Forum Culinar: Astazi, ziua mea este mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

#341 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 13 July 2010 - 10:14 PM

Raluca, frumoase daruri :D

Ziua mea a fost mai frumoasa azi datorita piticului meu... tocmai ce a facut 1 an si parca e tot mai pus pe sotii si nebunii... Stau cu ochii pe el mai ceva ca pe butelie :D) ca cine stie ce i-o mai da prin minte... azi de exemplu l-am gasit urcat pe masuta de cafea din sufragerie :huh:

Nu va mai zic ca merge in picioare ca teleghidat.. micul meu robotel :D De azi de la ora 13 pana la ora 18 nu a stat decat 10-15 minute cat a mancat :D .. de unde au atata energie ma intreb??!!?
Imagine postata

#342 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 15 July 2010 - 12:58 PM

Chiar frumoase, foarte!

Si zilele mele trecute au fost mai frumoase pentru caaaaaa am primit pachetel de la ai mei. Cum eu nu ajung la ei...macar o bucatica de Fagadui sa vina la mine =))

Fisier atasat  P7090405.JPG (135.06K)
Number of downloads: 6

Am primit malai de tara, cu o molie autentica, de tara de Vaslui. M-a busit rasu cand am desfacut punga sa il pun in altceva. Am imortalizat mumia :P
Fisier atasat  P7090406.JPG (103.71K)
Number of downloads: 5

Dupa aia ziceai ca is un copchil sub bradu de Craciun. Nu stiam de ce sa ma bucur mai repede:

- de prajituri...? Am o senzatie ca mama crede ca aici eu mor de foame sau asa ceva...Mi-a trimis 4 feluri de prajituri (alcazale, alba ca zapada, cu crant si inca una cu foi si nuci):
Fisier atasat  P7090408.JPG (123.24K)

- dupa care un cozonac de-li-cios!!! Dar ce m-a bucurat cel mai tare e sa vad scrisul mamei pe hartia in care l-a infasurat :)
Fisier atasat  P7090414.JPG (104.17K)
Number of downloads: 7

Cu cozonacul asta i-am dat pe spate pe colegi ieri. Eu plec de acolo si ei ieri: cine ne mai aduce noua prajituri romanesti, cineeee? ;)

- Eheheheheh:
Fisier atasat  P7090410.JPG (121.18K)

- Glucoza - o slabiciune de-a mea din copilarie (desi nu se mai gaseste aia bej). Trebuiau sa fie doua bucati, dar cred ca sor' are probleme cu auzu :D O sa imi ajunga doi ani cel putin.
Fisier atasat  P7090411.JPG (137.14K)

- Apoi, inca o feblete de-a mea, care e over-payed, insa macar din cand in cand sa ma delectez si eu :P
Fisier atasat  P7090409.JPG (105.63K)
- Si ce m-a bucurat enooorm, de la sora mea Andreea plus fotografiile mele din copilarie.
Fisier atasat  P7090407.JPG (124.27K)
- Si si mai mult m-am scufundat in melancolie cand desfacut borcanele de dulceata din paginile ingalbenit de Burda, pe care mama le pastreaza cu ani si ani de-a randul. Poftim, din '97. Le-am mirosit, le-am citit, le-am mangaiat marginile galbene...m-am intors in timp. Imi e dor de acasa.
Fisier atasat  P7090413.JPG (127.35K)
Scuzati calitatea pozelor, dar eram prea emotionata ca sa pot focusa cum trebe...

Deliciul l-a constituit o pagina din revista Formula As cu povestea unui vraci de prin judetul Prahova. Mi.am rezervat deliciul pentru a doua zi la cafea...in memoriam diminetile de sfarsit de saptamana cand mama avea sambata program scurt si noi inca eram in pat cand ea intra pe usa. Tata o astepta cu mamaliga pe foc. Noi cand auzeam usa saream ca arse din pat, valeu!! :P Ieseam din dormitor si ea: Bai da' voi nici acu nu v-ati sculat?? Ia de aici, ca am adus Formula As. Si tusti cu ea in bucatarie pe fotoliu, scurgeam zatul de cafea poate poate o iesi o gura doua de cafea...si ma asezam la lectura. Tata: bai, lasa literatura ca mancam. Da.i drumu si te spala, te imbraca. Eh, cat faceam eu asta, sor-mea fura revista si se inchidea in baie cu ea :D

Vremuri...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#343 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 15 July 2010 - 02:05 PM

Lori , primesti prajituri pentru ca alea facute de mama sunt cele mai bune din lume!

