Chiar frumoase, foarte!
Si zilele mele trecute au fost mai frumoase pentru caaaaaa am primit pachetel de la ai mei. Cum eu nu ajung la ei...macar o bucatica de Fagadui sa vina la mine
P7090405.JPG (135.06K)
Number of downloads: 6
Am primit malai de tara, cu o molie autentica, de tara de Vaslui. M-a busit rasu cand am desfacut punga sa il pun in altceva. Am imortalizat mumia
P7090406.JPG (103.71K)
Number of downloads: 5
Dupa aia ziceai ca is un copchil sub bradu de Craciun. Nu stiam de ce sa ma bucur mai repede:
- de prajituri...? Am o senzatie ca mama crede ca aici eu mor de foame sau asa ceva...Mi-a trimis 4 feluri de prajituri (alcazale, alba ca zapada, cu crant si inca una cu foi si nuci):
P7090408.JPG (123.24K)
- dupa care un cozonac de-li-cios!!! Dar ce m-a bucurat cel mai tare e sa vad scrisul mamei pe hartia in care l-a infasurat
P7090414.JPG (104.17K)
Number of downloads: 7
Cu cozonacul asta i-am dat pe spate pe colegi ieri. Eu plec de acolo si ei ieri: cine ne mai aduce noua prajituri romanesti, cineeee?
- Eheheheheh:
P7090410.JPG (121.18K)
- Glucoza - o slabiciune de-a mea din copilarie (desi nu se mai gaseste aia bej). Trebuiau sa fie doua bucati, dar cred ca sor' are probleme cu auzu

O sa imi ajunga doi ani cel putin.
P7090411.JPG (137.14K)
- Apoi, inca o feblete de-a mea, care e over-payed, insa macar din cand in cand sa ma delectez si eu
P7090409.JPG (105.63K)
- Si ce m-a bucurat enooorm, de la sora mea Andreea plus fotografiile mele din copilarie.
P7090407.JPG (124.27K)
- Si si mai mult m-am scufundat in melancolie cand desfacut borcanele de dulceata din paginile ingalbenit de Burda, pe care mama le pastreaza cu ani si ani de-a randul. Poftim, din '97. Le-am mirosit, le-am citit, le-am mangaiat marginile galbene...m-am intors in timp. Imi e dor de acasa.
P7090413.JPG (127.35K)
Scuzati calitatea pozelor, dar eram prea emotionata ca sa pot focusa cum trebe...
Deliciul l-a constituit o pagina din revista Formula As cu povestea unui vraci de prin judetul Prahova. Mi.am rezervat deliciul pentru a doua zi la cafea...in memoriam diminetile de sfarsit de saptamana cand mama avea sambata program scurt si noi inca eram in pat cand ea intra pe usa. Tata o astepta cu mamaliga pe foc. Noi cand auzeam usa saream ca arse din pat, valeu!!

Ieseam din dormitor si ea: Bai da' voi nici acu nu v-ati sculat?? Ia de aici, ca am adus Formula As. Si tusti cu ea in bucatarie pe fotoliu, scurgeam zatul de cafea poate poate o iesi o gura doua de cafea...si ma asezam la lectura. Tata: bai, lasa literatura ca mancam. Da.i drumu si te spala, te imbraca. Eh, cat faceam eu asta, sor-mea fura revista si se inchidea in baie cu ea
Vremuri...