in curand viata voastra va susura plina de sunete zglobii minunate, incarcata de emotii splendide, fiecare miscare, fiecare privire, zambet, pas, cuvant...toate si fiecare vor fi unice minuni, la fel ca si dragii vostri copilasi...
Sa fiti sanatosi si bebicii la fel! Sa averi nasteri usoare si recuperari rapide.
De acum la poze cu burticile si incepeti .... pregatirile bunicii ....si intrebarile mamicile!
Bravo! Bravo! Bravo!
Multumim Daniella
2ut, la 17 June 2015 - 08:52 AM, a spus:
Nu stiu cum de am ratat eu vestile astea bune, ce m-am bucurat azi cand am citit.
De Ioana stiam, da-ti mai spun si aici sarcina usoara si bebe sanatos (mi-s dragi fetitele de numa),
Multumim Bia draga
Carmen L, la 19 June 2015 - 04:25 PM, a spus:
Am intrat sa o felicit si aici pe
Ioana pentru papusica cea mica pe care o asteapta, sarcina usoara Ioana

, si uite ce alte vesti minunate am aflat.
Multam fain Carmencita
Olguta, la 19 June 2015 - 10:42 PM, a spus:
Felicitari viioarelor mamici si bunici

Era atata liniste pe forum la capitolul asta in ultimul timp. Ma bucur enorm pentru fiecare dintre voi si va doresc multa sanatate, sarcina usoara si nastere fulger

Bine ati venit in club

Multumim Olguta, era cazul ca familia ArtaCulinara sa se mareasca