Noua ne trimite mama cornuletze si nugat =))

M-a apucat nostalgia......dar in 8 vine mamaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

#344 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,769
  • LocationSibiu

Postat 15 July 2010 - 05:38 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 15 July 2010 - 12:58 PM, a spus:

...
Si zilele mele trecute au fost mai frumoase pentru caaaaaa am primit pachetel de la ai mei. Cum eu nu ajung la ei...macar o bucatica de Fagadui sa vina la mine :)
...
Vremuri...

Lori, n-are legatura stricta cu ce ai scris acum, ci e mai degraba o concluzie cumulata din ce te-am citit :D eu te asociez cu "La medeleni..." nu stiu de ce =)) de fapt cu atmosfera lui Teodoreanu din toate cartile lui...

si cu asta sunt si on topic. faptul ca mi-am amintit de Teodoreanu mi-a facut ziua frumoasa. trebuie sa recitesc Lorelei :P

#345 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 July 2010 - 08:57 PM

Vezi postareaboni, la 15 July 2010 - 05:38 PM, a spus:

...
Si zilele mele trecute au fost mai frumoase pentru caaaaaa am primit pachetel de la ai mei. Cum eu nu ajung la ei...macar o bucatica de Fagadui sa vina la mine :((
...
Vremuri...

Lori, n-are legatura stricta cu ce ai scris acum, ci e mai degraba o concluzie cumulata din ce te-am citit :) eu te asociez cu "La medeleni..." nu stiu de ce :(( de fapt cu atmosfera lui Teodoreanu din toate cartile lui...

si cu asta sunt si on topic. faptul ca mi-am amintit de Teodoreanu mi-a facut ziua frumoasa. trebuie sa recitesc Lorelei :)

Boni, m-ai facut sa zambesc, sa rad cu un ochi si cu altul sa plang. Cand am terminat a 12-a diriga noastra ne-a daruit la fiecare o carte care reflecta -dupa parerea ei- fidel personalitatea noastra ca individ.
Iata ce carte am primit eu...

Fisier atasat  zlataust.jpg (124.2K)

De ce imi plange celalalt ochi? Hmmm...cred ca la varsta asta pot sa spun ca ma cunosc. Stiu acum ca sunt nascuta intr-o altfel de lume si intr-o alta epoca decat in cea in care mi-ar fi placut sa traiesc. Si ca sa ma apar de realitatile atat de agresive ale vietii de zi cu zi, mi-am creat o lume a mea :) Pentru mine e istovitor uneori sa imi aduc mereu aminte ca trebuie sa mentin un echilibru just intre realitate si universul meu personal. Nu o data am avut impulsul de a rupe orice legatura cu lumea de afara...lucru foarte periculos.

Mersi de cuvintele frumoase! :hungry:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#346 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 15 July 2010 - 09:03 PM

Vezi postareaboni, la 15 July 2010 - 05:38 PM, a spus:

...
Si zilele mele trecute au fost mai frumoase pentru caaaaaa am primit pachetel de la ai mei. Cum eu nu ajung la ei...macar o bucatica de Fagadui sa vina la mine :)
...
Vremuri...

Lori, n-are legatura stricta cu ce ai scris acum, ci e mai degraba o concluzie cumulata din ce te-am citit :) eu te asociez cu "La medeleni..." nu stiu de ce :(( de fapt cu atmosfera lui Teodoreanu din toate cartile lui...

si cu asta sunt si on topic. faptul ca mi-am amintit de Teodoreanu mi-a facut ziua frumoasa. trebuie sa recitesc Lorelei :)

Ce nostalgii imi starnesti acum tu... :hungry: Am citit-o si rascitit-o si acum ma uitam iar dupa ea prin biblioteca. E una din cartile pe care n-am dat-o niciodata imprumut, la fel ca pe "Johnny Boamba". :((

#347 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 July 2010 - 09:18 PM

Vezi postareasnej, la 15 July 2010 - 09:03 PM, a spus:

Ce nostalgii imi starnesti acum tu... :hungry: Am citit-o si rascitit-o si acum ma uitam iar dupa ea prin biblioteca. E una din cartile pe care n-am dat-o niciodata imprumut, la fel ca pe "Johnny Boamba". :((

Ai vazut-o cum arata, da? Cartea asta este pentru mine cam ce este cufarul ala pe care se bat toti pentru Davy Jones :) Cand simt ca nici macar o steluta palida nu mai palpaie pe cerul vietii mele...o deschid. E ca si cumn mi.as tine inima in mana :) Si...mai bine ma opresc aici :)

Ti-am spus: deja am cateva ture la activ pe autostrada :) Stii tu despre ce vorbesc. Iti multumesc mult! :((
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#348 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 15 July 2010 - 09:54 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 15 July 2010 - 09:18 PM, a spus:

Vezi postareasnej, la 15 July 2010 - 09:03 PM, a spus:

Ai vazut-o cum arata, da? Cartea asta este pentru mine cam ce este cufarul ala pe care se bat toti pentru Davy Jones :) Cand simt ca nici macar o steluta palida nu mai palpaie pe cerul vietii mele...o deschid. E ca si cumn mi.as tine inima in mana :) Si...mai bine ma opresc aici :)

Ti-am spus: deja am cateva ture la activ pe autostrada :) Stii tu despre ce vorbesc. Iti multumesc mult! :)

:) Speram ca poate o sa ai drum si prin Timisoara.... :)
(stiam ca poti- stii tu despre ce vorbesc :(( )

#349 Useril este offline   ELIN 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 186
  • LocationS

Postat 15 July 2010 - 10:14 PM

Vezi postarearaluca elena, la 13 July 2010 - 10:03 PM, a spus:

Neli si Andra mi-au inseninat ziua, si le pup, pe amindoua, ca tare bine mi-a prins!
Chiar aveam nevoie :((

Toate, chiar toate mi-au palcut, iar dedicatia.... :hungry:
Va multumesc!

Ralucutz, acum am vazut ca ai pus poze cu "continutul" plicului! Ne bucuram ca ti-am adus un strop de bucurie.
Te pupam si noi si iti uram succes cu petitia.

#350 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 16 July 2010 - 01:25 PM

Coboara al meu de sus una fuga si zice:

Anamaria , hai ca a venit postasul!

Si ce-i?
zic eu...

Pai , IL CUNOASTEM!

Era Peter , nu-l mai vazusem de multa vreme...dar in fine , IL CUNOASTEM!

Nici nu va datzi seama ce inseamna asta pt cei care traiesc .....departe...! O persoana cunoscuta! Asta inseamna ca am stat de destul de multa vreme aici incat sa cunoastem si postasul :headbang:

#351 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 16 July 2010 - 02:03 PM

Am crezut ca era Patru al nost :headbang: aka Pitt .

#352 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 16 July 2010 - 02:51 PM

Ziua mea,fu azi mai faina,ca am gasit niste agrise monstru.
Mari si lunguiete...si au mai fost si taaare bune.Si nu gasesc des!!!
Am mîncat un castron!Ma bucur ca alor mei nu le place :headbang:

Fisier atasat  agrise (1).jpg (260.14K)

Fisier atasat  agrise (2).jpg (175.17K)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#353 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 16 July 2010 - 03:37 PM

Vezi...acum eu is invidioasa pe tine.
facem schimb? pastai contra agrise?

#354 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 16 July 2010 - 07:48 PM

Vezi postareaMaya, la 16 July 2010 - 02:51 PM, a spus:

Ziua mea,fu azi mai faina,ca am gasit niste agrise monstru.
Mari si lunguiete...si au mai fost si taaare bune.Si nu gasesc des!!!
Am mîncat un castron!Ma bucur ca alor mei nu le place :P

Si doar io azi iar am fost la Munchen. De stiam ca ai agrise, ajungeam si pan' la tine! :-*

#355 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 July 2010 - 09:05 PM

Ia, care veniti prima cu o praji cu Stachelbeeren? Cand eram cu Thomas faceam ca ii placea :angryfire:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#356 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 16 July 2010 - 09:08 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 16 July 2010 - 09:05 PM, a spus:

Ia, care veniti prima cu o praji cu Stachelbeeren? Cand eram cu Thomas faceam ca ii placea :angryfire:

Nu pot sa fac,ca trebuie s-o manînc eu :drool:
Acum serios,nici nu as face.Îmi plac asa pure.Pot sa manînc pîna ma doare burta :drool:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#357 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 July 2010 - 10:51 PM

Pentru mine is prea acre. Sincer, eu pana sa plec din tara nu am cunoscut decat prajitura cu mere, ca prajitura cu fructe. In rest, de acasa, in special prajituri cu foi si creme, sofitcate, grele. Dar aici imi plac mult astea cu rabarbar, cu prune. Astea cu agrise nu ma incanta in mod deosebit, ca is prea acre pentru mine. Cu visine as face mereu. In general imi plac cu un pic de crema, dar sa fie una lejera de quark etc. Fara unt. Alea merg iarna foarte bine. Deci tu nu faci ca o mananci...da' io ce s amai zic ca ma lupt cu prajiturile lu' mama de o saptamana...si am tot dat. Mai slabeste Lori daca mai poti :angryfire:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#358 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017

Postat 17 July 2010 - 09:21 AM

Io am cistigat o bicicleta.
raluca elena

#359 Useril este offline   Angel